eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
برای جلوگیری از باز شدن فلافل در هنگام سرخ کردن چکار کنیم ؟😋😍 🍣 هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود باید بدانید اندازه دانه های نخودهای چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه های شکر باشد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای جلوگیری از باز شدن فلافل در هنگام سرخ کردن چکار کنیم ؟😋😍 🍣 هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود باید بدانید اندازه دانه های نخودهای چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه های شکر باشد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
گزلمه بادمجان چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧂آرد: 3 لیوان تقریبی 🧂تخم مرغ: 1 عدد 🧂روغن: 1 قاشق غذا خوری 🧂نمک: 1 قاشق چای خوری 🧂آب: به میزان لازم 🧂بادمجان: 2 عدد 🧂سیر:2 عدد 🍆ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده ، پوست آن ها را بگیرید و با سیر له شده بکوبید تا با هم مخلوط شده و به شکل پوره دربیاید. سپس خمیر را آماده کنید ، آرد ، تخم مرغ ، نمک ، روغن و کمی آب را با هم مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود. در ادامه خمیر را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود. خمیر را به اندازه های یکسان تقسیم کرده و با وردنه آن ها را باز کنید. مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را روی خمیر پخش کرده و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره دربیاید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس روغن را بریزید و خمیر را داخل آن سرخ کنید ، بعد از این که هر دو طرف آن را سرخ کردید در یک بشقاب قرار داده و میل کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سلام مهدی قایدی هستم بازیکن معروف به همراه همسرم یه کانال زدم و عکسای شخصی خودم و خونوادمو میذارم😍👇ممنون میشم یه سر بزنید🙏 https://eitaa.com/joinchat/1350107254Cc43cf630f6 https://eitaa.com/joinchat/1350107254Cc43cf630f6 عکس و فیلم شخصی همه بازیگرا🤗💞☝
قلبک عسلی یا باشتک عسلی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥓مواد لازم 🥓 🍭آرد / 225 گرم (2 پيمانه) 🍭بيكينگ پودر / يك قاشق مرباخوري 🍭نمك / يك چهارم قاشق مرباخوري 🍭مارگارين يا روغن جامد / 25 گرم (2 قاشق غذاخوري) 🍭آب گرم / 175 ميلي ليتر (سه چهارم پيمانه) 🍭روغن / براي سرخ كردن 🍭عسل / به ميزان لازم 🍭دارچين / يك قاشق مرباخوري 🧁طرز تهيه 🧁 آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي الك كنيد، سپس روغن را با آن مخلوط كنيد تا شبيه خرده نان شود. آب را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير شده و به دست نچسبد. اين خمير را داخل كيسه فريزر به مدت يك ساعت در دماي محيط استراحت دهيد. روغن را داغ كنيد. خمير را نازك پهن كرده و از آن مربع هايي 2/5 سانتي متري ببريد و در روغن سرخ كنيد. سپس روي دستمال كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن زيادي آن گرفته شود. سپس در ظرف چيده و روي آن عسل بريزيد و در آخر دارچين پاشيده سرو كنيد. نكته 1ـ اين دستور داراي 1840 كيلوكالري انرژي، 163 گرم كربوهيدرات، 22 گرم پروتئين و 100 گرم چربي مي باشد. 2ـ مي توانيد اين شيريني را با خامه نيز سرو كنيد كه بسيار لذيذ خواهد شد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
رتی فیله چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧄مواد لازم🧄 🥩فيله يا راسته گوساله ۲ كيلوگرم 🍖نمك و فلفل به مقدار لازم 🍖روغن به مقدار لازم 🥘طرز تهیه🥘 🥩بهترين رتی با فيله گوساله يا گاو تهيه می‌شود، گوشتی كه به مصرف رتی می‌رسد بايد كمی‌چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدريج جذب گوشت شود. فيله را از طول دولا می‌كنيم و يا دو عدد فيله را كنار هم قرار می‌دهيم و با نخ مخصوص می‌پيچيم.اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديواره بلند كمی‌روغن می‌ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ می‌كنيم، پس از اين كه گوشت خوب برشته شد، حرارت را ملايم كرده تا گوشت پخته شود.گاهی از آب گوشت روی گوشت می‌ريزيم و آن را در ظرف می‌غلتانيم تا كاملاً پخته شود، اگر قبل از پختن، آب آن تمام شد مقداری آب اضافه می‌كنيم و نمك نيز به آن می‌زنيم.پس از پخته شدن و بعد از اين كه آب آن كشيده شد، نخ را از اطراف گوشت باز می‌كنيم و گوشت را ورقه ورقه می‌كنيم، در ظرف مناسبی قرار می‌ريزيم و رويش را سس می‌دهيم و اطراف آن را با پوره سيب زمينی و نخود فرنگی تزئين می‌كنيم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
ویدیویی پخش شده از شبکه ی 3 سیما تو کانال سنجاق شده👆🏻👆🏻👆🏻
برای خوشمزه شدن فسنجان چکار کنیم ؟😋😍 🧆برای اینکه خورش فسنجان شما خوشمزه تر شود و در ضمن روغن بیشتری پس دهد، می توانید از آب سرد استفاده کنید. 🫕در ضمن کم کم آب را اضافه کنید، تا گردوها روغن بیشتری پس دهند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مجبوس کویتی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥘 كه بهش مجبوس_كويتي هم ميكن كه در مجبوس كويتي كشمش هم كمي اضافه ميكنن كه من اضاف نكردم . 🥠 🍗طرز تهيه مرغ رو با پياز و كمي زردچوبه بذاريد خوب بپزه يك عدد پياز بزرك رو رو خلالي كنيد و تفت بديد در حدي كه پياز نرم بشه مرغ رو بهش اضافه كنيد كمي تفت بديد مرغ رو و بعد بهش نمك و ادويه و كمي فلفل سياه و برگ بو و سه تا هل و دارچين و ميخك (تركيب اينها باعث عطر خوش غذا ميشه) و خوب با هم تفتش بديد . لپه را كه من از قبل به مدت ده دقيقه ابپز ميكنم بهش اضافه كنيد و كمي زردچوبه هم بريزيدو خوب هم بزنيد تا تفت بخوره و قشنك به خورد هم بره (اكه دوست داشتيد اينموقع كشمش را اضافه كنيد ميتونيد اين مواد رو بريزيد لا به لأي برنج كه ابكش كرديد و بذاريد دم بكشه يا هم مثل من مواد كه خوب تفت دادم يه كم اب مرغ ميريزم كه كامل نرم بشه و موقع سرو ميريزم روي برنج در هر دو مدل مزه يكيه😀 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍱مواد لازم 🥓سیب زمینی2 عدد بزرگ 🥓پنیر مثلثی4 عدد 🥓شیر1 لیوان 🥓سیر2 حبه 🥓سینه مرغ2 عدد 🥓پودر فلفل قرمز و نمکبمقدار لازم 🥓پنیر پیتزای رنده شده200 گرم 🧆طرز تهیه🧆 🫕سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.پنیرها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را به صورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.سس بدست آمده را روی مرغ ریخته و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا جوش بیاید. مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر بماند.سینی را از فر خارج کرده و روی آن را پنیر پیتزا می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تورندو با سس ترخون و گشنیز چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧆مواد لازم🧆 فيله گوساله 250 گرم پياز يك عدد سير له شده يك تا دو حبه زرده تخم‌مرغ دو عدد ترخون و گشنيز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوري سس گوجه‌فرنگي نصف پيمانهفلفل‌سياه يك قاشق چايخوري سركه نصف پيمانه كره آب شده 100 گرم روغن مايع يك قاشق غذاخوري قارچ 100 گرم نمك و فلفل به ميزان لازم 🥢طرز تهیه🥢 🧂گوشت را نيم ساعت در فلفل بخوابانيد.پياز و سير را در ظرف مناسبي بريزيد.سپس سركه را با مقداري آب، سس گوجه‌فرنگي و كمي نمك روي حرارت كم بگذاريد تا بجوشد و آب آن تمام شود.آن‌گاه آن را برداريد و بگذاريد خنك شود.بعد زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و كمي نمك هم بزنيد و به روش بن‌ماري داغ كنيد.كره را كم‌كم اضافه كنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا سسي مانند مايونز، غليظ به دست آيد. آن‌گاه ترخون و گشنيز را با پياز، سير پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنيد.روي گريل يا يك تابه سنگين، مقداري روغن بريزيد و تورندو ‌را در تابه يا گريل گرم بيندازيد.پس از دو، سه دقيقه برگردانيد و پس از سه دقيقه ديگر نمك بپاشيد و برداريد.تورندو آماده است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کوپ پیاز و سیب زمینی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🌶مواد لازم 🧄آرد 150 گرم 🧄شیر 4/3 پیمانه 🧄پیاز رنده شده 1 عدد 🧄سیب زمینی کوچک رنده شده 1 عدد 🧄کره 20 گرم 🧄تخم مرغ ۱ عدد 🧆طرز تهیه 🥨شیر، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط و آرد را اضافه می کنیم هم می زنیم تا خمیر صاف شود بقیه مواد را اضافه و هر 4/1 لیوان از مخلوط را درون تابه ریخته تا بپزد و باد کند سپس برگردانده تا طرف دیگر آن سرخ شود سپس با خامه ترش سرو می کنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خشک کردن توت سفید در مایکروفر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸مایکروویو، یک روش سریع دیگری برای خشک کردن توت می باشد. سیستم‌های خشک کردن مایکروویو، زمان خشک کردن را بدون اینکه اثر منفی بر روی کیفیت محصول داشته باشند، به طور قابل توجهی کاهش می‌دهند. با استفاده ازماکروویو در عرض ۳ دقیقه میتوانید توت خشک تهیه نمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
گزلمه بادمجان چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧂آرد: 3 لیوان تقریبی 🧂تخم مرغ: 1 عدد 🧂روغن: 1 قاشق غذا خوری 🧂نمک: 1 قاشق چای خوری 🧂آب: به میزان لازم 🧂بادمجان: 2 عدد 🧂سیر:2 عدد 🍆ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده ، پوست آن ها را بگیرید و با سیر له شده بکوبید تا با هم مخلوط شده و به شکل پوره دربیاید. سپس خمیر را آماده کنید ، آرد ، تخم مرغ ، نمک ، روغن و کمی آب را با هم مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود. در ادامه خمیر را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود. خمیر را به اندازه های یکسان تقسیم کرده و با وردنه آن ها را باز کنید. مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را روی خمیر پخش کرده و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره دربیاید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس روغن را بریزید و خمیر را داخل آن سرخ کنید ، بعد از این که هر دو طرف آن را سرخ کردید در یک بشقاب قرار داده و میل کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
قلبک عسلی یا باشتک عسلی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥓مواد لازم 🥓 🍭آرد / 225 گرم (2 پيمانه) 🍭بيكينگ پودر / يك قاشق مرباخوري 🍭نمك / يك چهارم قاشق مرباخوري 🍭مارگارين يا روغن جامد / 25 گرم (2 قاشق غذاخوري) 🍭آب گرم / 175 ميلي ليتر (سه چهارم پيمانه) 🍭روغن / براي سرخ كردن 🍭عسل / به ميزان لازم 🍭دارچين / يك قاشق مرباخوري 🧁طرز تهيه 🧁 آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي الك كنيد، سپس روغن را با آن مخلوط كنيد تا شبيه خرده نان شود. آب را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير شده و به دست نچسبد. اين خمير را داخل كيسه فريزر به مدت يك ساعت در دماي محيط استراحت دهيد. روغن را داغ كنيد. خمير را نازك پهن كرده و از آن مربع هايي 2/5 سانتي متري ببريد و در روغن سرخ كنيد. سپس روي دستمال كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن زيادي آن گرفته شود. سپس در ظرف چيده و روي آن عسل بريزيد و در آخر دارچين پاشيده سرو كنيد. نكته 1ـ اين دستور داراي 1840 كيلوكالري انرژي، 163 گرم كربوهيدرات، 22 گرم پروتئين و 100 گرم چربي مي باشد. 2ـ مي توانيد اين شيريني را با خامه نيز سرو كنيد كه بسيار لذيذ خواهد شد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
رتی فیله چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧄مواد لازم🧄 🥩فيله يا راسته گوساله ۲ كيلوگرم 🍖نمك و فلفل به مقدار لازم 🍖روغن به مقدار لازم 🥘طرز تهیه🥘 🥩بهترين رتی با فيله گوساله يا گاو تهيه می‌شود، گوشتی كه به مصرف رتی می‌رسد بايد كمی‌چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدريج جذب گوشت شود. فيله را از طول دولا می‌كنيم و يا دو عدد فيله را كنار هم قرار می‌دهيم و با نخ مخصوص می‌پيچيم.اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديواره بلند كمی‌روغن می‌ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ می‌كنيم، پس از اين كه گوشت خوب برشته شد، حرارت را ملايم كرده تا گوشت پخته شود.گاهی از آب گوشت روی گوشت می‌ريزيم و آن را در ظرف می‌غلتانيم تا كاملاً پخته شود، اگر قبل از پختن، آب آن تمام شد مقداری آب اضافه می‌كنيم و نمك نيز به آن می‌زنيم.پس از پخته شدن و بعد از اين كه آب آن كشيده شد، نخ را از اطراف گوشت باز می‌كنيم و گوشت را ورقه ورقه می‌كنيم، در ظرف مناسبی قرار می‌ريزيم و رويش را سس می‌دهيم و اطراف آن را با پوره سيب زمينی و نخود فرنگی تزئين می‌كنيم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
دوست داری عضو کانال ۱۰ هزار تومنی عضو بشی⁉️ بله 80% خیر 20%
برای خوشمزه شدن فسنجان چکار کنیم ؟😋😍 🧆برای اینکه خورش فسنجان شما خوشمزه تر شود و در ضمن روغن بیشتری پس دهد، می توانید از آب سرد استفاده کنید. 🫕در ضمن کم کم آب را اضافه کنید، تا گردوها روغن بیشتری پس دهند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سینی سیب زمینی با مرغ به طریقه آلمانی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍱مواد لازم 🥓سیب زمینی2 عدد بزرگ 🥓پنیر مثلثی4 عدد 🥓شیر1 لیوان 🥓سیر2 حبه 🥓سینه مرغ2 عدد 🥓پودر فلفل قرمز و نمکبمقدار لازم 🥓پنیر پیتزای رنده شده200 گرم 🧆طرز تهیه🧆 🫕سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.پنیرها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را به صورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.سس بدست آمده را روی مرغ ریخته و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا جوش بیاید. مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر بماند.سینی را از فر خارج کرده و روی آن را پنیر پیتزا می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مجبوس کویتی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥘 كه بهش مجبوس_كويتي هم ميكن كه در مجبوس كويتي كشمش هم كمي اضافه ميكنن كه من اضاف نكردم . 🥠 🍗طرز تهيه مرغ رو با پياز و كمي زردچوبه بذاريد خوب بپزه يك عدد پياز بزرك رو رو خلالي كنيد و تفت بديد در حدي كه پياز نرم بشه مرغ رو بهش اضافه كنيد كمي تفت بديد مرغ رو و بعد بهش نمك و ادويه و كمي فلفل سياه و برگ بو و سه تا هل و دارچين و ميخك (تركيب اينها باعث عطر خوش غذا ميشه) و خوب با هم تفتش بديد . لپه را كه من از قبل به مدت ده دقيقه ابپز ميكنم بهش اضافه كنيد و كمي زردچوبه هم بريزيدو خوب هم بزنيد تا تفت بخوره و قشنك به خورد هم بره (اكه دوست داشتيد اينموقع كشمش را اضافه كنيد ميتونيد اين مواد رو بريزيد لا به لأي برنج كه ابكش كرديد و بذاريد دم بكشه يا هم مثل من مواد كه خوب تفت دادم يه كم اب مرغ ميريزم كه كامل نرم بشه و موقع سرو ميريزم روي برنج در هر دو مدل مزه يكيه😀 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو با عدس و گوشت مزه‌دار شده اول عدس رو ۴ ساعت خیس کنید، بعد از ۴ ساعت آب رو عوض کنید، با کمی نمک اون رو خوب پوره کنید. (آب به اندازه‌ای بریزید که یکم روی عد‌ها رو بگیره) پوره عدس رو با کمی روغن روی حرارت ملایم، پخش کنید. ۱۰ دقیقه برای هر طرف کافیه. برای مزه‌دار کردن گوشت: گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم یک عدد فلفل‌دلمه، یک عدد پیاز (رنده کنید وآب اونهارو بگیرید) تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
حامد آهنگی بازم ترکوند 🤣🤣🤣 👻👻 عجب بشری این مرد 👻 تیکه های نایاب برنامه شباهنگ 😁👇 https://eitaa.com/joinchat/1757806839C1fe1932a42 ایسگاه گرفتن های حامد 😂👇 https://eitaa.com/joinchat/1757806839C1fe1932a42 لامصب چه تیکه هایی میندازه🤭 ☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گردو روسی 🌹 آرد حدودا یک و نیم پیمانه ( برای من حدود دو قاشق اضافه اومد ) پودر قند سی و پنج گرم تخم مرغ دو عدد وانیل یک‌ پنسه کره ۱۱۵ گرم نکات❌دستوری مهم در ویس زیر 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرازی 😋 برنج یک پیمونه عدس نصف پیمونه کلم واسه این مقدار نصف یه کلم متوسط هویج یه دونه بزرگ سبزی خرد شده شامل شوید و تره و سیر و ریحون و ترخون دویست گرم (ریحون و ترخونش باید به نسبت بقیه بیشتر باشه و سیر هم قابل حذفه) پیاز گوشت با استخوان ترجیحا” نمک فلفل زرچوبه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻