13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان صبحانه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی لطیفه🙂
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۹۴ گرم
شکر ۹۴ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
آبلیمو ۱/۲ ق چ
خامه قنادی
پودر پسته
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#شیرینی گز خانگی عالی
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
آب یک چهارم لیوان
گلوکز بی رنگ یک چهارم لیوان
پسته یا گردو یا بادام صد گرم
آرد به میزان لازم
نکته❌حتما ۸ساعت در یخچال بماند بعد استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
لوکوم نارنگی 🍊
مواد لازم:
آب نارنگی... دو لیوان
نشاسته ذرت... یک سوم لیوان
شکر... یک لیوان
وانیل... یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع یکچهارم لیوان
همه مواد رو روی حرارت ملایم بزنید تا به غلظت برسه
داخل قالب میشه بندارین چرب کنید و مایه اومدم رو داخلش بریزید داخل یخچال یکروز بمونه کامل سفت بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت کافی شاپی درست کن😍
مواد لازم :
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر نشاسته ۱ ق غ
شکلات تختهای ۱۲۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
شکر ۱ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خورشت آلو اسفناج 🥘
مواد لازم برای ۴ نفر:👇
تکه های مرغ به تعداد نفرات
اسفناج: نیم کیلو
گشنیز: ۱۰۰ گرم
برگ کرفس: یک مشت
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آلو خورشتی: حدود ۱۵ عدد
زعفران به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه.
آبغوره یا آب نارنج برای چاشنی اختیاری.
❌نکته: آلو ها رو ۲۰ دقیقه ی آخر اضافه کنین که حین پخت له نشن.
نکته: حتما مرغ رو ماساژ بدین و بذارین حداقل ۲ ساعت مزه ها به خوردش برن.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ادویه زعتر رو نخر🤌🏼
زعتر به ادویه اصیل عربی هستش
برای رومال کردن انواع خمیرها و نون ها استفاده میشه
سه قاشق غ خ آویشن
دو قاشق غ خ سماق
دو قاشق غ خ کنجد
یک ق چ زیره
یک ق چ تخم گشنیز آسیاب شده
یک ق چ نمک
دو قاشق روغن زیتون که دلبخواهیه و قابل حذفه
❣برای طعمدار کردن مرغ_گوشت_ ماهی
❣روی ماست و سالاد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خورشت آلو اسفناج 🥘
مواد لازم برای ۴ نفر:👇
تکه های مرغ به تعداد نفرات
اسفناج: نیم کیلو
گشنیز: ۱۰۰ گرم
برگ کرفس: یک مشت
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آلو خورشتی: حدود ۱۵ عدد
زعفران به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه.
آبغوره یا آب نارنج برای چاشنی اختیاری.
❌نکته: آلو ها رو ۲۰ دقیقه ی آخر اضافه کنین که حین پخت له نشن.
نکته: حتما مرغ رو ماساژ بدین و بذارین حداقل ۲ ساعت مزه ها به خوردش برن.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻