راز #ترشی شور ترد و کم نمک 🥦🌶
مواد لازم:
گل کلم متوسط ۱عدد
هویج ۴عدد
کرفس یک بوته کوچک
خیار ۱۰عدد
سیر ۱بوته
فلفل تند ۴ عدد
سبزی نیم کیلو ترخون..مرزه..گشنیز
آب ۲و نیم لیتر
سرکه به ازای هر ۱ونیم لیتر یک پیمانه
نمک به ازای هر ۱و نیم لیتر آب ۴ قاشق پر
آموزش #آشپزی و کیک پزی گندم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
طرز تهیه:
همه سبزیجات رو میشوریم و خرد میکنیم بجز خیار
کرفس رک هم ساقه ش رو بزارید و هم برگهای تازه ش چون خیلی خوش طعمه
❌نکته: اصلا احتیاجی نیست بزاریم آب سبزیجات بره
سبزیجات رو به ترتیب تو ظرف مورد نظر میریزیم
لایه اول سبزی و سیر و فلفل بعد همه سبزیجات..وسط ظرف باز سبزی و سیر و فلفل و همه سبزیجات و در آخر حتما بازم سبزی میزاریم
❌نکته: هیچ میدونستید ترخون طعم شوری به هر غذا و یا شور و خیارشور میده..میتونید با استفاده بیشتر از ترخون طعم شوری بگیرید و نمک شور رو کم کنید که این عالیه
❌نکته: آب شور رو به هیچ وجه نمیخواد بجوشونیم..خیالتون راحت که نه کپک میزنه و نه نرم میشه
❌نکته: حالا به ازای هر یک و نیم لیتر آب، ۱ پیمانه سرکه و ۴ ق غ نمک رو به آب اضافه میکنیم کامل مخلوط میکنیم و به شور میریزیم
یه فریزر رو سرِ دبه میگذاریم و در ظرف رو محکم میبندیم..مطمئن بشید که در محکم هست و هوا نمیکشه
❌نکته مهم: دور تا دور ظرف رو محکم با مشت بکوبید تا هوای داخل شور از اون خارج بشه و بره بالای ظرف.اینجوری شور ترد میمونه
ظرف شور رو فقط دو روز در محیط گرم مثل آشپزخانه نگه دارید..فقط زیرش حتما چیزی بزارید چون امکان سر رفتن داره
وقتی رنگ سبزیجات عوض شد، دبه رو برای ۱۰ روز انتقال بدید جای خنک مثل بالکن، راه پله و ...
تو این مدت به هیچ وجه در دبه رو باز نکنید
نکته: اگر فکر میکنید در ظرف خیلی سفت نیست روی در چیز سنگینی مثل سنگ یا هر ظرفی بزارید تا هوا نکشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه ظروف زنگ زده را تمیز کنیم؟😋😍
🔺برای درخشان کردن ظروف زنگ زده ، ابتدا آن ها را با روغن نباتی چرب کنید
🔺 سپس روی آن ها نمک بپاشید
🔺و با کمک یک برش از سیب زمینی زنگار ها را از سطح ظرف پاک کنید تا مثل روز اول تمیز شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ و زیتون لبنانی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مرحله1 ✍️
ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله 2✍️
آنگاه زردچوبه و نمک را اضافه کنید و سپس تکههای مرغ را بیفزایید.
مرحله 3✍️
اجازه دهید مرغ ها خوب تفت داده شوند.
مرحله 4✍️
زیتون، فلفل دلمهای و آب لیمو را اضافه کنید.
مرحله 5✍️
وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نخود سبز شوید چگونه تهیه میشود؟😋😍
✍️ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچهها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچهها قهوهای رنگ شوند.
✍️پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود ۴ پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.
✍️نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از ۳۰ دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه بوی نامطبوع تخته گوشت را از بین ببریم؟🤔
✅ اگر تخته گوشت شما بوی نامطبوع گوشت و سایر مواد غذایی را به خود گرفته است کافی است با کمک⬅️ یک قطعه لیمو و نمک آن را تمیز کنید و اثرات بوی بد و آلودگی را از آن محو کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه تنها در چند دقیقه سیر را پوست بکنیم؟🤔
🍽برای پوست کندن سریع سیر، آن را در یک بطری شیشه ای دربسته قرار دهید و به شدت تکان دهید. می بینید که خودش پوست کنده می شود، عجب سبزی باهوشی است این سیر!
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کباب_مرغ_آناناس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔆مواد لازم
🥗 سینه مرغ خردشده
🥗 ۱ عدد کمپوت آناناس
🥗 ۱ فنجان سس کباب
🍡مرغ را در سس مخصوص خود به مدت ۳۰ دقیقه یا بیشتر بخوابانید. سپس مرغ و آناناس را به ترتیب روی سیخ چوبی قرار دهید. بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت کباب شود. آن را بهصورت داغ سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
استفاده از کچاپ برای تمیز کردن ماهتابه های مسی چگونه است؟🤔
🔸ماهتابه های مسی می توانند نمای مدرنی را به آشپرخانه شما ببخشند . اگر بعد از استفاده از آن ها نیاز به شستن داشتند ، ⬅️مقداری سس گوجه فرنگی را به این ماهتابه بزنید و بعد با یک دستمال آن را پاک کنید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نخود بادمجان چگونه تهیه میشود؟😋😍
نخودها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض کنید. فلفل دلمهای را بشویید و مکعبی خرد کنید. بادمجانها را هم بعد از شستوشو به صورت تکههای ۳ سانتیمتری خرد کنید. پیازچهها را بعد از شستوشو، ریز خرد کنید. مرغ را به صورت تکههای ۳ سانتیمتری خرد کرده و آنها را به نمک و فلفل آغشته کنید.
🥗در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس زنجبیل رنده شده، سیرهای له شده و پیازچههای خرد شده را داخل آن بریزید و مواد را خوب با هم تفت دهید. بعد از ۳ دقیقه پودر کاری و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید تکههای مرغ را همراه با نخود به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید. سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید. بعد از آن که جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا نخود و مرغ بپزند.
🍲بعد از ۳۰ دقیقه تکههای فلفل و بادمجان را همراه با شیر اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد کاملاً بپزند. ۱۰ دقیقه قبل از آن که خورش آماده شود، نخودریخته
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش کدو بادمجان چگونه تهیه میشود؟😍😋
⭕️بادمجان ها را پوست بکنید و هر بادمجان را به ۴ قسمت طولی برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید سپس آبکشی کنید و بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت دهید تا سرخ شود سپس کدوهای سبز خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
⭕️تکه های مرغ را با مقداری روغن ، سیر خرد شده ، پودر زیره سیاه ، نمک و فلفل ۵ دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد ، پس از اینکه آب مرغ نصف شد رب گوجه فرنگی و مخلوط پیاز و کدوی تفت خورده را اضافه کنید.
⭕️در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی ها را روی خورش بریزید ( مخلوط نکنید ) و پس از ۲۰ – ۳۰ دقیقه که خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید ( میتوانید بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید ).
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه تشخیص بدیم تخم مرغ تازه است یا کهنه؟🤔
💥برای شناخت تخم مرغ تازه به پوست آن دقت کنید .
✅ تخم مرغ های تازه پوست زبر و خشن مانند گچ دارند
❎ اما تخم مرغ های کهنه ظاهری صاف و شفاف دارند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻