eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
_لیمو طرزتهیه.یک ونیم بسته ژله آلوورارابانصف لیوان آبجوش حل میکنیم یک ونیم لیوان آب نارگیل مخلوط میکنیم برشهای نارگیل رابهش اضافه میکنیم و برش لیمورابه دیواره قالبمون میچسبیم وموادآماده شده راداخل قالب میریزیم میزاریم تویخچال تاببنده بعد یک بسته ژله لیمورابا یک لیوان آبجوش حل میکنیم میزاریم کمی خنک شه روی پودینگ بسته شده میریزیم میزاریم یخچال حدود3الی4ساعت تاکاملا ببنده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 🔸٢كيلو زردآلوهای شسته شده را به صورت درسته داخل قابلمه بریزید 2 لیتر آب و 1 لیوان شکر را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که زردآلوها نرم شوند حدود 20 دقیقه بپزید. نيم ليوان شکر ، آب نصف لیمو ، ٣ عدد میخک و ١عدد دارچین را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود. اگر میخواهید آب میوه قوام غلیظی داشته باشد زردآلوهای پخته شده را داخل صافی بریزید و با کمک قاشق از صافی رد کنید. در آخر مجدد از صافی رد کنید و در یخچال بذارید و سرد سرو کنید ♦️این آب زردآلو برای مدت طولانی قابل نگهداری نیست و باید زود مصرف کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 🔸ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 ژله موز ۱ بسته ژله پرتقال ۱ بسته ژله طالبی ۱ بسته رنگ خوراکی کمی 🔸پودرهای ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را آماده میکنیم. هر کدام از این پودر ژله ها را جداگانه با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم و میگذاریم کاملا سرد بشه و بعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و در قالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم و در یخچال به مدت 5 ساعت قرار میدهیم. ته بطری نوشابه خانواده شبیه قالب فلفل دلمه خواهد شد. دو رنگ دیگر را هم با همین روش آماده کرده و در یخچال قرار میدهیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم : سینه مرغ : ٢ عدد پودر دارچین : به مقدار لازم جهت طعم دادن آب لیمو : ۲/۱ فنجان ماست سفت : دو قاشق غذاخوری پیاز : یک عدد تخم مرغ : ۶ عدد بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری ابتدا پیاز را ریز و سرخ می کنیم ، تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم ، سینه های مرغ را به صورت ریز داخل تخم مرغ مخلوط می کنیم ، زعفران و سپس آب لیمو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم ، بکین پودر و پودر دارچین را داخل مواد می ریزیم ، نمک به آن اضافه کرده و در مرحله آخر ماست به مواد اضافه می کنیم . داخل ماهی تابه روغن می ریزیم تا داغ شود در حین داغ شدن روغن ، پیاز داغ را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و مواد را داخل روغن داغ شده می ریزیم . البته این کوکو را می توان به جای سرخ کردن روی اجاق گاز ، داخل فر نیز گذاشت ، منتها روغن را داخل قابلمه یا ظرفی که دسته نداشته باشد می ریزیم و مواد را داخل روغن می ریزیم و داخل فر می گذاریم. نکات: ۱)می‌‌توانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰-۴۰ قرار دهی ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بادمجونها را با پوست کن راه راه پوست میگیریم و یک برش عمیق بطوری که تا انتهای بادمجون نرسه میزنیم.بادمجانها را بمدت نیم ساعت دراب نمک میزاریم تا تلخی ان گرفته بشه.سپس بادمجانها را خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم.البته میتونیم در فر هم بپزیم. گوشت چرخکرده را باپیاز و سیر رنده شده و فلفل و نمک و زردچوبه ورز میدیم و قلقلی های کوچکی را درست میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. تهیه سس: یک پیاز کوچک را رنده کرده و در روغن تفت میدیم و گوجه و سیر رنده شده را اضافه میکنیم و بعد از تفت دادن یک لیوان اب جوش به سسمون اضافه کرده و کمی ابغوره یا لیمو عمانی برای طعم دار کردن سسمون اضافه میکنیم. سس را کف ظرف سرو ریخته و بادمجانها را روی سس قرار داده قلقلی ها را نیز قرار میدیم. میتوان این غذای خوشمزه را در فر ۱۸۰درجه بمدت نیم ساعت پخت و کمی پنیر پیتزا در صورت تمایل روی قلقلی ها بریزیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اسفناج،کاهو،عدس، ذرت،مرغ مزه‌دار شده و گریل شده و سیب زمینی(میتونید سیب زمینی رو فقط با کمی نمک و پودر سیر پخارپز،تنوری، یا آبپز کنید. من نیم پختش کردم و بعد برش زدم و توی همون تابه که مرغ رو گریل کردم، یه کم گریلش کردم بدون اینکه خیلی کریسپی بشه) سس جذابترش:جعفری، سس خردل، خیلی کم مایونز ،پیاز قرمز(همون بنفش) ،روغن زیتون بکر،سرکه سفید، فلفل و نمک(تمام مواد رو در بلندر بریزین تا یکدست بشه) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ترخینه هارو چند ساعتی تو آب خیس کردم بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان ونمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم گذاشتم تاحسابی پخت جا افتاد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
موادلازم برنج 1 پیمانه لپه 4 قاشق غذاخوری سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم رب گوجه 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و کمی آبلیمو برای سس دلمه رب گوجه 4 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و 2 لیوان آب طرز تهيه برنج رو ابتدا با يك ليوان آب نيم پز ميكنيم و لپه رو هم پخته به برنج اضافه ميكنيمو كنار ميزاريم ،پياز رو خرد و سرخ ميكنيم گوشت رو بهش اضافه و تفت ميديم سبزي رو هم اضافه و مخلوط و رب گوجه و برنج نيم پز و لپه و ادويه رو اضافه و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم،داخل بادمجونها رو با قاشق خالي ميكنبم و با مواد دلمه پر ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم ، براي سس دلمه، پياز رو تفت ميديم و سرخ ميكنيم رب گوجه و ادويه و آبليمو رو اضافه و تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم بعد از ب جوش اومدن سس رو كنار دلمه ها اضافه ميكنيم و زمان ميديم تا بپزن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
آرد دو پیمانه پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه کره آب شده 200 گرم هل ساییده شده یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو دو قاشق سوپ‌خوری پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم آرد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود. سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می‌دهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می‌کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می‌کنیم. ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم . حلوا را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد سپس در قالب برش می‌زنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش...پیازداغ درست کنین وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین. بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین. وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه و نوش جانتون کنین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سيب زمينى رو با كاتر هاى متنوع قالب بزنيد و سرخ كنيد در اخر اونا رو به سيخ بكشيد و سرو كنيد اين ايده براى بچه ها خيلى جذاب و اشتها برانگيزه...!! ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
،امیدوارم براتون مفید باشه. این قالب از دو قسمت (قالب لوف سیلیکونی) که قسمت سفید رنگه و (تکسچر) که قسمت سیاه رنگ و طرحداره تشکیل شده، البته تکسچرهای رنگی هم جدیدا تو بازار موجوده،لوازم قنادیهای معتبر این قالب رو دارن،برای خارج کردن دسر از این قالب اول خود قالب را چرب کنید و تکسچر رو محکم داخلش قرار بدین بعد تکسچر رو چرب کنید و دسر رو داخلش بریزید،وقتی دسر کاملا بست با چاقو سر و ته دسر رو از دیواره های قالب جدا میکنیم و یکبار هم نوک چاقو رو از پشت تکسچر رد میکنیم بعد ظرف مورد نظرو روش میذاریم و قالب رو برمیگردونیم و مطابق کلیپ بالا دسر رو از قالب جدا میکنیم 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم طرز تهیه: کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍫 ارده ٥ ق غ شيره خرما ١ ق م عسل ١ ق م كنجد ١ ق چ پودر فندق ١ ق چ 🔺مواد رو با هم تركيب كنين تا يه شكلات مقوي و خوشمزه داشته باشين ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 🔸شیر ۲لیوان 🔸خامه صبحانه یک عدد 🔸پودر ژلاتین ۲ ق غ 🔸شکلات تلخ به مقدار دلخواه 🔸خامه فرم گرفته شده برای تزیین دستور تهیه 🔸اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
زرشك پلو رو من اول يه پياز بزرگ و نگيني سرخ ميكنم تكه هاي مرغ رو با پيازا خوب تفت ميدم چند تا تكه فلفل دلمه اي و حبه سير درسته با سه ق غ رب گوجه خوب تفت ميدم و دو ليوان آب اضافه نمك و فلفل و زعفرون رو هم اضافه و حرارت رو كم ميكنم تا بپزه و جا بيفته اون سيب زميني ها رو با نايسر برش دادم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل در بياد انتهاش رو با خلال فيكس كردمو تو روغن داغ سرخشون كردم 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم : ▫️سینه مرغ پخته شده ۱ عدد ▫️نون تست ۱ بسته و نصف ▫️خیارشور ▫️پیازچه ▫️ماست ۲ ق غ ▫️سس ۱ ق غ ▫️آب مرغ ▫️نمک و فلفل ابتدا کناره های تست رو برش میزنیم برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم بعد خیارشور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم سس و ماست به همراه آب مرغ در حد ۵ ق غ میزنیم و نمک و فلفل رو میزنیم بعد مواد رو خوب هم میزنیم روی مواد مواد میزاریم و یک نون دیگه روش میزاریم و از وسط به شکل مثلثی برش میزنیم و یک لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم و برای تزئین روش میتونید از ذرت شیرین ، فلفل دلمه ، گوجه ، خیارشور ، جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کدو تنبل رو پوستش رومیگیریم..‌ بعدش تکه تکه ش میکنیم. پیاز فراوون سرخ میکنیم بهش ادویه میزنیم و روش یکم شکر و مقدار زیادی زعفران میریزیم و روی حرارت ملایم تفت میدیم تا شکر ذوب بشه و بعد کدوها را اضافه میکنیم. در حد دو سه دقیقه کافیه برنج ابکش میکنیم..و لايه لايه مواد رو ميريزيم توى قابلمه بعدش با نیمرو و ترکیب پیاز سرخ شده و تخم انار ترش سرو میکنیم.... نوش جان❤️ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم برای یک لیوان گل بنفشه خشک 1 قاشق غذاخوری شکر 1 و نیم قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق مرباخوری آب یخ 1 لیوان طرز تهیه: ابتدا گل بنفشه و شکر را باهم آسیاب کنید سپس داخل لیوان آب یخ بریزید و خوب هم بزنید تا گل بنفشه رنگ پس بده سپس گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم به همین سادگی شربت بنفشه شما آماده است که یکی از بهترین گزینه ها برای رفع عطش هست بخصوص برای افرادی که طبع گرم دارند این شربت هرچی بیشتر بمونه بیشتر رنگ باز میکنه پس سعی کنید نزدیک زمان مصرف گل بنفشه رو به آب اضافه کنید تا رنگ بنفش خوشرنگش رو حفظ کنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اول دو ق غ خمیر مایه را با کمی شکر مخلوط.میکنیم یک لیوان اب ولرم روش میریزیم کمی هم میزنیم میزاریم حدود ده دقیقه بماند در ظرف دیگری نصف لیوان شیر نصف لیوان اب ولرم باشند با یه دونه تخم مرغ کمی رنگ خوراکی زرد با پنج قاشق غ شکر با ده ق غ روغن .مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه را بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد میریزیم تا جای که به دست نچسبد البته زیاد نباید سفت بشه بعد نیم ساعت استراحت میدهیم تا حجم ان دو برابرشود.سپس از خمیر اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم و در جای که زیرش را چرب کردیم میگذاریم تا دوباره یک ربع بماند بعد با انتهای ماسوره وسط ان را سوراخ میکنیم و در روغن زیاد با شعله ملایم سرخ میکنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
یه پیاز رو با کره تفت میدید تا نرم بشه،سینه‌ی مرغ رو نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید،یه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و تفت بدید،قارچ هارو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت بدید،تو تابه ی دیگه ای یه قاشق آرد رو با کره تفت بدید،نباید آرد تغییر رنگ بده،نمک و فلفل اضافه کنید و یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل آماده بشه،بعد سس رو‌به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس خوب به خورد مواد بره و در آخر کمی خامه اضافه کنید و از روحرارت بردارید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
برگ های بزرگ کاهو رو انتخاب کردم با قیچی نوکش رو حالت دادم یعنی اضافشون رو بریدم تا نوک تیز بشن. و قست تهشون هم بریدم(همون ساقه سفید رنگ) که کوتاهتر بشن. تو عکس مشخصه. بعد آب جوش آوردم و برگهارو یک دقیقه داخلش آب جوش انداختم تا نرم بشن و شکننده نباشه که راحت کف قابلمه بچسبه.(مواظب باشید له نشه) بعد کف قابلمه روغن ریختم و برگها رو طبق عکس که میبینید چیدم. کمی از نوک برگها رو به دیواره قابلمه چسبوندم که موقع برگشت داخل دیس نوک برگها روبه پایین باشه. بعد وسطش کنجد ریختم و برنج آبکش شده رو قاشق قاشق و کم کم روی برگها ریختم وحسابی فشرده کردم و سطحش رو کامل بوسیله کفگیر صاف و یکدست کردم و دم کنی گذاشتم روی حرارت کم به مدت یک ساعت. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
ابتدا در یک کاسه سه حبه سیر رنده شده + یک عدد تخم مرغ + کمتر از یک چهارم لیوان شیر + نمک و فلفل + پاپریکا یک ق چ + زردچوبه نصف ق چ + فلفل قرمز همه مواد رو مخلوط کنید و نیم کیلو بال مرغ رو داخلش بریزید و خوب مخلوط کنید وبعد داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه . حالا دونه دونه بال ها رو داخل آرد سوخاری بزنید و با دست خوب آردها رو با دست فشرده کنید بعد نیم ساعت در یخچال بزارید و بعد سرخ کنید . برای سس می تونید از ترکیب ماست چکیده و سیر رنده شده و نمک استفاده کنید که واقعا ترکیب خوبیه . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
واسه داشتن اين خوشمزه ی خنک آلبالوهای فريزري رو با ماست و عسل و كمي بستني ميكس كنیدو تو اين قالبهاي بستني بریزیدو چند ساعتي تو فريزر بذارید تا خوب يخ بزنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بهترین چاشنی برای سالاد 👇🏻 •سرکه سیب :لاغری •روغن زیتون :درمان یبوست •آب غوره :کمک به کاهش وزن •آب لیمو :تقویت سیستم ایمنی متخصصان به سس مایونز سم کبد میگویند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اول سس رو اماده کنیددو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍦 😋 ▫️۶۰ گرم آب گرم ▫️۲ ق غ قهوه فوری ▫️۳۹۶گرم شیرعسل ▫️۴۸۰ گرم خامه ▫️۱۲۶ گرم شکلات چیپسی 🔸ابتدا قهوه رو با آب گرم حل کنید و بعد شیر عسل رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا خامه پر چرب رو داخل کاسه ای ریخته با همزن برقی همزده تا فرم بگیره بعد به شیر عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا شکلات چیپسی رو بهش اضافه کنید و همزده حالا داخل ظرف در بسته ریخته روی ظرف رو نایلون بکشید و درب ظرف رو خوب کیپ کنید و ۶ ساعت داخل فریزر قرار بدید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛