eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥐 😋 ▫️1 و 1/2 لیوان آرد گندم یا آرد جو دوسر ▫️1 بسته خامه ترش(200 گرم) ▫️یک پنس نمک ▫️1 قاشق غذاخوری سر پر کره هم دمای محیط ▫️1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده ▫️چند ورق ژامبون گوشت یا مرغ ▫️1 زرده ی تخم مرغ 🔸دریک کاسه آرد،یک پنس نمک،خامه ترش و کره را ریخته و با دست مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید و حدود 5 دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید،روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید و بوسیله کاسه کوچک یا کاتر قالب بزنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)و وسط خمیر یک قاشق ژامبون و یک قاشق پنیر بگذارید و خمیر تا کنید و لبه ها را به وسیله چنگال فیکس کنید،سپس زرده ی تخم مرغ را در ظرف جدا با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و با فرچه روی پیراشکی ها بمالید، پیراشکی را در سینی فر بچیند و آن در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 25 دقیقه قرار دهید تا روی پیراشکی ها طلایی و خوش رنگ شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
21.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍗 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍛 😋 🔸برای این استانبولی خوشمزه اول پیاز داغ میکنم بعد سه چهارتا گوجه فرنگی و یه سیب زمینی رو نگینی میکنم و اضافه میکنم همراه ادویه و دو تا سه قاشق رب گوجه فرنگی و پنج دقیقه که تفت خورد به برنج درحال جوش که تقریبا آبش کشیده شده اضافه کردم و دم کردم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#نوشیدنی_رنگین_کمان🍹 😋 ▫️آب پرتقال ۲۰۰ ml ▫️شربت آلبالو ۳ ق غ ▫️آب یا آب معدنی ۴۰ ml ▫️رنگ آبی خوراکی نوک خلال دندون 🔸داخل آب رنگ آبی خوراکی بریزید و هم بزنید.آب درتقال رو داخل لیوان دیگر بریزید.سپس شربت آلبالو رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی داخل لیوان بریزید،حالا آب رنگ دار شده رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی اضافه کنید ♦️چون شربت سنگینه ته لیوان ته نشین میشه و چون آب سبکتره روی لیوان قرار میگیره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
🍗 😋 🔸برای تهیه اکبر جوجه، ابتدا جوجه رااز وسط دوقسمت کردم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت خوابوندم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزم و روی اون خلال پیاز میچینم و مرغ رو روی پیازها گذاشته و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه کرده و شعله رو کاملا کم میکنم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها تبخیر شود . بعد مرغ رو بیرون میارم و پیاز ها رو جدا میکنم و کنار میزارم و در ظرف دیگری روغن رو داغ میکنم و مرغ رو در روغن سرخ میکنم. رب انار را هم جداگانه گذاشتم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 🔸برای تهیه اکبر جوجه، ابتدا جوجه رااز وسط دوقسمت کردم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت خوابوندم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزم و روی اون خلال پیاز میچینم و مرغ رو روی پیازها گذاشته و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه کرده و شعله رو کاملا کم میکنم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها تبخیر شود . بعد مرغ رو بیرون میارم و پیاز ها رو جدا میکنم و کنار میزارم و در ظرف دیگری روغن رو داغ میکنم و مرغ رو در روغن سرخ میکنم. رب انار را هم جداگانه گذاشتم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍔 😋 ▫️مرغ بدون استخوان ۱ کیلو ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️سیر ۵ حبه رنده شده ▫️آرد سوخاری نصف لیوان ▫️فلفل قرمز ۱ ق م ▫️ادویه مرغ ۱ ق چ ▫️فلفل سیاه ۱ ق م ▫️نمک 🔸برای مواد سوخاری ▫️آرد سخاری ▫️تخم مرغ ۲ عدد 🔸مرغهارو چرخ کنید.چرخکرده مرغ رو داخل ظرف مناسب بریزید و بقیه مواد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید،۳۰ دقیقه داخل یخچال نگه دارید.از مواد به اندازه مناسب بردارید و داخل دست شکل بدید و ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتونید و داخل تابه سرخ کنید و با پنیر چدار،خیارشور،پیاز و هرچه که دوست دارید سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥤 😋 🔸به ازای یک کاسه آلو،دو کاسه آب احتیاج داریم.و بزارید روی اجاق و بپزید،و آبکش کنید،آب آلو که صاف کردید ،به دلخواهتون شکر اضافه کنید، و دوباره بجوشونید.و همونطور که جوش اومده(داغ)در ظرفهای شیشه ای یک لیتری بریزید.و شیشه ها رو برعکس کنید،یک روز صبر کنید و دوباره شیشه هارو صاف کنیدو در جای تاریک و خنک نگه دارید.این کارو با هر میوه ای که دوست دارید میتونید انجام بدید.نکته اینکه بعد از باز کردن در شیشه ها سریع استفاده کنید و داخل یخچال بزارید.به این شیوه یک سال میشه آب میوه رو نگهداری کرد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥒 🍸 😋 🔸درابتدا یک لیوان آب را به همراه نصف لیوان شکر مخلوط کنید وروی حرارت ملایم گاز بگذارید اجازه دهید تا شکر خودجوش حل شود ،اززمان جوش آمدن ۵ دقیقه ای زمان دهید تا شربت کممی قوام اید سپس حرارت را خاموش کنید واجازه دهید تا شربت خنک شود، درون مخلوط کن یک مشت برگ نعنای تازه وشسته شده،۲ عدد خیار سبز خرد شده ،۳عدد لیموی تازه سبز با پوست وهسته گرفته،شربت خنک شده ویک لیوان آب سرد یا اب گازدار(سودا) ریخته وخوووب میکس کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍰 😋 ▫️ارد سمولینا ۱ لیوان ▫️ارد سفید ½ لیوان ▫️روغن مایع ½ لیوان ▫️تخم مرغ ۳ عدد درشت ▫️شکر ½ لیوان ▫️بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم ▫️آب جوش ½ لیوان ▫️وانیل نصف ق چایخوری 🔸تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🌯 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️