eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
برای سس 1 مشت شاهتوت 2 پیمانه آب 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای پودینگ 1 لیتر شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری کره نرم وانیل 1 بسته پودر کرم شانتی برای سس، شاهتوت هارو داخل مخلوط کن، پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بپزین با هم زدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید.برای پودینگ، در قابلمه ای دیگر، شیر، نشاسته گندم، شکر و کره رو اضافه کنین و بپزین با همزدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنین، بعد داخل ظرفهای سرو بریزین مقداریشو، بعد مقداری از سس رو به پودینگ اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول با دقت بریزین، بعد بازم مقداری از سس رو به باقیمانده پودینگ اضافه کنین و روی لایه دوم با دقت بریزین تا همه پودینگ تموم شه، بعد لایه آخر هم، سس رو تنهایی بریزین و با شاهتوت تزیین کنید.بعد داخل یخچال چند ساعت نگه دارین، بعد روش پودر شکر الک کنین نوش جان💝 🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه نوش جان 💝 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه عسل (طبیعی)3 ق غ ماست (کم چرب)300 گرم کرفس400 گرم شوید (تازه)100 گرم آب لیمو (تازه)1 پیمانه زیره5 ق غ کیوی500 گرم ترخون (تازه)100 گرم انگور500 گرم توت فرنگی100 گرم یخ (خرد شده)1 لیوان طرز تهیه سبزی هارا تمیز با مواد بشویید و خرد کنید .میوه هارا پوست بکنید مایعات را در میکسر بریزید بعد سبزیها و میوه هارا هم به مایعات داخل میکسر اضافه کنید و کاملا میکس کنید .لیوانهای بلندرا آماده نمایید مواد میکس شده را در لیوان بریزید و نوش جان کنیدروزی سه لیوان یک ساعت بعد ازصبحانه ناهار شام سبک نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏 ❤ دلیل آرامشم❤️ به چه تشبیه کنم ❤️ نام تـو را❤️ خدایا🙏❤️ ساده تر می گویم❤️ تـو❤️ تـمامیت❤ احساس منـی❤ 🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 صبحتون بخیر وشادی
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
مواد لازم تخم مرغ 4عدد کره 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه آرد سفید 1پیمانه شیر 2پیمانه عصاره وانیل 2قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود. سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود . از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید. سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید نوش جان 💝 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥕 سیب زمینی ۳عدد متوسط،هویج 1 عدد، تخم مرغ1 عدد، جعفری خردشده 1ق غ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران، پودر سیر، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، روغن 🔴سیب زمینی ها رو بشویید و بپزید بعد از خنک شدن رنده کنید هویج خام هم رنده کنید، نیازی به آب گرفتن نداره. با تخم مرغ و جعفری و ادویه جات خوب مخلوط کنید. یه کاسه آب کنار دستتون باشه. اندازه ی یک قاشق از مواد بردارید. توی دستتون حالت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه دو طرف کوکو رو سرخ کردین، روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافی خارج بشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سیب زمینی بزرگ , پوست کنده : 2 عدد گوجه فرنگی رسیده بزرگ , بدون پوست و هسته : 4 عدد عصاره سبزیجات : 150 میلی لیتر رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای زرد , باریک خلال شده : 1 عدد قارچ دکمه ای , چهار قاچ شده : 125 گرم ریحان بازل تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری پنیر , رنده شده : 50 گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم طرز تهیه 1. هر سیب زمینی را به 8 قاچ مساوی خرد نمایید . سپس آن ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه نیم پز نموده و آبکش نمایید . آن ها را در یک ظرف پیرکس کم عمق بچینید . 2. گوجه فرنگی ها را خرد و روی سیب زمینی ها بریزید . عصاره سبزیجات و پوره گوجه فرنگی را در ظرفی هم زده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید . 3. پس از آن خلال فلفل دلمه ای , قارچ و ریحان را روی بقیه مواد بریزید و نمک و فلفل بزنید . 4. پنیر رنده را روی مواد مخلوط شده بپاشید و غذا را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بپزید تا سطح روی آن طلایی پر رنگ شود و بلافاصله آن را سرو نمایید نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳مدل خوشمزه با اسفناج 🤗 مواد میانی ژامبون مرغ و قارچ ۴-۵ورق یا یک لیوان(میتونید مرغ پخته و رنده شده استفاده کنید) پیازچه ۱ ق س سس مایونز ۴ ق س پنیر خامه ای ۲ ق س اسفناج پخته یک دوم لیوان نمک به مقدار لازم نان تست به مقدارلازم پودر سوخاری و تخم مرغ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
45.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌🏻یه غذای فوق العاده خوشمزه و خوش عطر😋 برنج: ۲ پیمانه،تن ماهی۲ عدد، گشنیز و شنبلیله ۲٠٠گرم نسبت چهار به یک، پیاز متوسط:۱عدد، فلفل سبز تند:۱عدد، کشمش ۱/۳لیوان، سیر رنده شده:۴حبه، فلفل سیاه:نصف ق چ،تمر هندی :۱ق غ(با نصف لیوان آب مخلوط کنید)، پودر دارچین:نصف ق چ، ادویه مخلوط ۱ق چ، نمک ۱ق چ 🔴پیاز نگینی تفت میدیم و بعد سبزی ماهی اضافه و حدود ی ربع با حرارت کم تفت میدیم و بعد تن ماهی و فلفل سبز تند اضافه میکنیم و حدود ده دقیقه تفت میدیم و بعد ادویه جات،مغز لیمو ،سیر رنده شده اضافه و ی کم تفت میدیم که عطر ادویه ها آزاد بشه و بعد تمر هندی که با آب مخلوط و از صافی رد کردیم و کشمش که از قبل گذاشتیم خیس بخوره اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و میزاریم که مزه ها به خورد همدیگه برن بیست دقیقه بعد مواد مخلوطی آماده هست. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ارد سفید قنادی ۲لیوان، شکر ۱لیوان، تخم مرغ ۳تا، روغن مایع۳/۴لیوان، ماست یا شیر ۳/۴لیوان، بیکینگ پودر ۱ق چ، وانیل ۱/۴ق چ، کنجد ۲ق ✅همه مواد دمای محیط باشن ✅ارد رو سه بار الک کنین تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنین تا کرم‌رنگ و کشدار بشه بین کار ظرف رو دورگیری کنین.روغن و شیر اضافه یه دقیقه هم بزنین اردوبیکینگ پودروکنجد اضافه کنین وبه صورت دورانی هم بزنین قالب رو با روغن چرب کنین لیوان. رو هم چرب کنین و وسطش بزارین و موادو داخل قابلمه بریزین دم کنی بزارین شعله پخش کن بزارین رو حرارت وسط گاز با شعله کم حدود ۴۰تا ۵۰دقیقه بپزه با خلال چک کنین نپخته بود زمان بدین ✅بعد روش رو عسل یا شربت بار بزنین و به دلخواه کنجدو پودر پسته ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص کرونا مرغ، بلغور گندم۱ پیمانه،عدس 3/4 پیمانه، هویج1 عدد بزرگ، جعفری،گشنیز شوید 1 پیمانه خرد شده، گوجه 2 عدد، رب 1ق غ، پیاز یک عدد متوسط، سیر ۲ تا ۳ حبه، آبلیمو ۳ ق غ، زردچوبه، آویشن، زنجبیل، نمک ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
51.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل خوشمزه و پر طرفدار رو براتون درست کردم که ازین به بعد هر دفعه خواستین جوجه درست کنید یکیش رو امتحان کنید❤️ : مرغ ۷۰۰گرم، پیاز خلالی ۱ عدد، ماست ۴ ق غ، سس فرانسه یا مایونز ۱ ق غ، نمک ۱ ق چ، فلفل قرمز ۱/۴ ق چ، زعفرون، روغن ۱ ق غ مرغ ۷۰۰گرم، پیاز خلالی ۱ عدد، فلفل سیاه ۱/۴ ق چ، سویا سس ۲ ق غ، سرکه سفید ۲ ق غ، سیر ۱ حبه، عسل ۱ ق غ، روغن مایع ۲ ق غ مرغ ۷۰۰گرم، پیاز خلالی ۱ عدد، آبلیمو ۲ ق غ، فلفل دلمه ۱ عدد کوچیک، پیازچه ۵شاخه، گشنیز ۱۰شاخه، گوجه ۲ عدد سیر ۱ حبه، پنیر چدار ۲ ق غ، پودر زنجبیل ۱ ق غ : مرغ ۷۰۰گرم، گردو آسیاب شده ۱۰ عدد، رب انار ۲ ق غ، آب انار ۱/۲لیوان، روغن زیتون ۳ ق غ، ماست ۳ ق غ، زعفرون به مقدار دلخواه، پیازچه ۳ شاخه، ریحون ۱۰ شاخه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
35.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلو خیس شده ۲۵۰ گرم، لپه ۷۵ گرم، پیاز ۱ عدد، گوشت خورشی ۴۰۰ گرم، زعفران دم شده ۱ ق س، به خرد شده ۵۵۰ گرم، رب گوجه فرنگی ۲ ق س، شکر ۳ق س، آب لیمو ترش ۲ ق س، فلفل و نمک و زردچوبه 🔴 آلو را ۱ ساعت خیس کنید.لپه را خیس کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه پیاز را با روغن تفت دهید و گوشت ر اضافه کنید و تفت دهید. لپه را آبکش کنید. با گوشت و پیاز تفت دهید و زردچوبه بزنید و آب اضافه کنید. زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. رب گوجه را جدا تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به همراه آلو به خورش اضافه کنید.شکر، و نمک و فلفل را اضافه و اجازه دهید خورشت جا بیفتد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن صاف 200 گرم(یک لیوان)سفیده‌ تخم‌مرغ 1 عدد.زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد.پودر هل 1 قاشق چایخوری.پودر شكر 150 گرم(یک لیوان) گلاب 1 قاشق سوپخوری آرد برنج 250 گرم(یک لیوان و دوسوم لیوان) آرد 150 گرم(یک لیوان) روغن و پودر قند رابا همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود.سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ و هل را بیفزائید با همزن برقی بزنید. گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هر دو آرد را بریزید و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. به خمیر یکساعت در دمای محیط استراحت میدیم بعد از خمیر گلوله های کوچک برمیداریم شیرینی ها را درسینی بچینید،مهر رو کمی تو آرد بزنید بعد روی شیرینی ها بزنید و تخم خرفه بپاشید. روش پخت داخل فر: سینی را در فر گرم كرده با دمای۱۵۰ درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و نان برنجی را به مدت یک ربع دقیقه، بپزید. روش پخت روی گازلشعله پخش کن با حرارت ملایم میزاریم داغ بشه بعد سینی شیرینی رو روش میزاریم و دم کنی میزاریم بیست دقیقه باشه تا شیرینی ها آماده بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
2 لیوان شیر، 2 قاشق غذاخوری آرد برنج و 2 قاشق غذاخوری شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط را مرتب هم زنید تا غلیظ شود. 1 عدد موز را با چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید . فرنی را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق چای خوری کره را اضافه کنید. فرنی موزی را در ظرف مناسب بریزید و با موز و مقدار خیلی کم دارچین تزئین کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
36.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعا عالیه پیشنهاد میکنم امتحانش کنید مواد لازم پیاز یک عدد بزرگ گوشت قرمز ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم پوره گوجه یک لیوان سر خالی رب ۲ قاشق غذا خوری نمکو فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم لوبیا سفید ۲۰۰ گرم لیمو عمانی ۳ عدد لوبیا سبز ۱۵۰‌گرم سیب زمینی ۱ عدد متوسط سبزی معطر ۴ قاشق غذاخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری . طرز تهیه: ابتدا پیاز را با روغن تفت میدیم گوشت قرمز را اضافه کرده تفت میدیم تا رنگ گوشت برگرده سپس پوره گوجه را اضافه کرده هم میزنیم تا آبش کشیده شود و رب را میریزیم تفت میدیم تا کمی رب خامیش گرفته بشه سپس نمکو فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم تفت میدیم سپس لوبیا سفید که از ۱۲ ساعت قبل خیس خورده بود را اضافه میکنیم و آب میریزیم و یک ساعت بعد لیمو عمانی را اضافه میکنیم و لوبیا سبز را داخل ظرف جداگانه تفت داده و به مواد اضافه میکنیم یک عدد سیب زمینی را خورد کرده اضافه میکنیم و وقتی خورشتمون پخته شد سبزی معطر و آویشن رو اضافه میکنیم زیر شعله رو کم میکنیم تا خورشتمون جا بیفته بعد ۲۰ دقیقه خورشتمون آمادس نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
موادلازم: آرد ۳ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ پودر هل ۲ ق چ شکر ۱ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه نمک ۱/۸ق چ طرزتهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل رو باهم مخلوط کنید و با همزن ب مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه . بعد بهش روغن اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید . بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو که الک کردید در ۳ مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و بعد خمیر رو ب مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار بدید . بعد از نیم ساعت خمیر رو از فریزر خارج کنید و ب اندازه گردو از خمیر بردارید و کف دستتون گردش کنید و بعد داخل کنجد بزنید و بعد داخل سینی فر ک کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید قرار بدید . شیرینی ها باید با فاصله از داخل سینی فر قرار بگیرن چون پف میکنن و پهن میشن . و بعد داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ب مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید . 🥠🥠🥠🥠🥠🥠 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق ماست موسیر 1پیمانه روغن مقداری خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته فلفل و نمک طرز تهیه اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم نوش جان 💝 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سگ دشمن خدا نیست ولی دروغ گو دشمن خداست، ترانه از سگ با فاصله خیلی پست تره! 🎥صحبت‌های و درباره «اورکا» روی فرش قرمز جشنواره سانتا باربارای آمریکا:«ماجرای زنی که سه رکورد گینس ثبت کرده اما از داشتن هویت یک ورزشکار محروم است» 🔅ترانه علیدوستی در این گفتگو درباره فیلم «اورکا» می‌گوید:« این فیلم درباره یک زن ورزشکار ایرانی است که سه رکورد گینس را ثبت کرده اما هویت یک ورزشکار را در کشور خودش ندارد چرا که شنا به طور رسمی برای زنان در ایران ممنوع است و فیلم بر اساس یک شخصیت واقعی و بر مبنای یک داستان واقعی است» شهرناز ورنوس ، نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو از احمق وطن فروش ترانه علیدوستی برای حضور در مسابقات شنای زنان در ایران دعوت کرد. مسابقات رکوردگیری شنا بانوان ایران ۱۹ و ۲۰ اسفند جاری در استخر قهرمانی آزادی تهران برگزار می شود. ➖➖➖➖➖➖➖➖ 📡〰 @parazitt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میخواهی شادمان شوی، به صفات خوب دوستانت بیندیش: قابلیت این، فروتنی آن، سخاوت دیگری و نظایر آنها... در واقع بهترین درمان افسردگی این است که در اطرافیان خود، شاهد نمونه های فراوانی از فضایل مختلف باشیم. سپس آن ها را در برابر دیدگانت داشته باش... •🌱🌹🍀🌹🌱• ─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─ 🌸درود بی پایان بر شما 🌿صبحتان بخیر و شادی 🌸روزتان سرشار از زیبایی 🌸یک روز خوب، مملو از 🌿برکت خداوند پیش رو 🌸داشته باشید 🌿با کلی اخبار خوب 🌸امروز خواهیم اندیشید 🌿تا "خدا" هست، هیچ لحظه‌ای 🌸آنقدرسخت نمی شود 🌿که نتوان تحملش کرد
🍟 😋 🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🧚‍♀➺ 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯