فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ به شکل پیتزا
°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°
مواد لازم:
هویج🥕
مرغ ریش شده🍗
پنیر پیتزا 🧀
فلفل هالوپینو🌶
نان ترتیلا یا لواش 🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یه جاگزین مناسب واسه کیکای کارخونه ای میشه و بچه ها هم خیلی دوسش دارن😌👌🏽
مواد لازم:
تخم مرغ:۳عدد
وانیل:نصف ق چ
شیر:۵۰گرم
روغن مایع:۶۰گرم
شکر:۱۲۰گرم
آرد:۱۵۰گرم
پودر کاکائو:۱ق غ
بیکینگ پودر:یک ق غ سرخالی
.
دمای فر ۱۸۰ درجه ۱۵دقیقه بپزه کافیه👌🏽
روی اجاق گاز با شعله ملایم ۲۰دقیقه بپزه کافیه👌🏽
.
قالب کاپ کیک نصفش پر بشه👌🏽
بازم با سیخ چوبی تست کنید😉
میتونید با سس شکلات تزئینش کنید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا
#کرم_باقلوا
ینی ایییینقده آسون درس میشه که نگو از طعم و جذابیتش هم که نگم 🤌🏻
مواد لازم برای خمیر باقلوا:
یک بسته خمیر باقلوا
۱۵۰ گرم کره
مواد میانی:
۱۰۰گرم فندق
یک قاشق غ خ شکر
دوقاشق غ خ کره اب شده
مواد لازم برای کرم کاکایو:
یک بسته شیر عسلی
یک پیمانه پودر کاکایو
سه قاشق غ خ نشاسته ی ذرت
سه عدد زرده تخم مرغ
نصف ق چای خوری وانیل
یک و دوسومپیمانه شیر
خمیر باقلوا روکمی بزرگ تر از غالب برش بدین
لایه لایه کره مالی کنید و تو غالب بزارین برای ده لایه
بعد از ده لایه فندق رست شده(بو داده بدون نمک)و یک قاشق شمر و دوقاشق کره رو اضافه کنید و دوباره ده لایه خمیر کره مال شده روش بزارین و بره تو فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه مدام چک کنید
برای کرم کاکایو هم همه چی رو قاطی کنید بزارین روگاز یه قل که زد امادست ،خیلی زود بریزینش رو باقلوا که حالا دیگه پخته زود بریزین کرم تو یه دقیقه سفت میشه
همین دیگه💋
درست کنید و حالش و ببرین به روسری منم گیر ندین 😀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان دل عااالیترینها باشین ❤️
شیرینی گردویی دلبر چی میگه این وسط 😍بزن بریم درستش کنیم 🙌
اینا رو لازم داریم 👇
پودر گردو : ۱۰۰ گرم
کیک کاکائویی : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم.
سرکه سفید : ۱ ق غ
روغن مایع : ۱ ق غ
وانیل : ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو : ۱ ق چ
دارچین : ۱/۲ ق چ
طرز تهیه 👇
🔸️کیک کاکائویی رو با دست یا هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم
🔸️ تمام مواد خشک و سفیده تخم مرغ رو خوووب ترکیب میکنیم
🔸️ میزاریم رو حرارت کم ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پودر قند آب بشه
🔸️از روی حرارت برمیداریم و وانیل و سرکه سفید و روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم
🔸️ میزاریم تا کاملا خنک بشه اگه خمیر شل بود بهش پودر گردو اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب دربیاد نه شل نه سفت
🔸️ در قیف ساده میریزم و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادیم و روی کاغذ روغنی هم چرب کردیم ، با فاصله پایپ میکنیم
🔸️ دمای فر برقی ۱۸۵ درجه و فرگازی ۲۰۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم لطفا با دمای فر خودتون تطبیق بدین
🔸️ بعد از سرد شدن شیرینیهارو از کاغذ روغنی جدا و سرو بفرمایین
🔸️ من دوتا شیرینی رو کنار هم قرلر دادم
🔸️اندازه مواد من دو برابره
🔸عزیزان اگه از کاغذ روغنیهای دائمی استفاده کنین شیرینیها خیلی راحتتر از کاغذ جدا میشن
⭕️ کیک شکلاتی حتما باید سااااااده ! بدون خامه بدون کرم یا هر چیز دیگه باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده یکیاز خوشمزه ترین غذاهای ترکیه هست 😋اینبار با خمیر متفاوت درست کردم امتحانش کن عاشقش میشی
چه موادی لازم داریم ؟؟
آب :۱/۳پیمانه
شیر ۱/۴پیمانه
روغن :۱/۴پیمانه
شکر :یک ق غ
نمک :یک ق چ
خمیرمایه :یک ق غ
آرد :۲ونیم پیمانه
سینه مرغ : یک عدد
فلفل دلمه ای ،فلفل :به دلخواه
نمک ،فلفل سیاه،پاپریکا وپول بیبر
✅ آب، شیر، روغن، شکر ،نمک و مایه خمیر را در قابلمه بریزید و گرم کنید.
✅ مخلوط آرد، و مخمر را مخلوط کرده و ورز دهید ویک ساعت زمان بدید استراحت کنه
✅پیاز وتفت بدید سبک که شد فلفل یا فلفل دلمه ای اضافه کرده بعد مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید وتفت بدید رنگش که تغییر کرد ادویه هارو اضافه کنید یکم زمان بدید تا یکم بپزه
✅خمیر مثل ویدیو به شکل بیضی باز کنید وسطش پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ریخته ولبه هاشو مثل ویدیو تا بزنیدوبا زرده تخم مرغ رومال کنید ودر فر۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه بپزید (زمانش نسبت به فر ها متفاوته)
✅✅میتونید فلفل دلمه ای یا قارچ اضافه کنید
.
بدون فر و همزن این کیک رو با سریعترین روش ممکن فقط با دوتا تخم مرغ درست کن😍😍
ذخیرش کن رفیق که نیازت میشه لایک یادت
موادلازم کیک:
آرد:یک لیوان
تخم مرغ:۲عدد
شکر:نصف لیوان
روغن مایع:یک چهارم لیوان
شیر:نصف لیوان
وانیل:نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر:یک قاشق غذاخوری
✅خوشگلم اگه از اکسپلوری فالو کن بقیه پستارو هم ببین😍
✅شعله بین کم و متوسط باشه زیر ۴۰دقیقه در قابلمه رو نگیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کاسترد
کره ۱۵۰ گرم
👈در این دستور روغن ۵۰ قنادی و روغن جامد قابل استفاده نیست
پودر قند ۶۰ گرم
👈اگه دوست دارید شیرین تر بشه میتونید ۸۰ گرم پودر قند بزنید
پودر کاسترد ۷۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سه صفر ۱۶۰ گرم
طرز تهیه :
کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک،حجیم و روشن شود
بین کار یکی دوبار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمتهای کره به صورت یکنواخت همزده شود
سپس پودر کاسترد را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید
و بعد نصف میزان آرد دستور را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید
باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید
مدام چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر چسبنده بود قاشق قاشق دوباره آرد اضافه کنید تا در نهایت خمیر به صورت لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود
👈بسته به جنس آرد ممکن است همه آرد دستور مصرف نشود یا یک قاشق بیشتر آرد مصرف شود
👈اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد در اینصورت شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوئیتی میشود
خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید
سپس هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باب کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله قرار دهید
سینی هم نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد
👈سینی محتوی خمیر کاتر خورده را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیرها کاملا خنک شوند وگرنه شیرینی داخل فر وا میرود
و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید
☝️👇
🌕 از مقویات قلب که در عین حال باعث رفع غم و افسردگی میشه و نشاطآوره و مقوی برای افرادی که ضعف بنیه دارن و کودکان...
👈 #شلهزرد هست
✅ شله زردی که علاوه بر برنج و زعفران و شکر و گلاب، بادام هم داشته باشه
⬅️ و عرقیجاتی مثل بیدمشک و بهارنارنج هم اضافه کنید تا باهاش طبخ بشه
👌 این شله زرد مقوی قلب و انرژی زا هست
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_فوری
حلوا فوری آسان درست کنید که عطرش همجا بپیچه😍
روغن نصف لیوان؛ارد یک لیوان؛
شهد✍ آب نصف لیوان؛ شکر نصف لیوان؛ گلاب دو ق غ؛ ها چهار دونه؛ زعفران
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
🔴کرامت امام رضا(علیه السلام) دربیان آیت الله مصباح یزدی
💎کاروانی از زائران یزدی چند روز مشهدمشرف بودند.آخرین روز از جلو مهمان سرای حضرتی عبور میکنند،غذای اون روز قورمه سبزی بود.بو و عطرش از چندفرسخی حس میشد،بچه ای که همراه این کاروان بوداز مادرش میپرسد این بوی قورمه سبزی از کجاست
مادر میگوید برای مهمان سرای حضرتی هست پسر بچه اصرار میکند مادر ما هم برویم بخوریم ما هم مهمان حضرت هستیم مادر درجواب میگوید نه ما امروز عازم هستیم باید از قبل نوبت بگیری.پسربچه که دستش تودست مادرش بوده و داشته از اونجا دور میشده رو میکنه به سمت حضرت میگه ((امام رضا(ع)یادت باشد یگ قورمه سبزی به ما ندادی...)) ادامه داستان👇👇
🌺👈🏼اینجا ضربه بزنید👉🏼🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل یخ تزئینی درست کن🌻🧊
#مینی_چیزکیک_لوتوس
ردیف اول
دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم.
ردیف دوم
۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر خشک
نصف پیمانه ماست
دوق غ شیر عسلی
مواد داخل میکسر ریخته روی
ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید. بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید
ردیف اخر
چیز کیک از قالب بیرون اورده
کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سابله_وانیلی
کره.....100 گرم
پودر قند.....55 گرم
زرده تخم مرغ.....1عدد
نشاسته ذرت.....30 گرم
ارد.....160 گرم
وانیل.....نوک قاشق
کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودر قند حدود 4 دقیقه بزنید.
زرده به همراه وانیل به کره اضافه کنید.اینقدر بزنید تا کمی کرم رنگ بشه.بعد نشاسته ذرت اضافه کنید.ارد را کم کم بزیزد.تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه.نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.خمیر بین دو کیسه باز کنید.به قطر 3 میل.قالب زده،داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 بمدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید.
༺🍉 ⃟
#کیک_تیرامیسو 🍰
.
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
آرد 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
برای کرم تیرامیسو :
شیر 3 لیوان
آرد 1 لیوان
1 زرده تخم مرغ
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
وانيل نصف قاشق چایخوری
پودر شکر نصف لیوان
.
.
طرز تهیه کیک:
● تخم مرغ و شکر رو به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط و الک شده رو اضافه کرده و در آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه. مواد رو داخل قالب و توی فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد میپزیم و میذاریم خنک بشه.
.
طرز تهیه کرم:
● شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ و آرد رو خنک استفاده کنید و داخل قابلمه بریزید تا بجوشن و خوب مخلوط بشن. حالا وانیل رو اضافه کرده و روی حرارت کم هم بزنید ، بذارید چند دقیقه دیگه بجوشه و از روی حرارت بردارید. پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
.
● کیک رو از وسط نصف کرده و از مواد پنیری وسط کیک و روی کیک پهن میکنیم و میذاریم کیک دو سه ساعت تو یخچال استراحت کنه. حالا با پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین میکنیم. نوش جان 😉
#شکلات_کوکو_استار 😍
مواد لازم:👇
۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است. )
۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته)
۲۴۰ گرم پودر نارگیل
سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده)
طرز تهیه:👇
شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید . ( اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید. )
سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
#خوراک_قارچ_و_سبزیجات😍😋
دو سوته ی خوشمزه😍
350 گرم قارچ، 2 عدد پیاز، 4 عدد فلفل سبز، 2 عدد فلفل دلمه رنگی، 2 حبه سیر له شده، 1 ق غ رب گوجه، 200 میلی لیتر پوره گوجه یا 2 عدد گوجه بزرگ رنده شده، 4 ق غ روغن زیتون، 200-250 میلی لیتر آب گرم، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1 ق چ فلفل سیاه، 1 ق چ آویشن
🔴 قارچ، پیاز و فلفل ها را خرد کنید،در تابه پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید حرارت را کمتر کنید و فلفل ها را اضافه کنید و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید،پوره گوجه، سیر رنده شده، ادویه و نمک را اضافه،خوب مخلوط کنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید،در نهایت آب داغ را بریزید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید