eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
بخاردهی اصولی ❌ یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است. پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند! -بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود. -هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود! وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻 💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است ! هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯 ✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟ -بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست و‌تاثیر منفی دارد! -در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این خیلی راحت کل استخون های ماهی رو‌یجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊 دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
👊با لاغری صورت خود خداحافظی کنید 🤛چاقی صورت طی ۴۰ روز 🌱کاملا گیاهی و بدون عوارض🌿 💪بابیش از گزارش زنده 😱😱 عضو شو ببین چه خبره 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003 ما تبلیغات نمیکنیم وارد شو ببین💤 ☺️ 💪💪😭افزایش وزن ۷ کیلو در ماه
بخاردهی اصولی ❌ یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است. پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند! -بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود. -هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود! وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻 💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است ! هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯 ✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟ -بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست و‌تاثیر منفی دارد! -در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این خیلی راحت کل استخون های ماهی رو‌یجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊 دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🔴مــــژده خـــان بـــاجــــی به ایتا آمد اگر دنبال و و حس و حال خوب برای زندگیت هستی مهمون همیشگی کانال خان باجی شو شک نکن به یک کدبانوی همه فن حریف شاد که کلی غذاهای خاص و با ترفندهای خونه داری جدید بلده تبدیل میشی👌 شما لایق بهترین ها هستید از اینجا عضو کانال خان باجی شو 👇 https://eitaa.com/joinchat/3017605393C78c619396d
با اُتنتیک 🍞 مواد لازم👇 آرد نول. ۳۰۰ گ آب. ۱۸۰ گ اتنتیک. ۱۰ گ نمک. ۵-۶ گ دانه کتان + تخم کدو + دانه آفتابگردان. روی هم دو قاشق ———————————————- خمیرگیری طبق فیلم ‼️نکته ها ‼️ -حتما ورز حسابی بدید این نون ترکیبات ساده داره وهمین ورز صحیح و درست کردن یه خمیر لطیف و خوب توی کیفیت نهایی نون خیلی مهمه. -استراحت نهایی رو خیلی دقت کنید ، همینکه خمیرتون دو تا دو نیم برابر شد بپزید بیشتر بشه خوب نمیشکفه👍🏻 -حتما حتما بخاردهی وسیع و خوب ایجاد کنید تا قشنگ بشکفه و یه نان با کراست جذاب بهتون بده !(پست بعدی👇👇👇 بخاردهی اصولی رو گذاشتم) -دمای فر ۲۵۰ درجه واقعی! یعنی داغ داغ ، ۷-۱۰ دقیقه با بخار ،۱۰-۱۲ دقیقه بدون بخار 👌🏻 -میتونید ۳۰ گ از ارد کم کنید و آرد کامل بزنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
❌فرصت دوباره برای فرزند آوری ❌ 🎁تخفیف ویژه سازمان غذا و دارو کشور تا پایان شهریور ماه 🎁 ⭕آخرین روش و جدیدترین راه درمان برای ها و 😍🥰 💙فرم مشاوره رایگان : https://digiform.ir/c5e021588 ✅ درمان ناباروری 👩🏻‍🦱 ✅ درمان ناباروری 👨🏻‍🦱 زوج هایی که تا الان برای درمان مشکل مالی داشتن وارد کانال زیر بشن که خیلی به دردشون میخوره🤰🏻😍🌹 https://eitaa.com/joinchat/1570701734C2a58635362