eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
#کیک_مخملی کیک مخملی کیک مخصوص روز عشاق میباشد و بسیار پر طرفدار است که برای درست کردن اون سرکه است
طرز تهیه : ابتدا آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و بعد دو سه بار الک کنید حال شکر و جوش شیرین و نمک هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. حال در یک ظرف روغن مایع و رنگ خوراکی و سرکه را به خوبی مخلوط میکنیم. حال باتر میلک یا همون دوغ بی نمک را به مخلوط شکر و آرد اضافه میکنیم ولی هنوز هم نزنید بعد مخلوط سرکه و رنگ و سرکه را نیز اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. برای درست کردن این کیک از همزن برقی استفاده نکنید چون همزدن زیاد باعث خشکی کیک میشود. حال دو عدد تخم مرغ را هم اضافه کنید و در حدی که فقط مخلوط شود هم بزنید بیشتر هم نزنید. فر را که با درجه حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۵ درجه سانتیگراد نیم ساعت قبل از شروع کار روشن کنید تا خوب فر گرم شود و قالب کیک را با کره به خوبی چرب کنید. و حال مواد را داخل قالب کیک بریزید. و قالب را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و در حین پخت اصلا در فر را باز نکنید. حواستون باشه بعد از پخت تا یک ربع در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد کیک را از فر خارج کنید و بعد از ۵ دقیقه از قالب خارج کنید. و کیک شما آماده هست میتوانید آن را تزئین کنید. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ماست و خیار خیار ریز خرد شده ۵عدد ۲ حبه سیر له شده شوید خرد شده به دلخواه ماست چکیده ۲ لیوان کمی آب گردو برای تزئین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
: کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد ‌پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با1ق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یکسمت تخم مرغ.کمی پنیر پیتزا یا1ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید .تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دستور خاصی نداره زیرش که برش های کاهو هست و تزئینات روش: هویج رنده و ورقه ورقه شده، لبو رنده و برش زده شده، خیار، گوجه، کلم سفید و قرمز ساطوری شده، ذرت، زیتون، فلفل دلمه و فلفل سبز تند اون فلفل دلمه گوگولیه اون گوشه هم یه فلفل دلمه سایز کوچیکه ک از قسمت بالا هفتی هشتی برش دادم و توشو خالی کردم و با سس سالاد پرش کردم و کمی نعناع خشک روش ریختم. خیارهای وسط هم بصورت نواری با پوست کن ورقه ورقه کردم و رول کردم.به همین راحتی. طرحش هم کاملا ذهنی بود.البته ایده اصلی رو از چند تا عکس اینترنتی گرفتم اما طرح نهایی که پیاده کردم ذهنی بود.فقط کمی حوصله و دقت میخواد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ نخود فرنگی هویج سیب زمینی برنج نمک+فلفل+زردچوبه برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
اول سیب زمینی‌ها رو آبپز میکنیم و پوست میگیریم و حبه ای خورد میکنیم بعد دوعدد پیاز خورد و تفت میدیم به اندازه سبک شدن پیازها و حالا نمک و زرچوبه و فلفل اضافه میکنیم و قبل از سرخ شدن پیازها سیب زمینیهارو که آماده کردیم اضافه میکنیم (چون پیازها بعدش با سیب زمینیها تفت میدیم و سرخ میشه) و مخلوط میکنیم باپیاز وچن دقیقه ای روی حرارت متوسط مخلوط میکنیم و میتونید ادویه های دلخواه مثل پودر لیمو و پودر شمبلیله وکمی روغن بهش اضافه کنید حتی میتونید ی قاشق رب گوجه بهش بزنید. نوش جان به همین سادگی خیلی زود آماده میشه ی فست فود شیرازیه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍭 😋 🔸اول سیب را به صورت چیپس برش زدم با یه لیوان آب و شکر و چند قطره رنگ خوراكى گذاشتم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه ،بعد سیبا رو روی هم و از یک طرف شروع به پیچیدن کردم تا به شکل گل در بیاد با خلال دندان ثابتش کردم و کنار گذاشتم یه کم از ژله آلوورا که ازقبل طبق دستورش آماده کرده بودم داخل قالب ریختم و به صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببنده ولى خيلى سفت هم نشه 🔸بعداز اینکه بست رُزهایی که با سیب درست کرده بودم گذاشتم روی ژله آلوورا خلال دندانها رو از سیب ها جدا کردم و یه کم دیگه ژله ریختم تا رُزها ثابت بِشَن، برای برگ از نعنا استفاده کردم بعد بقیه ژله آلوورا روبا شیر مخلوط كردم روى ژلهى قبلى ريختم تا ويترينش مشخص بشه و لایه ی بعدی ژله تمشک استفاده کردم ،برای درست کردن ویترین میتونید از میوه هایی مثل توت فرنگی ،شاه توت ، ژله رولی و... در استفاده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از گسترده | برند🎖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من همیشه فکر می‌کردم فقط بعد از سال‌ها کار کردن و پس‌انداز پول، می‌تونم صاحب مغازه بشم. اما «باسلام» بهم ثابت کرد بدون حتی هزارتومن پول هم می‌تونم غرفه‌دار باشم و محصولاتمو بفروشم! این ویدئوی محصولاتیه که من تونستم توی «باسلام» بفروشم. اگر شما هم دوست دارید پول مغازه ندید و محصولاتتون رو راحت بفروشید بیاید توی لینک زیر: 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://bslm.me/g6Dhr
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به همه. من مرضیه نصراللهی هستم و این ویدئو درباره‌ی کسب‌وکار منه. در بازار "باسلام". خداروشکر من هم تونستم روی پای خودم بایستم و کسب‌وکار خودم رو داشته باشم. اگر شما هم می‌خواید حرفه‌ای مستقل باشید و یه تیم قوی مشتیبانی‌تون کنن "باسلام" برای شماست: 👇👇👇👇👇👇👇👇 https://bslm.me/PtAGJ
🍜 😋 🔸ابتدا دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خورد میکنیم به همراه زردچوبه و روغن داخل قابلمه تفت می دیم.پیاز ها که طلایی شد نصف پیمانه لپه خیس شده و یک پیمانه برنج نیم دانه ایرانی اضافه کردم اب ریختم اجازه بدین تا لپه بپزه و برنج باز باشه بعد سبزی آش رو اضافه کردم نمک و فلفل آش رو میزون کرده سبزی که باز شد یه لیوان آب انارکه حدود چهار تا انار بزرگ بود و دو قاشق غذاخوری رب انار که توی کمی آب رقیق کردم بهش اضافه کردم. 🔸کوفته ریزه درست کردم یه مقدار برای روی آش کنار گذاشتم بقیه رو داخل آش ریختم. دیگه اجازه میدیم آش جا بیفته وبه اصطلاح لعاب بندازه.بعداز پخت هم با پیاز داغ و نعنا داغ و کوفته ریزه و انار دون شده تزیین کردم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍫 😋 🔸شیر : ۲ لیوان 🔸آرد سفید : نصف لیوان 🔸نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری 🔸شکر : نصف لیوان 🔸پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری 🔸شکلات تخته ای : نصف فنجان 🔸خامه صبحانه : نصف یک عدد 🔸وانیل : نصف قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋 🔸شیر : ۲ لیوان 🔸آرد سفید : نصف لیوان 🔸نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری 🔸شکر : نصف لیوان 🔸
🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸مرغ هارو با نمک ‌فلفل وزردچوبه و زعفران مزه دار کنید و بعد با حرارت کم دو‌طرفش روسرخ کنید،توی تابه ای پیاز خرد کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه و بعد رب گوجه رو چند دقیقه توش تفت بدید و‌بعد مرغ های که سرخ شده رو‌اضافه کنید و آب بریزید و‌بذارید تا بپزه،نیم ساعت آخر کمی غوره یا ابغوره بهش اضافه کنید و بذارید سسش غلیظ بشه چند تا هم هویج سرخ کنید و به سس مرغ اضافه کنید و بذارید بپزه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیزم. من مهتاب سمیع فنی هستم و تخصصم میناکاریه. خیلی وقت بود دنبال یه فضایی برای فروش محصولاتم می‌گشتم که صنایع دستی براشون ارزشمند باشه و مشتری‌هام بتونن بهتش اعتماد کنن. "باسلام" با ضمانت فروش و پشتیبانی حرفه‌ایش تونست این کار رو انجام بده. اگر شما هم می‌خواید توی این بازار محصولاتتون رو بفروشید وارد لینک زیر بشید: 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://bslm.me/OdHFn
🍘 😋 🔸سیب زمینی و هویج خام رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت کنید، گوشت چرخ کرده گوساله رو اضافه کنید، نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید و کمی پودر سوخاری و کمی ترخون و مرزه خشک، کامل ورز بدید و مخلوط کنید و با دست شکل بدید و داخل روغن فراوان سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغنش گرفته بشه، نوش جان ♦️میتونید گوجه سرخ کنید و کنارش سرو کنید یا با گوجه خام و خیارشور سرو کنید ، ♦️هویج و ترخون و مرزه به هیچ عنوان حذف نشه، •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 🔸ابتدا ١٢٥ گرم پودر قند و ١/٢ق چ هل و ١٢٥ گرم روغن كاملا جامد و ١/٤ق چ زنجبيل و ١عدد زرده را به مدت ٥دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي ١٢٥گرم و آرد ١٢٥گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود ٢ الي ٣بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت ١ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي ١٦٠ درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه ١٢گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت ٢٠ دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز. من مریم شهبازی هستم و همیشه دلم می‌خواست بتونم روی پای خودم بایستم و کسب‌وکار خودم رو داشته باشم. خداروشکر «باسلام» بهم کمک کرد و حالا برای خودم یه کار حرفه‌ای دارم. اگر شما هم می‌خواید روی پای خودتون بایستید وارد لینک زیر بشید: 👇👇👇👇👇👇👇👇 https://bslm.me/dCDzf
🧇 😋 🔻آرد :200 گرم 🔻کره: 100 گرم 🔻زرده تخم مرغ :1 عدد 🔻پودر قند:1/2 پیمانه 🔻وانیل:1/4 ق.چ 🔻رنده پوست لیمو 🔻مارمالادتوت فرنگی: 100 گرم 🔻پودر قند:برای تزیین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍮 😋 ▫️شکر ۱ کیلو گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۳ عدد ▫️جوهر لیمو ۱/۸ ق چ 🔸آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. 🔸بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم. اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_اتریشی 🧇 😋 🔻آرد :200 گرم 🔻کره: 100 گرم 🔻زرده تخم مرغ :1 عدد 🔻پودر قند:1/2 پیمانه 🔻وانیل:1/4
🔸کره و زرده تخم مرغ و پودرقند و وانیل و رنده پوست لیمو رو با هم مخلوط کنید و به آرد اضافه کنید. موادو با هم مخلوط کنید(با دست ورز بدین) تا خمیرجمع بشه. خمیرو نیم ساعت در یخچال بزارین. بعد از این مدت خمیرو با وردنه باز کنید و با کاتر(هر کاتری دوست دارین)قالب بزنید. یکی از خمیرها رو ساده و دیگری رو سوراخ دار کنید(با کاتر). با حرارت 175 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدین.بعداز پخت،شیرینی بدون سوراخ و مارمالاد بزنید و شیرینی کاتر زده شده رو روش قرار بدین.و پودر قند روش الک کنید. ♦️کره هم دمای محیط باشد. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 به پنجشنبه خوش آمدید ☀️ صبح است 🌸 و یک سبد گـل🌸 تقدیم هرنگاهتون🌸 هر گـل ســـلام دارد 🌸 بر روی همچو ماهتون 🌸 سلام صبحتون بخیر🌸
🍪 😋 🔸۲۰۰گرم شکر و ١٠٠گرم گردو و ١٠٠گرم پودرکیک ١ق چ پودرکاکائو و بکینگ پودر۱/۲ق چ و ١/٨ ق چ دارچین باهم مخلوط میکنیم. ۱عددسفیده را اضافه میکنیم. یکبار ازچرخگوشت ردمیکنیم. 🔸حالا ٨٠گرم سفیده اضافه کرده مواد باهم ۲بار دیگه چرخ میکنیم. بعد روی حرارت کم قرار میدهیم تاشکرش حل بشه وموادمون داغ بشه اما نباید اصلا بجوشه. وقتی شکرش حل شد روغن مایع ۱ق س و روغن جامد۱ق س و ١ق س سركه رااضافه میکنیم. کمی که سردشد توی یخچال قرار میدهیم. تاکمی خنک بشه و مواد باید راحت ازقیف بیرون بیاد. 🔸روی سینی کاغذروغنی قرار میدهیم روی کاغذ رو هم باروعن جامد برس میکشیم روش ارد برنج الک میکنیم. فر حتما باید با دما بالا ۲۰۰درجه گرم بشه. اما بادما۱۷۰ پخت بشه. مدت زمان پختش هم ۱۸تا۲۵ دقیقه است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food