کوفته سیخی چگونه تهیه میشود؟😋😍
▪️400 گرم گوشت قرمز چرخ کرده
▪️1 دسته جعفری
▪️ عدد پیاز رنده شده
▪️3 .4 ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی)
▪️1 عدد تخم مرغ
▪️به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز.پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید
🔴همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود.
مواد لازم برای تهیه سس🤷♀️
▪️3 عدد گوجه فرنگی
▪️عدد پیاز تازه
▪️3حبه سیر
▪️نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ
▪️.4.3 ق.غ روغن
▪️فلفل سیاه. نمک. 1 ق.غ رب گوجه فرنگی. کمی پودر شکر
طرز تهیه سس❗️
🔵فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید.بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید.نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید.
▪️برای تزیین کمی سیب زمینی سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بریان کردی چگونه تهیه میشود؟😋😍
☑️بریان یا کباب کردی غذایی مخصوص جشنها و مهمانی ها است که در میان دامداران، عشایر و شکارچیان مرسوم می باشد. برای تهیه آن کهره ( بره یا بزغاله چند ماهه ) را ذبح می کنند و پس از پوست کندن و تقسیم آن به چند قطعه بزرگ آن را به سیخ دراز آهنی یا چوبی میکشند و روی آتش، کباب میکنند. به جای بره می توان از گوشت شکار، کبک، تیهو و سایر پرندگان شکاری نیز استفاده نمود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش ماهی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای 4 نفر‼️
▪️1 عدد ماهی حلوا
▪️ 1پیمانه سبزی محلی شوشتر یا گشنیز و جعفری
▪️1پیمانه پوره گوجهفرنگی
▪️1عدد پیاز
▪️1ق م فلفل قرمز
▪️4حبه سیر
▪️به میزان لازم نمک و زردچوبه
طرز تهیه❗️
❇️ ماهی را بهاندازه مکعبهای سه سانتی برش بدهید.
❇️ حالا ماهی را با پیاز نگینی شده و سیر رنده شده مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
❇️ در تابهای پوره گوجهفرنگی را بریزید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
❇️ حالا ماهی را به مخلوط سبزی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم خوب بپزد.
❇️نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید. این خورش آب کمی دارد و با برنج سفید و زیره سرو میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش آماج همدان چگونه تهیه میشود؟😋😍
❇️آش آماج از غذاهای محلی همدان است که در شهرهای دیگر هم درست می شود البته با دستور پخت کمی متفاوت! مواد لازم برای تهیه ی این آش سبزی آش (تره و پیازچه)، حبوبات (عدس، لوبیا چشمبلبلی)، پیازداغ، سیر، تخم مرغ و البته آماج است. آماج یک جور خمیر در شکل های نامنظم است که بعد از اینکه در حرارت خشک شد در آش های سنتی استفاده می شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مخلوط گوشت قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔵یه غذای بسیار آسون نونی.گوشت چرخ شده 300 گرم.پیاز 2 عددمتوسط.قارچ خرد شده.فلفل دلمه 1عدد خرد شده
نمک.فلفل.زرد چوبه مقداری.رب گوجه یک قاشق غذاخوری.
یک قاشق آبلیمو.دوقاشق زرشککمی پنیر پیتزا .سیب زمینی سرخ شده
🔴پیاز رو خرد می کنیم.کمی تفت می دیم گوشت رو اضافه می کنیم کمی تفت می دیم.فلفل دلمه رو می ریزیم. نمک وفلفل وزرد چوبه رواضافه می کنیم.قارچ رو جدا سرخ می کنیم بعد به این مواد اضافه کرده بازم کمی تفت می دیم زرشک رو اضافه می کنیم .کمی رب گوجه می زنیم تا خوش رنگ بشه.کمی آبلیمو بخاطر مزه دار شدن می ریزیم ودر نهایت پنیر رو می ریزیم .وقتی پنیر آب شد .آماده است. در صورت تمایل می تونید کمی سیب زمینی سرخ کنید ونوش جان کنید.به همین آسونی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ تکه شده 8 تکه چگونه تهیه میشود؟😋😍
▪️3 حبه سیر رنده شده یا پودر سیر
▪️زعفران دم کرده
▪️نمک. فلفل. روغن زیتون یا روغن مایع 2قاشق
▪️پیاز نازک خرد شده
▪️آبلیمو 3 قاشق
طرز تهیه‼️
✅مرغ را به کلیه مواد آغشته کرده وبرای مدت 5 تا 6 ساعت باید در یخچال بمونه تا مواد به خورد مرغ بره ومزه دار بشه.بعد تکه های مرغ را به سیخ می کشیم و در فرروی جوجه گردان تنظیم میکنیم وبرای مدت 1 ساعت کباب می کنیم.البته متونیدادویه مخصوص بریان را از بیرون تهیه کنید.لازم می دونم که هنگام کباب شدن روغن مرغ در سینی می چکه با یک فرچه روغن را به مرغ در حال کباب بزنید.بسیار خوشمزه می شه.نوش جون.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد خیار تایلندی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم‼️
◾️ 3 تا 5 عدد خیار متوسط
◾️ 2 قاشق سویا سسِ لایت (رقیق)
◾️ 4 قاشق روغن زیتون یا روغن کنجد
◾️ 4 قاشق آبلیمو
◾️ 1 قاشق کنجد بو داده یا شوید خشک
◾️ فلفل تازه ساییده شده یا سس فلفل تند به مقدار دلخواه
مراحل🤷♀️
❇️خیارها رو به وسیله پوست کن به صورت ورقه در بیارید(لازم نیست خیار ها رو پوست بکنید)
❇️سویا سس و آبلیمو و روغن رو با نصف قاشق چای خوری سس فلفل (من از سس فلفل سبز گلوریا استفاده کردم شما میتونید از پودر چیلی استفاده کنید) خوب مخلوط کنید و به ورقه های خیار اضافه کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کباب سرداشی چگونه تهیه میشود؟😋😍
غذایی نونی با فر
❇️این کباب؛ یه نوع کباب همدانی هست که قدیم تر ها توی تنور درست می شده اما امروزه چون کسی زیاد به تنور دسترسی نداره، توی فر تهیه میشه. کباب سرداشی خوشمزه رو میتونین با مقداری گوشت، پیاز، سیب زمینی و گوجه تهیه کنین و لذت ببرین. مراحلش آسونه و حسابی مقوی و دوست داشتنیه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورشت گیلاخه چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅به دلیل رویش گیاهی خاص به نام گیلاخه در استان کردستان تهیه ی خورشت از این گیاه رواج دارد. گیاه گیلاخه دو قسمت پیازچه و برگ دارد و پیازچه ی آن منبع غنی فیبر می باشد. به جز این گیاه از گوشت، پیاز، لوبیا قرمز، لیمو عمانی و تره یا جعفری یا گشنیز نیز در تهیه ی این غذا استفاده می کنند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش بادمجان ملایر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔵حتما می دانید که ملایر یکی از شهرستان های استان همدان است که غذاهای اصیل زیادی دارد که حتی تعدادی از آن ها در بسیاری از شهرهای ایران هم درست می شود. یکی از آش های اصیل این ناحیه آش بادمجان ملایر است که عطر و طعم بی نظیری دارد. از مواد اصلی این آش بلغور و عدس است که خیلی از پزشکان مصرف آن ها را برای سلامتی سفارش می کنند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کدوبره چگونه تهیه میشود؟😋😍
▪️کدوبره یک غذای سنتی سالم و لذیذ است. کدوی سبز و سیبزمینی از اصلیترین موادی هستند که در تهیه کدوبره استفاده میشوند. گوجهفرنگی، تخممرغ، سیر و پیاز هم در کدوبره میریزند. اگر کدوبره را با کدو تازه بپزید، طعمش عالی خواهد شد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سلام بچه ها,
چند نفرتون دنبال کار مجازی و ادمینی،کانال زدن و... بودید و بهم پیام دادید.
این کانال رو داشته باشید،
شاید به دردتون بخوره و جایگزین خوبی باشه🪙
کانالش :
@.Daramad
قایرمه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔶قایرمه در واقع کنگر سوخاری است و با نگاه کردن به آن در ابتدا شاید باور نکنید که این یکی از غذاهای محلی کردستان باشد چون شباهت زیادی به پیش غذاهای خارجی دارد! این غذا با کنگر درست می شود اما چون کنگر از آن گیاهان نایابی است که بیشتر در ماه فروردین پیدا می شود برای همین در ماه های دیگر سال برای درست کردن این غذا از کرفس استفاده می شود. البته این غذا به همراه کته و نان خورده می شود تا به یک وعده غذایی کامل تبدیل شود. برای درست کردن قایرمه بعد از پوست کردن و خرد کردن کنگرها (و یا کرفس ها) آن ها را در سسی که غلظتی مثل ماست دارد غوطه ور و سپس سرخ می کنند. سس این غذا با تخم مرغ، آب، زعفران دم کرده، کره و آرد درست می شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد كلم خيار چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم‼️
4 نفر
◾️ 3/4 كلم سفيد
◾️7 عدد
◾️ 3 عدد گوجه
◾️ 2 ق غ سس مايونز
◾️ آبيمو
◾️ نمك
◾️ فلفل
مراحل؟؟
15 دقیقه
🔵 كلم سفيدو گوجهها و خيارشورارو نگيني خورد كرده
🔵 سس سالادمون كه شامل سس مايونز و آبليمو و نمك و فلفل به دلخواه آماده ميكنيم
🔵 مخلوط و نوش جان ميكنيم. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شله ماشکی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔵غذاهای محلی یاسوج
🔶ماش از جمله حبوباتی است که خواص زیادی دارد و در غذای هندیها، آمریکاییها و ایرانیها به کار میرود. در غذایی مثل شله ماشکی یا ماشی، برنج را خیس کرده و ماش را به مدت چند ساعت میجوشانند تا پوسته آن کاملا جدا شود، سپس برنج را به آن اضافه میکنند و ادویهها و نمک لازم را با آن ترکیب کرده و در مرحله آخر با پیازداغ آن را تزیین میکنند. شله ماشکی خوراک لذیذی است که در فصل زمستان طرفداران باید آن را چشید، این غذا مانند همه غذاهای محلی یاسوج، دستور پخت بسیار راحتی دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شلکینه چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅شلکینه از آن نان های محلی است که خیلی ها در سفر به دنبالش هستند تا آن را به عنوان سوغاتی بخزند و برای دوستان و آشناهاشون ببرند. این نان خوشمزه را معمولا به تعداد زیاد و بر روی وسیله ای به اسم ساج درست می کنند. ساج ظاهری شبیه ماهی تابه برعکس دارد و بر روی گاز گذاشته می شود تا نان ها بر رویش پخته شوند. برای تهیه این نان از موادی مثل آرد، شیر، زرده تخم مرغ، روغن محلی، شیره خرما یا انگور و زعفران دم کرده استفاده می شود. این نازک بعد از پخته شدن به رنگ طلایی درمی آید و بیشتر خانواده های کردستانی در هنگام مهمانی ها آن را درست می کنند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد كلم خيار چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم‼️
4 نفر
◾️ 3/4 كلم سفيد
◾️7 عدد
◾️ 3 عدد گوجه
◾️ 2 ق غ سس مايونز
◾️ آبيمو
◾️ نمك
◾️ فلفل
مراحل؟؟
15 دقیقه
🔵 كلم سفيدو گوجهها و خيارشورارو نگيني خورد كرده
🔵 سس سالادمون كه شامل سس مايونز و آبليمو و نمك و فلفل به دلخواه آماده ميكنيم
🔵 مخلوط و نوش جان ميكنيم. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی دو رنگ
~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○~○
مواد لازم:
پودر ژله ی توت فرنگی 🍓
بستنی وانیلی 🍦
آب جوش💧🔥
توت فرنگی 🍓
#دسر #عصرونه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلال ماستی🌽•
یه جورایی خیلی خاص خوشمزه است🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سالاد مرغ و گردو رو هم میشه به شکل سالاد خورد هم به شکل ساندویچ پس حتما امتحان کنید
مواد لازم
پنیر خامه ای ۱بسته ۳۵۰ گرمی
سینه مرغ پخته شده ۲عدد
گردو ۲۰ عدد
شوید ۱۰۰ گرم
مایونز ۲ق.غ
لیمو ترش ۴ عدد بزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
❌❌❌نكات❌❌❌
حتما مرغ رو کاملا با برگ بو و فلفل بپزید که بوی زهم نده
به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال که مزه ها به خورد هم برن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_پاستا_پنیری
نصف یک بسته پاستا(پخته شده)
3 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر(100گرم)
1 استکان روغن زیتون(70گرم)
نمک
مواد میانی :
پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید )
طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید.
(تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود.
نوش جان
#کوکو #غذای_نونی #آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ #لقمه خوشمزه، آسون و مقوی😍
لقمه اول :
پنیر، گوجه و خیار و گردو
لقمه دوم :
شکلات صبحانه و موز
با فندق و مارمالاد توت فرنگی
لقمه سوم :
تخم مرغ و زیتون
با خیارشور و گوجه
لقمه اول :
کره بادام زمینی و عسل
با گردو و بادام خرد شده
#صبحانه #لقمه_مدرسه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاغلاما کایسری(یکی از غذاهای ترکیه)😌🤤
مواد لازم👇🏻
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز یا سبز
دو قاشق روغن یا کره
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز
نان لواش چند عدد
مواد لازم سس👇🏻
ماست ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۱ یا ۲ حبه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#مرغ_سوخاری
برای ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ)
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۲ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق غ
آرد سفید به میران لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته
من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین .
مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه .
بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم .
توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره .
برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم .
خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم .
بسیار عالی و ترد میشه .
در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین .
از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#تهچین
برنج 4 پیمانه
ماست غلیظ کم آب 3 لیوان
من از ماست سون استفاده کردم
زرده تخم مرغ 4 عدد
در صورت کوچک بودن تخم مرغها از 5 عدد زرده استفاده کنید
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به مقدار زیااااد
اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
.برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
3.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره)
اگر از زعفران دمکرده استفاده کردید میزان آب نباید بیشتر از 1 قاشق بشه
4.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید.
5.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره
اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست
6.حالا برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
7.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید .
8.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا😉😝)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره...
9.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!!
بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید.
اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم تهچین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه.
🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه.
قالب را در فر200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه(قالب 30×40)
میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید.
بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻