فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی🍌🍨
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان مهـربانم
صبح همگی بخیر
یک سبد دعاے خوشبختی
تقدیم به تک تک شما
دوشنبه تون معطر به عطر خدا
تقدیم با بهترین آرزوها
🌷روزتون پر برڪت و عالی
زندگے تون پراز خوشبختی
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صبحانه معرڪست😍
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
پنیر سفید 50 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه یا جعفرے به مقدار لازم
شیر یه لیوان پر
آرد حدودا 4 لیوان پر... هر لیوان 200 میلی
جوش شیرین مقداری
.
طرز تهیه :
طبق ویدئو تمام مواد را قاطے ڪرده و یه خمیر به دست میارید اون خمیرو با دستتو و ڪمے ارد باز میڪنید و برش میزنید و با حرارت ملایم در روغن سرخش مے ڪنید به همین آسونے و خوشمزگے 😍❤️
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_شڪلاتی_خونگی😍😍
🍨1 لیوان شیر
🍨2 لیوان خامه
🍨1 لیوان پودر ڪاڪائو(به اختیار ڪم یا زیاد ڪنین)
🍨5 گرم وانیل شڪری(وانےل معمولے با وانیل شڪرے فرق داره. وانیل شڪرے، شڪر داره.در پایین سایتشو نوشتم ڪه منظورم ڪدوم وانیل هستش)
🍨1 لیوان شڪر(اگه براتون زیاده، ڪمتر بزنین)
🍨2 قاشق غذاخورے نشاسته ذرت
🍨میتونین شڪلات چیپسے، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه ڪنین(البته بهتره بعد ازینڪه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه ڪنین)
-
📝شیر، شڪر، وانیل، نشاسته و پودر ڪاڪائو رو مخلوط ڪنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روے شعله متوسط گرم ڪنین، بعد مخلوط شڪلاتے رو اضافه ڪنین و تا وقتیڪه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توے فریزر(هر 30 دقیقه یڪبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر).
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💢#کباب_ترش_ناردونی 😋
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط 2عدد رنده شده
رب گوجه و آلوچه هر کدوم یه قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سماق یک قاشق غذاخوری
برای سس کباب
پیاز نگینی شده سه عدد
گوجه فرنگی رنده شده دو تا سه عدد
آب جوش نصف لیوان
آب انار ترش سه قاشق سوپ خوری
انار دون کمی برای تزیین
ابتدا گوشت رو همراه پیاز رنده شده ورب و ادویه جات و سماق خوب ورز میدیم و بعد به مدت نیم تا یک ساعت تو یخچال میذاریم بعد با دست بهش فرم میدیم( من به شکل کیبه فرمش دادم ) و تو کمی روغن تفت میدیم وقتی کمی خودشو گرفت برش میداریم چون دوباره تو سس پخته میشه برای،سس پیاز رو سرخ میکنیم و گوجه روهم میریزیم توش تاکمی تفت بخوره بعد آب جوش وآب انار رو میریزیم و کمی هم نمک و فلفل میزنیم وقتی سسمون خیلی کم غلظت گرفت کباب ها رو توش میندازیم و چند تا گوجه رو هم کمی تفت میدیم تا حدی که فقط براق بشه لابلای کباب روی سس می چینیم انار دون روهم میپاشیم و کمی درشو میذاریم تا بخار سس همه مواد رو کاملا طعم دار کنه .بعداز دو سه دقیقه غذامون حاضره می تونیم تو ظرف سرو بکشیم باز کمی اناردون و سماق روش میریزیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_فنری_در_فر 🥔
مواد لازم:
4-5 عدد سیب زمینی
1/5 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1/2 قاشق چای خوری پودر سبزیجات (عصاره )
پاپریکا
شما میتونید ادویهها رو کم یا زیاد کنید☺️
طرزتهیه :
سیب زمینی را شسته وخوب خشک کنید ، همانطور که در ویدئو نشون داده شده یک سیخ چوبی در سیب زمینی ها فرو کنید وبرش بزنید. 👩🍳🥔 در یک ظرف، ادویه جات و کمی جعفری خرد شده (دلخواه) کوچک خرد شده را به کره ذوب شده اضافه و مخلوط کنید و روی تمام سیب زمینی با یک قلم مو بکشيد.
کاغذ روغنی رو درسینی فر انداخته و سیب زمینی ها رو گذاشته وبزارید درفر گرم شده با دمای 190 تا سیب زمینی ترد و سرخ شوند.
در زمان پخت چند مرتبه سیب زمینی ها رو پشت ورو کنید تا همه جای سیب زمینی ها برشته شوند.
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مرغ پفکی تابه ای"
سینه مرغ نیم کیلو
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک
سیر رنده شده 2 حبه
زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه
حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین
یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی
مدلی که گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره.
تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست
بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید
بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن
برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم
برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید
بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی🍌🍨
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کروسان_شکلاتی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سبزیجات_در_فر
3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..)
مواد سس:
2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا
1 قاشق چایخوری عسل
نمک - فلفل سیاه
1 قاشق سوپخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا
2 حبه سیرپوره شده
طرزتهیه :
تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید.
مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_بلغور
بلغور ۲۵۰ گرم
برنج نیمه ۲۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلو
لوبیاچیتی یا قرمز ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه به میزان دلخواه
کشک ۱ لیتر
نعناع خشک ۲ ق غ
بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح بخیسانید و برنج را هم جداگانه خیس کنید. حدود ۳ ساعت بعد آن را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس سبزی آش را که همان تره، جعفری و نعنا است خرد کنید و همراه پیاز رنده شده و سرخ شده داخل آش بریزید.
در انتها نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. می توانید کمی پیاز داغ و نعنا داغ را داخل آش و بقیه را برای تزیین استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_بستنی_سنتی 🍨 😋
▫️شیر ۳لیوان
▫️نشاسته ی گل ۳ ق غ
▫️شکر ۶ق غ
▫️گلاب ۴ ق غ
▫️بستنی وانیلی 100 گرم
▫️زرده ی تخم مرغ ۱ عدد
▫️خامه ی صبحانه 2 ق غ
🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه
بعد مواد رو دو قسمت کرده ؛و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم
بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ آش ماست 😋
✍مواد لازم:
یک کیلو سبزی آش شامل گشنیز (شوید کمی) اسفناج تره جعفری
گشنیز و اینجیبیر کوهی کمی(اختیاری)من میزنم طعم آش رو عطر دار خوشمزه میکنه)
برنج ۲ فنجان
بلغور گندم یک فنجان
نخود پخته شده دو فنجان
پیاز ۲ عدد بزرگ
گالیبلانکا
نمک و سیر به میزان لازم
ماست به میزان لازم
نعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
پیازها را نگینی خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید
بعد برنج و بلغور و یکم اب جوش اضافه کرده
بعد سبزی شسته و خرد شده را همراه با نمک و نخود میریزیم هر چند دقیقه یک بار اش را هم میزنیم تا ته نگیرد. تا خوب بپزد و جا بیفتد.
اگه اب قلم باشه نیم ساعت به پخت آش اضافه کنین اگه نباشه گالیبلانکا بریزین) این آش باید کمی سفت باشد. بعد زیر شعله رو خاموش کرده فرصت میدهیم تا کاملا خنک شود.
ماست رو خوب هم زده تا باز شود(من سه چهار حبه سیر رنده شده به ماست میزنم اختیاری میتونین نزنین) و روی آش خنک شده میریزیم با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاچینی مرغ
دستور تهیه :
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#موس_شکلات 🧉 😋
▫️شكر سه چهارم پيمانه
▫️زرده تخم مرغ ٤عدد
▫️پودر كاكائو دو ق سوپخوري
▫️وانيل كمي-كره ١٥گرم-نسكافه يك ق س
▫️آب يك دوم پيمانه
▫️پودر ژلاتين يك و يك دوم ق س
▫️خامه فرم داده يك پيمانه
▫️سفيده تخم مرغ دو عدد
🔸ابتدا زرده ها را با نصف شكر با همزن همزده،بعد پودر كاكائو و وانيل و كره را اضافه كرده،نسكافه را در اب سرد ريخته و به همراه ژلاتين بروش بن ماري روي كتري حل كرده،بعد از حل شدن،به مواد زرده اضافه كرده،
سفيده ها را كامل با همزن زده تا فرم بگيرد بعد باقي شكر رو اضافه و كمي همزده،
بعد خامه را اضافه كرده يك دور همزده بعد با مواد زرده مخلوط كرده
بعد داخل قالب يا ظرف مورد نظر بريزيد ،بعد از ٤ ساعت،از ظرف برگردانيد.
♦️براي ديواره هاي ظرف يا ليوان،شكلات رو اب كنيد بعد از خنك شدن يا داخل قيف بريزيد يا به كمك قاشق طرح بكشيد و بعد فوري مايه ي دسرهارو بريزيد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_شیرعسلی 🍮 😋
▫️نصف قوطی شیرعسلی
▫️رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
▫️ارد یک لیوان
▫️کره دە گرم
▫️روغن مایع یک سوم لیوان
▫️پودر هل و زعفران به میزان لازم
▫️گردو خرد شده نصف پیمانه
🔸رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه
مراقب باشین نسوزه چون نازکه
ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهید(اگە خواستید رنگش تیرە تر باشە بیشتر تفت دهید)
گردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین و در نهایت
شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه
اگه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نان_سیر_و_پنیر 🧄 😋
🔸نان فانتزی فرانسوی یا هر نان مورد نظرتون رو با چاقوی دندانه دار برش بزنید من از پنج تا نون فانتزی خونگی یا صنعتی استفاده کردم
2-3 حبه سیر ریز شده، جعفری ساطوری (همچنین از شوید ، ریحان و هر سبزی تازه مورد علاقتون میتونی استفاده کنید.) کره را روی حرارت درون تابه بریزید و سیر خرد شده و جعفری خرد شده را در آن حرارت بدید. نان برش خرده رو به مخلوط روغنی آغشته کنید.( آشپزی دورهمی) سپس برشهای چدار مابین برشها قرار بدید. از مخلوط روغنی باقی مونده را روی نان بزنید و آنرا درون فر قرار دهید. 5-7 دقیقه در دمای 200 درجه کافی است. وقتی پنیر ذوب شد ، آن را از فر خارج کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 مرغ ناردون با آلو بخارا 💛❣
مواد لازم (٥ نفر)🔻
مواد مرينيت مرغ 👇
ساق مرغ ٥ عدد
زعفران ٣ قاشق غ خ
آب انار نصف ليوان
نمك نصف قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
مواد خورش 👇
پياز ١ عدد
سير ١ حبه
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
زرد چوبه ١ قاشق مربا خوري
رب ١ قاشق غ خ
رب انار ملس ٢ قاشق غ خ
آب انار ٢ ونيم ليوان
انار دون ١٥٠ گرم
آلو بخارا ١٠٠ گرم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_سوهان 🍨 😋
🔸دو زرده تخم مرغ رو با یک لیوان شکر اسیاب شده مخلوط میکنیم، همین طور صد گرم کره و یک قاشق غذا خوری سر پر روغن حیوانی(کرمانشاهی) ، این مواد را ترکیب میکنیم ،
حالا سه لیوان اب سرد رو با یک لیوان ارد سفید، سه قاشق آرد جوانه گندم مخلوط و مدام با همزن دستی هم میزنیم تا اردها در آب گلوله نشن ، بعد که خوب مخلوط شدن روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم، و نیم ساعتی هم میزنیم تا آردها و اب قوام پیدا کنند ، در این مرحله مخلوط تخم مرغی که از قبل درست کردیم و به قابلمه اضافه میکنیم و باز همزن رو ادامه میدیم دو سه قاشق زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری پودر هل و دو قاشق گلاب رو هم اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا ته نگیرد و به چداره قابلمه نچسبد بخاطر خاصیت چسبندگی ارد جوانه گندم ، به قدری هم میزنم که غلیظ شود و رد قاشق روی مواد بمونه و تمام ، در ظرف مورد نظر ریخته و میتونید با پسته تزیین کنید، بعد از خنک شدن سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅پلوی مکزیکی 😉
.
✍مواد لازم :
ران مرغ ۴ الی ۵ عدد
سیر خرد شده دو حبه
پیاز خرد شده یک عدد
گوجه خرد شده دو عدد
رب دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه ی پلوپز
آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد .
✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید .
#پلو_مکزیکی
.┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛