شکلات بادام زمینی
3 عدد شکلات مترو بزرگ 6گرمی
2لیوان مغز بادام زمینی
1قاشق غذاخوری پر کره
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شکلاتهای مترو را با کره در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بزارید تا کره و شکلاتها ذوب شوند و آنها را با هم ترکیب کنید.وقتی شکلات و کره آب شدند زیر گاز را خاموش کنید و پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم بزنید و سپس بادام زمینی ها را اضافه کنید و با قاشق به خوبی با مخلوط شکلات ترکیب کنید.در ظرفی کاغذ روغنی بیاندازید و این مخلوط را روی کاغد روغنی بریزید و در همه جای ظرف به طور مساوی پخش کنید ظرف حاوی شکلات را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد از این زمان برش بزنید و سرو کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
سالاد کارتوفل
سیب زمینی پخته ۳ عدد بزرگ
هویج پخته ۲ عدد
نخود فرنگی پخته ۲ پیمانه
ذرت پخته کمتر از ۱ پیمانه
ژامبون(کالباس) ۳۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
کنسرو لوبیا ۱ عدد یا لوبیا پخته طعم دار شده ۲ پیمانه
پیازچه ۷ عدد
شوید تازه ۱ دسته
چاشنی سالاد:
ماست چکیده،سس مایونز،سس سیر،سس خردل ملایم،آبلیمو تازه،نمک،فلفل،پودر سیر
(چاشنی ها رو هر کدوم و دوست نداشتید استفاده نکنید)
همه مواد ومربعی خرد کنید و با سبزی خرد شده و چاشنی ها مخلوط کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ماقوت زعفرانی
نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_انار_و_لبو
لبو ۵عدد
سیب ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۲ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#سالاد_ماکارونی_قالبی مواد لازم پاستا مدل دار نصف بسته ژامبون مرغ خرد شده ۱ پ خیار شور خرد شده ۱
طرز تهیه
ابتدا پاستارو میجوشونیم کامل که نرم شد ابکش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه.
ژامبون,خیارشور,ذرت و نخودفرنگی رو باهم مخلوط میکنیم و به پلستای سرد شده اضافه میکنیم.
سس مایونز رو با نمک و ابلیمو و فلفل مخلوط میکنیم و به پاستا اضافه میکنیم.
مواد رو اروم مخلوط میکنیم کف قالب مورد نظر سلفون کشیده و مواد رو داخلش میریزیم بعد ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم,بعد از این تایم داخل ظرف سرو برگردونده و تزیین میکنیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
پودینگ خامه ای شکلاتی😍😍
چیپس های شکلاتی نصف پیمانه
شیر کم چرب یک پیمانه
پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
پودر قند یک سوم پیمانه
پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل کمی
ویفر شکلاتی ۴عدد
طرز تهیه :
چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.
پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و وانیل را در مخلوط کن هم بزنید تا نرم و یک دست شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مواد را در ۴ ظرف یک نفره بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت تخممرغ4 عدد آرد100گرم شکر100 گرم آب جوش 2 قاشق غذاخورى وانیل نوك قاشق چایخوری عسل1 قاشق مرب
طرز تهیه رولت خامه:
آرد رو سه مرتبه الك كنيدو كنار بذاريد
زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید،سفيده رو اونقدر بزنيد كه وقتى ظرف رو برمى گردونيد از ظرف جدا نشه زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل رااضافه و حسابى بزنيد تا كرمى و كشدار شود آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب به زرده اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيدسينى 30 در40 رو كاغذ روغنى بندازيد مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 200درجه گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدين.
اجازه بدين رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک بشه (برای این منظور بهتر یک سینی روی سینی رولت قراربدين تا سطح رولت خشک نشه) يا اگه سينى هم اندازه قالب رولت نداشتين
روش یه پارچه بذارين تا سریع خشک نشه با گرمایه خودش خنک بشه بعد پشت رو كنيدکاغذو جدا كنيدو با پارچه تمیز رول كنيدو نيم ساعت داخل يخچال بذاريد بعد از اين مدت از يخچال خارج كرده سپس خامه کشی و رول کنید
بهتر رولت بعد از خامه كشى24 ساعت داخل یخچال استراحت كنه
براى اينكه رولت كاكائويى داشته باشيد دو قاشق از ارد بردارين و به جاش پودر كاكائو بريزين .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_دسر_رولى_شكلاتى كه من هم رولش كردم هم قالبى درستش كردم.. مواد لازم 📝 شير يك ليتر شكر يك ليوان پ
✍طرزتهیه:
شير و شكر،ارد و نشاسته ،پودركاكائو رو همه رو با هم مخلوط كنيد و روى حرارت ملايم بذاريد تا مثل فرنى غليظ بشه،در اخر وانيل و پودر نارگيل و كره رو اضافه كنيد و هم بزنيد و پنج دقيقه با حرارت كم بذاريد تا بپزه..... بيسكوئيت رو پودركنيد و كف تابه ى پيركس بريزيد و مواد رو روش بريزيد(يه لأيه ى نازك)بعد روش پودر نارگيل بريزيد و بذاريد تو يخچال تاخنك بشه،وقتى خنك شد و خودش رو گرفت سه سانت سه سانت برش بزنيد و به ارومى رولش كنيد.... من چند تا رو تو قالب ريختم و قالبى درآوردم و تو پودر بيسكوئيت گذاشتم و همه جاش رو بيسكوئيتى کردم...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#محلبی_انار
برای قسمت ژله ای انار
🔸2.5لیوان آب انار تازه گرفته شده(اندازه لیوان 200ml)
🔸2.5قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت
🔸1استکان شکر (70گرم)با توجه به ترشی انار و مزه دلخواهتون میتونید مقدار شکر را تغییر بدین
برای محلبی :
🔸3لیوان شیر
🔸نصف لیوان شکر
🔸نصف لیوان آرد
🔸1قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔸1قاشق غذاخوری کره
🔸1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#محلبی_انار برای قسمت ژله ای انار 🔸2.5لیوان آب انار تازه گرفته شده(اندازه لیوان 200ml) 🔸2.5قاشق غذا
📝این مواد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز مداوم هم بزنید و بپزید 1تا 2دقیقه بعد از اینکه جوش آمد و قوام گرفت و غلیظ شد گاز را خاموش کنید و در حالی که داغ است در قالبهای سیلیکونی مافینی تقسیم کنید و در هرقالب مافین 1نا 2قاشق غذاخوری بریزید و در یخچال بگذارید و صبر کنید تا به خوبی سرد شود.
به جز کره و وانیل همه مواد را در یک قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید تا به نقطه جوش برسد .کره و وانیل را اضافه کرده و 1تا 2دقیقه بپزید تا غلیظ شود و سپس زیر گاز را خاموش کنید.محلبی را بین تمام مافین ها روی قسمت ژله ای انار تقسیم کنید و قالبها را با محلبی پر کنید و در یخچال 2تا3ساعت دیگر استراحت دهید تا خودش رو بگیرد و ببندد.سپس در ظرف پذیرایی برگردانید و روی اونو با پودر پسته را تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_دسر_لاوانتین_انار موادلازم📝 شیر یک پیمانه آب انار یک پیمانه ارد گندم دو سوپ خوری نشاسته ذرت دو قا
✍طرزتهیه:
ابتدا دو تا کیک اسفنجی نیاز داریم من تو ی قالب ۱۴ دو تا کیک اسفنجی ساده پختم داخلش را خالی نمودم و کنار گذاشتم بعد پودر ژلاتین را با نصف آب انار به صورت بن ماری ذوب می نماییم و همه مواد بالا را به غیر از خامه فرم گرفته کنار میگذاریم ،ژلاتین بن ماری،دونه انار را با هم خوب مخلوط نموده تا ذرات آرد و زرده کاملا مخلوط و یکدست بشود روی حرارت میگذاریم مرتب مخلوط می نماییم تا به غلظت فرنی برسد در آخر پس از خاموش نمودن حرارت ژلاتین ذوب شده و خامه فرم گرفته را هم اضافه و میگذاریم تا یکم از حرارت بیفتد و بعد انار دون شده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم مایه بدست آمده را توی کیک که تو خالی کرده بودیم به نسبت مساوی میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . برای لایه رویش و برای این میزان هفتاد گرم شکلات سفید را بن ماری کنید و با سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه مخلوط نموده و پس از بسته شدن مواد روی کیک لاوانتین را با آن پوشش دهید...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
✅کیک گلاب و هل😍😍 ✍ مواد لازم: شکر:یک لیوان تخم مرغ:سه عدد آرد :دو و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه شیر
🍜 طرز تهیه:
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپکهای_بادام_هندی_خرما😍😍
بادام هندی ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو ۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
خرما ۱۷۵ گرم
آب ۳ ق چ
بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کرده نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را جدا کرده به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود مواد را با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر چیده سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغزآجیلها هم میتوانید استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
سالاد تاكوي مكزيكي لايه لايه
اول به ترتیب لایه كاهو ،لوبيا قرمز پخته،گوجه،ذرت،سس تند،چرخكرده تفت داده شده با نمك و فلفل و پودرسير و آويشن،برگه ي ذرت تردديلا پودرشده و بعد روش خامه ترش اگر نبود ماست چكيده تو اون شيشه خوشگل سرو کردم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پاناکوتا_شکلاتی 🍫 😋 شیر 3لیوان شکر 3/4 لیوان شکلات 80تا100 گرم پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر
🔸اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببند
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رب_الو •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#رب_آلو
الان که فصل آلو هست میتونید رب ترش وخوشمزه تو خونتون درست کنید فرقی نداره آلو زرد باشه ویا آلو قرمز هر آلوی که باشه با این روش درست میشه خیلیا هسته رو بیرون میارن بعضیا هم با هسته میپزن و سپس از صافی رد میکنن فرقی نداره
آلوها رو تمیز بشورید و هسته هاشو در بیارید وبریزید تو قابلمه وبزازید رو گاز با پشت قاشق کمی له کنید تا آب بندازه(لازم نیست آب بریزید)خودش آب میندازه وقتی آلوها نرم شدن گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد بشه
سرد که شد از صافی رد کنید با فشار دست این کار رو انجام بدید تا تفاله زیادی نداشته باشه
دوباره منتقل کنید به قابلمه وبزارید رو گاز با شعله بالا
مواظب باشید ته نگیره وگرنه رب تلخ میشه
رب که داره غلیظ میشه نمک بزنید
رب که غلیظ شد گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه وبزارید یخچال برای ماندگاری طولانی فریزر بزارید.
👈اگر دیدید هنگام پخت رب ته گرفته فوری منتقل کنید به قابلمه دیگه
👈وقتی رب غلیظ شد نمک بزنید مرحله اول بزنید رب تیره میشه
👈رب به اندازه کافی غلیظ نشه زود کپک میزنه
👈این رب برای انواع خورشت بجای آبغوره واب لیمو ازش استفاده میشه
👈برای مزه دار کردن خوراک مرغ
بعنوان چاشنی برای بادمجان کبابی
در خورشت کرفس ..قورمه سبزی و..
در خورش قیمه همراه رب نصف قاشق از این رب استفاده کنید
👈توجه کنید رب گوجه فرنگی برای رنگ دهی به غذا ازش استفاده میشه ولی رب آلو برای ترش شدن غذا ازش استفاده میشه درضمن به غذا هم لعاب میده تو مرغ هم خیلی خوشمزه ست😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_خوووشمزه😋😋😋
دوستای گلم فوروارد فراموش نشه💕💕💕
دستور پخت: ابتدا مرغها را به صورت جداگانه خوب سرخ میکنیم. در تابه ای دیگر یک عدد پیاز بزرگ را سرخ کرده، بعد از کمی طلایی شدن به آن ادویهای لازم و دلخواه را میزنیم. من از زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز استفاده میکنم. بعد رب را اضافه کرده، توجه کنید یکم رب زیاد بزنید ک خوش رنگ تر بشه. هویج و آلو و فلفل دلمه هم میتونید اضافه کنید. بعد سس اماده شده رو روی مرغها بریزید. یکی دو لیوان( بستگی به تعداد مرغ هاتون داره) آب بریزید روش. بعد از این که خوب غلیظ شد و جا افتاد، خورش مرغ آمادس. نوووش جان❤❤❤
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از گسترده چمران
#داستان_عجیب_شهیدی_که سردار شهید سلیمانی خواست کنار او دفن شود
* به من گفته بود در کنار اروند بمان و جذر و مدّ آب را که روی میله ثبت می شود بنویس. بعد هم خودش برای مأموریّت دیگری حرکت کرد.
نیمه های شب خوابم برد. آن هم فقط 25 دقیقه.
بعداً برای این فاصلة زمانی، از پیش خودم عددهایی را نوشتم. وقتی حسین و دوستش برگشتند، بی مقدّمه به من خیره شد و گفت: .....
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
خاطره منتشر نشده از بارزانی نخست وزیر کردستان عراق درباره سردار شهید سلیمانی
🔹داعش به دروازه های اربیل رسیده بود و بیم آن می رفت که شهر اشغال شود. من با آمریکایی ها، ترک ها، انگلیس، فرانسه وحتی عربستان تماس گرفتم که همه مقامات این کشورها درجواب گفتند که فعلا هیچ کمکی نمی توانند بکنند.
فورا با حاج قاسم تماس گرفتم و اوضاع را دقیقا شرح دادم.
🔹حاج قاسم به من گفت: من فردا صبح بعد از نماز صبح اربیل هستم. به اوگفتم فردا دیر است همین حالا بیایید.
🔹حاجی گفت:👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
هدایت شده از گسترده چمران
❤️من سرمازده را گرم در #آغوش بگیر ...
به هوای #بغلت بود که سرما خوردم😍❤️
از این #پیامهای_عاشقانه میخوای؟😍
دوست داری با #شیرین_زبونی همسرتو عاشقترش کنی 🥰
بیا تو کانال زیر هرروز کلی #پیام و #نامه عاشقانه میذاره از دستت نره👇
http://eitaa.com/joinchat/1387200545C3953985694
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•