خوراک مرغ و سبزیجات در فویل
مواد لازم
سینه مرغ کوچک ... 2 عدد
بروکلی خرد شده ... 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده ... 1 فنجان
کدوی خرد یا حلقه شده ... 1 عدد
گوجه خرد شده ... 1 عدد بزرگ
پیاز خرد شده ... 1 عدد کوچک
روغن زیتون ... 1 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی ... 1 عدد
پودر سیر یا سیر تازه له شده ... 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ... 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل ... به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید .
2- سینه های مرغ را به مکعب کوچک خرد کنید.
3- مرغ های خرد شده را داخل کاسه بزرگ یا زیپ کیپ بریزید و تمام سبزیجات و ادویه ها را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید .
4- کف دو سینی فر متوسط را با فویل آلومینیومی بپوشانید .
5- مواد را به میزان مساوی داخل فویل ها بریزید ، سپس به آرامی کناره های فویل را تا کنید و مرغ ها را کاملا بسته بندی کنید .
6- بسته های فویل را 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملا بپزد و نرم شود و طعم سبزیجات به خورد مرغ برود .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خوشمزه😋 💕
.
#سالادبروکلی_وکشمش🥗🥓🥦
#سالاد
مواد لازم:
2 سر کلم بروکلی(کوچک) خرد شده
2 هویج بزرگ رنده شده
2 لیوان ذرت
1/2 لیوان کشمش
1/2 لیوان گردو خرد شده(اختیاری)
6_7 برش بیکن سرخ شده(اختیاری)
1 لیوان پنیر رنده شده (نوع پنیر به دلخواه)
مواد سس👇
1 لیوان ماست یونانی
2 قاشق چایخوری عسل (اختیاری،طبق ذائقه )
2 قاشق غذاخوری سس خردل یا سس مایونز
2 قاشق چایخوری سرکه سیب
3 قاشق غذا خوری پیاز ریز خرد شده
نمک،فلفل سیاه و چاشنی دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
ابتدا در یک جار یا کاسه کوچک، مواد سس را مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،ودر یخچال بگذارید، کلم بروکلی را تمیز بشویید و به صورت گل چه های کوچک خرد کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)(در هر صورت تمایل می توانید برای چند دقیقه کلم بروکلی ها را بخار پز یا آب پز کنید،برای هضم راحت تر،فقط خیلی نباید نرم شوند)سپس دریک کاسه ی بزرگ کلم بروکلی،هویج رنده شده، ذرت،پنیر ،بیکن سرخ شده، کشمش و گردو، بریزید و در آخر سس سالاد را اضافه کرده، هم بزنید و سرو کنید،نوش جان🤗
.
بسیار لذیذ و خوشمزه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احساستو خرج آدمی کن که . . .
🥀💔 💔🥀
.
#خورش_کرفس
ینی من یکی که عاشقشم😍😁
.
انقد که این غذا، دوست داشتنیه😍
.
من اینجوری درست میکنم:
اول پیاز رو رنده و تفت میدم،
گوشت رو تا جایی که رنگش عوض بشه،تفت میدم؛
ادویه هم فلفل سیاه،زردچوبه وادویه کاری بهش میزنم.
کرفس هارو هم که خرد شدند،بهش اضافه میکنم و کمی سرخ میکنم؛
(اندازه کرفس به سلیقه خودتون بستگی داره)
بعد سبزی خورشتی و کمی از برگ های کرفس که خرد شدند رو که از قبل سرخ کردم تا جایی که رنگش برگرده؛
بهش اضافه میکنم.و حدود دو تا سه لیوان آب جوش، میریزم و میذارم به مدت دو ونیم تا سه ساعت با شعله کم جا بیوفته.
نیم ساعت آخر پخت،
کمی نعناع خشک و نمک و یه قاشق رب که تفت دادم تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگ باز کنه رو بهش اضافه میکنم و بعد ازینکه به روغن افتاد،
خورشت کرفس ما آماده ست😍
امیدوارم درست کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
براونی دبل چاکلت 🍫😍
عاشقش میشی
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی
مواد لازم:
600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده
2 لیوان آب
1 قاشق چای خوری نمک
برای سس
1 بطری آب گازدار
1 لیوان آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
2 عدد سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید
برای سس
مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید.
سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید
♥️᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان پیتا
مواد
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک (اگر نه مخمر نیمه تازه)
1 قاشق چایخوری نمک
۱ ق چ شکر
تقریبا 5 لیوان آرد
.
توجه: با این اندازه 2 نان پیتا درست میشه
ابتدا آب ولرم و شیر ولرم و مخمر خشک و نمک و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و ده دقیقه در جای گرم روش رو میپوشونیم و میذاریم تا عمل بیاد، وبعد آرد الک شده رو به تدریج اضافه کرده (آرد رو تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه زیاد آرد نریزین که بافت نونتون سفت نشه ) ،خمیرو خوب ورز میدیم و به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو در ظرف پیتزا چرب شده میذاریم و روش رو میپوشانیم و در جای گرم دو ساعت میذاریم تا حجمش دو برابر و حجیم شه، و بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و با دست چرب شده شکل میدیم و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم تا قهوه ای مایل به طلایی رنگشه( مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره ولی زیاد طول نمیکشه پختش )و وقتی هنوز داغه دور دستمال میپیچیم تا خشک نشه
نووووش جاان😍
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوا قیفی فوق العاده سالم مقوی و خوشمزه اس 😍حتما امتحانش کنین👌
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_خمیر
به کدبانوها فروارد کن❤️
🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تزیین_میوه
به کدبانوها فروارد کن❤️
🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
نمک و فلفل سیاه
فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری
خمیر یوفکا ۱۲ ورقه
کنجد سیاه وسفید برای تزیین
کره اب شده ۲۰ گرم
ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه وچیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_مخصوص
شیر پرچرب یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
نشاسته یک قاشق غذاخوری سر پر
یک چهارم لیوان تخم شربتی خیس شده (آب اضافی نداشته باشه)
خامه یک بسته صد گرمی
وانیل پودری یک دوم قاشق چایخوری
موز یک عدد
اول شکر و نشاسته رو مخلوط کنید بعد شیر رو بهش اضافهو و روی حرارت بذارید و مدام هم بزدید تا غلیظ بشه مثل پودینگ سپس از حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه ، هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده سپس باقی مواد رو به همراه کمی موز خردشده به پودینگ خنک شده اضافه کنید ،مقداری موز اسلایس شده به دیواره ی قالب بچسبونید و بعد مواد بستنی رو داخل قالب بریزید و چوب بستنی هارو در قالب فرو کنید و حدود ۸ ساعت در فریزر بگذارید ،سپس قالب رو چند لحظه داخل آب داغ بذارید و راحت بستنی رو از قالب خارج کنید، طعم این بستنی خیلی جدید و خوشمزه ست حتما امتحان کنید
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
کیک کشمش و گردو
از اون کیکهای خوش عطر و خوش بافت و خوشمزه اس 😍🤌🏻
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
چه میخواهم از دنیا؟
گوشهی دنجی که عایقِ دغدغه باشد و دیوارهایش در مقابل ناامنیِ غمها و خاطرات آدمها، حفاظ داشته باشد. جایی که من باشم و موسیقی و کاغذ و مداد و کتابهایم. من باشم و بیخیالیها، من باشم و آرامش، من باشم و تنهایی و جهانی که با من کاری ندارد و آدمهایی که سراغم را نمیگیرند ...
چه میخواهم از دنیا؟
مدتی به دور از شلوغی و دغدغهها زیستن، کمی به حالِ خود بودن، کمی خلوت، کمی رفتن، و بی خبر بودن و بی خبر بودن و بی خبر بودن ...
👤#نرگس_صرافیان_طوفان
#خانه_داری
✍برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنشو از دست بده و کپک بزنه.
💓᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
إِلٰهِى إِنَّ مَنِ انْتَهَجَ بِكَ لَمُسْتَنِيرٌ، وَ إِنَّ مَنِ اعْتَصَمَ بِكَ لَمُسْتَجِيرٌ، وَقَدْ لُذْتُ بِكَ يَا إِلٰهِى فَلا تُخَيِّبْ ظَنِّى مِنْ رَحْمَتِكَ، وَلَا تَحْجُبْنِى عَنْ رَأْفَتِكَ؛
معبودم، آنکه به تو راه جوید راهش روشن است و آنکه به تو پناه جوید در پناه توست و من به تو پناه آوردم ای معبودم، پس گمانم را از رحمتت ناامید مکن و از مهربانیات محرومم مساز؛
-مناجاتِ شعبانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد زیتون سبز
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
زیتون سبز🫒
پیازچه ریز خرد شده🌱
جعفری ریز خرد شده🍀
2 فلفل کاپیا کبابی و ریز خرد شده🌶
5-6 گوجه فرنگی خشک🍅
دانه انار
یک مشت گردوی درشت خرد شده
برای سس:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
2 قاشق غذاخوری سس انار 🥣
آب نصف لیمو🍋
نمک طبق ذائقه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#بهترین_متنهایی_که_خوانده_ام
روزهای آخر اسفند، كافيه يكم فكر كنيم؛
حتما كسی هست كه جاش خاليه و دلتنگشيم، حتما كسی هست كه ازش دلخوريم يا برعكس.
بزرگ باشيم، گوشی رو برداريم زنگ بزنيم بهش و راحت خودمون و پرت كنيم تو سال جديد، انگار نه انگار!
ميدونم خيلیهامون برای ترك كردنامون دليل داريم، اون يه چيزِ ديگهست، من حرفم از دست دادنهاست...
راحت از دست نديم، شايد اونی كه به دليلی از ما چند وقته دلخوره اونيه كه تا هست، برامون هست، شمارش رو بگير، بست بشين دمِ خونش!
بذار آدما هر جور دوست دارن فكر كنن، تو خودتو راحت كن و دلتو. آدمها هميشه حرف برای گفتن دارن، بيا ما زندگی كنيم، يه سریها زندگی ما رو حرف بزنن، مهم نيست.
👤صابر ابر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
$(♣️)𖡹○⏰💐
این آموزش جون میده برای وقتی که مهمون میاد و چیزی برای پذیرایی نداری . تو کمتر از ۵ دقیقه میتونی یه کیک خوشمزه و عالی داشته باشی .
.
همین طور که دیدین هر ۳ قاشق آرد برای یه فنجون کافیه پس به همین نسبت میتونید مقدار مواد و بیشتر کنید .
آرد ۶ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱.۲ قاشق چایخوری
نمک ۲ پینچ
شیر ۶ قاشق غذاخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تک نفره
دستور تهیه :👇
ژلههای استفاده شده پرتقال، موز، لیمو، آلبالو، آلوورا هستند
از پایین ژله پرتقال رو با یک لیوان آبجوش اول مخلوط میکنیم، میزاریم روی حرارت کتری تا ذرات ژله کامل حل شود، بعد سه چهارم لیوان آب سرد اضافه میکنیم، میزاریم داخل یخچال ببنده...
دراین فاصله ژله آلوورا رو با شیر آماده میکنیم، ژله آلوورا رو بایک لیوان آبجوش مخلوط و بعد از بنماری کردن، ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه میگذاریم، تا با شیر همدما شوند، بعد سه چهارم لیوان شیر را افزوده (دقت کنید زودتر از سی دقیقه شیر داخل ژله میبره) حالا ژله آلوورا و شیر رو روی ژله پرتقالی میریزیم، برای ژله لیمو مجدد مثل ژله پرتقال عمل میکنیم، دوباره ژله آلوورا و شیر، ژله لیمو هم به همین صورت ...
نوبت گلها میرسه، برای گلها من از قالب سیلیکونی طرح رز استفاده کردم که عکسشو براتون استوری میکنم، ژله آلبالو رو با یک لیوان آبجوش حل کردم، بعد از حل شدن کامل ذرات نصف لیوان بستنی آبشده به ژله اضافه کردم و داخل قالب سیلیکونی که با کمی کره چرب شده بود ریختم، بعد از دوساعت از قالب خارج کرده و روی ژلهها میزاریم...
آخرین مرحله برای این مدل، درست کردن ژله آلوورا با یک لیوان آبجوش و سه چهارم لیوان آب سرد هستش، البته اینبار میزاریم ژله از دما بیافته، حدود نیم ساعت، بعد روی گلها میریزیم و میزاریم ژله کامل خودشو بگیره
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شله_زرد
برنج ۱پیمانه
آب ۸پیمانه
شکر نصف پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
کره ۲۰گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان
گلاب ۲ ق غ خ
هل به دلخواه
دارچین به مقدار دلخواه
برنجی رو از ۲ ساعت قبل خیس میکنیم با مقدار آبی که گفتم روی شعله میزاریم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم میکینم تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.
بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم. و بعد زعفران و گلاب رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه و بعد خلال بادام هارو اضافه میکنیم و بعد کره
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم دستور یه دسر ساده و خوشمزه😋😋
دسر هویج
مواد لازم:
1 کیلوگرم هویج
1 لیتر آب
5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان شکر
1 فنجان مغز گردو یا فندق
پودر وانیل یا عصاره وانیل
پودر پسته و نارگیل
آماده سازی:
پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . 1 لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید..
وقتی هویج نرم شد اون رو آبمش کنید و با گوشت کوب اون رو له کنید. 1 فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(5 دقیقه)
پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد رودر قالب بریزید و برای 3-4 ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید وبا پسته تزیین و نوش جان کنید.
🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
#قرمه_سبزی
.
بنظرم یه غذای ایرانی به تمام معناست😍
.
ترکیبش با سالادشیرازی، باهاش میشه بهشتو تجربه کرد😍😁
.
چند تا نکته که خودم انجام میدمو بگم:
☑️سبزی باید تازه باشه
☑️اندازه لوبیا برای هر نفر،یک قاشق .غ سر پر به علاوه ی دو قاشق اضافه در آخر
☑️اندازه سبزی برای هرنفر صد گرم،البته سرخ نشده
☑️سبزی رو همون موقع که میخواین خورشتو بار بذارید،سرخ کنید.
☑️لیموهارو یک ساعت آخر پخت بهش اضافه کنید.
☑️از آب جوش استفاده کنید تا خورش براق بشه
☑️آب زیادی نریزید تا خورشت خوب جابیوفته
᯾❁ @fast_food ❁᯾