eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 😊 برنج ایرانی ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسویی)من از برنج نیم دون استفاده نکردم. شکر ۲لیوان آب ۸برابر پیمانه ی برنج بعضی برنج ها تا ۱۰برابرم اب میکشن گلاب ۱لیوان خلال بادام نصف لیوان دوست داشتین پرخلال باشه کمی بیشتر. زعفران دم کرده به میزان لازم(بستگی به جنس زعفرون و رنگ دهیش داره) هل ودارچین اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری یا عرق هل دوقاشق غذاخوری.میتونید از چوب دارچین استفاده کنید بعد پخت از داخل شله زرد خارج کنید کره۲۰گرم. مواد لازم برای تزیین، دارچین خلال بادام و پسته و غنچه ی گل محمدی. 💚💚من مواد لازم رو دو برابر ونیم کردم۲۲عدد کاسه ی ماست خوری بزرگ بهم شله زرد داد💚💚 طرز تهیه رو دقیق در فیلم گفتم،انشالله مفید واقع بشه. طرز تهیه اول برنج رو میشوریم با نصف پیمانه اب‌ که درمواد لازم گفتیم وکمی گلاب و زعفران از شب قبل خیس میکنیم. میتونید قبل پخت با دست برنجی که خیس خرده و راحت خرد میشه رو با چنگ دست خرد خرد کنید موقع پخت مابقی میزان پیمانه اب رو میزاریم جوش بیاد برنج خیس شده رو با ابی که درون خیس شده داخل اب جوش میریزیم با حرارت کم اجازه میدیم برنج حسابی وا بره میتونید کمی گوشت کوب برقی بزنید،برنج وا رفت و حسابی پخت شکر رو اضافه میکنیم بعد خلال بادامی که در نصف پیمانه گلاب خیس کردیم رو‌میریزیم ۲۰تا۳۰دقیقه که گذشت پودر دارچین و هل بعد زعفران رو میریزیم ۲۰دقیقه تانیم ساعت روی حرارت کم اجازه میدیم زعفران رنگ باز کنه بعد گلاب کره رو‌میریزیم بعد بیست دقیقه یه دم کن تمیز میزاریم حرارت رو کم میکنیم و بیست دقیقه میزاریم جا بیوفته در اخر تزیین میکنیم😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
۲ پیمانه برنج رو بشورید، به همراه سیب زمینی (۲ عدد متوسط) و نمک و زردچوبه و آب (۴پیمانه) بذارید بپزه و آبش کشیده شه حواستون باشه ته دیگه نشه داخل غذاساز یا با گوشکوب پوره کنید و بذارید تو یخچال خنک شه به پیاز (۱ عدد) تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ادویه(زردچوبه ، پودر سیر ، نمک، فلفل سیاه) ۱ ق غ پودر گوجه یا رب گوجه اضافه و تفت بدید ۲ ق فلفل دلمه خرد شده ۲ ق زرشک ۳ ق گردو خرد شده ۱ ق سبزی معطر (جعفری خشک یا تازه) اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید (در صورت دلخواه ۱ ق غ کشمش پلویی هم به مواد اضافه کنید) کمی از خمیر بردارید و از مواد روش بذارید و با دست شکل بدید، بهتره دستتون رو خیس کنید که خمیر به دست نچسبه داخل روغن داغ سرخ کنید دو طرفش که سرخ شد، بذارید رو دستمال آشپزخونه تا روغن اضافه ش گرفته بشه اینم از غذای متفاوتمون که آماده شد فوق العاده دلچسب و خوشمزه است نوش جان😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیانت کرده، داد و بیداد هم میکنه😡 ❌۷۰ درصد خیانت ها، نتیجه ی یه هوس و سرگرمی نیست، نتیجه ی بی توجهی به مشکلات زندگی زناشوییتونه ، در مرکز مشاوره ی همکده ما به کمک شما میایم تا به شما آموزش بدیم چطور رابطه تون رو از خیانت حفظ کنید و یا در صورت بروز خیانت شرایط رو مدیریت کنید👇 فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنید👇 https://hamkadeh.com/landings/ciTrm https://hamkadeh.com/landings/ciTrm
۲ ق غ قهوه ترک اسیاب شده را داخل قهوه جوش بریزید. یک ق چ شکر اندازه ی دو فنجون آب کاملا هم بزنید. ۲۰ ثانیه شعله متوسط و بعد شعله را خیلی کم کنید. اجازه بدید قهوه کاملا دم بکشه. کف روی قهوه را با نوک قاشق خیلی اروم کنار بزنید تا خامه ایجاد بشه. خامه ی روش رو جدا و بعد قهوه را توی فنجون ریخته و نوش جان کنید. این قهوه جذاب تو این روزای سرد خیلی میچسبه😍 نکات: قهوه هرچی تازه تر باشه خامه روش بهتره قهوه ی اسیاب شده تا سه ماه قابل استفاده است. قبل از گذاشتن روی حرارت خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه به هیچ عنوان روی گاز هم نزنید. حتما از آب تصفیه یا آب جوشیده ی سرد شده استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
با کِرِم ویژه اموزش یه کیک بسیار خوشمزه و خوش بافت داریم،مخصوصا با کرمی که داره خیلی دلچسبتره😍 🍇🍓🍅🥝🥥🍉 مواد لازم کیک موزی گردویی با کرم مخصوص ارد ۲پیمانه(لیوان فرانسوی) شکر ۱لیوان روغن مایع نصف پیمانه شیر نصف پیمانه موز دوعدد بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری وانیل کمی تخم مرغ ۳عدد نصف لیوان گردوی خرد شده مواد پنیری نصف پودر ژله موزی با نصف فنجان ابجوش ترکیب بشه خامه صورتی ۱پاکت پنیر خامه ای۱بسته پودر قند ۲ونیم قاشق غذاخوری وانیل کمی پودر کاکائو۱ق چایخوری تخم مرغها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش کرم شود و روغن مایع وشیر و‌پوره ی موز هم دمای خانه رو اضافه کرده و هم بزنید مواد خشک رو با هم مخلوط و سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید گردو هم اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت۴۰ دقیقه قرار دهید. قالب قطر۲۳سانت و عمق۵سانت بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود و از قالب جدا کنید حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون خامه صبحانه رو با پنیر ماسکار پونه و پودر قند خوب و وانیل و هم بزنید تافرم بگیره بعد ژله ی سرد شده رو اضافه میکنیم دوباره باهمزن میزنبم تو قیف میریزیم و ماسوره میزنیم وتمام❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفای این خانم چه سروصدایی کرده 😳 💫بین این همه پیشنهاد و حرفای اشتباه چه کار درستی کرد👌🏻👌🏻 🟣برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻 https://landing.getz.ir/B0Oni https://landing.getz.ir/B0Oni
نکات خرید اصل کدامند؟🤔 🍾همه ما براي تهيه دسر‌هاي سنتي ايراني حتما يك شيشه گلاب در خانه داريم. شايد هنگام خريد گلاب از عطاري‌ها با اصطلاح «دو آتشه» روبه‌رو شويد. اين اصطلاح در مورد ساير عرقيات هم به كار مي‌رود و به اين معناست كه گياه هنگام عصاره گيري دو بار جوشانده شده، آب كمتر و غلظت بيشتر دارد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برای همیشه ، با واریس ،چربی هات و خستگی خداحافظی کنید⭕️ 🛑خداحافظی با واریس 🛑چربی سوز و لاغر کننده 🛑آرام بخش ، تسکین دهنده بدن 🛑ساخت کره ، شارژی 🛑 مناسب جهت لاغری و رفع تورم پا 🛑برای ثبت سفارش و مشاوره رایگان با کارشناسان فروش عدد 2 را به سامانه 50009696 ارسال کنید .
😍 نکته🍉🍉قالب رو چرب کنید یک ربع داخل فریزر بزارید تا راحت ژله از قالب جدا بشه قسمت سبز پودر ژله طالبی یا سیب ۲بسته+۱ونیم لیوان ابجوش باهم ترکیب کنید کاملا که خنک شد ۱ونیم لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید قسمت قرمز یک بسته پودر ژله هندوانه+نصف لیوان ابجوش+نصف بیشتر اب سرد باهم ترکیب کنید کاملا سرد شد یه قاشق شیر اضافه کنید تا رنگش کدر بشه برای شیارها از رنگ خوراکی سبز برای تخمه هندوانه از شکلات اشکی که لوازم قنادیا دارن استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ترشی دوستا کیان؟؟؟؟ بچه ها ☺️آموزش یه عالی و راحت و بشدت خوشمزه رو حتما ببینید مواد لازم بادمجان ۲کیلو گل کلم ۱بوته متوسط یا بزرگ سیر و فلفل بنا به ذائقه تون هویج ۱ونیم کیلو سبزی ترشی دو لیوان خرد شده(انواع سبزی معطر سبزی فروشی خودش براتون جدا میکنه) سرکه انگور نمک فلفل قرمز زردچوبه سیادونه گلپر آسیاب شده و ادویه ترشی که تمام عطاریا دارن بااین روش نصف روز یا یک روزه امادست نکته**اگر دوست دارید رنگ ترشی قرمز بشه لبوی پخته یا کلم قرمز اضافه کنید کدوم ترشی رو بیشتر دوست دارید؟؟؟؟ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😍 برای کرم پاتیسیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر و ۶۰ گرم شکر رو مخلوط کنید. بذارید روی حرارت تا گرم بشه لازم نیست بجوشه. داخل ظرف یک عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده ، ۶۰ گرم شکر و ۱۲۰ گرم نشاسته ذرت بریزید و با همزن بزنین تا کرم رنگ بشه. شیر گرم شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید روی حرارت کم ببرید تا به غلظت فرنی برسه ۳۰ گرم کره و یک چهارم ق چ وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. کرم روداخل بشقاب بریزید روش نایلون بکشید تا رویه نبنده. وقتی از داغی افتاد داخل یخچال بزارید تا کامل خنک بشه. یک بسته خمیر هزار رو باز کنید و به سایز دلخواه برش بزنید. داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید فر رو نیم ساعت با دمای 200 درجه گرم کنید سینی رو داخل فر بزارین 10 دقیقه با دمای 200 درجه و 15 دقیقه با دمای 180 درجه بعد ازاینکه شیرینی هارو از فر دراوردید و خنک شد روش رو بتراشید و از وسط نصف کنید ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم بدید به همون اندازه از کرم پاتیسیر اضافه و مخلوط کنید داخل قیف بریزید روی هر لایه، از مواد خامه ای بزنید. شیرینی ها رو دو یا سه لایه درست کنید با چاقو یا کاردک کوچیک روش رو صاف کنید و اطرافش هم از مواد بزنید. شیرینی ها رو داخل خمیر پخته پودر شده بغلطونید. روش پودر قند الک کنید و با پودر پسته تزیین کنید بذارید داخل یخچال ۲ ساعت استراحت کنه تا نرم بشه. حتما درست کنید نوش جان🤍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سلام به روی ماهتون😍 کی گفته پنکیک رو فقط باید صبح خورد این آموزش این پنکیک خوش بافت وراحت رو براتون میزارم برای عصرونه تون درست کنیدو نوش جان کنید.😊 خیلی دستورات داخل پنکیگ شکر نمیریزن ولی این دستور شکر داره. مواد لازم تخم مرغ ۲عدد آرد ۲لیوان شکر۶ قاشق غذاخوری روغن۶قاشق غذاخوری شیرولرم۱لیوان+۱/۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه داخل فیلم مشخصه اول تخم مرغ و شکر و وانیل حسابی باید همزده بشه تا رنگش سفید وحجیم بشه. بعد روغن و شیر ولرم اضافه میشه و هم میزنیم اردو بکینگ پودر باهم الک میشن و در دومرحله به مایه ی پنکیک اضافه میشن. 🌿🌿🌿حتما باید تابه یا ظرفی که پنکیک رو دراون درست میکنید تفلونش سالم باشه 🌿🌿🌿اصلا نیازی به چرب کردن تابه نیست همیشه یکطرف پنکیک به زیبایی طرف اول برشته نمیشه طبیعیه 🌿🌿🌿 🌿🌿🌿اگر یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید پف پنکیکتون دو برابر میشه 🌿🌿🌿وقتی روی پنکیک حباب زد یعنی موقع برگرداندنش هست 🥞 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻