eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#فلافل_مرغ 😋 نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ 🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. 🔸سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست و ازین قبیل سوالها،در جواب بگم این شیوه بنده ست،شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از #عید_غدیر💚
✨💚✨ با سلام کمتر از ۱ روز مانده تا { } ساده ترین کارهایی ک میشه غدیر را فریاد زد ✔️⭐️حتما توی عکس پروفایلهاتون ✔️⭐️حتما اگر میتوانید ایستگاه صلواتی بزنید ✔️⭐️حتما یه شیرینی پخش کنید ✔️⭐️حتما اگر توانشو دارید چندتا لقمه بگیرید و پخش کنید ✔️⭐️حتما به گوش مردم با یه مولودی غدیر را برسانید 💚✨ ✨💚
#كيك_سيب_زمينى 😋 سيب زمينى آب پز ٧ عدد مرغ ريش شده يك پيمانه نخود فرنگى و هويج آب پز نصف پيمانه خيارشور ٤ عدد سس مايونز ٣ ق غ كره ٥٠ گرم نمك و فلفل به ميزان لازم ابتدا سيب زمينى آب پز را نمك و فلفل زده و خوب نرم ميكنيم، كره تقريبا آب شده را هم اضافه ميكنيم. قالب را چرب كرده و تمام كف و ديواره آن را از سيب زمينى ها پر ميكنيم. مرغ پخته و ريش شده، خيارشور نگينى خورد شده، نخود فرنگى و هويج خورد شده را مخلوط كرده و سس مايونز ميزنيم. مواد را درون قالب ميريزيم و كمى فشار ميدهيم، بعد روى آن را با باقيمانده سيب زمينى پر ميكنيم. قالب را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار ميدهيم. پس از كمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برميگردانيم و به دلخواه تزيين ميكنيم. نكات: هنگام سرو كردن با سس مايونز خوش طعمتر ميشود. ميتوان به دلخواه سبزيجات ديگرى را اضافه كرد. قبل از برگرداندن با چاقو كناره ها را آزاد كنيد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#شیک_طالبی 🍸 😋 🔸یک عدد طالبی خورد شده برای نیم ساعت تا یکساعت داخل فریزر بذارید تا خوب تگری بشه شکر سه قاشق غذاخوری اگر طالبی ها شیرین بود احتیاج نیست شکر استفاده کنید بستنی وانیلی(۳۰۰ گرم) لیوانی که اکثر سوپر مارکت ها دارند چهار تا پنج تا میتونید از بستنی های کیلویی هم استفاده کنید همه ی مواد رو داخل پارچ مخلوط کنید ریخته و با هم مخلوط کنید برای تزیین هم میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید با تکه های میوه و یا شکلات یا خلال پسته به همین راحتی یک نوشیدنی خیلی دلچسب درست کنید و لذت ببرید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
این کیک زیبا😍 با دنیا دنیا ارادت و🌹 یک جهان آرزوهای قشنگ تقدیم به تمام سادات☘ مخصوصا سادات 🍀 کانال خودمون😊 #عیدتون_مبارک🌹🍃
#حلوا_رولتی 💢نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید #نکته : 💢برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه . #طرز_تهیه در پست زیر 😍👇👇 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_رولتی 💢نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱
: ✅نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ). نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه . ✅با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین . شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید . با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید . حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه . با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین . بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید 🍰 @fast_food
#نان_صبحانه موادلازم: 💢خمیرمایه یک قاشق غذاخوری اب یا شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع پنجاه گرم شکر سی گرم هل یا زنجبیل اسیاب شده یک قاشق مرباخوری تخم مرغ یک عدد ارد به مقداری که خمیر نچسبد نمک نصف قاشق چایخوری 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_صبحانه موادلازم: 💢خمیرمایه یک قاشق غذاخوری اب یا شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع پنجاه گرم شکر سی
💢خمیرمایه+یک ق غذاخوری شکر +اب یا شیر در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم و میگذاریم عمل بیاید . 💢۲.تخم مرغ+شکر +هل+روغن مایع + را در کاسه ی بزرگی بریزید و خمیر مایه عمل امده را به ان اضافه کنید. 💢۳.کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبد ،خمیر را خوب ورز دهید وروی ان را سلفون کشیده وبا حوله بپوشانید و یک ساعت زمان استراحت بدهید. . 💢۴.خمیر ور امده رامجدد ورز دهید تا گاز ان گرفته شود و به شکل دلخواه دراورده و در سینی فر قرار دهید. ۵.با الک روی نانها ارد بپاشید و با تیغ برش بزنید ۶.داخل فر از قبل گرم شده با دمای صدو هفتاد درجه قرار دهیدو پانزده دقیقه تا بیست و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد، روی نان با حرارت پایین فر باید طلایی شود. کاسه ی ابی داخل فرهای گازی قرار دهید. فرهای برقی با کانوکشن در دمای صدو شصت درجه پخت را انجام دهند و فر را فقط ده دقیقه قبل گرم کنند. . 🍟 @fast_food
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍋 ▫️مرغ (متوسط) 1عدد ▫️نمک به میزان لازم ▫️کره به میزان لازم ▫️زعفران (آبکرده) به میزان لازم ▫️آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری ▫️پیاز 1 عدد ▫️فلفل دلمه ای 1 عدد ▫️پودر سیر 2 قاشق مرباخوری ▫️سیب زمینی به میزان لازم ▫️پوره گوجه فرنگی نصف لیوان 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم. 🔸روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیمروی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.بعد از پخت فویل رو برمیداریم. 🔸مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم. ♦️در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود 🍟 @fast_food
#دسر_كرم_نسكافه شير ٤ پيمانه خامه صبحانه یک پيمانه شکر ١٢ قاشق سوپ خوری پودر ژلاتين چهار قاشق آب سرد نصف پيمانه نسكافه دو قاشق سوپ خوری طرز تهیه دسر كرم نسكافه: شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود. بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید. سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد 🍟 @fast_food