eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮مواد لازم: آرد برنج: 600 گرم روغن جامد یا کره: 300 گرم پودر شکر: 300 گرم تخم‌مرغ: 2 عدد پودر هل: نصف قاشق چایخوری گلاب: 140 گرم خرفه برای تزئین: به میزان لازم 🍮طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه کنید و مجددا آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. در نهایت، زرده‌های تخم‌مرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط کنید. آرد برنج را دوبار الک کنید و کم‌کم به مایه شیرینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط کنید. خمیر آماده شده را به مدت یک شبانه‌روز در ظرف در بسته استراحت دهید. فر را از قبل گرم کنید وکف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را گرد کنید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و با مهر روی آنها را مهر بزنید و کمی دانه خرفه بپاشید. شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی‌گراد در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از خاموش کردن فر، اجازه دهید شیرینی در فر بماند و خنک شود. وقتی کاملا سرد شد، از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب چیده و روی آنها را بپوشانید. لازم به ذکر است می‌توانید به خمیر این شیرینی مقداری زعفران آب کرده اضافه کنید و نان برنجی زعفرانی تهیه کنید. نان برنجی را با روغن محلی کرمانشاه درست کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مواد لازم: گوشت چرخ کرده یا سویا طعم دار شده: 100 گرم، عدس پخته شده: یک لیوان، پودر نان سوخاری: 3 قاشق غذاخوری تخم‌مرغ: یک تا 2 عدد، نمک فلفل سیاه تند: به میزان لازم، پیازچه خرد شده: 5 تا 6 عدد با برگ، سیر رنده شده: 3 حبه و جعفری و ریحان خرد شده: 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: سیب‌زمینی و عدس را بعد از پختن کاملا له کنید و در یک ظرف گود بریزید. گوشت یا سویا، را با پیازچه و ریحان و جعفری خرد شده و پودر نان سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. روغن را در ماهیتابه بریزید از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل کتلت در آورده و در روغن داغ سرخ کنید. کتلت‌ها را در یک دیس بچینید و اطراف آنها را با چند برش لیمو ترش، گوجه و سبزی تازه تزئین کنید و با نان سنگک نوش جان کنید. غذاهایی که با عدس تهیه می‌کنید را حتما با گوجه، لیمو و نارنج مصرف کنید که آهن آن کاملا جذب شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
یکی از محبوب‌‌ترین خوراک‌هایی است که می‌توانید به عنوان صبحانه،پیش غذا یا یک وعده شام سالم و رژیمی نوش جان کنید. این خوراک کالری کمی دارد و در عین حال برای مدت زمان طولانی شما را سیر نگه می‌دارد، بنابراین توسط متخصصان تغذیه برای شام یا ناهار بسیار پیشنهاد می‌شود. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز را بخوانید. 🍲مواد لازم لوبیا چیتی1 پیمانه پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق غذاخوری پاپریکا 2 قاشق مرباخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه🍲 1- لوبیا را از 24 ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید و چند بار آب آن را تعویض کنید؛ سپس با چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. 2- داخل یک قابلمه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس رب گوجه فرنگی، پاپریکا، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 3- سپس لوبیای پخته، آبلیمو، روغن زیتون و 2 لیوان آب جوش را به مواد اضافه کنید؛ در قابلمه را بگذارید، شعله را کم کنید و اجازه دهید خوراک به آرامی بجوشد و جا بیفتد. این خوراک لذیذ و سالم را در ظرف دلخواه بریزید و همراه با نان سرو کنید. نوش جان! ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
یکی از بهترین پیش غذاهایی است که می‌توانید با بادمجان درست کنید. این بادمجان‌ها، سوخاری و ترد هستند و با انواع سس طعم و مزه‌ای عالی دارند. برای تهیه این پیش غذای گیاهی و خوشمزه از دستورپخت زیر استفاده کنید. مواد لازم بادمجان متوسط 2 عدد آرد سفید 1/2 لیوان تخم مرغ  3 عدد پودر سوخاری 2 لیوان پودر سیر 1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه روغن زیتون به میزان لازم طرز تهیه 1- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت طولی برش‌های نازک بزنید. 2- آرد، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. 3- در یک کاسه دیگر تخم مرغ‌ها را با با چنگال هم بزنید تا کمی کف کند. 4- اگر می‌خواهید بادمجان‌ها را در فر گریل کنید، فر را روشن؛ و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. 5- بادمجان‌ها را داخل ترکیب آرد بزنید، سپس در  تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید. 6- بادمجان‌هایی که در آرد سوخاری زده شده‌اند را روی توری فلزی فر بچینید، روی آن مقداری روغن زیتون اسپری کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بادمجان‌ها کاملا برشته شوند. سپس از فر در بیاورید و همراه با سسدلخواه سرو کنید. * نکته: می‌توانید این بادمجان‌ها را مانند دیگر غذاهای سرخ کردنی در روغن سرخ کنید. نوش جان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
و پنیر فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایۀ تخم‌مرغ می‌باشد که شباهت‌ زیادی با املت و کیش دارد و به طور کلی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا طبخ می شود. مواد لازم : گوشت چرخکرده : 500 گرم روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری پیاز : 1 عدد تخم مرغ : 8 عدد خامه غلیظ :1/4پیمانه پودر سیر : 1/4 قاشق چایخوری پنیر چدار رنده شده : 170 گرم نمک و فلفل سس کچاپ طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. گوشت را در روغن تفت داده تا زمانی که قهوه ای شود. پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و تا زمانی که پیازها نرم شوند آن را با گوشت تفت دهید. سپس پودر سیر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. در ظرف دیگری تخم مرغها و خامه را با هم خوب بزنید. در حدود یک دوم پیمانه از پنیر چدار را روی گوشت بریزید. سپس مخلوط تخم مرغ و خامه را روی گوشت و پیاز ریخته و تمام سطح آن را کاملا بپوشانید. ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این مدت بقیه پنیر چدار را روی مواد ریخته و به مدت 5 دقیقه داخل فر خاموش قرار دهید تا پنیر آب شود. حال می توانید فریتاتا را گرم و با سس کچاپ میل کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🍪این دسر بسیار خوشمزه و خاص است که ارزش امتحان کردن را دارد. مواد لازم لایه زیرین: کره: 140 گرم پودر قند: 85 گرم آرد: 150 گرم نشاسته ذرت (سفید رنگ): 85 گرم مواد لازم میانی: مارمالاد آلبالو: حدود 350 گرم مواد لازم رویه: کره سرد (ریز خرد شده): 75 گرم پودر قند: 85 گرم نشاسته: 115 گرم بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری پرک بادام: 40 گرم طرز تهیه لایه زیرین 1. ابتدا سینی فر به ابعاد 20×30 سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید به گونه ای که کاغذ روغنی دو طرف از لبه های سینی بلندتر باشد. کره را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کاملا پوک، سبک و کرمی مانند شود. 2. سپس ترکیب آرد و نشاسته ذرت الک شده را به ترکیب کره ای اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید در حدی که با هم مخلوط شوند و به صورت خمیری نرم و لطیف در آیند، کافی است خمیر حاصل را کف سینی فر آماده قرار داده و کاملا پرس نمایید سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. 3. پس از استراحت، سینی فر را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید در حدی که روی خمیر کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج نموده مارمالاد را روی خمیر به کمک پالت پهن نمایید. 4. مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر قرار دهید در حدی که روی اسلایس طلایی گردد. سینی فر را خارج نموده کنار بگذارید تا کمی ولرم شود سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید. طرز تهیه لایه رویه: پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده الک نمایید. سپس کره سرد یخچالی را به مواد اضافه کرده و به کمک نوک انگشتان به خورد مواد آردی دهید تا به صورت خرده نان در آیند. پرک بادام را نیز بیفزایید. 🔰نکته: 1. در این اسلایس، خمیر لایه زیرین در هنگام قرار دادن در فر باید کاملا خنک باشد و هنگام خمیرگیری نباید زیاد خمیر را هم زد (فقط در حدی که مواد کره ای با مواد آردی ترکیب شوند کافی است) خمیر را به روغن نیندازید زیرا در این صورت از کیفیت و تردی این شیرینی کاسته می شود. 2. برای تهیه رویه کرامبلی کره باید حتما کره سرد یخچالی باشد و در لحظه استفاده از یخچال خارج گردد تا رویه حالت خمیری پیدا نکند و به صورت خرده نان در آید. 3. در تهیه این اسلایس از هرگونه مارمالاد دلخواه می توانید استفاده نمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😍ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط کمی حوصله برای درست کردن این دسر خوشمزه کافیست. مواد اولیه برای 4 نفر : موز حلقه شده 2 عدد قسمت خامه سفید فرم گرفته : عصاره ی وانیل 1/2قاشق غذاخوری خامه پرچرب 1/2فنجان پودر شکر 2 قاشق غذاخوری قسمت بیسکوئیتی : کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری بیسکوئیت اورئو 10 عدد قسمت خامه نوتلایی : پنیر خامه ای 1/3 فنجان عصاره وانیل 1/2 قاشق غذاخوری نوتلای فندقی 1/2 فنجان خامه پرچرب 1/2 فنجان پودر شکر 1/3 فنجان 🍨بیسکوئیت هارو خرد کنید. (بیسکوئیتها رو در کیسه بزرگ زیپ لاک پر کنید و با استفاده از وردنه بیسکوئیتها رو خرد کنید) بیسکوئیتهای خرد شده را در کاسه ای ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه بیسکوئیتها کاملا با کره مخلوط شوند هم بزنید. سپس مخلوط بیسکوئیت و کره را بمدت 5 دقیقه در فربا حرارت 180 درجه قرار دهید. بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای آشپزخانه خنک شود. (بیسکوئیتها بعد از خارج کردن از فر زمانیکه داغ هستند نرم و روغنی هستند ولی وقتی که خنک شود ترد میشوند.) ✍️طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین: خانه پرچرب رو در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا زمانیکه غلیظ و یکدست بشه،همچنان که هم میزنید عصاره ی وانیل و پودر شکر رو اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و انبوهی داشته باشد ،سپس در فریزر قرار دهید. 🍨طرز تهیه قسمت خامه نوتلا: پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و توسط همزن برقی هم میزنیم تا زمانیکه پنیر خامه ای روان بشه. نوتلا را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست بشه. سپس خامه پرچرب رو اضافه کرده و تا زمانیکه فرم بگیرد هم میزنیم . همزمان با همزدن پودر شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید و میکس کردن را تا زمانی ادامه داده که نرم و یکدست و فرم بگیرد. لیوانهارو آماده کرده و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوانها بریزید. در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید . در لایه بعدی موز حلقه شده رو بهمراه بیسکوئیت بریزید . و به همین دوش لایه هارو پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ رو بریزید و تزئین کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🎀اشپزي نوین🎀: ‍ 🍝🍃🍝🍃🍝🍃🍝🍃🍝 ✍ابتدا یک عدد سینه مرغ رو خورد کرده و به نمک، فلفل، پودر آویشن و پودر پاپرکا آغشته کنین بعد داخل ماهیتابه ای که کمی چرب شده سرخشون کنین تا مرغا سرخ بشن نودل رو آماده کنین به این صورت که به ۲ الی ۳ قاشق پیاز داغ رب و زرچوبه اضافه کنین و تفت بدین تا رب سرخ بشه حالا یک لیوان آبجوش‌بریزین توش و ۲ بسته نودل هم بریزین و برای چند دقیقه حرارت بدین تا نودل آماده بشه و آب‌رو جذب خودش کنه ... به همین راحتی نودل مرغ و پیاز خوشمزه و سریع ما حاضر شده.. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
لحظه به لحظه در ایام اربعین با سروش‌پلاس! 🔸با سرویس تماس صوتی و تصویری سروش‌پلاس نایب‌الزیاره دوستان و آشنایان در ایام اربعین باش. ▪️کیفیت بالا در صدا و تصویر ▪️بدون تاخیر در برقراری ارتباط 🔹برای دسترسی به این سرویس از لینک زیر برنامه رو نصب کن و وارد برنامه شو و با مخاطبینت تماس رو برقرار کن: https://srsh.ir/splusarbcall سروش‌پلاس، نامحدود در تماس!
چرا دائم غذا را بچشیم و چاشنی بزنیم؟🤔 ⏏️هنگام آشپزی دائم غذا را بچشید تا مطمئن شوید که چاشنی های غذا کم نیست. ⏏️چاشنی ها و ادویه جات در طول پخت تغییر می کنند پس چشیدن غذا در آخر آشپزی بسیار مهم است. ⏏️اضافه کردن نمک و مایعات اسیدی مثل سرکه و آبلیمو عطر غذا را بیشتر می کند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه از کپک زدن مربا جلوگیری کنیم؟😋😍 🔆برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1 قاشق غذا خوری آبلیمو🍋 به آن اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سالاد_لبو_پنیر چگونه تهیه میشود؟😋😍 ✍️لبو و پیاز را به همراه 1 قاشق از نعناع داخل کاسه با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. ✍️ مابقی مواد به جز پنیر را با هم مخلوط کنید. ✍️ پنیر را روی لبوها چیده و چاشنی که با هم مخلوط کرده‌اید را روی آن‌ها داده و سرو نمايید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻