غذاهای 3سوته😋
#دسر_عربی ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️شیر سه پیمانه ▫️شکر نصف پیمانه ▫️کرم کارامل یک بسته ▫️پودر نسکافه دو
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸کرم کارامل و شکر و پودر نسکافه و شیر رو با هم مخلوط میکنیم بعد میزاریم روی شعله گاز تا تمام دونه های شکر داخلش حل بشه بعد میریزیم داخل مخلوط کن و بیسکوییت و خامه و ژلاتین که از قبل بن ماری کردیم به موادمون اضافه میکنیم و همه مواد رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه مواد رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب کردیم و میزاریم سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه *اگه مخلوط کن شما تحمل گرما رو نداره بهتره بزارین شیرتون سرد بشه فقط بیسکوییت رو داخل شیر گرم بریزین تا بیسکوییت نرم بشه بعد همه موادو بریزین داخل مخلوط کن
🔸بن ماری کردن ژلاتین (به دو قاشق ژلاتین ده قاشق اب اضافه کنین کناری بزارین تا روش کف کند بعد بزارین روی بخار کتری در حال جوش تا همه ذرات ژلاتین در اب حل بشه و یه مایع شفاف بدست بیاد )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_موکای_پنیری ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته
▫️آرد دو و نیم لیوان
▫️پودرکاکائو نیم لیوان
▫️نسکافه دوقاشق غذاخوری که با سه قاشق سوپخوری آب جوش باید حل بشه
▫️شیر نیم لیوان
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️بکینگ پودر دوقاشق چایخوری
▫️وانیل یک سوم قاشق چایخوری
▫️شکر یک و نیم لیوان
▫️روغن مایع نیم لیوان
▫️نمک نوک قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_موکای_پنیری ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته ▫️آرد دو و نیم لیوان ▫️پودرکاکائو نیم ل
🔴طرز تهیه🔻🥮
🔸آرد و پودرکاکائو و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین و کنار بذارین
تخم مرغها رو با شکر و وانیل دو دقیقه بزنین تا پفدار و کرم رنگ بشن.
روغن و نسکافه رو اضافه کنین.
🔸پنیر رو داخلش بریزین و با دور کند همزن بزنین تا کاملا یکدست بشه و پنیر هیچ گلوله ای نداشته باشه.شیر رو اضافه کنین و آرد رو کم کم داخل موادتون بریزین و با لیسه فولد کنین.
داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کردین بریزین و توی فر با حرارت 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزین(چون دمای فرها متفاوته...امکان داره زمان پخت کمتر یا بیشتر بشه)
با خلال دندون چک کنین.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_چاي تخم مرغ 4عدد آرد 2/5ليوان بكينگ پودر 1ق م وانيل 1ق چ دارچين 1ق م پودر كاكاوو2/5ق غ شكر1
تخم مرغ را همراه شكر بمدت پنج دقيقه هم ميزنيم بعد ب ترتيب،روغن مايع،چاي،ماست،وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم بعد ارد را همرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو الك كرده و اروم اروم ب مواد اضافه ميكنيم همچنين دارچين را بعد مايع را داخل قالبي ك چرب كرديم ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت35دقيقه قرار ميدهيم بعد از فر در اورده روشو با شكلات ابكرده و شير مخلوط كرده و روي كيك ريخته سرو مينماييم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_كيك_خاگينه_قالبی😋 مواد لازم: تخم مرغ 3عدد ماست 2ق س آرد 4ق غ بكينگ پودر 1ق م روغن مايع 4
طرزتهیه:
ابتدا شربت را اماده ميكنيم شكر را با اب قاطي كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم چند جوش ك زد زعفران و گلاب را اضافه كرده و زيرشو خاموش كرده ميزاريم خنك بشه.
تخم مرغ را با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد ماست،روغن مايع را اضافه كرده و آرد را ب همراه بكينگ پودر الك كرده و اضافه كرده و هم ميزنيم قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ريخته توي فر ك از قبل با درجه حرارت180گرم كرديم ريخته بمدت 30دقيقه قرار داد بعداز فر در اورده و شربت ك خنك شده روي خاگينه ريخته و توي يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو ميكنيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی
مواد لازم📝
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذا خوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذا خوری کره
برای سس شکلاتی:
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر
✍طرزتهیه:
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.
سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.
سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_هویج اب هویج ۲ لیوان پر بستنی ۱ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۵ ق غ (بستگی ب طعم هویج داره) آب
#طرز_تهیه
ابتدا اب هویج رو چندبار از صافی ریز رد کنید و بعد بهش بستنی رو ک کاملا شل شده اضافه کنید و بعد بهش خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه . ژلاتین و شکر و اب سرد رو باهم مخلوط کنید و ب روش بنماری حلش کنید و بعد ب موادتون اضافه کنید و بعد داخل قالب چرب شده برزید و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید
#تزیین_دسر
ژله بستنی آلوورا هستش درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قااب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_مربا_بهارنارنج موادلازم بهارنارنج : دوپیمانه شکر : سه پیمانه آب : دوپیمانه آبلیمو : دوقاشق غذاخ
✍طرزتهیه:
گلبرگهای بهارنارنج رو ابکشی کنید و روی حرارت با مقداری اب بگذارید و به محض اینکه خواست شروع به جوشیدن کنه آبشو خالی کنید و روش آب سرد بریزید و این کار رو دو تا سه بار تکرار کنید تا تلخی گل گرفته بشه.
شکر و اب رو داخل یه قابلمه دیگه روی حرارت بزارید تا بجوشه و قوام بیاد.
و گلبرگها رو که قبلا تلخیشو گرفتید بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت داخل شهد بجوشه کافیه.در مرحله اخر ابلیمو رو اضافه کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه.و در صورت تمایل زعفران برای خوشرنگ شدن بیافزایید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_خرما_و_دارچین 😋
کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان
🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_ماگما ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شكر ۱ ليوان ▫️روغن مايع نصف ليوان ▫️شير ۱ ليوان ▫️ب
🔴طرز تهیه🔻🍰
🔸ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده.
🔸حالا تخم مرغ و شكر را باهم مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته
آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم.
🔸داخل قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از قالب در اورده برش زده سرو ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_زرشك 😋
♦️از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین.
🔸پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم)
مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#خورشت_آلو_اسفناج_با_گوشت ⛱ 🔻مواد لازم🔻 ▫️گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم ▫️اسفناج بخار پز نيم كيلو ▫️آلو خو
🔻طرز تهيه🔻🍛
🔸ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود)
🔸حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آلبالو_پلو 🍒 😋
🔸اول آلبالو ها رو شسته و هسته هاشون رو ميگيرم بعد شكر رو لابه لاش ميريزمو بعد از چند ساعت استراحت دادن بهش ميزارم بجوشه و با آبي كه خودش پس ميده نسبتا قوام بياد برنج رو رو از قبل خيس ميكنم و آبكشي ميكنم تهديگ سيب زمينيم رو ته قابلمه ميچينم برنج رو قسمتي زعفروني مخلوط و دم ميزارم و قسمتي رو هم با شهد آلبالو مخلوط و با آلبالو هاگوشه قابلمه ميريزم تا با برنج دم بکشه رون مرغ رو اول از همه با روغن و زرچوبه و نمک خوب سرخ میکنم نصف استکان اب و فلفل دلمه ای و یدونه پیاز کنار مرغا میزارم رو حرارت کم تا بپزه و ابش کشیده بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_پوست_لیموترش 🍋 😋
پوست لیمو ترش 1 کیلو
سرکه 3 کیلو
نمک 1/2 قاشق
🔸برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. بدین ترتیب که داخل آنها را کاملا خالی و تمیز کنید. سپس آنها را دوبار در آبجوش بجوشانید و سپس چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آنها کاملا گرفته شود. پوست لیمو ها را روی پارچه پهن کنید و دو سه روز اجازه دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
شیشه سرکه را حاضر کنید و پوست لیمو ها را درون آن بیندازید. سپس سرکه را بجوشانید و آن را به همراه نمک روی پوست لیمو ها بریزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food