eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
برعکس همه‌ی آدمها که فکر می‌کنن آدم عاشق میشه تا تنهایی‌اش رو پر کنه، من فکر می‌کنم آدما عاشق می‌شن تا تنهایی‌شون رو بزرگتر کنن... 👤مجتبی پورمحسن
انسان ها اگر بخواهند بين تو و خوشبختی شان يكی را انتخاب كنند، مسلماً تو را انتخاب نخواهند كرد... به فکر خودت باش... 👤ژان ماری گوستاولو کلزیو
😍 ۱لیوان آرد سبوس دار ۱لیوان شکر ۱لیوان آب ۱لیوان سرخالی روغن نصف لیوان گلاب کره ۵۰گرم زعفران وهل برای شربت شکر روبه همراه آب وگلاب میذاریم روی شعله گاز تا بجوشه هل وزعفران رواضافه میکنیم وقتی که جوشید حدود ۵دقیقه کافیه شعلروخاموش میکنیم حالا میریم سراغ آرد ابتدا آرد رو یک بار الک میکنیم میذاریم روی شعله و مدام هم میزنیم تا اردبه رنگ نسکافه ای دربیاد مراقب باشید آرد نسوزه وتیره تر نشه چون تلخ میشه حالا شعلروخاموش میکنیم آردرو الک میکنیم تا گلوله های سفیدکه توش هست جدا بشه آردمون یکدست شده روغن رو اضافه میکنیم وصول هم میزنیم آرد که خوب جمع شدشربت را اضافه میکنیم هم میزنیم بعد کره رو به حلوا اضافه میکنیم تا کره‌حسابی به خوردحلوابره حلوای خوشمزمون امادست توی ظرف ریخته تزیین میکنیم نوش جان
کاش‌همـہ‌چـشمایۍ‌کہ‌تـورومـیبینن وهمـہ‌گوشایۍ‌کہ‌صـداتومـیشنون‌ مـن‌باشـم..! .
خنـده‌ات‌طرح‌لطیفـیست کہ‌دیدن‌دارد :) .
کتلت مارشال چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍴 طرز تهیه 🍴هم خیلی راحته سینه مرغ که با نمک ،فلفل سرکه بالزامیک ، یک حبه سیر رنده شده مزه دار میکنیم و به مدت یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال میراریم و با گوشت کوب پهن میکنیم و یه طرف سینه ی مرغ بادمجان ورقه ای سرخ شده، گردو خورد شده، جعفری ساطوری شده، پوره گوجه، پنیر پیتزا یا پارمیزان و ... میزاریم و و طرف دیگه سینه مرغ و روش بر میگردونیم و دورش و به کمک گوشت کوب به هم می چسبونیم و بعد مثل مرغ سوخاری اول داخل ارد معمولی دوم تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم و سرخ میکنیم .
برای 4 نفر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت خرد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم ۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ۲ لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده خامه،پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید. نوش جان. .
▫️گوجه یک کیلو ▫️کلم یک کیلو ▫️هویج سه عدد ▫️کرفس سه ساقه ▫️سرکه یک لیوان ▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه ▫️پودر تخم‌گشنیز یک قاشق ▫️پودر گلپر یک قاشق ▫️نمک به میزان لازم ▫️زردچوبه یک قاشق 🔷گوجه هارو پوست بکنیدو پوره کنید، داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تانیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه، بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه، من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس رو اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه 🔷یکم بچشید سرکه و نمکش رو میزان کنید و ترشی رو داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه، بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است، فقط این ترشی رو به مقدار زیاد درست نکنید. بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت، میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره
😍 آرد تقریبا 2 پیمانه ونیم (تا جایی که خمیر به دس نچسبه)این مقدار تقریبیه خمیر مایه فوری1.5قاشق غذاخوری شکر 2/3پیمانه شیر 1پیمانه کره 60گرم تخم مرغ 1عدد نمک 1/3ق چ وانیل کمی روغن مایع سرخ کردنی طرز تهیه:شیروکره وتخم مرغ رابیرون از یخچال میگذاریم تا بامحیط تقریبا هم دما شوند واز حالت سرد یخچالی درآیند. شیر ولرم رادر ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و1 ق شکر را درآن حل میکنیم خمیر مایه را روی آن میپاشیم وبا قاشق فقط یک دور آن راهم میزنیم میگذاریم گوشه ای بماند نیازی به پوشاندن در ظرف نیست بعد از چند دقیقه خمیر مایه کف میکند.آرد و الک میکنیم تو یه ظرف شکر و کره و وانیل و نمک و تخم مرغ هم میزنیم تا یه مقدار یکدست شه بعد شیرو خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد و اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز به دست میچسبد قاشق قاشق آرد اضافه کنید آرد اضافه خمیر شما رو سفت میکند.خمیر را کاملا ورز داده تا یکدست شود وداخل یک کاسه چرب دردار گذاشته ودر محیط آشپزخونه بزارید تا حجمش دوبرابر شه.سینی مناسبی رو آرد پاشی کرده وخمیر رو به چونه های 40 گرمی تقسیم کرده وروی سینی گذاشته وروش رو با پارچه بپوشونید به مدت 45 دقیقه (توی سینی با فاصله بچینید )میبینید که چونه ها حجمشون زیاد شده با یک قالب دونات قالب میزنیم وتوی ظرف گودی روغن را داغ کرده ودوناتها رو داخل روغن بندازید تا هر دوطرفش سرخ شه حرارت رو اصلا اصلا زیاد نکنید تا مغز پخت شن . با این دستور دوناتهای فوق العاده خوشمزه ای دارید
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
کوکی پسته ای و فندقی😍  کره ۷۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم آرد ۱۷۰ گرم هل کمی تخم مرغ ۱ عدد کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کامل مخلوط شه بعد تخم مرغ و هل را اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید. اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید تا وقتی خمیر به دستتون نچسبه البته خمیر باید لطیف باشه. من به خمیر پسته ای زعفران اضافه کردم که زعفرانی شد و خمیر فندقی بدون زعفرانه. بعد به دلخواه فرم بدید و بگذارید داخل فر ۱۷۵ درجه بمدت ۱۵/۲۰ دقیقه بپزه. بعد از پخت و خنک شدن با شکلات و خلال پسته و فندق تزیین کنید.   .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃خدایا 🌸با نام تو آغاز می کنم 🍃شروع هر لحظه را 🌸ای که زیباترین 🍃علت هر آغاز تویی ! 🌸امـروزم را 🍃با تلاش و مهربانی 🌸به تو می سپارم 🍃یارویاورم باش ای بزرگترین 🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸 💖 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیموی طبیعی ۱ ق غ گلوکز ۱ ق غ پر (از لوازم قنادی تهیه کنید) گلاب ۱/۴ لیوان زعفران غلیظ ۲ ق غ طرز تهیه شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم بزنید تا دونه های شکر کاملاً حل بشه بعد صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کنه بلافاصله گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشن. دیگه هم هم نزنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه (زمانش بستگی به شدت شعله و سایز قابلمه داره) با حرارت ملایم بزارید شهد بجوشه فقط هر چند وقت با آبجوش دیواره ی ظرف رو برس کنید تا دونه های شکری که در حین جوشیدن بهش چسبیده پاک بشه ۱۰ دقیقه آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید در نهایت میتونید برای چک کردن غلظت شربت بار یک ق غ از شربت رو داخل یه ظرف کوچک بریزید و ۵ دقیقه تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش مناسب بود شهد رو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید تو دمای محیط بزارید تا کاملاً سرد بشه تو ظرب در دار بریزید و تو یخچال یا دمای محیط مدت طولانی میتونید نگهش دارید و هر وقت خواستید برای زولبیا، بامیه، لقیمات، گوشفیل و ..‌. استفاده کنید دلایل شکرک زدن شربت بار ♦️جوشیدن شربت با حرارت بالا ♦️هم زدن شربت بعد از حل شدن شکر ♦️استفاده از آبلیموی صنعتی(جوهر لیمو بهترین گزینه ست که باعث میشه شربت شکرک نزنه) ♦️تمیز نکردن دیواره ظرف در حین جوشیدن ♦️منتقل نکردن شربت بعد از آماده شدن به ظرف دیگه ♦️نپوشوندن در ظرف بعد از خنک شدن شربت ♦️جوشیدن و غلیظ شدن بیش از حد شربت
-
غذاهای 3سوته😋
این پست دستور یه زولبیای اصیل بازاری هست.👌 ✅پس دقت کنید و دستور این پست را مو به مو اجرا کنید تا نتیجه، یه زولبیای عالی و با کیفیت، حتی بهتر از بازاری بشه. مواد لازم 👇👇👇 نشاسته گل یا گندم۱۱۰ گرم یا یک لیوان سرخالی ( دسته دار فرانسوی) ماست پرچرب ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان روغن جامد یا کره یک ق مرباخوری شربت بار یا عسل دو ق غذاخوری آرد گندم ۲۰ گرم یا دو ق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر یک ق چایخوری وانیل یک سوم ق چایخوری زعفران دم کرده یک ق غذاخوری طرز تهیه 👇👇👇 ✅ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. ✅روغن و آرد را با هم مخلوط می کنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم. ✅زعفران، بکینگ پودر، وانیل شربت بار یا عسل را هم اضافه میکنیم. ✅برای اطمینان از کامل مخلوط شدن مواد دوسه دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم، اگر هم زن برقی نداشتید ۵ دقیقه با همزن دستی بزنید. ✅روی مواد سلفون بکشید و دو سه ساعت تو محیط آشپزخونه بزارید بمونه. ✅بعد از این زمان مواد را داخل جای سس بریزید یا نداشتید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید. ✅یه سوراخ کوچولو بزنید. ✅روغن را از ۵ دقیقه قبل روی حرارت متوسط بزارید خوب داغ بشه. ✅از مواد به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید و دو طرفش را سرخ کنید. ✅زولبیای داغ را داخل شربت بار ولرم قرار دهید و ۳۰ ثانیه بعد خارج کنید و داخل سبد بچینید تا شهد اضافیش خارج بشه. ❌نکته های مهم❌ 👌غلظت مواد زولبیا باید شبیه به ماست باشه اگر دیدید سفت بود یک قاشق ماست اضافه کنید و اگر شل بود یک ق آرد اضافه کنید. 👌دقت کنید موقع گرم کردن روغن حرارت ملایم باشه اگر با حرارت بالا روغن را گرم کنید، کیفیت زولبیا پایین میاد. 👌برای بهتر خارج شدن شهد از زولبیا اونا را داخل سبد روی هم نچینید. 👌موقع سرخ کردن زولبیا لازم نیست کاملا طلایی بشه چون اون موقع زولبیا سفت میشه، همین که کمی تغییر رنگ بده کافیه. زولبیای داغ را باید درون شهد ولرم بریزید شهد نباید زیاد گرم یا زیاد سرد نباشه.
🫔 😋 خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد 🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین .
-
امتحان‌های‌خدا‌ ؛ لذت‌بخشه‌‌ ، درد‌داره‌ ، سختی‌داره‌ .. اما.. آخرش‌شیرینه :)♥️ -ماه‌رمضان .
🔷مواد لازم 👇 🔹پودر نارگیل سه و نیم لیوان 🔹کرم شانته بصورت پودری آماده اش نکنید  یک بسته 🔹پودر قند  یک لیوان 🔹خامه صبحانه ۲۰۰ml  🔹 چوب شوربرای وصل کردن آدم برفی ها  🔹 هویج برای بینی آدم برفی 🔹شکلات چیپسی برای چشم و 🔹دکمه دراژه برای کلاه 🔆طرز تهیه 🔅پودر قند و خامه را با همزن بزنید و کرم شانته و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم شود به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدهید و از خمیر آماده شده توپ های ریز و درشت درست کنید و گردی بزرگ را که درست کردید داخل آن چوب شور بگذارید و روی آن توپ کوچک را قرار بدهید. و با شکلاتها چشم و دهان آن را درست کرده و با هویج بینی بسازید و از دراژه ها بعنوان کلاه استفاده کنید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی شود و سرو کنید.
🥯 😋 اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین
باسلوق گردویی نشاسته گل (گندم)۱ لیوان سر پر آب۲ لیوان سر خالی شکریک و نیم لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری کره۲۵ گرم گلاب نصف لیوان پودر ژلاتین (دلخواه)۱ قاشق مرباخوری سر پر پودر نارگیل به مقدار لازم مغز گردوبه مقدار لازم  برای درست کردن باسلوق نشاسته گندم رو داخل ظرفی بریزین و یک لیوان آب سرد رو (یکی از دو لیوان آب ذکر شده در مواد اولیه) بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا حل و رقیق بشه مخلوط نشاسته و آب رو کنار بذارید و اجازه بدید حدود ده دقیقه بمونه.  داخل قابلمه ای یک لیوان آب بریزین. (یک لیوان آب دوم) و جوهر لیمو را اضافه کنین.  و شکر رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین.