#خورشت_آلو_زرشک 😋
✍یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق غ رب اضافه کردم و تفت دادم.
آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
✍یک بسته ژله ی لیمو نعنا رو با یک لیوان و نیم آب بن ماری کردم تا کاملا شفاف شد ... گذاشتم کنار و وقتی از دما افتاد سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی بهش اضافه کردم و با گوشتکوب برقی چند ثانیه زدم تا کاملا مخلوط شد.(کف روی ژله رو گرفتم و دور ریختم) داخل ظرف ریختم و گذاشتم یخچال سه ساعت.
بعد برگردوندم و قسمت تو خالی رو با ژله ی آناناس که به همین روش درست کردم ...پر کردم.
✔️نکته : کمی رنگ خوراکی مارک ویلتون هم اضافه کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مرغ_بریان_زعفرانی 😋
✍مواد لازم
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرز تهیه
زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.
در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و … سرو کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پنیرخانگی 😋
✍مواد لازم
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
✍اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه و نمک رو هم اضافه کردم.
سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید و پنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کتلت_مرغ 😋
✍مواد لازم
مرغ چرخ کرده ( میتونید توی غذاساز بریزین چون خیلی سریع خرد میشه ) دویست گرم سیب زمینی خام رنده شده سه عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای خرد شده سه ق غ
سماق
آویشن
زیره سبز اگر داشتین کمی بریزین
نمک و فلفل و پودر سیر
آرد سوخاری دو الی سه ق غ
آرد گندم یک ق غ
جعفری یا گشنیز خرد شده یک الی دو ق غ البته دلخواه
سس کچاپ یک ق غ
✍طرز تهیه
سیب زمینی ها رو ریز رنده کردم و بین دستها فشار بدین و آبش رو بگیرین. پیاز هم رنده کنید نیازی نیست ابش رو بگیرین چون گوشت رو نرمتر میکنه ...
همه ی مواد رو مخلوط میکنیم ورز میدیم چون پیاز اب داره اگه شل بود بهش کمی آرد سوخاری (یا پودر نون باگت آسیاب شده اضافه کنید).
به اندازه یه نارنگی از مواد بردارین گرد کنید و بعد صافش کنید وسطش هم سوراخ باشه بهتر مغز پخت میشه حرارت کم باشه توی روغن داغ و غوطه ور باشه تا خوب بپزه و سرخ بشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کلوچه_خرمایی
مناسب برای #افطار 😍
✍مواد لازم
تخم مرغ 1 عدد. آرد 1و یک دوم پیمانه. کره 1 چهارم پیمانه. پکین پودر یک قاشق چایخوری. زعفران دم کرده غلیظ کمی. وانيل کمی. شیر 3 قاشق غذاخوری.
✍مواد میانی
خرما بدون هسته یک پیمانه. پودر نارگیل نصف پیمانه. هل و دارچین کمی
✍کره ، تخم را با زعفران و وانيل هم بزنید ومخلوط کنید با همزن، شیر و آرد را اضافه کرده دوباره بزنید و بعد با سر انگشت ورز دهید.
خمیر لطیفی بدست میاد بزارید یخچال به مدت نیم ساعت تو نایلون بزارید خرماها را با پنج قاشق غذاخوری آب بزارید حرارت تا له بشه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید بزارید کنار خنک بشه.
خمیر را پهن کنید و مواد را بریزید روش و رول کنید یا اینکه کمی بردارید و از مواد خرما بزارید روی خمیر دوباره خمیر بزارید و با کاتر مثلا مثل من مربع برش دهید میتونید روشم آجیل بزارید اختیاری.
در فر گرم شده با درجه 180 به مدت 20 - 25 دقیقه یا زمانیکه طلایی بشه.
توجه❗️برای براق کردن روش من از عسل که کمی حرارت دادم روش مالیدم با فرچه بعد از پخت در فر البته ، زرده رومال نمیکنم کمی شیرینی رو سفت میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک 🍰
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#رولت_خرما
#ویژه_افطار
✍مواد لازم
خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته
50 گرم کره
یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت
مغز گردو من مغز پسته هم ریختم
دارچین یک قاشق غ
پودر نارگیل برای غلتوندن
✍ابتدا کره رو بزارید آب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید.
وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتقال بردارید و رول کنید و توی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه.
این رولتها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید. بسیار مقوی وبسیار خوشمزه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فرنی_پرتقالی🍊🍊
✍مواد لازم
شیر ۱ لیوان
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل کمی
کره ۲۵ گرم
شکر ۴ قاشق سوپخوری آب پرتقال (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه
✍طرز تهیه
همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود.
بعد از روی حرارت بر میداریم و آب پرتقال را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پشمک_بستنی😍😍😍
یه ایده شیک برا پذیرایی
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#قارچ_سوخارى_خانگی🍄
اول قارچهارامیشوریم میزاریم آبش خشک بشه بعدبه قارچها آبليمو میزنیم. بعدازچند دقيقه استراحت توى ارد سفیدمیزنیم .بعد توى تخم مرغ و پودر سوخارى می غلتونیم و در روغن سرخ داغ سرخ میکنیم بعدروی دستمال میزاریم تاروغن اضافیش بره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh