eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
پیاز را تفت دادم گوشت چرخ کرده هم اضافه کرده وتفت داده قارچ هم همینطور ورقه ورقه کردم وتفت دادم کمی فلفل دلمه ای هم خلالی کردم وبه مواد اضافه کردم نمک وفلفل وزردچوبه زدم رب اضافه کردم وکنار گذاشتم ماکارونی هم داخل اب جوش ریختم فقط بیشتر از مواقعی که میخوام اونو دم بذارم جوشوندم کامل پخته شد موقع سرو غذا با مایع گوشت وقارچ مخلوط کردم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
(بشامل) یک ق غ آرد تفت دادم و با1کره کوچک مخلوط+۳پیمانه شیر+یک تا دو ق غ خامه صبحانه را مخلوط کردم+نمک و فلفل و همون طور که روی حرارت هست هم زدم تا غلظتش مثل فرنی بشه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ▫️یک لیوان ماكاراني شكل دار خام ▫️یک عدد تخم مرغ ▫️قارچ ورقە ای شدە و تفت دادە شدە 6عدد ▫️سوسيس( هات داگ )دو عدد رندە شده ▫️فلفل دلمه رنگي يا سبز نگيني شده 1 عدد ▫️نمك و فلفل و زردچوبە و پودر سیر ▫️جعفری خورد شدە ▫️ارد کیک یا ارد برنج یک ق.غ ▫️پنیر پیتزا نصف لیوان 🔸ماكاراني ابكش كرده تا حدي مي جوشونيم تا نرم و پخته بشه . اجازه ميديم ماكاروني سرد بشه بعد تخم مرغ و مابقي مواد اضافه مي كنيم و خیلی خوب ورز میدیم تا يكدست بشە و با مقداری روغن داخل تابه سرخ میکنیم . هرچي اين كوكو بيشتر سرخ بشه و تردتر بشه لذيذتره ... موقع سرخ کردن دستاتونو خیس یا چرب کنید که مواد کوکو بدستتون نچسبه، اول یه دونه کوکو را سرخ کنید اگه دیدید ازهم میپاشه یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه کنید اگه نخواستيد از سوسيس استفاده كنيد فيله يا سينه مرغ هاي خيلي كوچك خرد كنيد و سرخ كنيد و نمك و كمي زردچوبه بزنيد و پودرسير بهش زياد بزنيد تا مزه سوسيس و كالباس بگيره،و سرد شده و توي مواد كوكو مخلوط كنيد اما اين كوكو با سوسيس خوشمزه تره .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم جهت تهیه آش ماش یزدی: ماش: ۱ پیمانه برنج: نصف پیمانه سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): ۱ و نیم پیمانه خرد شده رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زرچوبه: به مقدار لازم پیاز داغ: به مقدار لازم نعناع داغ: به مقدار لازم طرز پخت: این که می گویم این آش زود آماده می‌شود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید. ماش را با ۲ قاشق پیاز داغ و نمک و زرچوبه و ۴ لیوان آب داغ می‌گذاریم بپزد. وقتی ماش باز شد و نیم پز شد، برنج خیس خورده را به آن اضافه می‌کنیم و با درنظر گرفتن اینکه برنج آب می برد، آبش را اندازه می‌کنیم. هر از گاهی هم می‌ زنیم تا برنج ته نگیرد. برنج باید خوب از هم باز شود. وقتی حسابی نرم شد، سبزی را اضافه می‌کنیم. رب گوجه و نمک و فلفل را در روغن کم، تفت می‌دهیم و در آش می‌ریزیم. ادویه آش را میزان می‌کنیم و می‌گذاریم آش جا بیفتد. در روغن داغ، نعناع خشک را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و زود از روی حرارت برمی داریم تا سیاه نشود. موقع سرو، روی آش را با کمی کشک، پیاز و نعناع داغ تزیین می‌کنیم. این آش سیر داغ ندارد. نوش جان! ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ .
. . کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش که طرفدار زیاد داره😍😍😍 ـ دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره. بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب. همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه. اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید. غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید. ـ بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه من امروز از قالب استفاده کردم. با چای بسیار میچسبه . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ▫️۱ لیوان شیر ▫️۱ لیوان ماست ▫️۱ استکان روغن مایع ▫️۳ عدد تخم مرغ ▫️۶ عدد یوفکا ▫️۱ کیلو اسفناج ▫️۲ عددپیاز ▫️نصف استکان روغن مایع ▫️نمک فلفل سیاه ▫️۲ ق غ رب ▫️۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما 🔸اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم .در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم .سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم .تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم .برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ كيك شير داغ😋 ✍مواد لازم: آرد ٣ پيمانه شكر ١ و١/٢ پ روغن٣/٤ پ شي ر داغ١ پ تخم مرغ٥عدد بگينك پودر ٢ ق م وانيل١/٢ ق چ 🥣طرز تهيه: زرده و سفيده را جدا مى كنيم سفيده را مى زنيم تا مثل خامه پفى بشه از ظرف نريزه بعد داخل يخچال مى گذاريم زرده وانيل و شكر را مى زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد شير داغى را ريخته خيلى سريع با دور تند همزن مى زنيم بعد روغن را ريخته و يك دور مى زنيم بعد آرد وبكينك پودر را كه سه بار الك كرديم در دو مرحله در حد مخلوط شدن هم مى زنيم بعد سفيده را اضافه و با ليسك در يك جهت هم مى زنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه مى پزيم براى كارامل يك ليوان شكر را داخل تابه ريخته روى شعله ملايم مى زاريم تا شكر آب بشه اصلاً با قاشق هم نمى زنيم وقتى شكر آب شد ٢ قاشق غذا خورى كره و ١٠٠ گرم خامه اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم اولش سفت ميشه نگران با هم زدن درست ميشه و يك دست وقتى كيك كمى خنك شده روى كيك سس را مى ريزيم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅کوکو ماکارونی 😋 مایه ماکارونی رو با مواد دلخواهتون درست کنید ( میتونی پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخکرده یا سویا و قارچ و سبزیجات دلخواه و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی باشه یا اینکه فقط سوسیس خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه باشه موادش دلخواه) . فقط پودر سیر یا پوره سیر و اویشن فراموش نشه. در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود زیادی اب روی ماکارونی نگیرین بیمزه میشه. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و پنیر پیتزا هم خوشمزش میکنه من میریزم و بعدش خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود اما بعدش درش رو نزارین .داغ سرو کنید که پنیرش کشدار باشه برای هر بسته ماکارونی ۲۵۰ گرمی فرمی من چهار الی پنج تا تخم مرغ میریزم بستگی به سایز تخم مرغا داره وقتی هم میزنی خودتون متوجه میشین. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ قیمه نثاررر 😋 اول از همه گوشت رو بصورت قیمه ای یا درشت تر خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و بعدگوشتتون رو اضافه کنید و خوب تفت بدیدسپس رب گوجه فرنگی،زردچوبه،فلفل و درصورت تمایل کمی پودرهل و دارچینم بهش اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه.بعدمقداری آب اضافه کنید و بزارید تا گوشتتون بپزه.اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.توجه داشته باشید که فقط یه کوچولو باید آب داشته باشه گوشت بعداز پخت و پرآب نباشه.برنجتون رو خیس کنید و بعد آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین..خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید...خلال بادوم‌رو یه زمان خیلی کم‌توی گلاب خیس کنیدو مجددا درکره تفت بدید.خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و توی کره تفت بدین و بهش مقداری زعفران اضافه کنید.از مربای خلال پرتقال یا نارنج هم میتونید استفاده کنید.درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅رولت مرغ رژیمی 😋 ✍مواد لازم : سینه مرغ چرخ کرده یک عدد کره یا روغن زیتون دو قاشق غذاخوری ارد سوخاری پیاز و سیر رنده شده هر کدام یک عدد نمک ب م ل فلفل ب م ل هویج دوعدد زردچوبه ب م ل زعفران دم کرده سبزی خشک ۳ قاشق غذاخوری سر خالی یا سبزی تازه خرد شده شامل ( گشنیز ، شوید ، ترخون ، جعفری ، ریحان) ۵ تا ۶ ق غ 🥣طرز تهیه: اول پیاز و سیر و ادویه ها و دم کرده زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم خوب ورز میدیم یه نایلون پهن میکنیم و روش ارد سوخاری میپاشیم و بعد مواددرو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خورد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد اروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم توی ماهیتابه روغن میریزیم و رول رو داخلش قرار میدیم اروم سرخ بشه سس: برای سس یه پیاز و سرخ میکنیم و بهش هوبج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم اب جوش و میذاریم غلیظ بشه و در اخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی اروم رو شعله ملایم بپزه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦