مواد لازم #شله_زرد_نذری 😊
برنج ایرانی ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسویی)من از برنج نیم دون استفاده نکردم.
شکر ۲لیوان
آب ۸برابر پیمانه ی برنج بعضی برنج ها تا ۱۰برابرم اب میکشن
گلاب ۱لیوان
خلال بادام نصف لیوان دوست داشتین پرخلال باشه کمی بیشتر.
زعفران دم کرده به میزان لازم(بستگی به جنس زعفرون و رنگ دهیش داره)
هل ودارچین اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری یا عرق هل دوقاشق غذاخوری.میتونید از چوب دارچین استفاده کنید بعد پخت از داخل شله زرد خارج کنید
کره۲۰گرم.
مواد لازم برای تزیین، دارچین خلال بادام و پسته و غنچه ی گل محمدی.
💚💚من مواد لازم رو دو برابر ونیم کردم۲۲عدد کاسه ی ماست خوری بزرگ بهم شله زرد داد💚💚
طرز تهیه رو دقیق در فیلم گفتم،انشالله مفید واقع بشه.
🥘🥘🥘🥘🥘🥘
طرز تهیه
اول برنج رو میشوریم با نصف پیمانه اب که درمواد لازم گفتیم وکمی گلاب و زعفران از شب قبل خیس میکنیم.
میتونید قبل پخت با دست برنجی که خیس خرده و راحت خرد میشه رو با چنگ دست خرد خرد کنید
موقع پخت
مابقی میزان پیمانه اب رو میزاریم جوش بیاد برنج خیس شده رو با ابی که درون خیس شده داخل اب جوش میریزیم
با حرارت کم اجازه میدیم برنج حسابی وا بره میتونید کمی گوشت کوب برقی بزنید،برنج وا رفت و حسابی پخت شکر رو اضافه میکنیم
بعد خلال بادامی که در نصف پیمانه گلاب خیس کردیم رومیریزیم ۲۰تا۳۰دقیقه که گذشت پودر دارچین و هل بعد
زعفران رو میریزیم ۲۰دقیقه تانیم ساعت روی حرارت کم اجازه میدیم زعفران رنگ باز کنه
بعد گلاب کره رومیریزیم بعد بیست دقیقه یه دم کن تمیز میزاریم حرارت رو کم میکنیم و بیست دقیقه میزاریم جا بیوفته
در اخر تزیین میکنیم😍
#افطاری
#شله_زرد_نذری
#شله_زرد_مجلسی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کبه_عربی
۲ پیمانه برنج رو بشورید،
به همراه سیب زمینی (۲ عدد متوسط) و نمک و زردچوبه و آب (۴پیمانه) بذارید بپزه و آبش کشیده شه حواستون باشه ته دیگه نشه
داخل غذاساز یا با گوشکوب پوره کنید و بذارید تو یخچال خنک شه
به پیاز (۱ عدد) تفت داده شده
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ادویه(زردچوبه ، پودر سیر ، نمک، فلفل سیاه)
۱ ق غ پودر گوجه یا رب گوجه
اضافه و تفت بدید
۲ ق فلفل دلمه خرد شده
۲ ق زرشک
۳ ق گردو خرد شده
۱ ق سبزی معطر (جعفری خشک یا تازه)
اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
(در صورت دلخواه ۱ ق غ کشمش پلویی هم به مواد اضافه کنید)
کمی از خمیر بردارید و از مواد روش بذارید و با دست شکل بدید، بهتره دستتون رو خیس کنید که خمیر به دست نچسبه
داخل روغن داغ سرخ کنید
دو طرفش که سرخ شد، بذارید رو دستمال آشپزخونه تا روغن اضافه ش گرفته بشه
اینم از غذای متفاوتمون که آماده شد
فوق العاده دلچسب و خوشمزه است
نوش جان😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#قهوه_ترک_خامه_دار
۲ ق غ قهوه ترک اسیاب شده را داخل قهوه جوش بریزید.
یک ق چ شکر
اندازه ی دو فنجون آب
کاملا هم بزنید.
۲۰ ثانیه شعله متوسط و بعد شعله را خیلی کم کنید.
اجازه بدید قهوه کاملا دم بکشه.
کف روی قهوه را با نوک قاشق خیلی اروم کنار بزنید تا خامه ایجاد بشه.
خامه ی روش رو جدا و بعد قهوه را توی فنجون ریخته و نوش جان کنید.
این قهوه جذاب تو این روزای سرد خیلی میچسبه😍
نکات:
قهوه هرچی تازه تر باشه خامه روش بهتره قهوه ی اسیاب شده تا سه ماه قابل استفاده است.
قبل از گذاشتن روی حرارت خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه به هیچ عنوان روی گاز هم نزنید.
حتما از آب تصفیه یا آب جوشیده ی سرد شده استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_موز_گردو با کرم ویژه😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کیک_موز_گردو با کِرِم ویژه
اموزش یه کیک بسیار خوشمزه و خوش بافت داریم،مخصوصا با کرمی که داره خیلی دلچسبتره😍
🍇🍓🍅🥝🥥🍉
مواد لازم کیک موزی گردویی با کرم مخصوص
ارد ۲پیمانه(لیوان فرانسوی)
شکر ۱لیوان
روغن مایع نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
موز دوعدد
بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
وانیل کمی
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان گردوی خرد شده
مواد پنیری
نصف پودر ژله موزی با نصف فنجان ابجوش ترکیب بشه
خامه صورتی ۱پاکت
پنیر خامه ای۱بسته
پودر قند ۲ونیم قاشق غذاخوری
وانیل کمی
پودر کاکائو۱ق چایخوری
🍖🍔🍟🍩🍰
تخم مرغها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش کرم شود و روغن مایع وشیر وپوره ی موز هم دمای خانه رو اضافه کرده و هم بزنید
مواد خشک رو با هم مخلوط و سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید گردو هم اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت۴۰ دقیقه قرار دهید.
قالب قطر۲۳سانت و عمق۵سانت
بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود و از قالب جدا کنید
حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون خامه صبحانه رو با پنیر ماسکار پونه و پودر قند خوب و وانیل و هم بزنید تافرم بگیره بعد ژله ی سرد شده رو اضافه میکنیم
دوباره باهمزن میزنبم تو قیف میریزیم و ماسوره میزنیم
وتمام❤️
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نکات خرید #گلاب اصل کدامند؟🤔
🍾همه ما براي تهيه دسرهاي سنتي ايراني حتما يك شيشه گلاب در خانه داريم. شايد هنگام خريد گلاب از عطاريها با اصطلاح «دو آتشه» روبهرو شويد. اين اصطلاح در مورد ساير عرقيات هم به كار ميرود و به اين معناست كه گياه هنگام عصاره گيري دو بار جوشانده شده، آب كمتر و غلظت بيشتر دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ژله_هندوانه 😍
نکته🍉🍉قالب رو چرب کنید یک ربع داخل فریزر بزارید تا راحت ژله از قالب جدا بشه
قسمت سبز
پودر ژله طالبی یا سیب ۲بسته+۱ونیم لیوان ابجوش باهم ترکیب کنید کاملا که خنک شد
۱ونیم لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید
قسمت قرمز
یک بسته پودر ژله هندوانه+نصف لیوان ابجوش+نصف بیشتر اب سرد باهم ترکیب کنید کاملا سرد شد یه قاشق شیر اضافه کنید تا رنگش کدر بشه
برای شیارها از رنگ خوراکی سبز
برای تخمه هندوانه از شکلات اشکی که لوازم قنادیا دارن استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_هندوانه😋
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻