eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲 😋 گوشت گوسفندی رو با پیاز ریز خرد شده و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل تفت میدیم و کمی آب میریزیم و میزاریم بپزه.برای سبزی خورشت از نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس استفاده میکنیم و سبزی ها را سرخ میکنیم نسبت نعنا به جعفری بایستی کمتر باشه چون اگه نعناش زیاد باشه تلخ میشه ساقه های ترد کرفس خرد کرده و در کمی کره یا هر روغنی که دوست دارین تفت بدین و در اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم .چون اگر از ابتدا اضافه کنیم ساقه های کرفس له میشن و شکل جالبی پیدا نمیکنن. در نهایت نمک خورشت رو میزنم و برای چاشنی خورشت از چند تا پر لیمو خشک پاک شده و آبلیمو یا آبغوره استفاده میکنم . من اصلا رب نمیزنم ولی از زعفرون استفاده میکنم که خیلی خوشرنگ و عااااالی میشه. برای به روغن افتادن خورشت هاتون هم اول اینکه تنگاب بگیرید خورشت هاتون رو یعنی از اول آب زیادی نریزید و با شعله سوزنی و ریز جوش بزارید سر صبر بپزه.دوم اینکه خورشت هاتون رو هم نزنید بلکه با قاشق به صورت ضربه ای هم بزنید که روغنی که پس داده دوباره جذب نشه
چندتانکات کلیدی وعالی بگم که یک سالادخوشمزه درست کنی ✅وامانکات مهم: 💜چاشنی سالادمثل نمک،آبلیمویاسرکه یاآبغوره راباید تکه یخ کوچک بریزیدداخل شیشه ودرشوببندید+روغن زیتون خوب تکون بدید تاحل بشه بعدیخ رادربیارید. 💜سبزیجات سالاد رابریزیدداخل یک کیسه پلاستیکی بعدچاشنی رابریزیدداخل کیسه روی سبزیجات وخوب تکون بدید تاکاهووسبزیجات سالاد خوب به چاشنی آغشته بشه. 💜پوست خیارراکامل نگیرید راه راه باپوست کن برش بدید هم خوشگلتره هم خوشمزه تر. 💜یک حبه سیرراپوست کنیدنصف کنید قبل ازدرست کردن سالاد بمالیدبه کف ظرف سالاد عطرفوق العاده ای میگیره. 💜سس سالاد راباچنگال هم بزنیدتایکدست وگلوله نشه. 💜یکم آرد راتفت بدید تومقدارکمی ازآب حل کنید کم کم ب سس سالاد اضافه کنید هم سس خوشرنگ ترمیشه هم غلیظ تر. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
... برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال ۳ ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم 🍓🍷 .
مواد لازم: 🔺آرد : ۱و ۴/۱ پیمانه 🔺شکر : نیم لیوان ( ۱۰۰ گرم ) 🔺تخم مرغ : ۱ عدد 🔺وانیل : یک قاشق مربا خوری 🔺نمک : یک قاشق مربا خوری 🔺شیر : یک لیوان و نیم 🔺کره : ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری 🔺بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری 🔺پودر کاکائو : ۴ قاشق غذا خوری یا ۲۵ گرم 🔺خامه پاستوریزه : به میزان لازم 🔹️طرز تهیه: آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، نمک و شکر را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم. درظرفی جداگانه کره، شیر و تخم مرغ را خوب هم می زنیم.سپس مواد خشکی که اول آماده کردیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.روی پنکیک را میتوانید با عسل،خامه،نوتلا،توت فرنگی یا تمشک تزیین کنی
🍞طرز تهیه پاپ تن ماهی 🍕یک فینگرفود جذاب و خوشمزه😍😋 ۱ بسته تن ماهی ▢2 عدد خیار شور ▢3 قاشق غذاخوری پیازچه ▢1 قاشق غذاخوری شوید ▢3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ▢1 عدد سیب زمینی ▢1 عدد تخم مرغ ▢به مقدار لازم نمک ▢به مقدار لازم فلفل ▢به مقدار لازم آویشن ▢به مقدار لازم پاپریکا دستور تهیه🥪🥪🥪 سیب زمینی رو بپزید و رنده کنید. خیارشور رو ساطوری کنید و آبش رو بگیرید. تخم مرغ رو بپزید و رنده کنید. روغن تن ماهی رو خوب بگیرید و ساطوری کنید. همه مواد رو به همراه شوید و پیازچه ساطوری شده مخلوط کنید. نمک، فلفل و پنیر خامه ای رو اضافه کنید. نان تست یا نان باگت رو برش بزنید و مواد رو روش بچینید.
مواد لازم: قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونز آبلیمو پنیرپیتزا سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم ) قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن . داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه) ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید . مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید
🍤🍤سالاد میگو تایلندی 🥙🥙🥙 6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ▢2 قاشق سوپ خوری سس سویا ▢1 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای ▢3 قاشق سوپ خوری آبلیمو ▢1 قاشق سوپ خوری فلفل قرمز (ساطوری) ▢1 پیمانه دانه سویا (بو داده) ▢4 پیمانه کاهو (خرد شده) ▢1/2 پیمانه گوجه گیلاسی ▢1/2 پیمانه فلفل شیرین (خرد شده) ▢500 گرم میگو ▢1 بسته نودل ▢نمک و فلفل (به مقدار لازم) ▢گشنیز (برای تزیین) 🥙🥙دستور تهیه🥙🥙 توی یک تابه مقداری روغن‌زیتون بریزید و اون رو روی حرارت بذارید. میگو‌ها رو آغشته به نمک و فلفل کرده، اون‌ها رو داخل تابه سرخ کنید. نودل رو هم طبق دستور روی بسته آماده کرده و در سبدی بریزید تا سرد بشه. توی یک کاسه کوچیک بقیه روغن‌زیتون رو با سس سویا، شکر قهوه‌ای، آب‌لیمو و فلفل قرمز ساطوری شده خوب مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. توی یک کاسه مناسب نودل رو بریزید، روی اون کاهوی خرد شده، گوجه‌فرنگی، فلفل خرد شده، دانه‌های سویا و میگو‌های سرخ شده رو بریزید. مقداری نمک و فلفل هم بزنید. حالا می‌تونید سالاد رو با مقداری گشنیز و نعنا تزیین کرده و با سسی که آماده کردید، سرو کنید.
🍔🌮املت هندی یک غذای سریع و خوش طعم🌮🌮 🔸مواد لازم 🔸 🥄تخم مرغ : 3 عدد 🧂کره آب شده یا روغن : 4 قاشق غذاخوری 🥄پیاز ریز خرد شده : 3 قاشق غذاخوری 🧂زنجبیل تازه رنده شده : سه چهارم قاشق مرباخوری 🥄فلفل سبز تند خرد شده : 3 عدد 🧂گوجه فرنگی ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری 🥄جعفری ریز خرد شده : 3 قاشق مرباخوری 🧂زردچوبه : کمی 🥄شیر : 1 قاشق غذاخوری 🧂نمک و فلفل : به میزان کافی 🥚🥚🥚🥚🥚 تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.😋
🍤سالاد میگو و اسفناج 🥗🥗🥗🥗 ۱قاشق غذا خوری آبلیمو ▢2 قاشق غذا خوری روغن زیتون ▢1 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ▢1/2 قاشق چای خوری سیر (رنده شده) ▢1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا ▢1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز ▢3 پیمانه کاهو ▢2 پیمانه اسفناج (خام) ▢3 ساقه کرفس ▢150 گرم میگو (خام) ▢به مقدار لازم نمک 🥗🥗🥗🥗🥗 🍱دستور تهیه🍱 آب لیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، کمی نمک و نصفی از کل مقدار سیر رو داخل یه کاسه می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم. میگوهای خام رو اضافه کرده و خوب با مواد آغشته می کنیم و می ذاریم ۱۵ دقیقه داخل مواد بخوابه. در طول این مدت سبزیجات رو خرد می کنیم. 🥦🥦سس سالاد🥦🥦 سرکه بالزامیک، روغن زیتون، کمی نمک و مابقی سیر رو داخل یه کاسه با هم مخلوط می کنیم. سبزیجات و سس رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم ۵ دقیقه بمونه. تو این مدت میگو هارو داخل یه ماهیتابه که چربش کردیم می ریزیم تا بپزند.😋😋 سالاد رو داخل ظرف سرومون می ریزیم و میگو های پخته رو روی سالاد می ذاریم.
لیمو 🍪🍪🍪🍪🍪 🍋مواد لازم آب لیمو سنگی: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری لیمو سنگی: یک عدد پنیر خامه ای: 100 گرم کره (به دمای محیط رسیده): 115 گرم شکر: یک پیمانه وانیل: یک قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ: یک عدد آرد: یک و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری پودر شکر: به مقدار لازم 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 🍪طرز تهیه: 1. پنیر خامه ای و کره را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. 2. شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده یک عدد لیموترش، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید. 3. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. 4. آرد، بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را حدود 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. 5. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر به دست آمده جدا کنید و کف دست خود به آنها شکل دهید. 6. آنها را در پودر شکر بغلتانید و سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید. 7. کوکی ها را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
از تمام دنیا یک دوست خوب یک چـای و یک عصر بخیر زیبا برای لذت بردن از زندگی کافیست بیخیال نداشتہ ها شکر گـــذار🍃 داشتہ هایتان باشید 🌺🌿 . . . ‌
پرسشی‌بد‌نگران‌کرده‌منِ‌مجنون‌را . . اربعین‌،ڪربُبَلا‌حک‌شده‌در‌تقدیرم؟!🚶🏿‍♂️💔 ♥️ .