eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم به متوسط ٣ عدد پياز ١ عدد متوسط لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر) الو بخارا ١٠،١٥ عدد رب گوجه نصف تا ١ ق غ رب انار ٢ ،٣ ق غ. . پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه. مقداري هم رب بزنيد (ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن، رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد (خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت).. همچنين آلو... (دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان😍 . در اخر كمي شكر (ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ... حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه😄 . نكته: لپه قابل حذفه.. نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد. ❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری کانال آشپزی آسون را به دوستان خود معرفی کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌹🌹 کیک شکلاتی بینظیرو خوشمزه تخم مرغ 4 عدد، روغن مایع یک پیمانه، شکر یک پیمانه ، شیر یک پیمانه، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، نوتلا 3 قاشق غذاخوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید) پکین پودر یک قاشق غذاخوری، جوش شیرین یک قاشق چایخوری، آرد 2 پیمانه تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرمی شود، روغن مایع را اضافه کرده دوباره بزنید، شیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن،نوتلا را اضافه کرده دوباره بزنید ، مواد خشک را تماما (با هم مخلوط و الک کنید) به مایع اضافه کنید و آرام هم بزنید یا فولد کنید در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید برای 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه قالب من پاند بود ولی در قالب مربع یا دایره ساده هم بینظیر میشه، میتونید روشو با شکلات بن ماری یا خامه تزیین کنید من با شکلات شیری بن ماری تزیین کردم این کیک از طعم و بافت و مواد مورد نیاز عالیه پس ایمان بیاورید 😂😂وبرید بپزید 😉 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
سه عدد سيب زميني متوسط نیم پخته و رنده شده يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده ۲ عدد تخم مرغ زعفرون دم کرده زرشک به مقدار دلخواه ادويه و نمك و فلفل سیب زمینی نیم پخته (كاملا سرد شده) را پوست گرفته و رنده ميکنیم. ۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود. اسفناج شسته و ريز خرد شده را با سيب زمينيها و تخم مرغها همه را با هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک ق غ برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم. نكته: تموم مواد كوكو بايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد و سرخ كنيد وگرنه كوكو وا میره. ❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
🔵 من یک خانم خانه دار هستم با دوتا بچه کوچیک؛ خیلی دوست داشتم درآمد داشته باشم که بتونم کمک خرج همسرم باشم اما همسرم اجازه نمی‌داد بیرون کارکنم 🔵،تا اینکه با یک کانال آشنا شدم و زندگی من متحول شد دیدم . 🔵خیلی سریع و مشتاقانه تو دوره ها شرکت کردم و الآن روزانه بالای ۳۰۰ هزار تومن درآمد دارم 🔵 توصیه میکنم تو هم بیای تو کانال و زندگیتو تغییر بدی😍👇 https://eitaa.com/joinchat/470941907Cd62d93cb9e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید. ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان ❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری ᯾❁ @fast_food ❁᯾
شکر، روغن مایع و شیر از هرکدوم یک و نیم لیوان آرد 2لیوان،تخم مرغ 3 تا ب پ 10 گرم یا 2 ق چ(بکینگ پودر) وانیل نصف ق چ پ ک 4 ق غ سرپر یا 50 گرم(پودر کاکائو) جوش شیرین نصف ق چ فر رو از قبل روی 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه شکر، روغن، شیر و پ ک رو تو یه ظرف خوب هم بزنین تا مخلوط بشه و یه لیوان از مواد رو کنار بذارین برای سس روی کیک تخم مرغ ها و وانیل رو دونه دونه به مابقی شیر و روغن اضافه کنین و خوب با همزن بزنید.آرد، ب پ و جوش شیرین رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل قالب بریزید و 45 دقیقه داخل فر بذارین.بعد از تست پخت کیک رو بیرون بیارید و داغ برش بدین و سس رو روی اون بریزین و اجازه بدین سس کاملا جذب کیک بشه و کیک سرد بشه.بعد از قالب بیرون بیارید و تزئین کنید و سرو کنید. 1.کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و رو و دورش رو چرب و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خارج میکنیم. 2.باید حتما کیک سرد و سس داغ یا کیک داغ و سس سرد باشه تا سس جذب کیک بشه. 3.مدت پخت بسته به هر فر بین 40 تا 55 دقیقه متغیره.حتما خودتون تست پخت رو انجام بدین روی کیک رو گاناش و ترافل رنگی ریختم. 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب صبحانه بچه ها، سفره نذری و ماه رمضان و مجالس👌 طرز تهیه کامل توی کلیپ هست با یه دستور عالی👌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یبار اینجوری ذرت رو خودت دون کن، اگه ذرت سفت بود توی اب چندساعت بپز بعد فریز کن عاااالی میشه دیگه بازاری نمیخری👌 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه و خوشمزه که فوق العاده مقوی😋 مخصوصا برای وزن گیری بچه ها عالیه👌 تو فیلم با موز و عسل درست شده ولی من خودم وقتی از روی حرارت برداشتم فقط ۳شیره میریزم تا طبعش متعادل بشه👌 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ❌️᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍳🥚 سفیده­ های تخم مرغ تا دو روز در یخچال قابل نگهداری هستند. اما چنانچه فریز و منجمد شوند تا سه ماه نیز قابل استفاده خواهند بود. سفیده ­ها را درون کیسه­ های فریزر یا قالب ­های یخ قرار دهید تا بتوانید در موقع لزوم به اندازه مورد نیاز از آن­ها استفاده نمایید. در نظر داشته باشید بسته بندی سفیده­ ها را با دقت برچسب گذاری کنید تا به هنگام نیاز از فریزر خارج نمایید، زیرا وقتی سفیده ­ها یخ زدایی شدند دیگر نباید دوباره داخل فریزر گذاشته شوند. بهتر است یخ زدایی به روش طبیعی صورت گرفته و چند ساعت قبل استفاده، از فریزر بیرون آورده شوند. 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ❌️᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر 🎂 👈بدون شیر 👈بدون روغن 👈بدون بکینگ پودر👌 🔹مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان آرد ۱ لیوان وانیل و هل مقداری 🔹طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ، شکر، وانیل و هل را دقیقا ۱۰ دقیقه با دورتند بزنین تا حجیم و سفید و کشدار بشه بعد ۱ لیوان آرد بدون الک کردن اضافه کنید و با دورکند همزن درحد مخلوط شدن بزنید قابلمه رو گرم و با روغن مایع چرب کنید(بهتره کف قابلمه کاغذ روغنی یا ورق نسوز بذارین) بعد مایع کیک داخل قابلمه بریزین(قطر قابلمه من ۲۰ س با ارتفاع ۹ س) سوراخ در قابلمه رو حتما چسب بزنید بعد روی حرارت کم بذارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان بدین میپزه بعد هرطور که دوست دارین تزیین کنید حتی میتونید این کیک رو تو یخچال استراحت بدین به عنوان پایه کیک تولد ازش استفاده کنین به همین راحتی👌 🌺فوروارد فراموش نشه🌺 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم. 🌺فوروارد فراموش نشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پرتقال حلقه ای🍊 برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
مواد لازم آرد ۳قاشق غذاخوری.نشاسته ۳قاشق غذاخوری.شکر ۱پیمانه.شیر ۲پیمانه.بیسکوییت پتی بور ۱الي٢بسته.موزبه اندازه ای که دوست دارید كيوي ٥ عدد آردو نشاسته را بانیمی از شیر زده تاگلوله نشود وبعد با بقیه شیرقاطی میکنیم وروی حرارت میگذاریم وآرام هم زده تا خودش رابگیردوحالا شکررا ریخته وهم میزنیم.وحالا وقتی مواد کرمی ما خنک شدته ظرف گردی راسلفون کشیده وکیوی هارا که حلقه حلقه بریدیم ته آن میچینیم وتمام سوراخ هایش راهم با تکه های کیوی پر کنید.حالا از مواد کرمی ریخته ته آن وبعد وموز حلقه شده بچینید ومیتوانیداز ژله موز هم که خودش گرفته باچنگال تیکه تیکه کنید وروی مواد بریزید وحالا بیسکوییت چیده وباز کرم وگردو وموز وژله وبیسکوییت همین راادامه دهید تا مواد تمام شود وحالا دریخچال بگذارید تاخودش را کامل بگیرد.وبعد درظرف مورد نظر برگردانده وسلفون راجداکنید. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد كه من چون دوس نداشتم نزاشتم😁 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ا ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
سبزی قرمه ۳۰۰گرم لوبیا قرمز نصف لیوان گوشت گوسفندی با استخوان ۳۰۰گرم رب نصف ق غ نمک و فلفل و زردچوبه لیمو عمانی پیاز بزرگ ۱عدد روغن ۲/۳لیوان اول بگم که سبزی رو خوب ریز ریز کنید بزارید رو شعله بدون روغن تا ابش کشیده بشه ، تقریبا ۱ساعتی طول میکشه، بعد که خوب ابش کشیده شد، روغن جاااااامد ، تاکیدا جامد بریزید داخلش ، برای ۴کیلو سبزی ۱کیلو روغن ، شعله ملایم سرخ کنید . این از سبزی خب حالا پیاز رو تفت میدیم ، گوشت هم اضافه میکنیم، و تفت میدیم ، تغییر رنگ که داد ادویه ها و رب رو اضافه کرده ، رب برای خوشرنگ شدنه روغنه شه، میتونید نریزید، اصلا تو طعمش اثری نداره، بعد لوبیا خیس خورده و لیمو رو اضافه میگنیم ، میزاریم ۷،۸ساعتی بجوشه ، با برنج ایرانی و ماست و خیار و البته پیاز خااااام نوش جاااااانتون 😍😍😍😍😍😍😍😍 . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنگالی . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
گوشت گوسفندی رو خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم.بهش زردچوبه و دارچین و نمک و کمی زیره و یه قاشق رب گوجه و زعفرون زدم و با دو الی سه لیوان اب گذاشتم پخت تا ابش تقریبا کشیده بشه و جا بیافته ( غلیظ باشه) خلال بادام راداخل گلاب خیس کردم و در اواخر پخت یکم به گوشت اضافه کردم.زرشک رو هم جدا با یه قاشق مرباخوری شکر تفت دادم خلال پوست پرتقالم جدا تفت دادم با یک قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و بقیه خلال بادوم رو به همراه کمی خلال پسته یه تفت کوچیک دادم برنج رو هم دم کردم موقع سرو برنج رو توی دیس ریختم و با موادی که داشتم تزیین کردم . برای گرفتن تلخی پوست پرتقال خلال پوست پرتقال رو یه شبانه روز با اب سرد خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم اب روی حرارت گذاشتم وقتی جوس امد خلال پوست پرتقال رو داخل اب ریختم ۵ دقیقه اجازه دادم بجوشه سپس ابکش کردم و اب سرد روش ریختم باز اب سرد رو جوش اوردم و ... این کار رو سه بار تکرار کنید و برای بار اخر یه ساعت داخل اب کاملا سرد نگه دارید سپس ابکش کنید . . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
جوجه ترش یا جوجه فسنجون غذای خوشمزه و دلچسبیه که اکثرا توی رستورانهای شمال کشور سرو میشه و طرفدارای خاص خودشو داره. به شدت پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. فیله یا سینه مرغ: دویست گرم پیاز: 1 عدد رب انار: 3 ق غ گردو خرد شده: صد گرم نمک، فلفل، زعفران: به میزان لازم ابتدا سینه مرغ رو خرد کرده و در مخلوط پیاز خرد شده، زعفران دم کرده غلیظ، گردو، نمک و فلفل و رب انار گذاشته و خوب هم میزنیم تا همه طرف تکه های مرغ خوب مزه دار بشن، و در ظرفی در یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار میدیم. بعد ازین مدت تکه های جوجه رو هم میشه به سیخ کشید و کباب کرد هم میشه داخل تابه با حرارت کم سرخ کرد .که من اینجا جوجه ها رو سرخ و گوجه رو کباب کردم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با پنیر چدار گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم. . . . ╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس شکلاتی 🍋🍑🍇🍊🍐🍎 . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب برای مهمونیهاودورهمیها . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝