#اکبر_جوجه دستور اصلی😊
اول بگم که روی ویدیو بزن تابتونی فیلم رو بصورت کامل ببینی.
😍خوشمزه ترین اکبرجوجه رو کجا خوردی؟؟؟
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
@amoozesh_ashpazi_cake
مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه
نمک کمی فلفل وزعفران
را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود.
حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود.
مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد
کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند.
بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه
دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه
بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم
روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کله_پاچه 😋
کله پاچه رو خوب تمیز کنید.
من کله رو به دو قسمت تقسیم کردم شما میتونید کامل هم بپزید
روی زبان چند برش افقی بزنید
کله و پاچه ها را داخل قابلمه بذارید
سه عدد پیاز
۴ حبه سیر
زردچوبه ،فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک به میزان لازم
یک پیمانه نخود ( حتما نخود را از شب قبل خیس کنید)
و آب به اندازه ای که قابلمه تقریبا پر بشه.
در قابلمه رو ببندید و با شعله ملایم روی گاز قرار بدید.
هر بار کفهای روی قابلمه یا سیاهی های دور قابلمه را بگیرید.
(میتونید قبل از بارگذاشتن یکبار بذارید یه قل بخوره کفهای روی قابلمه را کاملا بریزید و بعد مواد و ادویه جات و آب اضافه کنید)
چند تکه چوب دارچین اضافه کنید.
در قابلمه را بذارید و اجازه بدید با شعله ملایم خوب بپزه.
توی قابلمه حدودا ۸ ساعت زمان لازمه تا کله پاچه خوب بپزه
با زودپز ۲ الی ۳ ساعت کافیه.
در آخر دو تا سه قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید😊
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
💠 منم اول باور نشد زعفرون اونم بااین کیفیت ۱۳۹ تاره باضمانت برگشت 🥰😍ولیکن رفتم توکانالش دیدم واقعیه یک عالمه هدیه میده اونم طلای سرخ زعفرون بروخودت ازنزدیک ببین🥰
https://eitaa.com/joinchat/331809143Cf98c1105ad
👆👆اینم لینک کانال بدوبدو بیا ازجشنواره عقب نیفتی 🥰😍🤩🤩🏃♂️🏃♂️🏃♂️
#پیتزا_ایتالیایی😍
سلام به روی ماهتون
پیتزا دوستان ،دستا بالا تا همو بشناسیم✋🏻😅
مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی
آرد سفید ۵۰۰گرم
آب ۳۰۰گرم
روغن مایع یا زیتون ۴۵گرم
شکر ۵گرم
نمک ۸گرم
بکینگ پودر۳گرم
مخمر۳ گرم
ابتدا تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم
آب رو در چندمرحله اضافه میکنیم
وقتی خمیر منسجم شد حدود چهار تا پنج. دقبفه زمان میبره
روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم با دستگاه۶دقیقه ورز میدیم
اگر دستگاه ندارید تمام این مراحل روبا دست انجام بدید فقط اینکه زمان ورز
دادن بیشتر میشه
🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم تاپینگ پیتزا
گوشت چرخکرده۳۰۰گرم
سس باربیکیو۲ق غذاخوری
سس خردل۲ق غذاخوری
سس کچاپ ۲ق غذاخوری
پودر پیاز/پودرسیر/نمک/فلفل
پاپریکا/ریحان خشک
تمام مواد باهم ترکیب میشه
یکی دو ساعت میره یخچال بره استراحت
بعد تو تابه ی داغ بدون روغن تفت میدیم تا اب گوشت جذب و گوشت تغییر رنگ پیدا کنه
سس پیتزا
گوجه رسیده ترجیحا پوست کنده۳عدد بزرگ
پیاز متوسط۱عدد
سیر دوحبه کوچک
فلفل دلمه سبز
رب ۱ق غداخوری
نمک فلفل پودر پاپریکا ریحان خشک
کره یکی دو قاشق
پیاز و سیر رو پوره میکنیم
با کمی کره تفت میدیم رب اضافه میکنیم
و بعد میکس گوجه وفلفل اضافه میشه میجوشه
و بعد تمام ادویه ها اضافه میشه
۲۰دقیقه با حرارت کم با در نیمه باز اجازه میدیم جا بیوفته.
برای پخت پیتزا خمیر رو نازکه نازک باز میکنیم،استراحت دوباره میدیم بعد تایمی که تو ویدیو گفتم
بعد چنگال میزنیم
چون خمیر بسیار نازک هست نیازی به نیم پخت کردن نداره
سس میزنیم و از مواد گوشتی میریزیم و میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه
۲۰تا۲۵دقیقه ای کامل میپزه
بعد پخت ترکیب پودرسیروپپدر پیاز و پودر اویشن رو میریزیم در صورت علاقه پنیر پارمسان میریزیم
نوش جانتون🌺
🍕🍕🍕🍕🍕
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محققان ایرانی توانستند محلول های ضد لغزش برای لاستیک های خودرو تولید کنند.
با این فناوری رانندگان دیگر برای تردد در جاده های برفی و کوهستانی نیازی به زنجیرچرخ ندارند.
💭برای خرید و دریافت مشاوره رایگان روی لینک کلیک کنید 👇
https://www.20landing.com/91/354
https://www.20landing.com/91/354
⚫️ #فوری // إنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ ⚫️
مرگ عجیب مظلومانه و تأسف بار
✔️ آتیلا پسیانی😭 در فرانسه 🇫🇷
◾️ متاسفانه #هم_اکنون با خبر شدیم بازیگر مشهور و محبوب آتیلا پسیانی دار فانی را وداع گفت 😭
🎥 جزئیات دقیق + تصاویر👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
خبر هم اکنون پست آخر قرار گرفت 👆🏻
مواد لازم #شله_زرد_نذری 😊
برنج ایرانی ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسویی)من از برنج نیم دون استفاده نکردم.
شکر ۲لیوان
آب ۸برابر پیمانه ی برنج بعضی برنج ها تا ۱۰برابرم اب میکشن
گلاب ۱لیوان
خلال بادام نصف لیوان دوست داشتین پرخلال باشه کمی بیشتر.
زعفران دم کرده به میزان لازم(بستگی به جنس زعفرون و رنگ دهیش داره)
هل ودارچین اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری یا عرق هل دوقاشق غذاخوری.میتونید از چوب دارچین استفاده کنید بعد پخت از داخل شله زرد خارج کنید
کره۲۰گرم.
مواد لازم برای تزیین، دارچین خلال بادام و پسته و غنچه ی گل محمدی.
💚💚من مواد لازم رو دو برابر ونیم کردم۲۲عدد کاسه ی ماست خوری بزرگ بهم شله زرد داد💚💚
طرز تهیه رو دقیق در فیلم گفتم،انشالله مفید واقع بشه.
طرز تهیه
اول برنج رو میشوریم با نصف پیمانه اب که درمواد لازم گفتیم وکمی گلاب و زعفران از شب قبل خیس میکنیم.
میتونید قبل پخت با دست برنجی که خیس خرده و راحت خرد میشه رو با چنگ دست خرد خرد کنید
موقع پخت
مابقی میزان پیمانه اب رو میزاریم جوش بیاد برنج خیس شده رو با ابی که درون خیس شده داخل اب جوش میریزیم
با حرارت کم اجازه میدیم برنج حسابی وا بره میتونید کمی گوشت کوب برقی بزنید،برنج وا رفت و حسابی پخت شکر رو اضافه میکنیم
بعد خلال بادامی که در نصف پیمانه گلاب خیس کردیم رومیریزیم ۲۰تا۳۰دقیقه که گذشت پودر دارچین و هل بعد
زعفران رو میریزیم ۲۰دقیقه تانیم ساعت روی حرارت کم اجازه میدیم زعفران رنگ باز کنه
بعد گلاب کره رومیریزیم بعد بیست دقیقه یه دم کن تمیز میزاریم حرارت رو کم میکنیم و بیست دقیقه میزاریم جا بیوفته
در اخر تزیین میکنیم😍
#افطاری
#شله_زرد_نذری
#شله_زرد_مجلسی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#کبه_عربی
۲ پیمانه برنج رو بشورید،
به همراه سیب زمینی (۲ عدد متوسط) و نمک و زردچوبه و آب (۴پیمانه) بذارید بپزه و آبش کشیده شه حواستون باشه ته دیگه نشه
داخل غذاساز یا با گوشکوب پوره کنید و بذارید تو یخچال خنک شه
به پیاز (۱ عدد) تفت داده شده
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ادویه(زردچوبه ، پودر سیر ، نمک، فلفل سیاه)
۱ ق غ پودر گوجه یا رب گوجه
اضافه و تفت بدید
۲ ق فلفل دلمه خرد شده
۲ ق زرشک
۳ ق گردو خرد شده
۱ ق سبزی معطر (جعفری خشک یا تازه)
اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید
(در صورت دلخواه ۱ ق غ کشمش پلویی هم به مواد اضافه کنید)
کمی از خمیر بردارید و از مواد روش بذارید و با دست شکل بدید، بهتره دستتون رو خیس کنید که خمیر به دست نچسبه
داخل روغن داغ سرخ کنید
دو طرفش که سرخ شد، بذارید رو دستمال آشپزخونه تا روغن اضافه ش گرفته بشه
اینم از غذای متفاوتمون که آماده شد
فوق العاده دلچسب و خوشمزه است
نوش جان😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیانت کرده، داد و بیداد هم میکنه😡
❌۷۰ درصد خیانت ها، نتیجه ی یه هوس و سرگرمی نیست، نتیجه ی بی توجهی به مشکلات زندگی زناشوییتونه ، در مرکز مشاوره ی همکده ما به کمک شما میایم تا به شما آموزش بدیم چطور رابطه تون رو از خیانت حفظ کنید
و یا در صورت بروز خیانت شرایط رو مدیریت کنید👇
فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://hamkadeh.com/landings/ciTrm
https://hamkadeh.com/landings/ciTrm
#قهوه_ترک_خامه_دار
۲ ق غ قهوه ترک اسیاب شده را داخل قهوه جوش بریزید.
یک ق چ شکر
اندازه ی دو فنجون آب
کاملا هم بزنید.
۲۰ ثانیه شعله متوسط و بعد شعله را خیلی کم کنید.
اجازه بدید قهوه کاملا دم بکشه.
کف روی قهوه را با نوک قاشق خیلی اروم کنار بزنید تا خامه ایجاد بشه.
خامه ی روش رو جدا و بعد قهوه را توی فنجون ریخته و نوش جان کنید.
این قهوه جذاب تو این روزای سرد خیلی میچسبه😍
نکات:
قهوه هرچی تازه تر باشه خامه روش بهتره قهوه ی اسیاب شده تا سه ماه قابل استفاده است.
قبل از گذاشتن روی حرارت خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه به هیچ عنوان روی گاز هم نزنید.
حتما از آب تصفیه یا آب جوشیده ی سرد شده استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻