#کوکوی_اسپاگتی_ایتالیایی
مواد لازم:
⭕️قارچ؛ ۱۵۰ گرم
⭕️ماکارونی لوله ای (پخته)؛ ۲۵۰ گرم
⭕️ژامبون گوشت یا مرغ؛ ۲۵۰ گرم
⭕️نخود فرنگی؛ یک پیمانه
⭕️فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده؛ ۱ عدد
⭕️شیر؛ نصف لیوان
⭕️تخم مرغ؛ ۴ عدد
⭕️خامه؛ ۱۰۰گرم
⭕️روغن نباتی؛ به مقدار لازم
⭕️پنیر رنده شده؛ به مقدار لازم
✍️ قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتی در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون( گوشت یا مرغ )، نخودفرنگی و ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید.
شیر ، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی مواد فوق بریزید. نهایتاً پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از آب شدن کامل پنیر، غذای شما آماده است.
#کوکوی_اسپاگتی_ایتالیایی
مواد لازم:
⭕️قارچ؛ ۱۵۰ گرم
⭕️ماکارونی لوله ای (پخته)؛ ۲۵۰ گرم
⭕️ژامبون گوشت یا مرغ؛ ۲۵۰ گرم
⭕️نخود فرنگی؛ یک پیمانه
⭕️فلفل دلمه ای بزرگ خرد شده؛ ۱ عدد
⭕️شیر؛ نصف لیوان
⭕️تخم مرغ؛ ۴ عدد
⭕️خامه؛ ۱۰۰گرم
⭕️روغن نباتی؛ به مقدار لازم
⭕️پنیر رنده شده؛ به مقدار لازم
✍️ قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتی در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون( گوشت یا مرغ )، نخودفرنگی و ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید.
شیر ، خامه و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی مواد فوق بریزید. نهایتاً پنیر رنده شده را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید. بعد از آب شدن کامل پنیر، غذای شما آماده است.
#طرز_تهیه_سالاد_کاپریس
مواد لازم :
⁉️ریحان
⁉️گوجه فرنگی
⁉️پنیر موتزارلای تازه
⁉️روغن زیتون
⁉️سرکه بالزامیک
⁉️نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
✅خب سالاده دیگه مقدار نداره که ، چشمی و عشقی قاطی می کنیم.
✅اول گوجه فرنگی و پنیر رو حلقه ای خورد میکنیم و البته نازک
✅ریحان رو هم برگ برگ می کنیم
✅توی ظرف سرو گوجه و پنیر و ریحان رو یکی در میون میچینیم ، نمک و فلفل میزنیم ، روش سرکه بالزامیک و روغن زیتون میریزیم.
🧁#مافین_کشمش_و_گردو
آرد ۱۳۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
۷۵ گرم گردو خردشده
۷۵ گرم کشمش
۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری)
🧈کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
#کیک_مخروطی
مواد لازم
-2 عدد تخم مرغ
-3 قاشق غذاخوری پودرشکر
-2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
-1 پیمانه شیر
-4 قاشق غذاخوری روغن
-1 پیمانه آرد
-1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-1 بسته وانیل شکری (5گرم)
مواد لازم برای خامه ؛
-1 بسته کرم شانتی (پودر خامه : 75 گرم)
-1 پیمانه شیر
-10 عدد توت فرنگی (یا میوه های فصلی)
طرز تهیه
تخم مرغا و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم. شیر ، روغن ، پودر کاکائو ، وانیل ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم. یه تابه ی تفلون نسوز رو گرم میکنیم و به اندازه ای که توی کلیپ میبینید مواد میریزیم (به اندازه ی یه قاشق غذاخوری از مواد برای هر پنکیک).
وقتی یه طرف خمیر پخت و روش حباب افتاده بود از داخل تابه برشون میداریم. بعد لبه های پنکیک رو از طرفی که حباب انداخته بهم وصل میکنیم و میزاریم خنک بشن. پودرخامه و شیر رو با هم میزنیم تا خامه فرم بگیره با قیف وسط پنکیکا میریزیم و با توت فرنگی و پودرپسته تزیین و سرو میکنیم
#کوکوی_مرغ 🍘 😋
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و یک هویج متوسط پختم .
مرغ رو ریش ریش کردم . هویج رو له کردم . سه عدد سیب زمینی متوسط رو پختم و له کردم .دو عدد تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده . همه مواد رو خوب مخلوط کردم و توی یخچال گذاشتم . موقع سرخ کردن ، کمی دست رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم .اجازه بدین یه طرف کوکو کاملا سرخ بشه ، بعد برگردونین
#پارفه_آلبالو
موادلازم
٢ليوان شير
١پاكت كرم شانتي
١كاسه البالو
١پاكت ژله البالو
١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)
شكلات چيپسي ميزان دلخواه
طرز تهیه
ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد
#نون_فوری_ساندویچی
مواد لازم
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس برش بزنیدو کره بمالید ومواد دلخواه رو بریزید ومیل کنید
نوش جان
#دستور_پخت_املت_با_گوشت
دستور پخت
🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید.
🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید.
🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.
پخت املت
🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید.
#آلاسکا
مواد لازم
🍭 1 پیمانه آب
🍭 3 قاشق غذاخوری شکر
🍭 اسانس
🍭 رنگ خوراکی
🍭 چوب بستنی
مراحل
🥄 یک پیمانه آب رو با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد ۸ قطره اسانس میوه ای بهش بزنید و رنگ دل خواهتون رو بهش بدید.
🥄 آلاسکاها رو بریزید تو ظرف مناسب و بذارید تو جا یخی تا نیم بند بشه بعد چوب بستنی ها رو بذارید توش و منتظر باشید تا کاملا ببند.
#کرم_زرد
مواد لازم
شیر۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
آرد سفید۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده کمی
شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
تخم مرغ را با آرد در ظرف دیگری مخلوط کنید.
مخلوط شیر و شکر را آرام آرام به تخم مرغ و آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شود.
مواد را روی حرارت بگذارید (حرارت ملایم) و با قاشق یا مفتول هم بزنید تا مواد به ته ظرف نچسبد.
بعد از اینکه مواد غلیظ شد و به شکل کرم درآمد از روی حرارت بر دارید. وقتی کمی از حرارت افتاد، وانیل و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ کرم آماده است.
از این کرم در پر کردن تارت میوه یا شیرینی ناپلئونی نیز می توان استفاده کرد.
#سالاد_ذرت_و_میگو
طرز تهیه:
🥗خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.
🥄در یك دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم.