#کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل 🥮 😋
▫️2عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
▫️1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
▫️3ق غ پودر کاکائو
▫️1/5لیوان آرد
▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیک_شکلات 🍫🥤
شیر: لیوان
بستنی وانیلی یا شکلاتی: ۸ اسکوپ
شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای خرد شده: به میزان دلخواه
ابتدا شیر و بستنی که یکم آب شده رو توی مخلوط کن ریخته و خوب میکس میکنیم، حالا شکلات رو اضافه کرده و دو دقیقه دیگه میکس میکنیم. حالا مواد رو توی لیوان ریخته و با میوه و شکلات تزئین میکنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورش_تره
خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست
این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد متوسط
گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری یا لیمو عمانی
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•او می کِشَد قُلاّب را!•💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_فرانسوی خونگی
مواد لازم 👇
5 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ادویه ها: نمک فلفل سیاه پودر پاپریکا پودر سیر پودر پیاز
هر کدام نصف قاشق مرباخوری پاپریکا کمی بیشتر
طرز تهیه
همه مواد رو مثل ویدیو مخلوط کنید و تمام
این سس حدود یه ماه داخل یخچال ماندگاری داره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
کنار اتوبان بودیم ،
خورشید سرخ ،
چراغ ماشینها کمکم روشن میشدند ..،
تیشرتم چسبیده بود به بدنم اگر میچلانیدمش یك تشت را پُر از آب میکرد ؛
دستهایش را سفت گرفتم گفتم : اگر ماشین
داشتیم الان زیر کولرش به ریش پاییزی که ادای تابستان را در میآورد ، میخندیدیم !
او خندید! ولی شاید من فکر میکردم خندید
چون لبهایش چسبید به بیخ گوشش اما صدایی نیامد فقط نمایش و رژه دندانهای سفیدش بود ...
گفت : ماشین خریدی باید بریم شمال!
گفتم : شمال ، اصلاً میریم زندگی کنیم..!
باز نگاه و نمایش دندانها ...
بالای اتوبان رجایی روی پلِ ماشینها نشسته
بودیم ،
پشت سرمان فضای سبز بود ،
باد گرمی که میریخت روی بدنمان و ماشینها هم قیژژژ میرفتند ؛
روبهرویمان بیلبوردِ کلبهای در وسط جنگل بود ،
دستم دور کمرش پیچ خورد ، سفت
بغلش کردم ؛
گفتم : فکر کن ازدواج کردیم ، خونمون شماله کلبهای چوبی داریم .. آب شره کرده روی فرشهایمان ، ناودان پُر از آب ، تمام چوبهای کلبه تَر شده ، کل فضا را بوی چوب پُر کرده است ،
از شومینه صدای ترق و تروق میاد ، آتش میرقصد اما باز خونه سرده ؛
من پتوی نباتی رنگی که با پشم گوسفند تو ریسندگی کردی را میپیچیم دورت ، آرام آرام سرت را از بازوهایم جدا میکنم و میگذارم روی بالشی که از پَر غازها درست کردهای و بوسهای میزنم به صورتت ...
جوراب پنبهایم را پا میکنم میروم سمت اصطبل .. اسبم را که یك دست قهوهای سوخته است را سوار میشوم و صدای چالاپ چالاپاش را وقتی از علفزار پُر از آب رد میشود در دالان گوشم تکرار میشود بوی طراوت گلها و سبزهها و نمِ باران سینهام را پُر میکند ؛
کنار درختِ پیری که تیکهای از آن را رعد دیشب جدا کرده را با تبرم جدا میکنم و برایت میآورم تا گرم شوی ؛
میبینم تو بلند شدهای ، از زیر مرغها تخممرغ
را برداشتهای چند نوك هم به دستهایت زدند و من غری میزنم تهدید به غذای شب آنها را میکنم ؛
تو مثل همیشه با مهربانی سقلمهای به من میزنی .. دستهایت را میبویم و میبوسم و تو را میبینم با دست دیگری مشغول سرخ کردن تخم مرغ ها ...
دیدم یكباره گفت : بسه عزیزم چقدر نقشه
داری ..! پاشو شب شده ماشین بگیرم و برم ..
نگاهی به جیبم میکنم میبینم ته جیبم را برایش آبنبات خریدهام از آن گرانها که دوست داشت ..
بغضی میکنم و برمیگردم که به او بگویم من
پول ندارم ، اما میبینم کسی نیست !
او رفته است همان سالی رفت که فهمید آیندهای با من ندارد ...
و من الآن سالهاست هر شب گز میکنم ،
میآیم روی پل رجایی تا یاد اویم باشم ،
و قلبی که مثل کلبه همیشه تَر است با اشكهای دلتنگی :') ...
#صحرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_خانگی 🧀
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#میتلف_با_سس
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 750 گرم
آرد 0.۵ پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده 4 ق غ
جعفری خرد شده 3-2 ق غ
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
طرز تهیه
زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده و بعد زرده و گوشت را اضافه می کنیم
سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.
کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته و برای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پفک_هندی 😋
▫️1 بسته پفک هندی بخرید
▫️روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
▫️سس تند در صورت دلخواه
🔸در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#چغندر_تنوری
من چغندرهارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2آب داشت بهش1شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ورگرو_با_رسپی
مواد اولیه
سیب زمینی اب پز دو عدد متوسط
هویج آب پز دو عدد
کینوا یک پیمانه پخته شده
لوبیا عروس دو پیمانه پخته شده
پیاز بنفش یک عدد و دو حبه سیر تفت داده شده
نمک و فلفل و پاپریکا هم که به دلخواه
طرز تهیه:
مواد رو با گیاهکوب میکوبیم تا حسابی به خورد هم برن.
دو پیمانه از هر اردی که مد نظرتون بود بزنید جوری که مواد دیگه نچسبه و وا نره.
حالا به اندازه یک مشت از مواد میگیریم و گردش میکنیم و بعد با کف دست فشارش میدیم تا شکل برگر بگیره.
رو سینی فر، کاغذ روغنی میزاریم و فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم.
روی ورگر رو با قلمو روغن میزنیم و میذاریم تو فر برای سی دقیقه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شکلاتی_فندقی_دوبل 🥮 😋
▫️2عدد تخم مرغ
▫️1لیوان شکر (لیوان دسته دار)
▫️1استکان روغن مایع (نصف لیوان)
▫️1استکان شیر(نصف لیوان)
1(2/5 ق چ)
▫️3ق غ پودر کاکائو
▫️1/5لیوان آرد
▫️1استکان فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک(نصف پیمانه)
🔸تخم مرغ و شکر رابا هم زن خوب زده تا کرم رنگ شود بعد روغن و شیر را اضافه میکنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه میکنیم در این جا میتونیم اگر نوتلا یا سس شکلاتی داریم مقداری اضافه کنیم (دلبخواه) مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک میکنیم وبا مواد مایع با قاشق به صورت دورانی بهم میزنیم فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم ومواد را در قالبی که کف و کناره های ان را چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میگذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه وقتی کیک پخت من تا وقتی کیک گرمه کیک رو با شکلات(نوتلا)تزبین کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#قلقلی_باسس_گوجه_فرنگی
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
نکته:
میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
..میتونید مقداری غوره هم بریزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾