#قورمه_به ⛱
مواد لازم🔻🥩
🔸گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
🔸به بزرگ ۱ عدد
🔸شکر ۲ قاشق غذاخوری
🔸زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
🔸پیاز ۱ عدد
🔸لپه خام ۱/۲ لیوان
🔸آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
🔸زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بستنی 😋
نون بستنی 12عدد
کره آب شده 6 ق غ سرپر
10 دقیقه بره داخل فریزر
موز ورقه شده 3 عدد
بستنی شکلاتی 4 پیمانه
20 دقیقه بره داخل فریزر
بستنی وانیلی 4 پیمانه
1 ساعت بره داخل فریزر
در نهایت برش داده و با مقداری خامه قنادی، گردوخرد شده، گیلاس وشکلات آب شده تزیین میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_برنجى 🥟 😋
♦️روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم +٧٠گرم پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.
♦️پودر هل 2/1 ق چایخوری+١ ق غ گلاب +١زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.
🔸سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیایدهمه مواد رو مخلوط بعد کم کم ٢٥٠ گرم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.
اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلوا_شکری_خونگى 🧇 😋
🔸یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید
🔸از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید
🔸درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_بدون_تخم_مرغ 🍘 😋
🔸سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. و خوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_فتوش 🥗 😋
🔸سبزیجاتی که واسه این سالاد استفاده میشه توی عکس مشخصه،برای تهیه ی نونای کرانچی هم ،نون پیتا رو مثلثی برش میزنیم(یا هر شکلی که دوس دارین)،توی سینیِ فر میذاریم و روی اون روغن زیتون میریزیم و به مدت ده الی پونزده دقیقه داخل فر با دمای دویست درجه قرار میدیم و هر پنج دقیقه نونا رو جا به جا میکنیم تا یکنواخت برشته بشن.
🔸برای تهیه ی سسِ این سالاد،سماق،رب انار،آبِ لیمو ترش تازه،سیر رنده شده و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و روی سالاد میریزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_چوبی 🍭 😋
🔸کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#باواریا 🍓 😋
🔸توت فرنگی رسیده متوسط 30 عدد
🔸شکر نصف لیوان یا یک لیوان پودر قند
🔸خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم
🔸پودر ژلاتین 2 ق غ
🔸آب سرد نصف لیوان
🔸توت فرنگی ها رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم و به آن پودر قند و خامه قنادی فرم گرفته را اضافه می کنیم. ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری حل کرده و به موادمون اضافه کرده و هم می زنیم و درون قالب ریخته و در یخچال به مدت 3 ساعت قرار میدهیم تا خودشو بگیره.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_سيمیت 🥨 😋
🔸نصف ليوان اب ولرم با يك ق شكر و يك ق خمير مايه ميزاريم تا عمل بياد بعد با يك ليوان شير نصف پيمانه روغن مايع و يك ق چ نمك و ٤پيمانه ارد مخلوط ميكنيم تا خميير نرمي بدست بياد اگه ارد لازم داشت اضافه ميكنيم تا خمير نچسبي بدست بياد در جاي گرم ميزاريم تا حجمش دوبرابر بشه بعد از استراحت پف خمير رو ميخوابونيم و اونو به نه قسمت تقسيم ميكنيم چونه هاي ١٠٠ گرمي بعد هر خمير رو با دست به صورت نوار باريك درمياريم حدود ٥٠ سانت بعد از وسط دولا ميكنيم و از دو طرف ميپيچونيم و دولبه رو به هم وصل ميكنيم و ١/٣پيمانه شيره انگور رو با پنج شش ق اب رقيق ميكنيم و دو طرفخمير رو دوشيره انگور ميزنيم و بعد در كنجد ميغلتونيم تا كاملاً پر از كنجد بشه بعد تو سيني با فاصله ميچينيم و تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ به مدت نيم ساعت ميزاريم
اين نون خيلي راحته و نكته خاصي نداره و مناسب براي صبحانه هست
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میگو_پلو 🍤 😋
🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
🔸توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
🔸سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قلقلی_با_سس_گوجه_فرنگی 🧆 😋
🔸300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
♦️میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
میتونید مقداری غوره هم بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کره_فندقی 😋
▫️200 گرم فندق خام
▫️3 ق غ پودر قند
▫️5 غ غ روغن زیتون
🔸فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_شکرپاره 🥯 😋
⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و مغز هل مخلوط و میزاریم رو حرارت تا بجوشه و میزاریم کنار
🔸تخم مرغ سه عدد
🔸کره به دمای محیط رسیده صد گرم
🔸شکر نصف پیمانه
🔸روغن مایع نصف پیمانه
🔸وانیل نصف ق چ
🔸ب پ یک ق چ
🔸ارد سمولینا یک پیمانه
🔸ارد سفید قنادی به مقدار نیاز
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_شکرپاره 🥯 😋 ⭐️واسه درست کردنه شهدش دو پیمانه اب و با یه پیمانه شکر و یک چهرم پیمانه گلاب و
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه به ترتیب کره و روغن رو اضافه و مخلوط و ارد سمولینا و ب پ رو هم مخلوط مواد کرده در انتها ارد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه و جمع بشه کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم خمیر رو به اندازه گردو برمیداریم و فرم میدیم کف سینی میچینیم با چنگال روش رو شیار میندازیم و با زرده تخم مرغ رو مالش میکنیم تو فر از پیش گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه بیست مین قرار میدیم تا بپزه من دو مین گریل بالا رو هم زدم که کاملا طلایی بشه در انتها شیرینی داغ رو داخل شهد خنک قرار میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و روش رو با پودر پسته تزیین میکنیم
❤️
#ته_دیگ_مرغ_زعفرونی 😋
🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنید
سپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه
🔸سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم
حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم تا بپزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تاس_کباب_مرغ 🥘 😋
🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت.
همین.
درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🍃🌹 ﷽ 🌹🍃
« زندگی » و « زمان » معلم های
شگفت انگیزی هستند ...
« زندگی » به ما می آموزد از
« زمان» درست استفاده کنیم ...
و « زمان » به ما ارزش ،
« زندگی » را می آموزد ...
پس بیاییم از امروز ،
قدر تک تک لحظه های عمرمان را بدانیم
#سلام_صبح_عالی_متعالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
طرز تھیہ کالجوش خوشمزہ:
دو تا پیاز متوسط رو نگینی خورد کنید و داخل روغن سرخش کنید طلایی رنگ کہ شد نعناخشک و نمک و زردچوبہ و فلفل رو اضافہ کنید و یہ تفت کوچولو بدید از طرفی ماستینہ یا کشک محلی رو با آب رقیق کردہ و بہ پیاز داغ اضافہ میکنیم و در آخر مقداری گردو خورد شدہ رو اضافہ میکنیم بعد از اینکہ دوتا قل زد آمادس و با نون خشک میل مینمایید😊😊😊
#کالجوش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_ایتالیایی
موادلازم :
سينه ي مرغ ١ عدد
ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم
پاستافرمي ١/٢ بسته
پيازداغ ١ ق غذاخوري
١/٢ پيمانه ذرت پخته شده
١/٢ پيمانه خيارشورخردشده
٢عددهويج
٢ق غذاخوري جعفري خردشده
٢ق غذاخوري شويدتازه
نعناخشك به مقدارلازم
اب يك عددليموترش تازه
فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف
ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا
١ ق پودراويشن
نمك وفلفل به مقدارلازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سالاد_ایتالیایی موادلازم : سينه ي مرغ ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي ١/٢ بسته پيازدا
طرزتهيه:
مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه .
درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين
مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار.
درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين .
ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين .
️نكته : هويج روميتونين خام رنده كنين
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
ران مرغ
مخلوط: رب گوجه فرنگی _سس یا رب فلفل _ روغن مایع _آب _ادویه و آویشن _نمک
روی ران مرغ ریخته
پیاز، سیر، هویج، سیب زمینی را اضافه کرده در آخر کرفس. مواد رو خوب مخلوط میکنیم. تو کیسه فر میذاریم
کیسه فر نسوز رو لوازم قنادیا دارن
در فر 190 درجه به مدت 45 دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی 👌
شیر رو میجوشونیم ده دقیقه میذاریم بجوشه خاموش میکنم کمی خنک شه
دمای شیر جوری باشه که انگشتو بسوزونه ینی نه ولرم نه داااغ
بعد از خود شیر با ماست مخلوط میکنیم برای یه شیشه کوچیک دو ق ماست میریزیم واسه اون شيشه بررگترا ۴ قاشق میریزیم خیلی کم هم میزنیم درشو میبندیم و روشو میپوشونیم ۸ ساعت تو جای گرم بمونه و دیگه حاضر نوش جان 😋👌
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شکلات_سفید_گردویی😍😍
مواد اولیه :
شکر 50گرم
وانیل 1 ق چ
گردو خرد شده 100گرم
شکلات سفید 300گرم
شیر 150 میلی لیتر
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شکلات_سفید_گردویی😍😍 مواد اولیه : شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر
طرزتهیه :
شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد.
از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید.
بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
مایه شکلاتیمون آماده هست.
شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید.
زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. #ایده_جالب😍😍
درست کردن دسربرای مهمونا
به همین راحتی به همین خوشمزگی😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_پرتقال😍😍
زرده ی تخم مرع ۴عدد
پودرقند نصف پیمانه
خامه ی صبحانه نصف بسته
پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲پیمانه
وانیل وزست پوست پرتقال
زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود
پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كنسرو_قارچ 🍄🍄😍
قابلمه رو نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.یه ته استکان آبلیمو يا سركه و نمک بهش اضافه کنید و بعد قارچایی که از قبل خرد کردید رو بهش اضافه کنید.بذارید ١٥دقیقه جوش بخوره و بعد گازو خاموش کنید و بذارید سرد بشه و تو یه ظرف دربسته بریزید و روشم آبشو بریزید و بذارید داخل یخچال😊
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_مرغ_و_چوب_شور یه پیش غذای خوشگل😍😍
مواد لازم;
سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه
طرز تهیه;
سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم. به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food