#سمبوسه_آبادانی 😋
🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم.
بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم .
سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم.
کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم.
شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید.
در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#زرشک_پلو_با_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ هارو با نمک فلفل وزردچوبه و زعفران مزه دار کنید و بعد با حرارت کم دوطرفش روسرخ کنید،توی تابه ای پیاز خرد کنید و تفت بدید تا سبک و طلایی بشه و بعد رب گوجه رو چند دقیقه توش تفت بدید وبعد مرغ های که سرخ شده رواضافه کنید و آب بریزید وبذارید تا بپزه،نیم ساعت آخر کمی غوره یا ابغوره بهش اضافه کنید و بذارید سسش غلیظ بشه
چند تا هم هویج سرخ کنید و به سس مرغ اضافه کنید و بذارید بپزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیزم. من مهتاب سمیع فنی هستم و تخصصم میناکاریه. خیلی وقت بود دنبال یه فضایی برای فروش محصولاتم میگشتم که صنایع دستی براشون ارزشمند باشه و مشتریهام بتونن بهتش اعتماد کنن. "باسلام" با ضمانت فروش و پشتیبانی حرفهایش تونست این کار رو انجام بده. اگر شما هم میخواید توی این بازار محصولاتتون رو بفروشید وارد لینک زیر بشید:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://bslm.me/OdHFn
#کباب_شامی 🍘 😋
🔸سیب زمینی و هویج خام رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت کنید، گوشت چرخ کرده گوساله رو اضافه کنید، نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل قرمز بزنید و کمی پودر سوخاری و کمی ترخون و مرزه خشک، کامل ورز بدید و مخلوط کنید و با دست شکل بدید و داخل روغن فراوان سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغنش گرفته بشه، نوش جان
♦️میتونید گوجه سرخ کنید و کنارش سرو کنید یا با گوجه خام و خیارشور سرو کنید ،
♦️هویج و ترخون و مرزه به هیچ عنوان حذف نشه،
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شيريني_شاه_پسند 🥯 😋
🔸ابتدا ١٢٥ گرم پودر قند و ١/٢ق چ هل و ١٢٥ گرم روغن كاملا جامد و ١/٤ق چ زنجبيل و ١عدد زرده را به مدت ٥دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي ١٢٥گرم و آرد ١٢٥گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود ٢ الي ٣بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت ١ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي ١٦٠ درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه ١٢گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت ٢٠ دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز. من مریم شهبازی هستم و همیشه دلم میخواست بتونم روی پای خودم بایستم و کسبوکار خودم رو داشته باشم. خداروشکر «باسلام» بهم کمک کرد و حالا برای خودم یه کار حرفهای دارم. اگر شما هم میخواید روی پای خودتون بایستید وارد لینک زیر بشید:
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://bslm.me/dCDzf
#شیرینی_اتریشی 🧇 😋
🔻آرد :200 گرم
🔻کره: 100 گرم
🔻زرده تخم مرغ :1 عدد
🔻پودر قند:1/2 پیمانه
🔻وانیل:1/4 ق.چ
🔻رنده پوست لیمو
🔻مارمالادتوت فرنگی: 100 گرم
🔻پودر قند:برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلواي_انگشت_پيچ_همدان 🍮 😋
▫️شکر ۱ کیلو گرم
▫️سفیده تخم مرغ ۳ عدد
▫️جوهر لیمو ۱/۸ ق چ
🔸آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه ميکنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار ميدهيم.
بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن ميريزيم.
🔸بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار ميدهيم، اگر به صورت کشدار شد، شعله را خاموش و صبر ميکنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.
در اين زمان سفيدهها را به ميزاني که پف کند هم ميزنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم ميزنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کشدار شود.
حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما ميتوانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.
و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.
اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_اتریشی 🧇 😋 🔻آرد :200 گرم 🔻کره: 100 گرم 🔻زرده تخم مرغ :1 عدد 🔻پودر قند:1/2 پیمانه 🔻وانیل:1/4
🔸کره و زرده تخم مرغ و پودرقند و وانیل و رنده پوست لیمو رو با هم مخلوط کنید و به آرد اضافه کنید. موادو با هم مخلوط کنید(با دست ورز بدین) تا خمیرجمع بشه. خمیرو نیم ساعت در یخچال بزارین. بعد از این مدت خمیرو با وردنه باز کنید و با کاتر(هر کاتری دوست دارین)قالب بزنید. یکی از خمیرها رو ساده و دیگری رو سوراخ دار کنید(با کاتر). با حرارت 175 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدین.بعداز پخت،شیرینی بدون سوراخ و مارمالاد بزنید و شیرینی کاتر زده شده رو روش قرار بدین.و پودر قند روش الک کنید.
♦️کره هم دمای محیط باشد.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 به پنجشنبه خوش آمدید
☀️
صبح است 🌸
و یک سبد گـل🌸
تقدیم هرنگاهتون🌸
هر گـل ســـلام دارد 🌸
بر روی همچو ماهتون 🌸
سلام صبحتون بخیر🌸
#شيرينى_گردويى 🍪 😋
🔸۲۰۰گرم شکر و ١٠٠گرم گردو و ١٠٠گرم پودرکیک ١ق چ پودرکاکائو و بکینگ پودر۱/۲ق چ و ١/٨ ق چ دارچین باهم مخلوط میکنیم. ۱عددسفیده را اضافه میکنیم. یکبار ازچرخگوشت ردمیکنیم.
🔸حالا ٨٠گرم سفیده
اضافه کرده مواد باهم ۲بار دیگه چرخ میکنیم. بعد روی حرارت کم قرار میدهیم تاشکرش حل بشه وموادمون داغ بشه اما نباید اصلا بجوشه.
وقتی شکرش حل شد روغن مایع ۱ق س و روغن جامد۱ق س و ١ق س سركه رااضافه میکنیم. کمی که سردشد توی یخچال قرار میدهیم. تاکمی خنک بشه و مواد باید راحت ازقیف بیرون بیاد.
🔸روی سینی کاغذروغنی قرار میدهیم روی کاغذ رو هم باروعن جامد برس میکشیم روش ارد برنج الک میکنیم.
فر حتما باید با دما بالا ۲۰۰درجه گرم بشه.
اما بادما۱۷۰ پخت بشه.
مدت زمان پختش هم ۱۸تا۲۵ دقیقه است.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_موز_و_بیسکوییت 🧉 😋
❣شیر 1 لیوان
❣پودر کاستررد 1ق غ سر پر
❣شکر 2 ق غ
❣گلاب 1 ق غ
❣بیسکوییت پتی بور 1بسته
❣گردو 3 تا 4عدد
❣موز 1 عدد بزرگ
❣زعفرون آب شده 1 قاشق
❣خامه صبحانه 1 قاشق
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_موز_و_بیسکوییت 🧉 😋 ❣شیر 1 لیوان ❣پودر کاستررد 1ق غ سر پر ❣شکر 2 ق غ ❣گلاب 1 ق غ ❣بیسکوییت پتی
🔸ابتدا شیر، پودر کاسترد، زعفرون,ک، شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید) و بعد از روی حرارت بر میداریم. بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم، گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم، بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_ناردونی 🥘 😋
🔸مرغ ٣ تكه
🔸رب گوجه ١ قاشق مربا
🔸رب انار ٢قاشق غذا سرپر
🔸آلو بخارا ١٠_١٢ دونه
🔸انار دون شده به مقدار لازم
🔸پياز نگينى خرد شده ١عدد
🔸نمك و فلفل و زعفرون
🔸شكر ١_٢قاشق غذا دلخواه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_ناردونی 🥘 😋 🔸مرغ ٣ تكه 🔸رب گوجه ١ قاشق مربا 🔸رب انار ٢قاشق غذا سرپر 🔸آلو بخارا ١٠_١٢ دونه 🔸ان
🔸مرغ رو به زعفرون ونمک آغشته كردم بعد توى روغن داغ با شعله ی متوسط رو به زیاد سرخ كردم بعد از اينكه مرغ سرخ شد از تابه خارج كردم وتوى همون تابه پیاز نگينى رو سرخ کردم
فلفل سیاه و زردچوبه و يه قاشق رب رو هم اضافه کردم و تفت دادم
مرغ ها رو به پیاز سرخ شده اضافه کردم بعد دو لیوان آب جوش ريختم (به جاى آب جوش مى تونيد از آب انار استفاده كنيد)
گذاشتم مرغ بپزه
٤٥ دقيقه مونده به اينكه غذا رو سرو كنم
انار دون شده و رب انار و آلو بخاراى خیس خورده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورشت جا بيوفته
اگر ترش بود مى تونيد يكى دوقاشق شكر اضافه كنيد تا طعم ملسي داشته باشيد
خورشت نبايد آبكى باشه بايد تنگ آب بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#آش_جو 🍜 😋
▫️جو 1لیوان سرپر
▫️لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان
▫️سبزی آش پاک شده نیم کیلو
▫️من سیرابی ریختم ولی بعضی ها ازگوشت گوسفندی استفاده می کنن
▫️پیاز خام ریز خورد شده برای داخل آش
▫️پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ مقداری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آش_جو 🍜 😋 ▫️جو 1لیوان سرپر ▫️لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان ▫️سبزی آش پاک شده نیم کیلو ▫️
🔸تمام حبوبات رو از شب قبل خیس کردم سیرابی رو هم با پیاز و چوب دارچین و برگ بو خوب پختم بعد همه رو با هم گذاشتم خوب بپزه تا جو لعاب بندازه اون پیاز
رو هم ریز کردم داخل آش ریختم
بعد سبزی آش روبهش اضافه کردم وقتی سبزی پخت ، اخرای پخت کشک رو بهش اضافه کردم و هم زدم خاموشش کردم تا کشک نبره.
میتونید ازسیرابی یا گوشت هم استفاده نکنید واز عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید .
♦️کشک ها رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم و طرح زدم
🔸برای رنگ زردش زعفران زدم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋
🔸۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده
🔸دوعددتخم مرغ
🔸نصف پیمانه پود قند
🔸وانیل نصف قاشق چایخوری
🔸ارد۲تا ۲ونیم پیمانه
🔸بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋 🔸۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده 🔸دوعددتخم مرغ 🔸نصف پیمانه پود قند 🔸وانیل نصف
🔸ابتدا پودرقندرابا کره باهمزن به مدت دو دقیقه میزنیم تارنگش سفید شود بعددوعدد تخم مرغ راهمراه وانیل اضافه کرده ودودقیقه بازباهمزن میزنیم من کمی هم زعفران غلیظ به مواد شیرینی زدم که عالی شد
🔸دراخر اردوبکینگ پودرراالک کرده وبه موادمان اضافه میکنیم فقط کم کم اضافه کنید شاید اردکمتر یابیشتری لازم باشد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر اندازه هایی به مقدارگیلاس برداشته ودر دستگاه میگذاریم ونیازی به چرب کردن دستگاه نیست
🔸من توی شیرینی را با مخلوط خرما وگردووکنجد وهل ودارچین پرکردم
برای توی شیرینی از هرنوع حلوا،خرما وشکلات صبحانه و.....میتوان استفاده کرد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تارت_کیک_زرد_آلو 🥧 😋
🔻آرد نصف لیوان به اضافه دو قاشق سوپخوری سر صاف
🔻شکر یک سوم لیوان
🔻تخم مرغ یک عدد
🔻روغن مایع شش قاشق سوپخوری
🔻ماست چهار قاشق سوپخوری
🔻بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
🔻پودر نارگیل نصف قاشق سوپخوری
🔻وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
🔻زردآلو سه عدد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#تارت_کیک_زرد_آلو 🥧 😋 🔻آرد نصف لیوان به اضافه دو قاشق سوپخوری سر صاف 🔻شکر یک سوم لیوان 🔻تخم مرغ یک
🔸شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار شد ،بعد روغن رو اضافه و کمی هم زدم ،بعد ماست و پودر نارگیل و اضافه کردم و هم زدم.همزن و گذاشتم کنار آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و با لیسک دورانی مخلوط کردم .و ریختم تو قالب تارت و روش زرد آلوهای اسلایس شده رو چیدم و کمی شکر پاشیدم روش وگذاشتم تو فر از قبل گرم شده ،دمای ۱٨۰ به مدت ۲۰ دقیقه.
میتونین داخلشم از زردآلوهای نگینی استفاده کنید
زردآلوهای من کمی ترش بود ،اگه دوست دارین شیرینی میوه تون حس بشه از زردآلوی شیرین استفاده کنید. با این مقدار مواد سه قالب تارت کیک داد ،اندازه ای که تو عکس میبینید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ماکارونی 🍝 😋
🔻گوشت چرخ شده
🔻پیاز یک عدد
🔻ماکارونی
🔻گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
🔻رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری
🔻ادویه جات: نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ماکارونی 🍝 😋 🔻گوشت چرخ شده 🔻پیاز یک عدد 🔻ماکارونی 🔻گوجه فرنگی رنده شده دو عدد 🔻رب گوجه یک تا دو
🔸اول پیاز رو خیلی ریز خورد میکنم و تفت میدم کمی که سبک شد گوشت رو اضافه میکنم و تفت میدم بعد ادویه جات و گوجه رنده شده و رب گوجه اضافه میکنم و همه رو با هم حسابی تفت میدم تا گوجه و رب رنگ باز کنه زیرش رو کم میکنم و درش رومیزارم تا گوشت بپزه در آخر نمک رو اضافه میکنم
قابلمه رو آب میریزم و میزارم روی گاز تا آب جوش بیاد
ماکارونی رو با کمی نمک و زردچوبه و یه قاشق روغن مایع میریزم داخل قابلمه و بعد از حدودا هفت دقیقه آبکش میکنم
ته قابلمه کمی روغن میریزم و سیب زمینی یا نون میزارم برای ته دیگ بعد ماکارونی و مواد گوشتی رو لایه لایه میریزم بین هر لایه ش آویشن میریزم بعد میزارم دم بکشه میتونید قبلش همه رو مخلوط کنید و بعد دم بزارید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_ویکتوریا
دو لیوان شیر
شکر نصف لیوان
دو ق غ ارد گندم
یک ق غ نشاسته ذرت
نصف ق چ وانیل
زرده تخم مرغ یک عدد
خامه صبحانه 100 گرم
پودر قند یک ق غ
بیسکوییت پودر شده
میوه
اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مربای_انجیر
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک ق غ
گلاب: 2 ق غ
آب: یک لیوان
چطوری درست کنم:
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food