eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک بسته پودر ژله دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع نصف لیوان آب جوش 💓طرز تهیه: پودر ژله پودر ژلاتین آب جوش و گلوکز رو ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بنماری حل میکنیم تا شفاف بشه اگه دانه های ژلاتین بخوبی حل نشد برای شفافیت پاستیل یکبار مایع رو صاف کنید قالب سیلیکونی رو کمی چرب کرده و مواد رو داخلش بریزید و نیم ساعت در فريزر قرار بدید پاستیل خوشمزه ما آمادست حتما امتحان کنید گلوکز رو حذف نکنید اگه یه پاستیل بازاری میخواین ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍰🌸 🔸شير نصف ليوان 🔸آرد يك و نيم ليوان 🔸پودر كاكائو ٢ قاشق غذاخوري 🔸تخم مرغ ٤ عدد 🔸بيكينگ پودر يك ق چايخوري سر پُر 🔸شكر يك ليوان 🔸روغن مايع نصف ليوان 🔸وانيل نوك قاشق 🔸شكلات بن ماري شده ٥٠ گرم(حدودا ٣قاشق غذاخوري) مواد روي كيك(گاناش) : 🔸٥٠ گرم شكلات تخته ايي ذوب شده 🔸١٠٠ گرم خامه صبحانه كه روي بخار كتري باهم مخلوط ميكنيم. تخم مرغ و وانيل رو با دور تند همزن بزنيد تا كف كنه بعد بهش شكر رو اضافه كنيد، اينقد بزنيد تا كرمي رنگ و كشدار شه. سپس شير و روغن رو اضافه كرده و كمي ميزنيم حالا نوبت اضافه كردن شكلات ذوب شدس آرد و بيكينگ پودر و پودر كاكائو رو الك كرده و كم كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليستك دوراني مخلوط كنين(يا مثل من با دور خيلي كند همزن برقي كار كنين) تو قالب قطر ١٨ يا ٢٠ كاغذ روغني انداخته و دورش رو با فرچه چرب كنيد. كيك رو در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ به مدت حدودا ٤٥ دقيقه قرار داده تا پخته شود. بعد از پخته شدن اجازه دهيد تا كاملا خنك شه و از قالب جدا كنين و روش گاناش شكلاتي بريزين و به دلخواه تزيين كنيد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 2 تا سینه مرغ، سبزیجات دلخواه(کدو، قارچ، فلفل دلمه، سیر، پیازچه)، سس ورچستر زدم می تونین سس باربیکیو یا سویا سس بزنین، نمک، فلفل، پولبیبر، رزماری، پودر سیر 🔴مرغ ها رو برش بزن با بیفتک بکوب، مزه دار کن بزارکنار، سبزیجات و در حد دو سه دقیقه تفت بده ، بزار داخل سینه مرغ و رولش کن ، روی گریل بزار اگر نداری تابه رو داغ کن بدون روغن تا پخته بشه 😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: شکلات سفيد خرد شده: 230 گرم خامه صبحانه: 3 ق غ پودر ژله‌ پرتقال: 3 ق غ رنده پوست پرتقال: 1 ق غ شکلات با طعم‌ پرتقال: به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا شکلات سفيد خرد شده‌ و خامه صبحانه رو داخل ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت‌ بخار کتری قرار می‌دهیم تا کاملا بنماری شوند، سپس از روی حرارت برداشته، پودر ژله پرتقال و رنده ی یک عدد پوست‌ پرتقال رو اضافه و مخلوط میکنیم، مجددأ روی حرارت بخار کتری قرار می‌دهیم تا ذرات ژله‌ کاملا حل شوند. سپس از روی حرارت برداشته میزاریم کاملآ خنک شوند، بعد یکی دو ساعت‌ داخل فریزز قرار می‌دهیم تا مواد سفت شوند، سپس از مواد گلوله های کوچکی برداشته، با دست‌ شکل می‌دهیم و در پودر قند می غلتانیم، ترافل ها رو تا موقع سرو در ظرف در بسته در يخچال قرار می‌دهیم. اگه دوست دارین ترافل های زیباتری داشته‌ باشين، باید ابتدا شکلات طعم‌ پرتقال رو با کمی روغن‌ مایع بنماری کنين، سپس‌ داخل قالب سلیکونی تمام قسمت های قالب رو با شکلات کاور کنين بزارید یخچال و مجددا اين مرحله‌ رو تکرار کنيد مطابق فیلم. سپس کمی از ترافل ها رو با کمک قاشق کوچک برداشته داخل قالب ها گذشته و دوباره‌ روی آنها رو با شکلات پر می‌کنیم. چند ساعت‌ در يخچال گذاشته بعد به‌ راحتی از قالب خارج می‌کنیم. نکته‌: اگه شکلات پرتقالی در دسترس ندارين می‌تونین کمی رنگ نارنجی به شکلات سفيد اضافه کنید. حتما قسمت نارنجی پرتقال رو رنده کنید اصلا نباید لايه ی سفيد رنگ رو رنده کنين چون‌ ترافل ها تلخ می‌شن. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 500 گرم قارچ 3-4 ق غ خ روغن 1 پیاز بزرگ 1 ق چ خ فلفل سیاه نمک . برای سس کره 2 قاشق 2 ق غ خ کامل آرد 2.5 لیوان شیر 1 ق چ خ فلفل سیاه نمک برای روش 1 مشت چدار رنده شده روغن را در یک ظرف بزرگ بریزید و آن را خوب گرم کنید. قارچ های خرد شده را روی آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن آزاد شود و دوباره برگردد. وقتی قارچ ها آب را جذب کردند ، پیازهای درشت خرد شده را اضافه کنید وقتی پیازها خوب تفت خوردند ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و از اجاق بردارید. و آن را در ظروف فر قرار دهید. برای سس کره را در قابلمه ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سبک آرد خارج شود. وقتی این برشته شد ، شیر را اضافه کنید و با عجله سریع آن را بزنید. هم بزنید تا جوش بیاید. وقتی سس غلیظ شد ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و آن را از اجاق بردارید. قارچ ها را در ظرف فر با سس بریزید و آخرین چدار رنده شده را روی آن پخش کنید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا خوب قهوه ای شود. وقتی از فر بیرون آمدید بگذارید 10 دقیقه بماند و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک فوری😍😋 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: سیب‌زمینی🥔 روغن زیتون 🫒 پودر سیر🧄: ۱ قاشق چای‌خوری گوشت چرخ‌کرده🥩: ۸۰ گرم ادویه گوشت: زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا🫑: ۱ قاشق چای‌خوری نمک🧂: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه🌶: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز🧅: نصف قاشق چای‌خوری پیازچه و جعفری خورد شده🌱☘ نصف فنجون آب💧 سس پنیر: آرد🥡: ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون(یا کره)🧈: ۲ قاشق غذاخوری نصف فلفل دلمه🫑 شیر🥛: ۱ فنجان (در سه مرحله اضافه شود) پنیر گودا🧀: ۴ ورق ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دو عدد سیب زمینی متوسط با کمی نمک ابپز کنید ۲۵۰ گرم تن ماهی مزه دار یک عدد پیاز یک قایق ارد یک عدد تخم مرغ کمی جعفری و پیازچه برای سرخ کردن روغن و ارد سوخاری ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
يك ليوان قهوه دم كرده رو داخل قالبهاي يخ بريزيد و دو ساعت فريز كنيد تا يخ بزنه(ميتونيد بجاي دم كردن قهوه از قهوه فوري استفاده كنيد). حالا قالبهاي قهوه يخ زده+يك ليوان شير سرد+يدونه موز بزرگ+يك قاشق غذاخوري كره بادوم زميني+يك ق غذاخوري عسل(اگه طعم قهوه بدون شيريني رو دوست داريد ميتونيد حذف كنيد)+يك ق غذاخوري پودر رو داخل مخلوط كن بريزيد و هم بزنيد تا كاملا يكنواخت بشه.بعد داخل ليوان ريخته و سرو کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍅🍚 📌مواد لازم : 3 پ برنج نصف سینه مرغ درشت خرد شده ویا گوشت چرخ شده 200 گ 1 پ گردو اسیاب شده 3 ق شکر 1/2 پ رب انار 1/2 پ کشمش پلویی من 1/4 زدم پیازداغ 2 ق غ 📌طرز تهیه : ابتدا گوشت و یا مرغ را با پیاز داغ تفت بدین و 1 استکان اب و کمی نمک اضافه کنید بزارید 15 دقیقه بپزه وابش کشیده بشه . بعد گردو رو با 1 ق روغن رو شعله کم تفت بدین تا حالت بوداده پیدا کنه بعد رب انار و کشمش رو همراه شکر اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید وبا گوشتتون مخلوط کنید. برنج رو ابکش کنید و موادرو لابلاش بریزید و دم کنید.توجه کنید برنج رو کمی دون تر ابکش کنید که بعد پخت شفته نشه. ✅ نکته : اگر رب انارتون زیاد ترش نیست 2 ق شکر بریزید تا غذا زیاد شیرین نشه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم📝 4عدد تخم مرغ 1 پیمانه آرد (من با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه کردم) 1دوم پیمانه شکردانه ریز بیکینگ پودر۱ق چایخوری وانیل کمی 1ق غذاخوری عسل 3ق سوپخوری آبجوش خامه به میزان لازم ✍طرزتهيه: سفیده وزده رو جدا میکنیم اول سفیده رو خوب می زنیم تا پف کنه میزاریم یخجال حالا زرده وشکر ووانیل رو خوب میزنیم تا کش بیاد وتغییر رنگ بده بعد به ترتیب آب جوش رو اضافه وبعد عسل رو میزنیم وقتی مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر رو که 3بار الک کردین رو میریزم وبا لیسک خوب هم میزنیم ودر آخر سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به یک طرف و به صورت دورانی هم میزنیم ولی مخلوط شدن در قالب 30×40که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزم وصاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 220 به مدت 10دقیقه میپزیم . بعد از پخت رولت روازفر بیرون میاریم وروش یه حوله ی تمیز میندازیم تاخشک نشه بعد از خنک شدن بر میگردونیم کاغذ رو جدا میکنیم وبا یه دستمال تمیز رول میکنیم ومیزاریم یخجال تاخودشو بگیره در این فاصله خامه رو آماده میکنیم رولت رو باز میکنیم خامه کشی میکنیم و نارنگیهای پوست گرفته رو درسته روی خامه میچینیم ودوباره آروم آروم رول میکنیم وبرای یک ساعت داخل یخجال میزاریم تا خوب خودشو بگیره روی رولت رو هم به دلخواه تزیین میکنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾