23.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروسان خانگی 🥐😍
برای بچه مدرسه ای عالیه👌😋
آرد فانتزی ۵٠٠ گرم
بیکینگ پودر ٢ گرم
سفیده تخممرغ ١ عدد
شکلات صبحانه ۴ ق غ
روغن ١٠٠ میلی لیتر
شیر ٢۵٠ میلی لیتر
کره ٣٠ گرم
نمک ٢ گرم
مخمر ١٠ گرم
شکر ۴۵ گرم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک شکلاتی😍
بیسکوییت اورئو ۱۰ عدد
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
خامه صبحونه ۲۰۰ گرم
شکلات بن ماری ۱۰۰ گرم
بیسکوییت خرد شده ۴ عدد
پودر قند ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۱ ق غ
آب سرد ۳ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
خامه ۵۰ گرم
شکلات ۵۰ گرم
کره ۳ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
24.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهترین عدسی🙂
عدس ریز ۳ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
بلغور گندم ۴ ق غ
پیاز ۱ عدد
پودر دارچین
نمک و فلفل
زردچوبه
گلپر
زیره
کره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا هویج🥕
هویج ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب ۱/۵ پیمانه
هل ۴ عدد
زعفران ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جار کیک شکلاتی😍 🍫
بیسکویت شکلاتی
شکلات تلخ
خامه قنادی
شیر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کالباس_خونگی ☝️☝️☝️☝️☝️☝️
🥳🥳🥳🥳
مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ ق غ
شیرخشک قنادی ۳ ق غ
سیر ۵ حبه
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
اویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید)
نمک ۱ ق غ سرخالی
💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
یخ ۶ تکه
طرز تهیه
مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه
بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید.
در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید.
برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم
هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید.
قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه.
بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه.
کالباس خوشمزه مون آماده ست.
به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید😍
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم 🌾
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#اکبر_جوجه دستور اصلی😊
اول بگم که روی ویدیو بزن تابتونی فیلم رو بصورت کامل ببینی.
😍خوشمزه ترین اکبرجوجه رو کجا خوردی؟؟؟
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه
نمک کمی فلفل وزعفران
را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود.
حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود.
مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد
کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند.
بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه
دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه
بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم
روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
22.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خانگی 😍
طعمش بی نظیره👍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کله_پاچه 😋
کله پاچه رو خوب تمیز کنید.
من کله رو به دو قسمت تقسیم کردم شما میتونید کامل هم بپزید
روی زبان چند برش افقی بزنید
کله و پاچه ها را داخل قابلمه بذارید
سه عدد پیاز
۴ حبه سیر
زردچوبه ،فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک به میزان لازم
یک پیمانه نخود ( حتما نخود را از شب قبل خیس کنید)
و آب به اندازه ای که قابلمه تقریبا پر بشه.
در قابلمه رو ببندید و با شعله ملایم روی گاز قرار بدید.
هر بار کفهای روی قابلمه یا سیاهی های دور قابلمه را بگیرید.
(میتونید قبل از بارگذاشتن یکبار بذارید یه قل بخوره کفهای روی قابلمه را کاملا بریزید و بعد مواد و ادویه جات و آب اضافه کنید)
چند تکه چوب دارچین اضافه کنید.
در قابلمه را بذارید و اجازه بدید با شعله ملایم خوب بپزه.
توی قابلمه حدودا ۸ ساعت زمان لازمه تا کله پاچه خوب بپزه
با زودپز ۲ الی ۳ ساعت کافیه.
در آخر دو تا سه قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید😊
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پیتزا_ایتالیایی😍
سلام به روی ماهتون
پیتزا دوستان ،دستا بالا تا همو بشناسیم✋🏻😅
مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی
آرد سفید ۵۰۰گرم
آب ۳۰۰گرم
روغن مایع یا زیتون ۴۵گرم
شکر ۵گرم
نمک ۸گرم
بکینگ پودر۳گرم
مخمر۳ گرم
ابتدا تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم
آب رو در چندمرحله اضافه میکنیم
وقتی خمیر منسجم شد حدود چهار تا پنج. دقبفه زمان میبره
روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم با دستگاه۶دقیقه ورز میدیم
اگر دستگاه ندارید تمام این مراحل روبا دست انجام بدید فقط اینکه زمان ورز
دادن بیشتر میشه
🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم تاپینگ پیتزا
گوشت چرخکرده۳۰۰گرم
سس باربیکیو۲ق غذاخوری
سس خردل۲ق غذاخوری
سس کچاپ ۲ق غذاخوری
پودر پیاز/پودرسیر/نمک/فلفل
پاپریکا/ریحان خشک
تمام مواد باهم ترکیب میشه
یکی دو ساعت میره یخچال بره استراحت
بعد تو تابه ی داغ بدون روغن تفت میدیم تا اب گوشت جذب و گوشت تغییر رنگ پیدا کنه
سس پیتزا
گوجه رسیده ترجیحا پوست کنده۳عدد بزرگ
پیاز متوسط۱عدد
سیر دوحبه کوچک
فلفل دلمه سبز
رب ۱ق غداخوری
نمک فلفل پودر پاپریکا ریحان خشک
کره یکی دو قاشق
پیاز و سیر رو پوره میکنیم
با کمی کره تفت میدیم رب اضافه میکنیم
و بعد میکس گوجه وفلفل اضافه میشه میجوشه
و بعد تمام ادویه ها اضافه میشه
۲۰دقیقه با حرارت کم با در نیمه باز اجازه میدیم جا بیوفته.
برای پخت پیتزا خمیر رو نازکه نازک باز میکنیم،استراحت دوباره میدیم بعد تایمی که تو ویدیو گفتم
بعد چنگال میزنیم
چون خمیر بسیار نازک هست نیازی به نیم پخت کردن نداره
سس میزنیم و از مواد گوشتی میریزیم و میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه
۲۰تا۲۵دقیقه ای کامل میپزه
بعد پخت ترکیب پودرسیروپپدر پیاز و پودر اویشن رو میریزیم در صورت علاقه پنیر پارمسان میریزیم
نوش جانتون🌺
🍕🍕🍕🍕🍕
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻