eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سس تند مواد لازم: 3 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 20_15 حبه سیر 100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید) 1.5 الی 2 ق غ سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه) 1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان روغن زیتون 1 ق غ شکر 1 ق چ فلفل سیاه 1 ‌بسته جعفری (حدود 30 ساقه) طرز تهیه: گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید. فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلفل با دور پیچ خمیر میل فوی مواد لازم: 3 عدد فلفل چارلیستون 3 عدد فلفل قرمز 4 عدد خمیر میل فوی پنیر پیتزا رنده شده جعفری 1 عدد بادمجان کبابی (داخل فر یا روی گاز کبابی کنید و پوست بادمجان را بکنید) 1 عدد زرده تخم مرغ کنجد ، سیاه دانه کمی آرد سوخاری طرز تهیه: فلفل را بشویید و خشک کنید از وسط فلفل با چاقو برش بزنید. پنیر پیتزا ، جعفری و بادمجان کبابی خرد شده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. داخل فلفل ها را با مخلوط پنیری پر کنید من تعدادی را فقط با پنیر پیتزا پر کردم. 4 عدد خمیر میل فوی را به شکل نوارهایی به ضخامت 1 انگشت برش بزنید. مثل فیلم نوارهای میل فوی را دور فلفل بپیچید. و فلفل ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی خمیر میل فوی زرده تخم مرغ بزنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید. من کمی آرد سوخاری پاشیدم. در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 2 لیوان آرد 1 قاشق مربا خوری نمک فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده 1 کاسه کوچک پیازچه ریز خرد شده 1 کاسه کوچک شوید خرد شده 2 عدد سیب زمینی مکعبی ریز خرد شده طرز تهیه: تخم مرغ را تا وقتی که کف کند هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. پیازچه و سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید. من برای اینکه سیب زمینی ها روی کیک بماند در آخر داخل قالب ریختم(قالب چرب شود). میتوانید سیب زمینی ها را داخل خمیر هم بریزید و هم بزنید میتوانید روی مواد کنجد بریزید. در فر 175 درجه تا وقتی که تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد بپزید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍌مواد لازم : موز4 عد - شیر3 پیمانه- کنجد1/4 پیمانه- عسل3 قاشق غذاخوری- پودر بادام1/2 پیمانه- پودر پسته1/2 پیمانه 🥣طرز تهیه : کنجد، پسته و بادام را در مخلوط‌کن ریخته، عسل و شیر را به تدریج به آن اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.موز‌ها را پوست گرفته، به مخلوط‌کن اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکنواخت شوند.معجون را در لیوان سرو ریخته و روی آن را تزئین کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپ کورن مرغ مواد لازم: فیله سینه مرغ دو عدد تخم مرغ هم زده دو عدد پودر سوخاری پودر پونه یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر پیاز و نمک یک قاشق چایخوری فلفل قرمز یک قاشق چایخوری پاپریکا یک و نیم قاشق چایخوری پوست یا عصاره لیمو یک قاشق چایخوری ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت پنکیک شکلاتی 😋 مواد لازم برای ۵ عدد آرد سفید: ۱ پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد متوسط بکینگ پودر: نصف ق چ نمک: نوک ق چ شکر:۱/۴ پیمانه(یک چهارم پیمانه) شیر: ۱/۴ پیمانه 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از پست فسفود🍟🍟🍕🌮🥙
✨ انبه خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد براي درمان بواسير مفيد است عطش را برطرف مي كند 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
‍ ✅ دسر نارگیل با مغز بیسڪوییت 😋 ✍ مواد لازم : شےر ۳ لیوان پودر نارگیل ۵ تا ۶ قاشق غذاخورے سر پر بیسڪوییت پتے ڪاڪائویے نصف بسته خامه ۲۰۰ گرم نشاسته ۵ قاشق غذاخورے پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخورے وانیل ۱/۴قاشق چایخورے شڪر ۱۲ تا ۱۳ قاشق غذاخورے سر پر 🥣 طرز تهیه: شےر را با نشاسته مخلوط میڪنید تا نشاسته در شیر باز شود سپس همراه شڪر و وانیل روے حرارت ملایم گاز قرار میدهید و مواد را مرتب هم میزنید تا مواد به غلظت برسد توجه ڪنید حرارت ملایم و مرتب هم زده شود خامه را روے بخار ڪترے قرار میدهید تا روان شود و به مواد ڪه غلظت رسیده مخلوط میڪنید زیز حرارت را خاموش میڪنید دسر را میڪشید و شیرینے آن را با ذائقه خود تنظیم میڪنید ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد روے بخار ڪترے بنمارے میڪنید و به مواد اضافه ڪنید وقتے ڪمے از حرارت افتاد پودر نارگیل را اضافه ڪنید قالب مورد نظر را را چرب ڪنید سپس مقدارے از مواد را داخل قالب میر یزید و یک لایه بیسڪویت و این ڪار را ادامه میدهید (ےڪ لایه مواد دسر یک لایه بیسڪوییت)تا قالب پر شود قالب را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید براے خارج ڪردن دسر ابتدا با نوک چاقو دسر را از ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍭 😋 خامه ۱۰۰ گرمے یک بسته یک سوم پیمانه شڪر شیر یک پیمانه نشاسته یک ق غ ڪاملا سر پر دو ق غ شڪر پاستیل حدود 100 تا 150 گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگے استفاده ڪردم) یک ق غ دو ق غ آب جوش 🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط ڪنید و بذارید ڪنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شڪر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه ڪنید و روے حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنے بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط ڪنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهے هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شڪر، پودینگ خنک شده رو مخلوط ڪنید تا شڪر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه ڪنید پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچے ریزش ڪنید حالا داخل قالبهاے بستنے بریزید و چوب بستنے رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو ڪمے در آب گرم بذارید تا بستنے راحت خارج بشه ، مثل بستنے هاے دیگه دو سه دقیقه ڪه در دماے محیط بمونه ڪاملا نرم و خامه اے میشه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ بستنی سنتی زعفرانی بستنی سنتی زعفرانی ثعلب یک ق غ شیر پرچرب ۲ لیوان شکر دو‌سوم لیوان زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه خلال پسته ۲ لیوان شیر رو داخل به قابلمه میریزیم میزاریم روی گاز،به محظ اینکه یه جوش ریز زد،سریع ثعلب و شکر رو با هم مخلوط و به شیر که روی حرارت هست اضافه و با همزن دستی سریع هم میزنیم،بهتره کم کم اضافه کنین،مواد که یکم جمع شد از روی حرارت برمیداریم و زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم ، موادو منتقل میکنیم به یه ظرف روی یا فلزی(تا بهتره توی فریزر ببنده)،میزاریم یه گوشه تا از حرارت بیوفته،توی این فاصله چند ق غ خامه رو داخل یه کاسه هم میزنیم تا رقیق بشه،بعد یه سینی کوچک ورمیداریم روش به پلاستیک فریزر میذاریم و خانه رو روش پهن میکنیم و میزاریم فریزر تا ببنده ، مواد بستنیمونم هم میزنیم و میذاریم فریزر هر۶۰ دقیقه یکبار از فریزر درمیاریم و مواد بستنی رو هم میزنیم و دوباره میذاریم فریزر، تا ۳ مرتبه در مرتبه ی سوم خامه رو که بسته شده درمیاریم خورد خورد میکنیم با چاقو و به همراه خلال پسته به بستنی اضافه و کلا دیگه بستنی رو ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بعد از ۲۴ ساعت از فریز ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک رولتی😋 ✍ مواد لازم : اندازه ها باید دقیق باشه👇 5 عدد تخم مرغ مقدار کمی نمک 70 +50 گرم شکر 1 پیمانه آرد سفید 90 گرم بکینگ پودر 2 گرم روغن مایع 50 گرم شیر 50 گرم 🥣 طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید زرده ها رو با کمی نمک، و شکر سفیده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که پف کنه شکر رو تو سه مرحله بهش اضافه کنید زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و با لیسک آروم به حالت دورانی هم بزنید ترکیب آرد الک شده و نصف قاشق بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید روغن، شیر رو با یه مقدار از موادرو باهم مخلوط کنید حالااونارو به مواد اضافه کنید و آروم باهم ترکیب کنید سی دقیقه با درجه صدوهشتاد درجه سانتیگراد وقتی هنوز گرمه روشو یه کاغذ روغنی دیگه بزارید اونو برگردونید و کاغذ قبلی رو ازش جدا کنید مربا یا عسل ،خامه یک ساعتی تو یخچال بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛