فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ
𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵
مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ🍗
سس خردل یک ق.غ🥄
سیب زمینی متوسط 🥔۲عدد
تخم مرغ🥚 یک عدد
پیاز🧅 نصف یک عدد
فلفل دلمه 🫑نصف یک عدد
سیر 🧄یک حبه
نمک،فلفل،زردچوبه 🌶🧂
پودر سوخاری🍘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀براتون یک پلو ترکیبی ناب آوردم همراه تهچین اون هم با روغن اصل كرمانشاهى🤗😋
آموزش در ادامه👌
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بحثی را که
نه خود قـانع میشوی
و نه میتـوانی
شخص مقابل را قانع کنی......
با یک لبخند تمام کن...!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_بادمجان یه پیش غذای خوشمزه و خیلی راحت
بادمجان ۳ تا ۴ عدد، پنیر خامه ای ۱ پیمانه، گردو خرد شده ۳ ق، جعفری یا نعنا خرد شده 1 مشت،فلفل سیاه، پنیر پارمزان کمی
بادمجان و سوراخ کرده و نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله بدون قالب تو ظرف یکبار مصرف🥰
✅ژله با هر طعم ورنگ دلخواه ۵ بسته، آب جوش ۱ لیوان، شیر نصف لیوان
✅حتما ژله هارو رو حرارت کتری یا سماور بزارین تا ذراتش حل بشه...
✅حتما بعد اینکه ژله رو با آب جوش مخلوط کردین بزارین کامل خنک بشه...
✅از چند ساعت قبل شیرو بزارین تو آشپزخونه تابه دمای محیط برسه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
خوشمزه ترین دسر دنیا
1 لیوان شکر، 1لیوان آب جوش، 1لیوان شیر، 2ق نشاسته گل، وانیل، کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنكيك هاي خوشرنگ و يكدست با همه فوت و فن هاش 🤩اين دستور بهترينه حتما امتحانش كن
.
همه مواردكار تو فيلم هست
من اندازه ها رو دو برابر كردم كه تعداد بيشتري پنكيك داشته باشم
.
تخم مرغ ٢عدد
شير ١/٢پيمانه
روغن ١/٤پيمانه
وانيل ١/٢ق چ
.
مواد خشك.
آرد الك شده ١پيمانه
شكر ١/٣پيمانه
بكينگ پودر ١ق چ
نمك ي پنس كوچولو
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
پاییز مرا از یاد مبر،
من همان تکه ابری ام که به شوق باران می گرید.
نها🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بازلاما
3 لیوان آرد
2 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (استکان کمر باریک ترک، 100 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم معادل 1 ق غ)
1 ق غ شکر
1 ق م نمک
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
مقداری از آرد را داخل ظرفی بریزید (حدود 2.5 لیوان) خمیر مایه و نمک را روی آرد بریزید. وسط آرد را مثل حوض باز کنید مواد باقیمانده را وسط آرد بریزید آرد را از کناره ها بگیرید و با مواد مخلوط کنید و ورز بدید. اگر خمیر نرم بود بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی استراحت بدید (حدود 1 ساعت) برای اینکه هوای خمیر گرفته شود کمی ورز بدید. از خمیر تکه های بزرگی بردارید و روی میز آرد پاشی شده به ضخامت یک سانت باز کنید و با لیوان برش بزنید میتوانید با قالبهای دیگری برش بزنید. داخل ماهیتابه نچسب داغ و بدون روغن پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی نان کره بمالید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سمبوسه قرتی
.
مواد لازم:
.
• آرد: ۱۵۰ گرم
• نمک: ۱ قچ
• روغن: ۱ قغ
• آب: ۸۰ میلیلیتر
• جعفری خورد شده
• پول بیبر
• سیبزمینی پخته: ۳ عدد
• نمک: ۱ قچ
• فلفل سیاه: ۱/۲ قچ
• پاپریکا: ۱ قچ
• پودر سیر: ۱/۲ قچ
• جعفری خورد شده
طرز تهیه:
.
روش درست کردن خمیر را از #سمبوسه_رولی_ماتینا ببینید و طبق ویدیو بپیچید😍
( دوستانی که هشتگ سمبوسه رولی براتون باز نمیشه. پست مربوطه را پین کردم تشریف ببرید تو پیج میبینید یا به من دایرکت بدید براتون میفرستم. بابت مشکلی که پیش اومده عدرخواهی میکنم و سعی میکنم درستش کنم🙏😍)
.
نوشجان❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دسر دورنگ اناری
شیر: ۳ لیوان
شکر : نصف لیوان
آرد سفید : ۲ قاشق غ
نشاسته گل : ۲ قاشق غ
پودر ژلاتین ۲ قاشق غ
وانیل : نصف قاشق چ
تو ظرفی شیر شکر نشاسته و وانیل رو مخلوط کرده
تو کاسه ای پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه اب سرد مخلوط کنه اسفنجی که شد بزارید رو بخار آب تا شفاف و بن ماری بشه بد موادی که با هم مخلوط کردیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی به غلظت برسه بعد بن بد ژلاتین شفاف شده را بهش اضافه میکنیم مخلوط که شد از روی حرارت بر می داریم به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم یکی ساده میمونه به اون یکی رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم تا به رنگ دلخواهمون در بیاد حالا فنجان ها را با روغن مایع چرب میکنیم بعد از مواد برمیداریم و به ترتیب لایه ای روی هم می ریزیم مثل ویدیو و میزاریم تو یخچال تا ببنده. وقتی آماده شد لبه های دورش رو با چاقو آزاد میکنیم و بعد از کناره ها با دست آزاد میکنیم و به راحتی برمیگردونیم خیلی راحت جدا میشه و در اخر تو پودر نارگیل میزنیم و تزیین میکنیم به همین سادگی🥰
یه نکته ای بگم این مواد با این سایز فنجون در نهایت پنج تا شش عدد دسر میشه حجم توی ویدیو با دوبرابر این دستور هست که مجموع ۱۱ تا فنجون شد و من از چهار لیوان شیر دو لیوان آب استفاده کردم 😁
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوکو لاوا یه دسر خوشمزه شکلاتیه که بدون نیاز به فر درست میشه👌🏻
این دسر خیلی خوشمزه و خیلی راحته😋
.
.
چوکو لاوا
شیر ۳ لیوان
شکلات ۳۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
.
اول بیسکویت ها رو حسابی خرد و پودر کنید و یا داخل میکسر بریزید که بیسکویت ها تو دسر مشخص نباشه و بعد کنار بزارید.بعد شیر و کره رو روی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید.بعد از اینکه شیر و کره حسابی باهم ترکیب و یکدست شدن بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید. اجازه بدید که شکلات تخته ای با شیر و کره حل و یکدست بشه.(میتونید قبلش بنماری کنید و بعد اضافه کنید)
بعد از یکدست شدن مواد بیسکویت رو بهش اضافه کنید و حسابی مواد رو باهم ترکیب کنید و بعد از روی حرارت بردارید.مواد آماده شده رو داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب که در اون کیسه فریزی انداختید بریزید و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
همانند تک برگ سبز پادرهوا
میان امواج دریای زرد خزان . . .
حَـنـآ🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلطان فینگرفود وارد میشود😅
مواد لازم؛
خمیر هزارلا : ۱ بسته
پنیر گودا یا چدار : ۴ ورق
پپرونی : ۱ بسته
________
با یک بسته خمیر میتونید ۸ تا گل درست کنید🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی 😍😋
مواد لازم:
کره نرم 🧈۱۱۵ گرم
شکر قهوه ای🍚 ۱۶۰ گرم
شکر سفید🍚 ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚۲ عدد
وانیل 🌸۱/۴ قاشق چ
آرد قنادی🥡 ۳۲۰ گرم
بیکینگ پودر 🥄۱ قاشق چ
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چ
نمک🧂 ۱/۲ قاشق چ
شکلات نسوز، تلخ یا شیرین به میزان دلخواه🍫
دما🔥
فر های برقی و توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه
فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه
اگه هردو المنت باهم روشن میشه باهم روشن کنید اگر نه دودقیقه اخر بالا رو بزنید
چانه های ۵۰ گرمی
نکات:
+شکر قهوه ای برای رنگ کوکی بهتره استفاده بشه اما اگه ندارین شکر سفید رو جایگزین کنید، نصف قاشق چای خوری هم پودر کاکائو بزنید
+مقدار آرد ممکنه یکم کم یا زیاد بشه تا خمیر مثل فیلم بشه
+بهتره قبل اینکه چانه بگیرید یه نیم ساعتی بزارید مواد تو یخچال سرد بشه
پخت بیش از حد پاعثمیشه کوکی خشک بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خوشمزه😍😋
🥳🥳🥳🥳
📍مواد لازم برای ۲ تا لیوان:
🥛شیر ۲ لیوان
🥄شکر یک سوم لیوان
🥡آرد سفید نصف لیوان
🌽نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پُر (اگه نداشتین بجاش آرد بریزین)
🥄وانیل شکری نصف ق چ (یا وانیل خالص نوک ق چ، وانیل خالص خیلی تلخه، هیچوقت خیلی زیاد نریزین)
🧈کره ۱۰ گرم
🥥پودر نارگیل، پودر پسته و انواع مغزیجات و ترافل برای تزیین به دلخواه
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#شکلات_دست_ساز 😍😍
خوب اینم از شکلاتهای دست ساز من.برای درست کردنش احتیاج دارین به شکلات تخته ای وقالب سیلیکونی مخصوص شکلات وهرنوع مغزی که دوست دارین .شکلات وروی بخارآب بن ماری کنین .بعد تا نصف قالب و پرکنین وصبر کنین تا ببنده بهتره بزارین در یخچال بعد روش مغز و بزارین ودوباره روش شکلات بریزین وبزارین تو یخچال تا ببنده.میتونین از شکلات سفید هم استفاده کنین ویا رنگش کنین وهر تزیینی که دوست دارین من البته برای اینکه سالم ترباشه رنگ نزدم.برای داخلش از پودر نارگیل یا هرچیزی که دوست دارین میشه استفاده کنین.نیازی نیست قالب وچرب کنین.برای اون شکلاتای وسط من از دونه مرواریدای خوراکی هم استفاده کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌من حساب کردم، این میزان از موادی که باهاش شِیک رو
.
درست کردم، حدود ۳ لیوان پُر میشه و هزینهش چیزی حدود ۳۵ هزار تومن🥰
.
❌حالا هر یک لیوان از این شِیک خیلی خیلی خوشمزه توی کافیشاپ، بین ۶۰ تا ۷۵ هزار تومنه!
💠پس بهتره خودت یاد بگیری که چطوری توی خونه و با هزینه کمتر و مواد اولیه مرغوبتر، یه نوشیدنی جذاب تابستونی درست کنی😋
.
🌱مواد لازم برای ۳ نفر👇
.
🟡بستنی وانیلی ۱ لیوان
🔴موز یخزده ۱ عدد
🟡انبه یخزده ۱ عدد
🔴شیر پرچرب ۱ لیوان
🟡پسته خام و پوستگرفته ۲۵ عدد
.
✅ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیر_موز_غلیظ_کافی_شاپی
موز رسیده ۱ عدد
شیر حدود ۲ لیوان (یه مقدار کمتر هم شد عیب نداره)
شکر ۱ ق غ که با توجه به شیرین بودن موز میتونید مقدار کمتر یا بیشتری بریزید
ثعلب ۱/۲ ق چ
وانیل و پودر نارگیل دلخواه (که من نریختم)
طرز تهیه
شیر رو ۲-۳ ساعت تو فریزر بزارید تا یخمکی بشه.
شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید تا ثعلب قشنگ تو شکر باز بشه وگرنه تو شیرموز حالت گلوله گلوله های کدچیک میشه.
موز، شیر و مخلوط شکر و ثعلب رو تو مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه و به همین راحتی شیرموز غلیظ و خوشمزه تون آماده است
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#شکلات_صبحانه_خونگی👩🏻🍳
شیر1لیوان
شکرنصف لیوان
ارد2قاشق غذاخوری
پودرکاکائو1قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 100 گرم
عسل وکره هر کدوم 1 قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تخته_ای_قنادی
قطعا اگر این کیک درست کنید عاشق بافت وطعمش میشین
این کیک هم از خانواده کیک تخته ای و معروف به کیک تخته ای قنادی هست
برای روی کیک هم میتونید از خلال بادوم استفاده کنید که متاسفانه من نداشتم
❌فقط توجه کنید شیر حتما باید داغ باشه❌
❌می تونید این مواد دو برابر کنید و داخل قالب ۳۰*۴۰پخت کنید❌
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه سرپر یا ۲۰۰گرم
شیر داغ نصف لیوان
روغن نصف لیوان
گلاب ۱/۴ پیمانه
آرد ۱/۵پیمانه یا ۲۲۵گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ شکر وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگو شفاف بشه
مایعات کیک یعنی شیر،روغن،گلاب اضافه میکنیم و هر کدوم بعد از اضافه کردن چند ثاینه هم میزنیم تا مخلوط بشن
ارد و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و داخل مواد الک میکنیم و با دور کند همزن میزنیم
کف قالب خوب چرب میکنیم،مواد داخلش می ریزیم،قالب چند بار به سطح کار میکوبیم
میره توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰به مدت تقریبی ۳۰تا۳۵دقیقه
🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سوتلاچ ترکیه ای یه غذای عااالی 😍🍚🥛
بچه ها این دسر خیلی شبیه به شیربرنج خودمونه ولی خیلی خوشمزه تره چرا؟ چون خامه زیادی داره و اینکه لایه روییش چون میره تو فر خیلی بافت جذابی داره و اینکه مغزیجات داره😍😋
مواد لازم:
شیر ۴ لیوان
آب ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
برنج ۱فنجان سرخالی
نشاسته ذرت ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
گلاب نصف فنجان
خامه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
1️⃣اول از همه برنج رو بشویید و به مدت نیم ساعت خیس کنید
2️⃣برنج رو با آب بذارید با حرارت کم بجوشه تا برنج له بشه اگرآب جمع شد ولی برنج هنوز له نشده بود میتونید آب اضافه کنید
3️⃣شیر و شکر و نشاسته ذرت و وانیل رو اضافه کنید و بذارید بجوشه تا قوام بیاد باید از شیربرنج شل تر باشه
4️⃣حالا گلاب و خامه رو اضافه کنید
5️⃣تو ظرف ها بکشید و داخل سینی فر بذارید و تا یک سوم ظرف ها رو آب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردین قرار بدین
6️⃣روش رو با پودر پسته و فندق خرد شده تزیین کنید
نکات:
🦋تا برنج له نشده شکر رو اضافه نکنید
🦋حواستون باشه ظرفتون مناسب فر باشه