❌بخاردهی اصولی #نان ❌
یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است.
پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند!
-بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود.
-هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود!
وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻
💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است !
هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯
✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟
-بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست وتاثیر منفی دارد!
-در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این #ترفند خیلی راحت کل استخون های ماهی رویجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊
دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
👊با لاغری صورت خود خداحافظی کنید
🤛چاقی صورت طی ۴۰ روز
🌱کاملا گیاهی و بدون عوارض🌿
💪بابیش از #۶۰۰۰ گزارش زنده
😱😱 عضو شو ببین چه خبره
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003
ما تبلیغات نمیکنیم وارد شو ببین💤 ☺️
💪💪😭افزایش وزن ۷ کیلو در ماه
❌بخاردهی اصولی #نان ❌
یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است.
پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند!
-بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود.
-هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود!
وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻
💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است !
هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯
✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟
-بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست وتاثیر منفی دارد!
-در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این #ترفند خیلی راحت کل استخون های ماهی رویجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊
دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴مــــژده خـــان بـــاجــــی به ایتا آمد
اگر دنبال #ترفند و #آشپزی #رمان و حس و حال خوب برای زندگیت هستی مهمون همیشگی کانال خان باجی شو
شک نکن به یک کدبانوی همه فن حریف شاد که کلی غذاهای خاص و با ترفندهای خونه داری جدید بلده تبدیل میشی👌
شما لایق بهترین ها هستید از
اینجا عضو کانال خان باجی شو 👇
https://eitaa.com/joinchat/3017605393C78c619396d
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
وقتی شوهرت یا مامانت خونه نبود گوشیتو باز کن و خیلی اروم بزن رو انگورا😉
ببین کجا میبرتتت🙈 🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
سورپرایز داریم♨️
⛔️بچه مچه نیاد⛔️
#نان با اُتنتیک 🍞
مواد لازم👇
آرد نول. ۳۰۰ گ
آب. ۱۸۰ گ
اتنتیک. ۱۰ گ
نمک. ۵-۶ گ
دانه کتان + تخم کدو + دانه آفتابگردان. روی هم دو قاشق
———————————————-
خمیرگیری طبق فیلم
‼️نکته ها ‼️
-حتما ورز حسابی بدید این نون ترکیبات ساده داره وهمین
ورز صحیح و درست کردن یه خمیر لطیف و خوب توی کیفیت نهایی نون خیلی مهمه.
-استراحت نهایی رو خیلی دقت کنید ، همینکه خمیرتون دو تا دو نیم برابر شد بپزید بیشتر بشه خوب نمیشکفه👍🏻
-حتما حتما بخاردهی وسیع و خوب ایجاد کنید تا قشنگ بشکفه و یه نان با کراست جذاب بهتون بده !(پست بعدی👇👇👇 بخاردهی اصولی رو گذاشتم)
-دمای فر ۲۵۰ درجه واقعی! یعنی داغ داغ ، ۷-۱۰ دقیقه با بخار ،۱۰-۱۲ دقیقه بدون بخار 👌🏻
-میتونید ۳۰ گ از ارد کم کنید و آرد کامل بزنید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده شهید پلارک
❌فرصت دوباره برای فرزند آوری ❌
🎁تخفیف ویژه سازمان غذا و دارو کشور تا پایان شهریور ماه 🎁
⭕آخرین روش و جدیدترین راه درمان برای #خانم ها و #آقایان😍🥰
💙فرم مشاوره رایگان :
https://digiform.ir/c5e021588
✅ درمان ناباروری #بانوان👩🏻🦱
✅ درمان ناباروری #آقایان👨🏻🦱
زوج هایی که تا الان برای درمان #ناباروری مشکل مالی داشتن وارد کانال زیر بشن که خیلی به دردشون میخوره🤰🏻😍🌹
https://eitaa.com/joinchat/1570701734C2a58635362