eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
- آخرشم جنازمو یه جایی ؛ وسطِ لبخندش پیدا میکنین  . . )!🗞'🌱 •
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍍🍦🍭🍦🍦 مواد لازم : شیر 250 گرم شکر 1/2 پیمانه خامه صبحانه 90 گرم نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نشاسته و شکر و شیر را در قابلمه ی کوچک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط رو به پایین گذاشته تا به غلظت فرنی برسه ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه 1. اول از همه، تکه‌های گوشت گوسفندی با استخوان و چربی رو داخل قابلمه میچینن. 2. روی گوشت رو با حلقه‌های پیاز، سیب‌زمینی حلقه‌ای و گوجه‌فرنگی پر میکنن. 3. روی محتویات رو با تکه‌های گوشت و بعد آلوی ترش میپوشونن. 4. حالا یه لایه‌ی دیگه از پیاز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و گوشت اضافه میشه. 5. کار رو با بادمجون سرخ‌شده و آلو تموم میکنن تا برن سراغ طعم‌دهنده‌ها! 6. داخل قابلمه آبلیمو، نمک، زردچوبه، دارچین و فلفل‌سیاه میریزن. 7. مقداری رب رو با آب ترکیب میکنن تا رقیق بشه و به محتویات قابلمه رنگ بده. 8. آخر سر کمی آب هم اضافه میشه و میره برای پخت؛ حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت بهش زمان میدن تا روی شعله‌ی ملایم گاز بمونه و حسابی جا بیفته. (بیشتر هم میتونه بمونه) 9. اواسط پخت، بهش سر زدن و ۱ لیوان دیگه آب اضافه کردن. ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم برای قالب قطر ۲۳ با ارتفاع ۱۰ سانت برای این کیک نباید ارتفاع از ۸ سانت کمتر باشه چون خیلی پف میکنه تخم مرغ : ۵ عدد شکر : ۱/۵ لیوان(دسته دار فرانسوی) شیر : ۱ لیوان آرد : ۲/۵ لیوان آرد برنج : نصف لیوان شربت بار : ۲ ق غ بکینگ پودر : ۱ ق م وانیل : نصف قاشق چایخوری زرده و سفید تخم مرغ را جدا کنید سفیده و حسابی هم بزنید تا کف کنه سپس نصف شکر رو بهش اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا فرم بگیره حالا زرده،وانیل و بقیه شکر را داخل کاسه یی ریخته حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه شربت را بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس نصف شیر را اضافه کنید و هم بزنید سفیده فرم گرفته رو طی سه مرحله اضافه کنید و بصورت دورانی مخلوط کنید آردها و بکینگ پودر و دوبار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید نصف دیگر شیر را اضافه کنید و باز با لیسکمخلوط و یکدست کنید کف و اطراف قالب کیک رو با روغن جداکننده خوب چرب کنید مواد و داخل قالب بریزید بزارید داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱ ساعت تا بپزه(دمای فرها متفاوته شاید زمان کمتری بخواد)با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز دراومد کیک آمادست ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
لوبیا سبز نیم کیلوگرم کره پنجاه گرم شوید خشک دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل،اول لوبیاها رو شستم.سر و ته لوبیا رو با چاقو کندم. با کمی آب گذاشتم بپزه.بعد آبکش کردم. کف ماهیتابه کره ریختم و گذاشتم اب بشه.لوبیاها رو داخل کره تفت دادم.نمک و شوید زدم.وقتی حسابی تفت خورد فلفل ریختم. ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظم دهی وسایل خانه 👌🏡 ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
• . از اعماق‌ِ وجودم‌ بھ‌ اونایـے کھ‌ فراموش‌ میکنن‌ غبطہ‌ میخورم، من‌ تامغز استخون‌ یادم‌میمونھ‌کہ‌کـےچی‌گفت‌وچیکارکرد . . @reyhaan22
هدایت شده از خانومانه ⭐
در وصف قصه چشمان تو حافظم کم می اورد؛) @reyhaan22
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقادیر برای ابپز کردن گوشت و نخود: ۵۰۰ گرم نخود ۲۴ ساعت خیس خورده، ۱ عدد پیاز بزرگ خلالی، ۴۰۰ گرم گوشت بدون استخون گوساله، ۴۰۰ گرم گوشت بدون استخون گوسفندی، ۲۰۰ گرم دنبه، ۴ دونه هل، ۲ عدد چوب دارچین، ۲ عدد لیمو عمانی که بعد این ادویه ها رو در میاریم بعد از ابپز: ۳ عدد پیاز متوسط، رب گوجه ۵-۶ قاشق دیدیم قرمزی کم بود اضاف کنید، ادویه (پودر هل ۲ ق غ پر-۳ ق لیمو عمانی پر-۲ ق فلفل سیاه پر-۱/۵ ق دارچین-۱ قاشق نمک)و ادویه کبابی ۱ ق اگه گیر آوردین روی شعله به مدت ۲۰دقیقه بکوبونید با گوشت کوب که کش دار در بیاد از گوشت کوب برقی استفاده نکنید چون به این خوبی در نمیاد ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
دیدی که آدمی چه کشد در وداعِ جان؟ بر ما ز هجر یار دو چندان همی رود! ۰🌸۰
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
^^
مواد لازم برای ۳ نفر : گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای : یک عدد قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم پیاز سرخ شده : یک عدد رب گوجه فرنگی : یک قاشق غاخوری نان باگت : یک عدد بزرگ پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، روغن : به میزان لازم طرز پخت :گوشت را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌‏ای و قارچ خوب تفت دهید. سپس رب، نمک و ادویه و پنیر پیتزا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نان باگت را به حلقه‌‏های ۵ سانتی برش بزنید و داخل تابه که روغن آن داغ شده است، بچینید و داخل آن را با مواد گوشتی پر کنید. پس از سرخ کردن هر دو طرف آن لقمه‌‏ها را با سس قرمز تزئین کنید. ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق این نوشیدنی میشی😍😋 ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو نخود فرنگی • .۰ سلام دوستان عزیزم من اومدم با دستور یه نخود فرنگی خیلی خوشمزه، میدونید که نخود فرنگی چقدر پرخاصیته سریع بگیرید تا فصلش نرفته ها😘😍 خوبی کنسرو کردن نخود فرنگی اینه که هم خاصیتش حفظ میشه هم هروقت که بخواین استفاده کنید امادست هم توی یخچال میتونید نگهداری کنید و هم بیرون یخچال اصلا معرکست حتما درست کنید که پشیمون نمیشید . دستور تهیه :👇 2 کیلو نخود فرنگی گرفتم پاک کردم شستم و داخل قابلمه ریختم و بقدری اب ریختم که روی نخود فرنگی هارو بگیره بیست دقیقه زمان دادم تا کمی بپزه و نرم بشه زیاد از حد بمونه ممکنه له بشه یا چروک بشه 20 دقیقه مناسبه بعد ابکش کردمو داخل شیشه های تمیز و استریل شده و کاملا خشک ریختم کمی نمک روش پاشیدم و از اب جوشیده سرد شده پر کردم و درشون رو محکم بستم درها فلزی باشه و زنگ زده هم نباشه برعکس داخل یه قابلمه گذاشتم و تا نصف شیشه ها اب ریختم و بیشت دقیقه گذاشتم که بجوشه بعد از بیست دقیقه امادس میتونید بیش از 6 ماه قابل استفادس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد😘 ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥘 😋 🔸برای درست کردن قیمه یدونه پیاز بزرگ رو خرد کرده وتوی روغن تفت میدم,گوشت وزردچوبه رو اضافه میکنم وخوب گوشت رو تفت میدم واب میریزم وبعداز جوش اومدن اب زیرش رو کم میکنم ومیزارم به حال خودش بپزه. چهار قاشق لپه رو شسته وبا اب میزارم بپزه. نیم ساعت اخرپخت گوشت لپه پخته شده رو به گوشت اضافه میکنم,دو قاشق رب رو توی کمی روغن سرخ میکنم وتوی خورش میریزم. یدونه لیموخشک رو میشکنم وپوست ودونه اش رو جدا میکنم وفقط پره های سیاه لیمو رو توی خورش میریزم. بادمجونهارو سرخ کردم ودرآخر روی خورشت برای چنددقیقه چیدم،چون بادمجونها سرخ شدن. نیازی نیست زیاد توی خورش پخته بشن،میتونید درآخر فقط سرخشون کنید وروی خورش بذارید. نمک وزعفرون رو توی خورش میریزم وقبل از خاموش کردن کمی پودر دارچین وگلاب اضافه میکنم. لپه رو جدا میپزم چون بوی لپه رو توی خورش دوست ندارم ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم گوجه فرنگی ۱/۵ کیلو سیر ۱ بوته فلفل سبز ۱۰۰ گرم یا بیشتر به دلخواه جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم یا یک دسته فلفل دلمه قرمز ۲ عدد متوسط سرکه ۱ فنجان سر خالی روغن مایع ۱ فنجان سر خالی نمک ۳ ق غ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 گوجه فرنگی ۱/۵ کیلو سیر ۱ بوته فلفل سبز ۱۰۰ گرم یا بیشتر به دلخواه جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم یا یک دسته فلفل دلمه قرمز ۲ عدد متوسط سرکه ۱ فنجان سر خالی روغن مایع ۱ فنجان سر خالی نمک ۳ ق غ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای خوش طعم شدن اینجوری که اول برنج خشک را یک آب کوچولو بشوید تا خاکش بره . بعد روی برنج آب بریزید و با دست هم بزنید بعد اون آب را بریزید توی یک ظرف دیگه. به آب برنج بدست اومده نمک و پودر سیر و پیاز خرد شده اضافه کنید و ماهی را در این آب مزه دار کنید. به همین راحتی (برنج خام نه پخته ) بوی ماهی عجیب میره و یک طعم تردی و تازه ای پیدا می کنه. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ذرت بخرید و فریز کنید 👌 میدونستین ذرت فریز شده خیلی بهتر از ذرت کنسرو شده است؟ مواد نگهدارنده نداره و سالمتره. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای جلوگیری از کپک نان کافیست در حعبه نان یک چوب دارچین قراردهید دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است 🍞🍞 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
با چوب و شاخه های خشک درخت جاشمعی زیبا بسازید😍 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
1 یکی اینکه اگر سیب زمینی خام استفاده میکنید حتما آبش رو خوب بگیرید . 2. پیاز کم بریزین و حتما خوب با توری و دست آبش رو بگیرین . 3. مقدار تخم مرغ در کوکو به اندازه باشه کم نباشه. مخصوصا کوکوسبزی تخم مرغ بیشتری میبره. 4. خوب مواد رو ورز بدین و مخلوط کنید. 5. ماهی تابه و روغن کاملا داغ داغ باشن. 6. به نوع سیبزمینی هم هست گاهی اوقات خوب نیستن در اینصورت یه قاشق ارد بزنید یا ارد نخودچی. 7. مقدار نمک و تخم مرغ اندازه باشه تا خوشمزه بشه.. 8. به کوک سبزی نمک کمتری بزنید چون زود شور میشه. 9. سیبزمینی ها کاملا خنک باشند. در اینصورت هیچوقت وا نمیره... پ.ن : برای اینکه روغن کمتری مصرف بشه یک چهارم سیب ز مینی ها رو بصورت خام رنده ی خیلی ریز کنید ( یعنی هر چهار تا سیب زمینی پخته یه دونه خام باشه ) و خوب ابش رو بگیرید . اینجوری کمتر روغن میبره . فقط نازک تر درست کنید که خوب مغز پخت بشه. و خام نشه یا اینکه نبم پز باشه بهتره ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
از امروزدیگرنمی‌توانم پنهانت کنم:) ازدست‌خطم، می‌فَهمند برایِ تو می‌نویسم‹✍🏻🧡› @reyhaan22
هدایت شده از خانومانه ⭐
‹🍂› - - ‌‌‌‌‏‌‌‌‌ دلم تنگ ڪه میشود روی یڪ تڪه ڪاغذ مینویسم شانه‌هایت.. و یڪ دل سیر روی همین تڪه ڪاغذ اشڪ میریزم 💔:)! @reyhaan22
جلوگیری از کپک زدن خیارشور🥒 به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾