eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 😋 🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم. رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🦪 😋 ۲ ق م کنجد ۱ ق م زیره پودر فلفل قرمز ۶۸۰گرم فیله قزل آلا ۲ عدد لیمو ۲ ق غ روغن زیتون ۱ ق م نمک ترجیحا نمک دریا ۲ ق غ مرزنگوش 🔸روغن زیتون را در تابه داغ کنید. مرزنگوش و فلفل قرمز و کنجد و زیره را در ظرفی مخلوط نمایید و کنار بگذارید. گوشت ماهی را به پهنای یک سانتی خرد کنید. لیمو را حلقه حلقه کنید و به ترتیب در هر سیخ چوبی ماهی و حلقه های لیمو را به سیخ بکشید. نمک و ادویجات مخلوط شده را روی ماهی بپاشید. سپس در روغن زیتون حدود ۱۰ دقیقه دو طرف آن را سرخ نمایید. با سبزیجات سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍊😋 🔸آب پرتقال 50 گرم 🔸رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی 🔸وانیل کمی 🔸شکر 75 گرم 🔸روغن مایع 50 گرم 🔸تخم مرغ 2 عدد 🔸آرد 125 گ 🔸نمک یک پینس 🔸نصف ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مینی_کیک_پرتقالی 🍊😋 🔸آب پرتقال 50 گرم 🔸رنده پوست پرتقال 1 ق چ سرخالی 🔸وانیل کمی 🔸شکر 75 گرم 🔸روغن
🔸تخم مرغ و شکر را با برقی زده تا کشدار و روشن بشه حدود 3 دقیقه وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقالو اضافه و مخلوط کنید سپس روغن را با مواد مخلوط کنید با برقی فقط در حد مخلوط شدن آرد و bp و کمی نمک را 3 بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید اگه گوله بود، دو سه ثانیه با برقی صافش کنید داخل کاپ کیکا بریزید فر 180 از قبل گرم شده حدود 35 دقیقه ولی زودتر بهش سر بزنید ♦️ اگه سس پرتقال هم درست کنید و روش بریزید خیلی بهتر میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 هویج 3 عدد متوسط برنج 3 پیمانه ذرت پخته شده 1/5 پیمانه قارچ 6 عدد شیره خرما 3 ق غ زعفران به مقدار لازم روغن و آب به مقدار لازم 🔸ابتدا هویج ها را پوست کنده و رنده می کنیم. سپس هویج رنده شده را با روغن کمی تفت می دهیم. قارچ ها را خرد می کنیم و به همراه ذرت پخته شده به هویج اضافه می کنیم و قدری تفت می دهیم. سپس شیره خرما را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.برنج راآبکش می کنیم ومخلوط موادرالابلای برنج آبکش شده در قابلمه می ریزیم. زعفران آبزده را روی برنج می ریزیم و می گذاریم که دم بکشد. می توانید از سالاد فصل و سبزی خوردن تازه در کنار این هویج پلو لذت ببرید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. همین. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید. 🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون. نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸پیاز رو همراه روغن سرخ میکنیم و بعد مخلوط گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن نمک،ادویه،زردچوبه،فلفل رو اضافه میکنیم و بعد رب گوجه بهش میزنیم و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا کمی سرخ بشن و به روغن بیافتن. 🔸برنج رو آبکش کنید و بعد نیمی از برنج رو کف قابلمه که از قبل روغن ریختید و داغش کردید بریزید و بعد مایه گوشت رو روی برنج بریزید و بعد باقی برنج رو اضافه کنید و برای ۴۵ دقیقه تا نیم ساعت بزارید دم بکشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه) ماست یک پیمانه =۲۶۰ گرم روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد ۲۱۰ گرم آرد ۸۵۰ گرم (۵ پیمانه و نیم) وانیل کمی بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چ خمیر مایه ۲/۱ قاشق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_قندی 🧇 😋 تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست
🔸تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت یا کمی بیشتر استراحت می دهیم و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه قالب میزنین و می سرخین. (می تونین توی مواد میانی تون یکم جوز هندی هم رنده کنید) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜 😋 یک پیمانه برنج عدس یک پیمانه دال عدس 1.5 پیمانه پیاز خام سه عدد متوسط شلغم نیم کیلو نمک و فلفل و زرد چوبه روغن و نعنا داغ به میزان لازم سبزی آش پاک شده و خرد شده حدود 400 گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آش_شلغم 🍜 😋 یک پیمانه برنج عدس یک پیمانه دال عدس 1.5 پیمانه پیاز خام سه عدد متوسط شلغم نیم کیل
🔸همه مواد رو داخل قابلمه ریخته به اندازه کافی اب میریزیم تا آش به جوش بیاد وقتی جوش امد درب ظرف رو گذاشته تاآاش جا بیفته نکته اصلی این آش مرتب هم زدنش هست میتونید از مقداری آب قلم یا گوشت قلقلی هم توی این آش استفاده کنید آش خیلی خوشمزه ای هست حتمادرستش کنید اگرم شلغم دوست ندارید میتونیدحذفش کنید ولی توصیه میکنم از این انتی بیوتیک قوی گیاهی حتما استفاده کنیداگرم دوست داریدیه کم فلفلش روبیشتربزنید که دیگه واقعا نورعلی نورمیشه این آش بدون کشک سرو میشه و میتونید بالیمو ترش مصرف کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍢 😋 🔸نصف سینه مرغ ، صد گرم گردو سابیده شده ، سه قاشق رب انار ملس ، یک عدد پیاز درشت ، نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن مایع یا کره آب شده ، زعفرونم دوست داشتید بریزید من نریختم 🔸سینه مرغی و کبابی خورد کنید بریزید تو یه ظرف بعد پیاز و پوست بگیرید و خلالی خورد کنید بعد پیاز خورد شده و رب انار و گردو و نمک و فلفل و روغن و به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنی تا حسابی مواد به خورد مرغا بره بعد در ظرفتونو ببندید و بزارید تو یخچال کم کم سه چهار ساعتی بمونه بیشتر باشه بهتر بعد پیازا رو حتما جدا کنید ( میسوزه ) به سیخ بکشید و کبابش کنید من به سیخ چوبی کشیدم قبلش سیخ و خیس کردم تا نسوزه بعد تابه رو چرب کردم با حرارت کم سرخش کردم چون رب انار و گردو داره مدام سیخ و چرخوندم تا نسوزه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸نصف سینه مرغ را با پیاز و نمک وفلفل وکمی رب وزردچوبه ویه مقدار کمی اب پخته و‌ ریش ریش کنید بعد با سه تا قاشق سس پستو و دو ق غ ماست یونانی و کمی سس مایونز(قابل حذف)و یک فنجان پنیر(هر پنیری که دوست دارید)مخلوط کنید نمک وفلفل سیاه وقرمز هم اضافه کرده خوب هم زده ونیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد هر مدل که دوست داشتید برای سرو من یک مقدارش را روی نان باگت گذاشتم وروی اون پنیر ریختم وبا کاهو گوجه تزیین کردم ویه مقدار هم روی نون تست قالب زده گذاشتم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍿 😋 🔻آرد ذرت : دو سوم لیوان 🔻آرد گندم : ۱ لیوان 🔻آب : نصف لیوان 🔻روغن مایع : یک سوم لیوان 🔻بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری 🔻نمک : نوک قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#چیپس_ترتیلا 🍿 😋 🔻آرد ذرت : دو سوم لیوان 🔻آرد گندم : ۱ لیوان 🔻آب : نصف لیوان 🔻روغن مایع : یک سوم لی
🔸ابتدا همه مواد خشک با هم الک کنید و داخل کاسه ای بریزید روغن مایع و بهش اضافه کنید با قاشق کمی مخلوط کنید حالا آب رو اضافه کرده و خیلی خوب با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. به اندازه یه چونه کوچیک از خمیر بردارید و خمیر و با وردنه باز کنید(هر چه نازکتر باشه بهتره)کاسه ای کوچیک را روی خمیر بزارید و به شکل دایره قالب بزنید و به شکل مثلث برش بزنید داخل روغن داغ سرخ کنید و با سس سرو کنید ♦️نکته: آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق داره آرد ذرت زرد رنگه میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید. میتونید این چیپس و با یک قاشق سس کچاب تند(فلفلی)هم درست کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ يك عدد رو با آلو خورشتي يك پيمانه قيصي هم يك پيمانه به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍟 😋 🔸سیب زمینی هارو خلال کنید.یک ظرف آب رو جوش بیارید. سیب زمینی هارو توش بریزید در حدی بجوشن که کمی نرم بشن.(پنج دقیقه حدودا یا کمی بیشتر) سیب زمینی های پخته شده تو آب رو آبکش کنید بگذارید کنار... روغنو توی ظرف کوچیک و گود ریخته و داغ کنید... به نسبت یک لیوان آرد یک قاشق نشاسته ذرت و کمی آب...و ادویه دلخواه که من نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز زدم...مخلوط کنید کم کم قاشق قاشق آب رو اضافه کنید تا مخلوط غلیظی بدست بیاد (توی دستور اصلی نوشته بود سیب زمینی هارو بزنید توی مخلوط و بعد بزنید توی کورن فلکس و بعد سرخش کنید من کورن فلکس نداشتم از پودر سوخاری درشت پانکو استفاده کردم جدا نزدم ریختم توی همین مخلوط و سیب زمینی رو زدم توش و بعد سرخ کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 🔸درست کردنش راحته از شب قبل هم میتونید درست کنید یه هر مدل هم میتونید دیزاین کنید تو کلم برگ خیلی خوشگل میشه من یه مقداری توی اون ریختم مابقی تو پیاله برای این مقداری که توی عکس میبینید من نصف یک سینه مرغ کامل رو اب پز کردم و بعد ریش بزرگ کردم چهار عدد قارچ هم خرد کردم و با کمی کره خوب تفت دادم 🔸توی یه کاسه مرغ +قارچ+ یه پیاله ماست خوری ذرت پخته+ یه پیاله ماست خیارشور خرد شده + چند برگ از همون کلم رو خرد کردم البته میتونید کاهو هم بریزید +نصف فلفل دلمه ای بعد بهش نمک و کمی آبلیمو تازه و چند ق سس و چند ق ماست اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و گذاشتم یخچال به همین سادگی میتونید طبق ذائقه تون مواد هارو کم یا زیاد کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸چهار عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا كشدار بشه،يك ليوان ماست و نصف ليوان روغن مايع ريختم،كمي نمك و زعفران زدم و در انتها يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق غذا خوري بيكينگ پودر اضافه كردم و مخلوط كردم،از اين مايه تو قالب چرب شده به اندازه نيمي از قالب ريختم و روش مواد گوشتي مثل مايه ماكاروني و فلفل دلمه نگيني ذرت كمي پاپريكا و آويشن ريختم و بعد مجددا روش از مايه ريختم ، تو فر با دماي١٦٥ به مدت نيم ساعت آماده شد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
 🍃💞 ﷽ 💞🍃 پروردگارا ... در این صبحدم سرد زمستانی قرار دلهای بیقرار ما باش ... گرمی بخش وجودمان باش ... قلبهایمان را سرشار از عشق ... و انسانیت ‌ما را کامل بفرما ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم: گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر، خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ 1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه 1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه فلفل قرمز تازه جعغری خرد شده مواد لازم برای سس کباب: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/3 فنجان روغن زیتون نمک 1½ قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کباب_گوشت_اسپانیایی مواد لازم: گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر، خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خر
طرز تهیه: چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food