eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
آسایش ترین آسایش، امید نداشتن به مردمه 😌
بدون فر و همزن این کیک رو با سریعترین روش ممکن فقط با دوتا تخم مرغ درست کن😍😍 ذخیرش کن رفیق که نیازت میشه لایک یادت موادلازم کیک: آرد:یک لیوان تخم مرغ:۲عدد شکر:نصف لیوان روغن مایع:یک چهارم لیوان شیر:نصف لیوان وانیل:نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر:یک قاشق غذاخوری ✅خوشگلم اگه از اکسپلوری فالو کن بقیه پستارو هم ببین😍 ✅شعله بین کم و متوسط باشه زیر ۴۰دقیقه در قابلمه رو نگیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره ۱۵۰ گرم 👈در این دستور روغن ۵۰ قنادی و روغن جامد قابل استفاده نیست پودر قند ۶۰ گرم 👈اگه دوست دارید شیرین تر بشه میتونید ۸۰ گرم پودر قند بزنید پودر کاسترد ۷۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری آرد سه صفر ۱۶۰ گرم طرز تهیه : کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک،حجیم و روشن شود بین کار یکی دوبار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمت‌های کره به صورت یکنواخت همزده شود سپس پودر کاسترد را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید و بعد نصف میزان آرد دستور را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید مدام چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر چسبنده بود قاشق قاشق دوباره آرد اضافه کنید تا در نهایت خمیر به صورت لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود 👈بسته به جنس آرد ممکن است همه آرد دستور مصرف نشود یا یک قاشق بیشتر آرد مصرف شود 👈اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد در اینصورت شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوئیتی میشود خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باب کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله قرار دهید سینی هم نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد 👈سینی محتوی خمیر کاتر خورده را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیرها کاملا خنک شوند وگرنه شیرینی داخل فر وا میرود و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید
☝️👇 🌕 از مقویات قلب که در عین حال باعث رفع غم و افسردگی میشه و نشاط‌آوره و مقوی برای افرادی که ضعف بنیه دارن و کودکان..‌. 👈 هست ✅ شله زردی که علاوه بر برنج و زعفران و شکر و گلاب، بادام هم داشته باشه ⬅️ و عرقیجاتی مثل بیدمشک و بهارنارنج هم اضافه کنید تا باهاش طبخ بشه 👌 این شله زرد مقوی قلب و انرژی زا هست 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا فوری آسان درست کنید که عطرش همجا بپیچه😍 روغن نصف لیوان؛ارد یک لیوان؛ شهد✍ آب نصف لیوان؛ شکر نصف لیوان؛ گلاب دو ق غ؛ ها چهار دونه؛ زعفران
🔴کرامت امام رضا(علیه السلام) دربیان آیت الله مصباح یزدی 💎کاروانی از زائران یزدی چند روز مشهدمشرف بودند.آخرین روز از جلو مهمان سرای حضرتی عبور میکنند،غذای اون روز قورمه سبزی بود.بو و عطرش از چندفرسخی حس میشد،بچه ای که همراه این کاروان بوداز مادرش میپرسد این بوی قورمه سبزی از کجاست مادر میگوید برای مهمان سرای حضرتی هست پسر بچه اصرار میکند مادر ما هم برویم بخوریم ما هم مهمان حضرت هستیم مادر درجواب میگوید نه ما امروز عازم هستیم باید از قبل نوبت بگیری‌.پسربچه که دستش تودست مادرش بوده و داشته از اونجا دور میشده رو میکنه به سمت حضرت میگه ((امام رضا(ع)یادت باشد یگ قورمه سبزی به ما ندادی...)) ادامه داستان👇👇 🌺👈🏼اینجا ضربه بزنید👉🏼🌺
ردیف اول دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم. ردیف دوم ۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک یک پیمانه شکر یک پیمانه شیر خشک نصف پیمانه ماست دوق غ شیر عسلی مواد داخل میکسر ریخته روی ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید. بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید ردیف اخر چیز کیک از قالب بیرون اورده کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره.....100 گرم پودر قند.....55 گرم زرده تخم مرغ.....1عدد نشاسته ذرت.....30 گرم ارد.....160 گرم وانیل.....نوک قاشق کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودر قند حدود 4 دقیقه بزنید. زرده به همراه وانیل به کره اضافه کنید.اینقدر بزنید تا کمی کرم رنگ بشه.بعد نشاسته ذرت اضافه کنید.ارد را کم کم بزیزد.تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه.نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.خمیر بین دو کیسه باز کنید.به قطر 3 میل.قالب زده،داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 بمدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید.  ༺🍉 ⃟
🍰 . مواد لازم برای کیک : تخم مرغ  3 عدد شکر  نصف لیوان آرد  1 لیوان پودر کاکائو  3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری . برای کرم تیرامیسو : شیر  3 لیوان آرد  1 لیوان 1 زرده تخم مرغ پنیر ماسکارپونه  250 گرم وانيل  نصف قاشق چایخوری پودر شکر  نصف لیوان . . طرز تهیه کیک: ● تخم مرغ و شکر رو به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط و الک شده رو اضافه کرده و در آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه. مواد رو داخل قالب و توی فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد میپزیم و میذاریم خنک بشه. . طرز تهیه کرم: ● شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ و آرد رو خنک استفاده کنید و داخل قابلمه بریزید تا بجوشن و خوب مخلوط بشن. حالا وانیل رو اضافه کرده و روی حرارت کم هم بزنید ، بذارید چند دقیقه دیگه بجوشه و از روی حرارت بردارید. پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. . ● کیک رو از وسط نصف کرده و از مواد پنیری وسط کیک و روی کیک پهن میکنیم و میذاریم کیک دو سه ساعت تو یخچال استراحت کنه. حالا با پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین میکنیم. نوش جان 😉
😍 ‌مواد لازم:👇 ۱ فنجان چایخوری شیر (منظور فنجان های چایخوری کمرباریک ترکیه ای که معادل یک استکان است. ) ۲ بسته کرم شانتی ( در لوازم قنادی ها موجود است،میتونید خودتون هم درست کنید خیلی راحته) ۲۴۰ گرم پودر نارگیل سه بسته ۸۰ گرمی شکلات شیری یا شکلات تلخ (در این دستور ۲ بسته شیری و یک بسته تلخ استفاده شده) ‌‌ ‌طرز تهیه:👇 شیر و کرم شانتی را با همزن خوب هم بزنید تا قوام دار شود سپس پودر نارگیل را اضافه کنید ‌ ابتدا با قاشق مخلوط کنید و سپس با دست خوب مخلوط کنید . ( اگر کمی به دستتان میچسبد که نرمال است، میتوانید یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل به موادتان اضافه کنید. ) سپس همانطور که در ویدیو میبینید از موادتان برداشته و شکل دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید. با روش بنماری شکلاتها را آب کنید. مواد پودر نارگیلی را که یخ زده به شکلات آغشته کنید و در سینی که کاغذ روغنی پهن کرده اید بگذارید. و در نهایت روی آنها با قاشق چایخوری کمی از شکلات بریزید و خط ایجاد کنید و آنها را در یخچال فریزر در ظرف مناسب نگهداری کرده و هر وقت دوست داشتید از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید. ‌ 🍥🍡🍥🍡🍥🍡
😍😋 دو سوته ی خوشمزه😍 350 گرم قارچ، 2 عدد پیاز، 4 عدد فلفل سبز، 2 عدد فلفل دلمه رنگی، 2 حبه سیر له شده، 1 ق غ رب گوجه، 200 میلی لیتر پوره گوجه یا 2 عدد گوجه بزرگ رنده شده، 4 ق غ روغن زیتون، 200-250 میلی لیتر آب گرم، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1 ق چ فلفل سیاه، 1 ق چ آویشن 🔴 قارچ، پیاز و فلفل ها را خرد کنید،در تابه پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید حرارت را کمتر کنید و فلفل ها را اضافه کنید و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید،پوره گوجه، سیر رنده شده، ادویه و نمک را اضافه،خوب مخلوط کنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید،در نهایت آب داغ را بریزید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید    
هدایت شده از خانومانه ⭐
هر کجا باشم و هستم همه از لطف تو است ای که یادت بکند معجزه بر نومیدان... 🍃صبرا
سه آرد 🍣 . مواد لازم : آرد سفید 125 گرم معادل یک لیوان آرد برنج 125 گرم آرد نخود چی 125 گرم روغن مایع 1 لیوان آب 3 پیمانه شکر 3 پیمانه هل 2 عدد درسته و نصف قاشق چایخوری گلاب نصف پیمانه زعفران دمکرده 3 قاشق غذاخوری کره 50 گرم . . دستور تهیه : ● ابتدا شکر و آب رو داخل ظرفی میریزیم، روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و بعد بهش گلاب، هل و زعفران دمکرده اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش میکنیم تا شربت از داغی بیوفته. توی تابه ای آرد گندم رو الک کرده و میریزیم و بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و رنگش کمی عوض بشه، بعد آرد برنج رو الک کرده و اضافه میکنیم باز ده دقیقه تفت میدیم و آرد نخودچی رو به مخلوط آردها اضافه میکنیم و هشت دقیقه تفت میدیم و از روی حرارت برداشته و الک میکنیم. . ● دوباره داخل تابه میریزیم و روغن رو اضافه میکنیم و تفت داده و پودر هل رو اضافه میکنیم و با شعله ملایم حلوا رو هم میزنیم و بعد کره رو اضافه میکنیم ‌و در آخر شربت رو آروم آروم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و انقدر هم میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره و حلوا از کف تابه جمع بشه و از روی حرارت برمیداریم. 😊 . 🔴 نکات طلایی : _نباید آرد نخودچی رو بیشتر تفت بدین چون به سرعت میسوزه _برای تهیه شربت لازم نیس آبجوش باشه همین که شکر درون آب حل بشه کافیه.
🌀پودر ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنید و بعد یک سوم لیوان آب سرد اضافه کنید و بزارید کنار يك بسته پنیر ماسکارپونه رو با ٢ ق غ پودر قند بزنید تا بافت پنیر ازهم باز بشه، يك بسته خامه رو اضافه کنید و هم بزنید ژله امادتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید دو عدد هلو 🍑زعفرانی رو ریز ریز خرد کنید، به موادتون اضافه کنید یه دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه بعد با هرچی دوست دارین تزئین کنید. 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
میوه ای یخی میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍مواد لازم آرد٢ليوان(٣٠٠گرم) كره هم دماي محيط ٥٠ گرم روغن نيمه جامد ٣٠گرم نمك نوك ق چ بيكينگ پودر يك قاشق چ سرخالي شكر ٢ ق غ آب نصف ليوان زعفران دم كرده بمقدار لازم ✍مواد مغزي وسط كلوچه شكر ٦ق غ (٧٠گرم) گردو حرد شده ٨ ق غ (٨٠گرم) گلاب ٣الي٤ق غ پودر هل نصف ق چ(من نزدم) پودر دارچين يك ق چ مخلوط كره و روغن نيمه جامد٣٠ گرم(با كره و روغن ب تنهايي هم ميشه زد) آرد تفت داده شده يك سوم ليوان(٥٠گرم) طرز تهیه کامل در فیلم 📽️  ༺🍉 ⃟ #
یه شیرینی ترد و لطیف که عطر و طعمش رو نگم براتون فوق العاده است 😍☺️ کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم (حدود ۲ تا ۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ) آرد سفید ۹۰ گرم (حدود دو سوم لیوان) پودر کاکائو ۱۰ گرم (حدود ۱ ق غ) قهوه اسپرسو ۲ ق غ ( می تونید جای اسپرسو از هر نوع قهوه و یا قهوه فوری هم استفاده کنید) کره نرم و پودر قند الک شده رو اول با قاشق مخلوط کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم .دور گیری کردم.پودر کاکائو الک شده و نشاسته ذرت رو هم ریختم و ترکیب کردم . قهوه رو هم ریختم ، می تونید از هر نوع قهوه و یا حتی پودر قهوه هم استفاده کنید . آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم و با همزن مخلوط کردم . خمیر این شیرینی نه خیلی شل و نه خیلی سفت هستش . باید طوری باشه که بتونید از ماسوره رد کنید . اگر شل بود نشاسته ذرت بریزید ، اگر سفت بود قهوه بریزید . خمیر من عالی بود و نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت و داخل قیف ماسوره 1M انداختم و خمیر رو ریختم و در سینی با ماسوره رزت زدم . بهتره از قیف یک بار مصرف استفاده نکنید تا پاره نشه . نحوه شکل دادن دل به خواهی هست و می تونید از هر نوع ماسوره استفاده کنید و حتی می تونید شکوفه بزنید . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . برای فر برقی ،المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، دمای ۱۶۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه . برای فر گازی ، طبقه وسط ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بدون فر در فر دست ساز که روش کار با فر دست ساز استوری هایلایت هستش . نکات 🔴 برای من ۱۳ عدد شیرینی شد . 🔴جای کره یا مارگارین ،روغن جامد جایگزین نکنید