#کباب
گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی ریز ریز خرد شده،جعفری ساطوری،نمک و فلفل،ادویه کاری،پودر پاپریکا ،پودر سیر،سماق خوب با هم ورز بدید و یک ساعت بزارید یخچال استراحت کنه.
بعد با دست به شکل لوله ای شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید.
ترکیب سالاد👈پیاز بنفش+جعفری+گوجه+نمک فلفل+آبلیمو +روغن زیتون
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کرم_شکلاتی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۲۰۰ گرم شکلات
کرم فیل وانیلی ۲ ق غ
ابتدا خامه صبحانه رو کمی گرم کنید بعد بهش شکلات رو اضافه کنید
بعد بزارید داخل یخچال ( ۱ساعت)
سپس با همزن بزنید ، بعد کرم فیل و بهش اضافه کنید تا خوب فرم بگیره.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كوكي 🧇 😋
▫️كره٧٠گرم
▫️ارد١٧٠گرم
▫️پودرقند٥٠گرم
▫️تخم مرغ يك عدد
▫️هل كمي
🔸ابتدا كره هم دماي محيط شده را با پودر قند باهمزن ميزنيم تا خوب مخلوط شود و بعد هل و تخم مرغ را اضافه كرده و بعد از مخلوط شدن ارد را الك كرده و كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با دست ورز ميدهيم تا خمير لطيفي بدست أيد و بعد فر را با درجه ١٧٥گرم كرده و خمير كوكي را به دلخواه فرم ميدهيم و به مدت ١٥الي٢٠دقيقه داخل فر قرار ميدهيم و بعد از پخت با شكلات و مغز پسته و بادام ميتونيد تزيينش كنيد شيريني راحت و خوشمزه اي هست
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#برگر_مرغ
گوشت مرغ چرخ كرده نيم كيلو،پياز رنده شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري.همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد،و بعد بصورت برگر دراورده و سرخ كنيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شامی_لپه 🍘 😋
▫️گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
▫️لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
▫️سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
▫️پیاز متوسط ۱ عدد
▫️سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
🔸 لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
♦️با این مقدار بیست تا شامی درست شد.
♦️میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پای_آناناس 🍍 😋
آرد ۲پ
بکینگ پودر ۲ق چ سرخالی
شیر یا آب کمپوت آناناس ۱/۳پ
روغن مایع ۱پ
شکر ۱پ
پودر نارگیل ۳_۴ق س
وانیل کمی
کمپوت آناناس به میزان لازم
تخم مرغ ۴عدد
🔸تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم. شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد).
نصف دستور۶تا پای آناناس داد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رول بادمجان و فیله مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند ۲ عدد
فیله مرغ ۸تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.
البته من خودم سرخش كردم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food