eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد لبو با کلم بنفش😍😍 🍜طرز تهیه لبوی پخته شده(لبو رو به شکل نواری برش میدیم)و هویج خلالی و نازک بریده شده کلم بنفش ریز ریز شده و یه مقدار خیلی کم ذرت چاشنیش هم بستگی به ذائقه ها داره میتونید از سرکه بالزامیک و سس سرکه بالزامیک کمی هم شیرین مزه س یا اینکه سس انار یا ابلیمو یا سس سرکه خرما(من به شخصه از سس سرکه بالزامیک استفاده میکنم چون شیرین و ملسه) و در اخر دوستانی که اهل سس مایونز هستند میتونن از سس مایونز استفاده بکنن و نوش جان کنید. این سالاد رو اگر با ابلیمو مصرف میکنید چون لبوهاش شیرین هستند,مزه این سالاد ملسه(ترش و شیرین) بعد از درست شدن این سالاد بهتره یک ساعت توی یخچال بمونه تا با شیره لبو و هویج ها نرم بشن. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#قرابیه_کره_ای 😋 250گرم کره 1لیوان پودر شکر 1لیوان نشاسته سیب زمینی 2لیوان آرد 1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری) 1قاشق مرباخوری کاکائو 3قاشق غذاخوری پودر پسته 🔸کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید.در یک چانه پوور کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛🍤میگو سیخی ۳۰۰ گرم میگو ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ عدد لیموترش نمک و فلفل به مقدار لازم ابتدا آب لیمو رو بگیرین و داخل یه کاسه بریزین و بعد نمک، فلفل، زعفران و سیر رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین.  میگو هارو به مخلوط اضافه کنین. میگو هارو به مواد آغشته کنین و بعد میگوها آماده سیخ زدنه. احتیاجی به خواباندن میگو برای مدت طولانی داخل مواد نیست چون سیرو زعفران خیلی زود کاملا به میگو مزه میدن. حالا مثل تصویر میگو هارو به سیخ چوبی بکشین. 💢داخل یه ماهیتابه مقدار خیلی کمی حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی روغن بریزین و سیخ هارو داخل ماهیتابه بذارین و کمی از مایه زعفران و سیر رو هم اضافه کنین. حالا بدون اینکه در ماهیتابه رو ببندین ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین. حالا میگو هارو با حرارت متوسط بپزین و گاهی زیرو رو کنین تا هر دو طرف پخته بشه. کل زمان مورد نیاز برای پخت میگو زیر ۱۰ دقیقه است. اگه دوست داشته باشین میتونین زمان پخت رو افزایش بدین تا میگو ها سرخ و طلایی هم بشن   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_کراکت_بادمجان موادلازم📝 بادمجان کباب شده ۴عدد  جعفری یا سبزی معطر ۳ق س خ  سیب زمینی ۳عدد پنیر پارامسان ۲ق س خ  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری یک پیمانه  روغن ذرت جهت سرخ کردنی به میزان لازم سیر آسیاب شده ۳حبه پنیر پیتزا ۱/۲پیمانه  آردسفید ۱/۴پیمانه  تخم مرغ ۲عدد  آبلیمو ۱ق س خ  •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 برخیـز ڪه صبـح رنگی پاییز است... 🍂 این منظرہ پرشرار وشورانگیز است... 🍂 نقاش ڪشیدہ نقشی‌از مهر و سپهر... 🍂 این تابلو ازعشـق و هنر لبریز است... ☀️ #صبحتـون_پر_مهر
غذاهای 3سوته😋
#_کراکت_بادمجان موادلازم📝 بادمجان کباب شده ۴عدد  جعفری یا سبزی معطر ۳ق س خ  سیب زمینی ۳عدد پنیر پار
✍طرزتهیه:  1.ابتدا با دمجان ها را کبابی کرده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری میکنیم 2.سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می کنیم و سیر آسیاب شده ،پنير پيتزا و پارمزان و آرد و ادویه ها و آبلیمو به آن اضافه می شود. 3.بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط کردیم. اگر مواد بدست چسبید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد 4.از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍰😊 موادلازم: تخم مرغ:3عدد شکر: یک لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته آرد:1/5لیوان آب پرتقال یا شیر :نصف لیوان بیکینگ پودر:1 ق م •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍰😊 موادلازم: تخم مرغ:3عدد شکر: یک لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته
طرزتهیه: اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه، روغن و آب پرتقال یا شیر رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،مواد رو داخل قالب ریخته داخل فر به مدت 35_40دقیقه قرار میدیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کلوچه خرمایی😍😍 🍥مواد لازم: آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱/۲ لیوان شیر و لرم ۱/۳ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخوری پودر مخمر ۲ قاشق چایخوری کره ۴ قاشق غذاخوری خرما مقدار لازم تخم مرغ برای رومال •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کلوچه خرمایی😍😍 🍥مواد لازم: آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱/۲ لیوان شیر و لرم ۱/۳ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخور
👈طرز تهیه : آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید. خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود سپس خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یا میکسر خرما را له کنید می توانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید . به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید ، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شکل دهید یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز ان را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شود. تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید . سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند. کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید ، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید سپس سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗ناگت مرغ 🍗 👈اول باید یدونه سینه مرغ خامو خورد کنین و تو غذاساز بریزین چن پالس بزنین تا مرغتون کاملا حالت چرخ شده به خودش بگیره و یکنواخت و چسبناک بشه. بعدش نمک، فلفل قرمز، زرچوبه و یه قاشق چایخوری سیر رنده شده یا یه حبه سیر رو به مرغ اضافه کنین. یدونه پیازم جداگونه با سایز ریز رنده کنینو آبش رو کاملا بگیرین (خوب آبشو بگیرینا وگرنه موقع سرخ وا میره). حالا پیاز آب گرفته و صدو پنجاه گرم پنیر پیتزا هم اضافه کنین به مرغا و باز غذاسازو چند پالس بزنین تا مواد حالت خمیر مانند و چسبناک پیدا کنه و کاملا یکنواخت بشه. حالا موقع شکل دادن ناگتتونه پس اندازه یه گردو ازش بردارین و گلوله اش کنین. بعد با فشار دست بهش شکل بدین و کاملا به آرد سوخاری آغشته اش کنین بعدش روغن بریزین تو ماهیتابه و وقتی کاملا داغ شد ناگتهارو دونه دونه بندازین تو روغن تا سرخ بشه و آخرم بذارین تو دستمال تا روغن اضافیش بره . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پیراشکی طرز تهیه خمیر پیراشکی:دو لیوان آرد ،نصف سیب زمینی متوسط پخته شده و له شده یک قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه رو با کمی آب ولرم و شکر حل کنید(یک قاشق مربا خوریشکر) نصف لیوان شیر ، نصف لیوان اب ولرم ،آرد به اندازه ایکه خمیر به دست نچسبه،تمام مواد رو مخلوط کنید ورز بدید روی خمیر رو با یک دستمال تمیز بپوشونید و بزارید یکی دو ساعتی استراحت کنه بعد سیب زمینی پخته شده و له شده رو به خمیر اضافه کنید و هر موادی که دوست دارید پر کنید من گوشت چرخ کرده رو با پیاز فراوون سرخ کردم البته پیازهرو با غذاساز خیلی ریز کردم و ادویه کاری ،اویشن و فلفل سیاه و درصورت تمایل فلفل قرمز و چند قاشق جعفری و گشنیز خرد شده و قارچ و هویج ابپز با مواد مخلوط کردم و سرخش کردم و بعد از سرد شدن بین خمیر گذاشتم و در ظرف روغن خیلی داغ سرخ کردم. از خمیر یک گلوله بردارید و با وردنه پهن کنید (بصورت گرد ،ضخیم نباشه)و از مواد وسط خمیر بزارید و دو طرف رو روی هم بزارید و دالبری بپیچونید و یا میتونید با انگشت خمیرو بهم بچسبونید و یا با چنگال خمیرو روی هم بزارید و بچسبونید و یا خمیر رو روی هم بیارید و بپیچونید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح ها را بہ سلامے بہ تو پیوند زنم اے سر آغازترین روز خدا صبح بخیر بہ امیدی ڪہ جوابے ز شما مےآید گفتم از دور سلامے بہ شما صبح بخیر حضرت عشق سلام💚🙏💚 #صبحتون_حسینی✨
‌ #پاناکوتا_انبه😍😍 پودر ژلاتین 1 ق غ آب 3 ق غ شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه عصاره وانیل یک هشتم ق چ انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شیرینی شکلات آلمانی بدون فر😍😍 بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد شکر یک دوم پیمانه کره 120 گرم پودر کاکائو یک چهارم پیمانه رنده پوست پرتقال 1 ق س گردو خورد شده یک دوم پیمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
شیرینی شکلات آلمانی بدون فر😍😍 بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد شکر یک دوم پیمانه کره
طرز تهیه: کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو   وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد   میشه پسته  هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دسر ماقوت😍😍 ✍ مواد لازم شکر : یک ونیم پیمانه آب :۵ پیمانه نشاسته گل :یک پیمانه گلاب :نصف پیمانه زعفران دم کرده :به مقدار لازم پودر کاکائو :یک قاشق مرباخوری خلال بادام :یک چهارم پیمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
دسر ماقوت😍😍 ✍ مواد لازم شکر : یک ونیم پیمانه آب :۵ پیمانه نشاسته گل :یک پیمانه گلاب :نصف پیمانه
گلاب وخلال بادام را باهم مخلوط کرده کنار میزاریم نشاسته رو با آب سردمخلوط میکنیم میذاریم تا پخته بشه در مدتی که پخته میشه مدام هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشه بعد که بوی خامی نشاسته از بین رفت شکر را اضافه کرده وهم میزنیم بعد گلاب وخلال رو افزوده وقتی گلاب به خورد ماقوت رفت وغلیظ شد از روی حرارت برمیداریم مواد رو سه قسمت میکنیم یک قسمت زعفران ویک قسمت کاکائو اضافه میکنیم .داخل ظرف سرو لایه لایه میریزیم بهتره لایه اول رو که میریزیم کمی صبر کنید تا یکم ببنده بعدلایه بعدی رو بریزید .روش دیگه هم که میتوان داخل ظرف های ماست خوری بریزید باید از یکی کمک بگیرید دوتا رنگ دست خودتون ویکی دست همکارتون وهمزمان باهم داخل ظرف سرو بریزید این روش هم خیلی زیبا میشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_عربی ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️شیر سه پیمانه ▫️شکر نصف پیمانه ▫️کرم کارامل یک بسته ▫️پودر نسکافه دو قاشق مربا خوری ▫️بیسکوییت پتی بور  وانیلی یک بسته ▫️خامه صبحانه پاکتی یک بسته (صورتی) ▫️ژلاتین دو قاشق غذاخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_عربی ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️شیر سه پیمانه ▫️شکر نصف پیمانه ▫️کرم کارامل یک بسته ▫️پودر نسکافه دو
🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸کرم کارامل و شکر و پودر نسکافه و شیر رو با هم مخلوط میکنیم بعد میزاریم روی شعله گاز تا تمام دونه های شکر داخلش حل بشه بعد میریزیم داخل مخلوط کن و بیسکوییت و خامه و ژلاتین که از قبل بن ماری کردیم به موادمون اضافه میکنیم و همه مواد رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه مواد رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب کردیم و میزاریم سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه *اگه مخلوط کن شما تحمل گرما رو نداره بهتره بزارین شیرتون سرد بشه فقط بیسکوییت رو داخل شیر گرم بریزین تا بیسکوییت نرم بشه بعد همه موادو بریزین داخل مخلوط کن 🔸بن ماری کردن ژلاتین (به دو قاشق ژلاتین ده قاشق اب اضافه کنین کناری بزارین تا روش کف کند بعد بزارین روی بخار کتری در حال جوش تا همه ذرات ژلاتین در اب حل بشه و یه مایع شفاف بدست بیاد ) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_موکای_پنیری ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته ▫️آرد دو و نیم لیوان ▫️پودرکاکائو نیم لیوان ▫️نسکافه دوقاشق غذاخوری که با سه قاشق سوپخوری آب جوش باید حل بشه ▫️شیر نیم لیوان ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️بکینگ پودر دوقاشق چایخوری ▫️وانیل یک سوم قاشق چایخوری ▫️شکر یک و نیم لیوان ▫️روغن مایع نیم لیوان ▫️نمک نوک قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_موکای_پنیری ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته ▫️آرد دو و نیم لیوان ▫️پودرکاکائو نیم ل
🔴طرز تهیه🔻🥮 🔸آرد و پودرکاکائو و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین و کنار بذارین تخم مرغها رو با شکر و وانیل دو دقیقه بزنین تا پفدار و کرم رنگ بشن. روغن و نسکافه رو اضافه کنین. 🔸پنیر رو داخلش بریزین و با دور کند همزن بزنین تا کاملا یکدست بشه و پنیر هیچ گلوله ای نداشته باشه.شیر رو اضافه کنین و آرد رو کم کم داخل موادتون بریزین و با لیسه فولد کنین. داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کردین بریزین و توی فر با حرارت 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزین(چون دمای فرها متفاوته...امکان داره زمان پخت کمتر یا بیشتر بشه) با خلال دندون چک کنین. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كيك_چاي تخم مرغ 4عدد آرد 2/5ليوان بكينگ پودر 1ق م وانيل 1ق چ دارچين 1ق م پودر كاكاوو2/5ق غ شكر1/5ليوان روغن مايع نصف ليوان چاي دمكرده 1ليوان ماست 1ق غ براي سس: شكلات تخته ايي 100گرم شير 3ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#سلام_روز_زیباتون_بخیر ☕ 😊🍁🍂 به فصل زیبای پاییز خوش آمدید 🍁🍂 دراولين روزهای فصل پاییز🍁🍂🍁 براتوت قلبی عاری از 🍁🍂 بغض و کدورت چشمی بینا🍁🍂 دستی توانگر🍁🍂 و لحظاتی ناب و عاشقانه🍁❤🍁 آرزومندم🍁🙏🍁 پاییز مبارک🍁🍂🍁🍂🍁
غذاهای 3سوته😋
#كيك_چاي تخم مرغ 4عدد آرد 2/5ليوان بكينگ پودر 1ق م وانيل 1ق چ دارچين 1ق م پودر كاكاوو2/5ق غ شكر1
تخم مرغ را همراه شكر بمدت پنج دقيقه هم ميزنيم بعد ب ترتيب،روغن مايع،چاي،ماست،وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم بعد ارد را همرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو الك كرده و اروم اروم ب مواد اضافه ميكنيم همچنين دارچين را بعد مايع را داخل قالبي ك چرب كرديم ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت35دقيقه قرار ميدهيم بعد از فر در اورده روشو با شكلات ابكرده و شير مخلوط كرده و روي كيك ريخته سرو مينماييم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_كيك_خاگينه_قالبی😋 مواد لازم: تخم مرغ 3عدد ماست 2ق س آرد 4ق غ بكينگ پودر 1ق م روغن مايع 4ق غ براي شربت: شكر 1/4پيمانه آب 1پيمانه زعفران 2ق غ گلاب نصف پيمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_كيك_خاگينه_قالبی😋 مواد لازم: تخم مرغ 3عدد ماست 2ق س آرد 4ق غ بكينگ پودر 1ق م روغن مايع 4
طرزتهیه: ابتدا شربت را اماده ميكنيم شكر را با اب قاطي كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم چند جوش ك زد زعفران و گلاب را اضافه كرده و زيرشو خاموش كرده ميزاريم خنك بشه. تخم مرغ را با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد ماست،روغن مايع را اضافه كرده و آرد را ب همراه بكينگ پودر الك كرده و اضافه كرده و هم ميزنيم قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ريخته توي فر ك از قبل با درجه حرارت180گرم كرديم ريخته بمدت 30دقيقه قرار داد بعداز فر در اورده و شربت ك خنك شده روي خاگينه ريخته و توي يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو ميكنيم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم) 4 قاشق غذا خوری آرد از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذا خوری کره  برای سس شکلاتی: 1پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر
✍طرزتهیه: برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_هویج اب هویج ۲ لیوان پر بستنی ۱ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۵ ق غ (بستگی ب طعم هویج داره) آب سرد نصف لیوان ژلاتین ۳ ق غ سر خالی وانیل نوک ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food