eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍳 🥓 ۱ نفر 🥓1 عدد تخم‌مرغ 🥘نمک به مقدار لازم 🥘فلفل به مقدار لازم 🥘کره به مقدار لازم 🥘پودر پاپریکا به مقدار لازم مراحل 🥗اول از همه زرده رو از سفیده جدا کنید و زرده رو دور بریزید یا برای غذای بعدیتون نگه دارید بعد ادویه ها رو اضافه کنید سپس خوب با چنگال هم بزنید بعد کره رو توی ماهیتابه بزارید تا آب بشه بعد هم که نیمرو آماده است ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک 🤎 🤎 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولهای تست خیلی نرم و خوشمزه هستن ، یه ایده ی عالی برای جشنها و مهمونیها 😍😘 مواد لازم: پنیر چدار ۲ پیمانه کالباس خرد شده ۱ پیمانه پیازچه خرد شده ۲ قاشق چایخوری فلفل ۱ قاشق چایخوری نان تست ۱ بسته تخم مرغ ۳ عدد نمک نصف ق چایخوری فلفل نصف ق چایخوری شیر نصف پیمانه پنیر پارمسان ۲ پیمانه طرز تهیه: در یک کاسه پنیر، کالباس، پیازچه و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. گوشه های ورقه های تست را برش بزنید و با وردنه باز کنید و از مواد داخل آن ریخته و رول کنید و از وسط برش دهید. در یک کاسه ی دیگه ۳ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و شیر را ترکیب کنید. رولها را در مایه ی تخم مرغی بغلتونید و سپس در پنیر پارمسان بزنید و در قالب کمربندی کنار هم بچینید. روی قالب را سلیفون بکشید و ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬᯾❁ @fast_food ❁᯾╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انصافاً گلهای ایران را باید با گزارشگر عربی دید😜 .
نوشیدنی بسیار مقوی و لذیذ است و به دلیل داشتن میوه‌های متنوع و خوشمزه برای وعده صبحانه انتخابی سالم و پر انرژی محسوب می‌شود.👍 ✅مواد لازم 🍹آب پرتقال 1/2 لیوان 🥭انبه 1 عدد 🍌موز یخ زده 1 عدد 🥕هویج کوچک 1 عدد 🍠زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چای‌خوری 🍶ماست کم چرب 1 لیوان 🧊یخ 2 تکه 🧋طرز تهیه برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و سالم کافی است تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید تا کاملا مخلوط و یک‌دست شود؛ سپس در لیوان دلخواه بریزید و سرو کنید. نوش جان!
مواد لازم برای ۱۵ رول: ۱۵ عدد نان تست پنیر خامه ای(من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم طعمش عالیه) حدود یک لیوان پنیر پیتزا یک لیوان پودر سوخاری ۴عدد تخم مرغ یک سینه مرغ پخته ریش ریش یک دسته جعفری خورد شده نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر به مقدار کافی اول ادویه ها و جعفری خورد شده رو به پودر سوخاری اضافه کنید و بعد دور نان هارو هر ۴ طرفش رو ببرید و بعد با وردنه پهنش کنید و بعد پنیر خامه ای بمالید و بعدش کمی مرغ و پنیر پیتزا بریزید و رولش کنید و در تخم مرغ بغلتونید و بعدش در مخلوط پودر سوخاری بغلتونید و در کاغذ آلومینیوم بپیچید و برای ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید و در آخر در روغن داغ سرخ کنید و بگذارید روی دستمال تا روغن اضافیش گرفته شه و نوش جان جعفریش هرچقدر بیشتر باشه خوشمزه تره
مواد لازم: 2 تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیماته روغن 2 پیمانه شیر 1 ق چ پودر بیکینگ 1 ق م وانیل 3 پیمانه آرد تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید
🍞 🥚مواد لازم: تخم مرغ 4عدد شکر 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 4 قاشق غذاخوری پودر کاسترد 2 قاشق غذاخوری بیکينگ پودر1قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری زعفران آب شده1قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری مواد میانی: عسل گردو خرد شده دارچین 1قاشق غذاخوری 🌯🌯🌯🌯🌯 🥞طرز تهیه:🥞 همه مواد را به غير مواد میانی باهم مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشود. کف تابه نچسب را چرب کرده مواد را تویش بريزيد روی حرارت ملايم بزارید تا پخته و یک طرفش تغییر رنگ بدهد سپس برگردانده تا طرف دیگرم طلایی بشود. بعد از روی حرارت برداشته رویش و عسل می مالیم و پودر دارچين پاشيده و با گردو خرد شده رویش را پوشش میدهیم سپس آن را رول می کنیم و برش میدهیم.
🥣آناناس خردشده1/4 پیمانه 🥣پودر یخ 1/4پیمانه 🥣آناناس یک حلقه 🥣بستنی چهار اسکوپ 🥣آب کمپوت آناناس نصف پیمانه 🥣سس پرتقال دو قاشق سوپخوری 🍭 آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقی‌مانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
🔸مرغ چرخ کرده رو‌ با پیاز و هویج ‌و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال. بعد بزرگ‌تر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
طرز تهیه: 🥗خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم. 🥄در یك دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم.
مواد لازم برنج 4 لیوان ماست پرچرب و غلیظ 3 لیوان زرده تخم مرغ 4 عدد روغن نصف لیوان نمک و فلفل ب میزان لازم زعفرون (هر چه بیشتر بهتر ) مرغ پخته (با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی ابلیمو بپزید )ریش ریش شده یا تکه شده به میزان لازم طرز تهیه برنج رو خیس کنید و بعد از چند ساعت درست کنید بهتره برنج رو دون بردارین ابکش کنید. در ظرفی زرده تخم مرغ رو با زعفرون دم کرده هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر نمک و فلفل , برنج ها رو بریزید توی مواد و مخلوط کنید ته ظرفتون رو روغن بریزید(هر چه روغن بیشتر باشه تهچینتون خوشرنگ تر و قالبی تر در میاد و موقع برگردوندن خورد نمیشه )و نصف برنج رو بریزید و خوب با پشت قاشق فشار بدین تا فیکس بشه مرغ ها رو روی برنج ریخته و در اخر نصف دیگه برنج رو بریزید و خوب فشار بدین تا قالبی برگرده میتونید توی فر با حرارت 180 به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید روی قالبتون رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید یا هم توی قابلمه نچسب روی اجاق با حرارت کم به مدت یکساعت یا بیشتر قرار بدین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌮 مواد لازم برای۶ نفر سینه مرغ پخته یک عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد سیب زمینی ۵۰۰ گرم روغن به مقدار لازم سبزی دلمه ۱ کیلوگرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم نان لواش ۲۰ عدد آرد ۳ قاشق غذا خوری 🥐طرز تهیه ۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . ۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید. ۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . ۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . 5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍳 سريع ترين پيتزا براي صبحانه 😋 👌🏻 😍طرز تهيه _ نان را از وسط ببريد و كمي از آن را خالي كنيد. _ روي آن سس گوجه فرنگي ، تخم مرغ ، نمك ، فلفل و سس تند بريزيد. _ رو نان اطراف روغن زيتون بريزيد و پنير و گوجه فرنگي. _ آن را 20 دقيقه در فرن بگذاريد تا وقتي كه مواد ذوب شوند و تخم مرغ پخته شود و نان اطراف سرخ شود. _ آن را با جعفري تزيين كنيد.
🥯با یه روش خوشمزه و عالی 🥪سینه مرغ و کبابی خرد کردم بهمراه روغن زیتون ماست یا سس سفید نمک فلفل پودر آویشن پودر پاپریکا خوابوندم یک ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد رو سیخ زدم کباب کردم کباب‌ها رو با چاقو به تکه های کوچیک بریدم داخل تابه سه تا پیاز ( به ازای هر نفر یه پیاز ) با کره تفت دادم قارچ ورقه شده رو اضافه کردم تا آبش کشیده بشه ،دلمه خرد شده ریختم و همچنین کباب‌ها رو ،نمک و فلفل کمی اضافه کردم حسابی مواد و تفت دادم این مواد و هم میتونید داخل نان همبرگر بریزید روش پنیر فراوان بزنید بزارید داخل ساندویج ساز یا داخل تابه روش یه چیز سنگین بزارید تا فشرده بشه هم میتونید به تنهایی با نان میل کنید من به دلیل مسایل رژیمی پنیرو حذف کردم و بسیار خوشمزه بود.🥮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بلانچ وفریز کردن ✅✅ 🔰بهتره قارچ 🍄به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود. ‎‌‌‌‌‌‌‌
🍘 😋 ▫️سیب زمینی پخته:۲عدد ▫️کدو سبز :۲عدد ▫️تخم مرغ:۲عدد ▫️آرد:۲ق س ▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ ▫️کنجد:۲قاشق ▫️نمک و فلفل ▫️پیازچه:۴ساقه ▫️شوید:۵۰گرم ▫️ماست:۲پیمانه ▫️خامه:۱/۳پیمانه ▫️لیموترش:۱عدد 🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤗 ‏‌‎مواد لازم :👇 ‏‌‎هلو ۱ کیلو ‏‌‎شکر ۱ لیوان ‏‌‎آب ۴ لیوان ‏‌‎دستور تهیه :👇 ‏‌‎بعد از اینکه هلوها رو خرد کردین داخل یه قابلمه ۴ لیوان آب و شکر بریزین وقتی به جوش اومد هلوها رو بهش اضافه کنین به اندازه ۲۰ دقیقه بجوشه تا هلوها نرم بشن کافیه. ‏‌‎نکته : میزان شکر به شیرینیه هلوها بستگی داره. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کوکو دوتا سیب زمینی،یک کدو،یک هویج،یک گوجه کوچیک،یک تخم مرغ،یک پیاز. یک ق غ ارد،ادویه ها هم نمک ،فلفل قرمز،پودرگوجه،پودرپاپریکا،اویشن،زردچوبه خیلی کم.گرد غوره. رنده کردم و مواد رو باهم مخلوط کردم و سرخ کردم. من آبشونو نگرفتم.شما اگر خواستید بگیرید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🚨 ‼️ درگیری سخت نیرو های امنیتی با اغتشاشگران در و 👇 http://eitaa.com/joinchat/2157117470C4d7200778f (حتما عضو بشید)
مواد لازم موز : 2 عدد بيسکوئيت پتی بور : 1 بسته پودر نارگیل : 1 پیمانه شکلات تخته ای : 100 گرم طرز تهیه : ابتدا موز ها رو با چنگال پوره میکنیم و بعد پودر نارگیل رو اضافه و مخلوط میکنیم. سپس بيسکوئيت های پتی بور رو پس از آسیاب کردن به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.از خمیر به اندازه یه گردو برداشته و با دست شکل میدیم، و به مدت نیم ساعت داخل فریزر میذاریم.در این فاصله شکلات تخته ای رو خرد و بن ماری میکنیم و سپس مواد آماده شده رو از فریزر خارج میکنیم و داخل شکلات بنماری شده میغلتونیم و درنهایت روشون رو با مغز دلخواه تزئین میکنیم.اینجا از بادام هندی استفاده شده و روشون دوباره با شکلات بصورت خطی تزئین شده. به همین سادگی میتونین شکلات های دست‌ساز خونگی و خوشمزززه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
من یک پیمانه ارد رو توی تابه تفت دادم تا طعم خامیش بره.و بعد الک کردم. نصف پیمانه بیشتر روغن جامد و مایع مخلوط بهش اضافه کردم.یعنی جمعا روغن تقریبا سه چهارم پیمانه بود.ارد الک شده رو مجدد ریختم توی تابه و بهش کمی پودر هل زدم و دوباره با روغن تفت دادم. شربت اماده شده رو کم کم اضافه کردم و تا حدی ک شیرین بشه و حلوای نرم و خوبی بدست بیاد.توی تابه حسابی هم زدم تا حلوا کاملا بپزه.شربت به این صورت بود.یک پیمانه شکر و یک پیمانه اب رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد گلاب و زعفرون دم کشیده رو اضافه کردم و خاموش کردم... حالا حلوای اماده شده رو روی نان میکادو ریختم و رول کردم و نیم ساعت توی یخچال گذاشتم تا خودشو بگیره.و بعد با چاقوی اره ای برش زدم. حلوا داغ باشه نون نرم میشه و راحت رول میشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد. فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما تقريبا نايابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 🟡💎نقره ناصری💎🟡
فوررررررررری قول یکی از اغتشاشگران به بازجو😐 قول میده معدلشو بالا ببره 😂😂 اینجا ببینید 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔶مواد مورد نیاز: ▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم ▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط ▫️سس سالسای تند یک‌سوم پیمانه ▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم ▫️فلفل دلمه‌ای خرد کرده ۱ عدد متوسط ▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه ▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم ▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد ▫️روغن زیتون به میزان لازم 🌯طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آن‌گاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمه‌ای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتو‌ها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه یا پکاره خوشمزه و عالی😋😋 کانال مارو دنبال کنید👇🏻 🍛🥙᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍴 🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾