#کوبیده_مرغ_ترش 🍢 😋
🔸اول از همه ران و سینه مرغ رو ساطوری کردم ،میتونین چرخ کنین ،دوتا پیاز رنده شده و آب گرفته رو بهش اضافه کردم ،زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک و زعفران دمکرده رو اضافه و خوب مخلوط کردم ،چند دقیققه ورز داده و گذاشتم یخچال نیم ساعت استراحت کنه ،بعد به سیخ کشیدم ،موقع سیخ کشید دستتون رو با اب سرد مرطوب کنین ،بعد تو تابه سرخ کردم با حرارت کم .
حالا دونه سماق رو با یک لیوان آب گذاشتم رو حرارت ،چندجوش بزنه ،بعدخاموش کرده و نیمساعت گداشتم بمونه ،بعد از صافی رد کردم .
در نهایت کوبیده ها که سرخ شدن همه رو چیدم تو تابه و آب سماق و نصف ق رب انار اضافه کردم با حرارت متوسط گذاشتم آبش کشیده بشه و خوشرنگ بشن
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#مهلبیه_شکلاتی 🍫 😋
🔸۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_زیبا ☕ 🌹 😊
سلامی همراه باعطرهای بهشتی😊✋ 💖✨
باعطر مهربانی های بی توقع💖✨
باتولدهای دوباره در هرنفس وهرتپش💖✨
بابرخاستن وادامه دادن باتلاشی پُرانرژی تر✨
بازیبا اندیشی وباور خود 💖✨
امروزتون پر از سلامتی و دلخوشی 💕
.
#جوجه_حلزونی 🍢 😋
🔸براي جوجه كباب تابه اي ،دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا ليمو ترش و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادم و نمك زدم و در این مخلوط چند ساعتی استراحت دادم.
مرغ ها رو آبکش كرده و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط و بعد شروع به رول کردن نوارها كردم.نوارهای مرغمون رو دونه به دونه رول كرده و به سیخ میکشیم.داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و زمان ميدم جوجه ها مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لازانیا 🍲 😋
🔸یه پیاز متوسط و ریز خرد کنید و همراه یه فلفل دلمه ای متوسط خرد شده سرخ کنید حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدید،زردچوبه ادویه پودر فلفل قرمز اضافه کنید و وقتی گوشت و مواد باهم سرخ شد حدود ۵ عدد قارچ درشت و خرد کنید و باشعله زیاد که آب نندازه تفت بدید یک ق غ رب گوجه بریزید و با کمی آب بذارید گوشتتون پخته شه.واسه درست کردن لازانیا نیاز به سس بشامل داریم که بین لایه ها بریزیم تا هم طعمش بهتر شه هم لایه ها از هم باز نشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کدو_حلوایی_کاراملی 😋
🔸کدو رو تیکه میکنیم و پوستشو میگیریم . داخل ماهیتابه بزرگ میچینیم و با کمی کره هردو طرفش رو کمی سرخ میکنیم بعد نصف لیوان آب. چوب دارچین . پودر هل . زعفران و چهارتا قاشق شیره انگور و چهارتا شاخه نبات و نصف لیوان گردوی خرد شده هم میریزیم و با شعله ملایم میذاریم بپزه تا سس اش غلیظ و کاراملی بشه .میزان شیرینیش بستگی به کدوتون و ذایقه خودتون داره.
هسته هاشم میریزیم تا همراه با خودشون بپزه و طعم بگیره.(اینبار چون از گردن کدو استفاده کردم هسته نداشت)
میتونید زعفران رو حذف کنید.
یا اینکه شیره انگور و نبات رو کم و زیاد کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#برگر_مرغ 🍔 😋
🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید
🔸تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالادآلماني 😋
سيب زميني پخته و مكعبي خرد شده٣ عدد
تخم مرغ پخته و مكعبي خرد شده ٢ عدد
خيارشور ريز خرد شده ١ پيمانه
نخود فرنگي پخته شده ١ پيمانه
شويد ريز خرد شده ١/٢ پيمانه
خامه صبحانه ١ عدد (١٥٠ گرم)
نمك فلفل به ميزان لازم
آبليمو ١/٢ پيمانه
🔸سيب زميني هاي پخته و خرد شده رو بهمراه خيارشورهاي خرد شده و خامه خوب مخلوط كنين نمك و فلفل و آبليمو رو هم كه اضافه و مخلوط كردين نخود فرنگي پخته شده (كنسرو) و تخم مرغ آبپز و خرد شده رو به بقيه مواد سالاد اضافه و حسابي باهم مخلوطشون كنين نيم ساعتي بگذارين يخچال تا خنك بشه و بعدشم كه معلومه سرو و نوش جونتون كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی سبزیجات
1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده
1 عدد هویج رنده شده
1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود)
1 قاشق ذرت پخته
2 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر
1 دسته جعفری ریز خرد شده
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کته_گشنیز 🍛 😋
🔸یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#جوجه_پرتقالی 🍢 😋
🔸تکه های فیله مرغ رو به سیخ چوبی بزنید و برای مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، زعفران، پیاز خلالی بخوابونید، بعد سیخ هارو به همراه تمام مواد بذارید داخل تابه و بذارید آبش تبخیر بشه و در آخر کمی روغن بریزید و بذارید روی جوجه ها طلایی بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#میگو_با_سس_پستو 🍤 😋
▫️میگو : 900 گرم
▫️روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
▫️ریحان تازه : 1 پیمانه
▫️سیر : 3 حبه بزرگ
▫️فلفل قرمز : 1/4 قاشق مرباخوری
▫️نمک : 1/2 قاشق مرباخوری
▫️پنیر پارمسان : 1/4 پیمانه
▫️گردو : 1/4 پیمانه
▫️لیمو : برای سرو
🔸در یک غذاساز 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 پیمانه ریحان تازه، 3 حبه سیر، 1/4 قاشق مرباخوری فلفل قرمز، 1/2 قاشق مرباخوری نمک، 1/4 پیمانه پنیر پارمسان و 1/4 پیمانه گردو را ریخته.
به اندازه 2 قاشق غذاخوری از سس را در ظرفی جدا نگهدارید و میگو ها را در سس بریزید و آرام هم بزنید تا به سس آغشته بشه.
روی ظرف را بپوشانید و اگه دمای اتاق خیلی گرم نیست به مدت 30 دقیقه بگذارید تا میگوها در دمای اتاق بمانند تا مزه دار بشه اما اگه فصل تابستان و هوای گرم این غذا را درست میکنید بگذارید در یخچال بماند.
حرارت گریل را روی متوسط تنظیم کنید و هر طرف میگو را حدود چند دقیقه بگذارید تا بپزد. حواس تان باشد که زیاد نپزد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#نان_زنجبیلی 🥟 😋
▫️ارد ۴ پیمانه
▫️کره یا روغن جامد ۱پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️زنجبیل ۵قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️شیر ۱/۳ پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
🔸کره وشکر را با همزن میزنیم تا سفید شود ،شیر ،تخم مرغ زده شده وزنجبیل را اضافه کنید ودر اخر ارد الک شده وپکینگ پودر را اضافه کنید تا خمیری صاف ولطیف به دست اید (ورز داده نشود وفقط مخلوط شود)در پلاستیک بگذارید ودر یخچال دو ساعت استراحت دهید .سپس بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنیدو با کاتر به شکل دلخواه در آورید.شیرینی ها را در سینی فر چیده ودر فری که از قبل در دمای ۱۶۰ گرم شده است برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود ولی تغییر رنگ ندهد
♦️دوستان اگردوست داشتید تندی شیرینی بیشتر باشه میتونید مقدار پودر زنجبیل را بیشتر کنید وحتما از پودر زنجبیل مرغوب استفاده کنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شوید_پلو_با_گوشت_قلقلی 🍛 😋
🔸حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با پیازی که رنده کردم به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشتم
کمی روغن تو ماهیتابه ریختم و گوشت رو به اندازه های یکسان گرد و سرخ کردم، ادویه خاصی نمیخاد، گوجه های گیلاسی رو تو روغن کمی تفت دادم.
من همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم به خاطر عطر و طعمش، وقتی برنج رو آبکش کردم شوید تازه رو کاملا ریز کردم و بهش اضافه کردم و یه ته دیگ و تمااام
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از عــرش صدای ربــنــا می آید💕
آوای خـــوش خدا خدا می آید💕
فریاد که درهای بهشت باز کنید💕
مهمان خدا سوی خدا می آید💕
🌙 #حلول_ماه_پر_برکت_رمضان_مبارکباد🌙
#حلوای_سه_آرد 🧇 😋
▫️آرد سفید...1لیوان
▫️آرد برنج...1لیوان
▫️آرد نخود...1/2 لیوان
▫️شکر ۲لیوان
▫️آب وگلاب۲ لیوان(من یک چهارم از این دو لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود)
▫️کره ...۵۰گرم
▫️روغن مایع...1 و 1/4 لیوان
▫️زعفران وهل به میزان لازم
🔸شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم...روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم در این مرحله کره رو هم اضافه میکنیم وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم.من روش رو با کاتر کلمپه مهر زدم و دورش رو با قیف و ماسوره گل زدم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#باسلوق_ژله_ای 🍡 😋
▫️نشاسته نصف پیمونه
▫️گلاب ۱پیمونه
▫️ژله ۱بسته
▫️شکر ۱پیمانه ونصف
▫️آب ۱پیمونه
▫️وانیل ۱قاشق چایخوری
▫️پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری
🔸نشاسته روباگلاب حل می کنیم بعد ژله رواضافه می کنیم شکروآب روباهم مخلوط میزاریم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد به مواد اضافه می کنیم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب می پاشیم ومیزاریم روی بخار کتری تاحل بشه وبعد به مواد اضافه می کنیم روی حرارت باشعله کم میزاریم وانیل رواضافه می کنیم مدام هم میزنیم تابه غلظت برسه
ته قالبو کمی چرب می کنیم مواد رو درقالب میریزیم تاخنک بشه وبعد میزاریم تویخچال تاسفت بشه بعد برش می زنیم ودرپودر نارگیل میغلتونیم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#سمبوسه 🌯 😋
▫️سیب زمینی 3 عدد
▫️پیاز 2 عدد
▫️نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
▫️سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
▫️نان لواش به میزان لازم
🔸سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦