eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🧉 😋 ❣شیر 1 لیوان ❣پودر کاستررد 1ق غ سر پر ❣شکر 2 ق غ ❣گلاب 1 ق غ ❣بیسکوییت پتی بور 1بسته ❣گردو 3 تا 4عدد ❣موز 1 عدد بزرگ ❣زعفرون آب شده 1 قاشق ❣خامه صبحانه 1 قاشق •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_موز‌_و_بیسکوییت 🧉 😋 ❣شیر 1 لیوان ❣پودر کاستررد 1ق غ سر پر ❣شکر 2 ق غ ❣گلاب 1 ق غ ❣بیسکوییت پتی
🔸ابتدا شیر، پودر کاسترد، زعفرون,ک، شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید) و بعد از روی حرارت بر میداریم. بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم، گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه. برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم، بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸مرغ ٣ تكه 🔸رب گوجه ١ قاشق مربا 🔸رب انار ٢قاشق غذا سرپر 🔸آلو بخارا ١٠_١٢ دونه 🔸انار دون شده به مقدار لازم 🔸پياز نگينى خرد شده ١عدد 🔸نمك و فلفل و زعفرون 🔸شكر ١_٢قاشق غذا دلخواه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مرغ_ناردونی 🥘 😋 🔸مرغ ٣ تكه 🔸رب گوجه ١ قاشق مربا 🔸رب انار ٢قاشق غذا سرپر 🔸آلو بخارا ١٠_١٢ دونه 🔸ان
🔸مرغ رو به زعفرون ونمک آغشته كردم بعد توى روغن داغ با شعله ی متوسط رو به زیاد سرخ كردم بعد از اينكه مرغ سرخ شد از تابه خارج كردم وتوى‌ همون تابه پیاز نگينى رو سرخ کردم فلفل سیاه و زردچوبه و يه قاشق رب رو هم اضافه کردم و تفت دادم مرغ ها رو به پیاز سرخ شده اضافه کردم بعد دو لیوان آب جوش ريختم (به جاى آب جوش مى تونيد از آب انار استفاده كنيد) گذاشتم مرغ بپزه ٤٥ دقيقه مونده به اينكه غذا رو سرو كنم انار دون شده و رب انار و آلو بخاراى خیس خورده رو اضافه کردم و اجازه دادم خورشت جا بيوفته اگر ترش بود مى تونيد يكى دوقاشق شكر اضافه كنيد تا طعم ملسي داشته باشيد خورشت نبايد آبكى باشه بايد تنگ آب بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜 😋 ▫️جو 1لیوان سرپر ▫️لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان ▫️سبزی آش پاک شده نیم کیلو ▫️من سیرابی ریختم ولی بعضی ها ازگوشت گوسفندی استفاده می کنن ▫️پیاز خام ریز خورد شده برای داخل آش ▫️پیاز داغ وسیرداغ ونعنا داغ مقداری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آش_جو 🍜 😋 ▫️جو 1لیوان سرپر ▫️لوبیا چیتی ونخود ولوبیا جمعا 1لیوان ▫️سبزی آش پاک شده نیم کیلو ▫️
🔸تمام حبوبات رو از شب قبل خیس کردم سیرابی رو هم با پیاز و چوب دارچین و برگ بو خوب پختم بعد همه رو با هم گذاشتم خوب بپزه تا جو لعاب بندازه اون پیاز رو هم ریز کردم داخل آش ریختم بعد سبزی آش روبهش اضافه کردم وقتی سبزی پخت ، اخرای پخت کشک رو بهش اضافه کردم و هم زدم خاموشش کردم تا کشک نبره. میتونید ازسیرابی یا گوشت هم استفاده نکنید واز عصاره گوشت یا مرغ استفاده کنید . ♦️کشک ها رو داخل قيف يكبار مصرف ريختم و طرح زدم 🔸برای رنگ زردش زعفران زدم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 🔸۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده 🔸دوعددتخم مرغ 🔸نصف پیمانه پود قند 🔸وانیل نصف قاشق چایخوری 🔸ارد۲تا ۲ونیم پیمانه 🔸بکینگ پودر یک قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_گردو_روسی 🧇 😋 🔸۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده 🔸دوعددتخم مرغ 🔸نصف پیمانه پود قند 🔸وانیل نصف
🔸ابتدا پودرقندرابا کره باهمزن به مدت دو دقیقه میزنیم تارنگش سفید شود بعددوعدد تخم مرغ راهمراه وانیل اضافه کرده ودودقیقه بازباهمزن میزنیم من کمی هم زعفران غلیظ به مواد شیرینی زدم که عالی شد 🔸دراخر اردوبکینگ پودرراالک کرده وبه موادمان اضافه میکنیم فقط کم کم اضافه کنید شاید اردکمتر یابیشتری لازم باشد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد از خمیر اندازه هایی به مقدارگیلاس برداشته ودر دستگاه میگذاریم ونیازی به چرب کردن دستگاه نیست 🔸من توی شیرینی را با مخلوط خرما وگردووکنجد وهل ودارچین پرکردم برای توی شیرینی از هرنوع حلوا،خرما وشکلات صبحانه و.....میتوان استفاده کرد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥧 😋 🔻آرد نصف لیوان به اضافه دو قاشق سوپخوری سر صاف 🔻شکر یک سوم لیوان 🔻تخم مرغ یک عدد 🔻روغن مایع شش قاشق سوپخوری 🔻ماست چهار قاشق سوپخوری 🔻بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری 🔻پودر نارگیل نصف قاشق سوپخوری 🔻وانیل یک هشتم قاشق چایخوری 🔻زردآلو سه عدد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#تارت_کیک_زرد_آلو 🥧 😋 🔻آرد نصف لیوان به اضافه دو قاشق سوپخوری سر صاف 🔻شکر یک سوم لیوان 🔻تخم مرغ یک
🔸شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن زدم تا حجیم و کشدار شد ،بعد روغن رو اضافه و کمی هم زدم ،بعد ماست و پودر نارگیل و اضافه کردم و هم زدم.همزن و گذاشتم کنار آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و با لیسک دورانی مخلوط کردم .و ریختم تو قالب تارت و روش زرد آلوهای اسلایس شده رو چیدم و کمی شکر پاشیدم روش وگذاشتم تو فر از قبل گرم شده ،دمای ۱٨۰ به مدت ۲۰ دقیقه. میتونین داخلشم از زردآلوهای نگینی استفاده کنید زردآلوهای من کمی ترش بود ،اگه دوست دارین شیرینی میوه تون حس بشه از زردآلوی شیرین استفاده کنید. با این مقدار مواد سه قالب تارت کیک داد ،اندازه ای که تو عکس میبینید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍝 😋 🔻گوشت چرخ شده  🔻پیاز یک عدد  🔻ماکارونی 🔻گوجه فرنگی رنده شده دو عدد 🔻رب گوجه یک تا دو قاشق غذاخوری 🔻ادویه جات: نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ماکارونی 🍝 😋 🔻گوشت چرخ شده  🔻پیاز یک عدد  🔻ماکارونی 🔻گوجه فرنگی رنده شده دو عدد 🔻رب گوجه یک تا دو
🔸اول پیاز رو خیلی ریز خورد میکنم و تفت میدم کمی که سبک شد گوشت رو اضافه میکنم و تفت میدم بعد ادویه جات و گوجه رنده شده و‌ رب گوجه اضافه میکنم و همه رو با هم حسابی تفت میدم تا گوجه و رب رنگ باز کنه زیرش رو کم میکنم و درش رو‌میزارم تا گوشت بپزه در آخر نمک رو اضافه میکنم قابلمه رو آب میریزم و میزارم روی گاز تا آب جوش بیاد  ماکارونی رو با کمی نمک و ‌زردچوبه و یه قاشق روغن مایع میریزم داخل قابلمه و بعد از حدودا هفت دقیقه آبکش میکنم ته قابلمه کمی روغن میریزم و سیب زمینی یا نون میزارم برای ته دیگ بعد ماکارونی و مواد گوشتی رو لایه لایه میریزم بین هر لایه ش آویشن میریزم بعد میزارم دم بکشه میتونید قبلش همه رو مخلوط کنید و بعد دم بزارید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
دو لیوان شیر شکر نصف لیوان دو ق غ ارد گندم یک ق غ نشاسته ذرت نصف ق چ وانیل زرده تخم مرغ یک عدد خامه صبحانه 100 گرم پودر قند یک ق غ بیسکوییت پودر شده میوه اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک ق غ گلاب: 2 ق غ آب: یک لیوان چطوری درست کنم: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
به شکل خورشید نمک به میزان لازم گردو 100 گرم زرشک 2 ق غ تخم مرغ 3 عدد سبزی کوکو 500 گرم خمیر بربری 1 کیلو اول مواد کوکو سبزی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.اگرمواد کوکو آب داشت با کمی فشار آبش را بگیرید. بعد خمیر بربری را روی تخته بگذارید و آرد پاشی کنید به طوری که به دست نچسبد. سپس با وردنه نصف خمیر را پهن کرده داخل سینی فر بگذارید ومانند عکس مواد را روی آن قرار دهید. نصفه دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی لایه قبلی قرار دهید. بقیه مراحل هم مانند عکس یک کاسه در وسط قرا دهید بعد با چاقو آن را برش بزنید. بهتراست چاقو را چرب کنید تا مواد به آن نچسبد. بعد از این مرحله تکه ها را برگردانده و در فر با حرارت حدودا ۱۷۰ درجه بپزید. وقتی خمیر طلایی شد کوکو آماده است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم. بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیای آبپز و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه برای ته دیگ ته قابلمه رو چرب کردم و کمی داغ کردم توی ظرفی کنجد ریختم و یه طرف سیب زمینی رو که قالب زدم توی کنجد غلطوندم و کمی نمک پاشیدم و در قابلمه چیدم و روی ان را برنج ریختم و در قابلمه را گذاشتم و با حرارت کم اجازه دادم به مدت 45دقیقه دم بکشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
زرده تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر یک ق مرباخوری نمک یک پنس روغن مایع ۱/۴لیوان ماست۱/۲لیوان ارد به میزان لازم مواد میانی مرغ پخته ریش شده فلفل دلمه, قارچ,ذرت,فلفل دلمه و جعفری هویج پخته نگینی (که همرو تفت دادم) ابتدا ماست و هم میزنیم با بکینگ پودر تا حباب بزنه بعد زرده تخم مرغ و نمک و روغن رو اضافه میکنیم کم کم ارد رو الک میکنیم و ورز میدیم تا زمانیکه یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاد تو پلاستیک به مدت دو ساعت توهوای اتاق میزاریم بعد به اندازه یه گردو برمیداریم با ارد و وردنه نازک پهن میکنیم توش مواد میریزیم و مثل قطاب میبندیم و تو روغن داغ پشت و روش رو سرخ میکنیم هر چی نازکتر باشه خوشمزه تر میشه خمیرش. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
_ برای درست کردن این ته دیگ فوق العاده خوشمزه ومعطر شما احتیاج به گوجه فرنگی ، کمی زعفران حل شده ، کمی فلفل قرمز ونمک دارید . _ برنجتون ودقیقا زمانی که همیشه آبکش می کنید از رو اجاق گاز بردارید . ( برای تهیه این ته دیگ احتیاجی به برنج دون تر ندارید ).برنج وتو یه صافی مناسب می ریزید. _ تو قابلمه مورد نظر ابتدا به مقدار لازم روغن می ریزید وبهش زعفران آب کرده وفلفل قرمز وکمی نمک اضافه می کنید . _ گوجه های خرد شده ( خیلی ریز خرد نکنید مثلا یه گوجه متوسط ودقیقا چهارقاچ کنید وهر قاچ ودویا سه تیکه کنید ) ته قابلمه بریزید وبرنج و روی اون ریخته وبذارید دم بکشه . _ اندازه شعله زیر قابلمه با یکی دوبار درست کردن دستتون میاد . شعله نباید اونقدری کم باشه که از آخر ، شما یه ته دیگ گوجه آپ پز شده داشته باشید نه اونقدری زیاد که ته دیگ بسوزه ! _ اگه تو قابلمه تفلون درست کنید وبرنج وقالبی در بیارید فوق العاده زیبا واشتها برانگیز از کار درمیاد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سیب زمینی آپز سه عدد تخم مرغ یک عدد نمک ادویه زردچوبه پودرسیر و ترخون و جعفری خشک شده به میزان لازم (من یک قاشق مربا خوری رب گوجه به مواد زدم تا خوشرنگ تر بشه و بجای زرد حالت نارنجی رنگ گرفت) این مواد سلیقه ای هست. مواد میانی که من ریختم تقریبا مثل مواد ماکارانی بود. گوشت چرخ شده. پیاز. فلفل دلمه. نمک و ادویه جات و رب گوجه و کمی ترخون و جعفری خشک هم واسه ی عطرش.و یک ق غ زرشک. سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و رنده ریز کرده و با تخم مرغ و بقیه مواد کوکو مخلوط کرده و ورز می دهیم و کنار میزاریم. مواد گوشتی میانی هم که مثل مواد ماکارانی آماده میکنیم. حالا از سیب زمینی ها برمی داریم اندازه یک نارنگی و کف دستمان پهن میکنیم، مقداری از مخلوط گوشت را وسط سیب زمینی ها گذاشته و با دست از سیب زمینی روی مواد گوشتی میپوشانیم طوری که مواد دقیقا وسطش قرارگیرد. کمی هنگام درست کردن به دستمان نم اب میزنیم که نچسبه.و در سینی کمی چرب شده میزاریم تا وقتی همه اماده بشن و بعدش در روغن فراووون و دااااغ سرخ میکنیم مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند. بسته به ذائقه میتوانید پنیر پیتزا هم اضافه کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ 1 عدد شکر 3/4 پیمانه وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد 1 و 1/2 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق چ استاندارد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸بذر مهربانی را 🕊بی محابا و پیوسته 🌸بر زمینِ دلهـا بپاش.. 🕊بی شک 🌸جهانی پر از عشق 🕊درو خواهی کرد... 🌸سلام صبحتون بخیر 🕊جمعه تون عالی
غذاهای 3سوته😋
‍#کیک_یک_تخم_مرغی تخم مرغ 1 عدد شکر 3/4 پیمانه وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد
در این دستور میتونید 1 تا 2 ق غ از آرد را حذف و به جای آن 1 تا 2 ق پودر کاکائو اضافه کنید تا کیکتون شکلاتی بشه. همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن و حجیم شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. آرد را در 3 مرحله اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. مایه این کیک تقریبا شل هست برای جلوگیری از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه کنید. حتما آرام آرد را مخلوط کنید وگرنه کیفیت نهایی کیک کم شده و کیک خوب پف نمی کند. میتوانید در انتها فقط به اندازه 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن خیلی آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله های آرد در کیک باز شوند. مواد کیک را در قالب گرد به قطر 18 یا 20 سانت که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته اید بریزید. در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شودکیک را بپزید. این کیک بافت عالی و پف خوبی داره،من چون میخواستم از کیک به عنوان پایه چیزکیک استفاده کنم و نمیخواستم ضخامت کیک زیاد بشه مواد رو در قالب بزرگتر ریختم تا در نهایت کیک نازک تر بشه. این کیک پایه مناسبی برای انواع دسر،چیزکیک و...کلا یه کیک راحت و سریع و آسون و همه کاره ست...کافیه موادشو دو یا هر چند برابر که میخواید کنید تا کیک بزرگتری تحویل بگیرید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍆 😋 🔸ابتدا کلاهک بادمجان ها رو جدا کرده و شسته و ابکش میکنیم سپس وسط بادمجان ها رو شکاف زده و داخل قابلمه قرار میدیم و سرکه سفید و نمک بهش اضافه کرده تا زمانی که بادمجان ها رنگش عوض بشه و از حالت خامی در بیاد سپس در صافی ریخته تا کاملا سرد بشه و حالا مواد داخل بادمجان که شامل هویچ . سیر . فلفل سبز رو به صورت نگینی ریز خرد کرده و سبزیجات معطر هم جعفری .نعنا و شوید رو پاک کرده شسته و وقتی کاملا ابکش شد خرد میکنیم و در ظرفی تمام مواد رو کاملا مخلوط کرده و دونه دونه داخل بادمجان ها رو پر میکنیم و در ظرف مورد نظر بادمجان ها رو قرار میدیم و با سرکه سفید پر میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍮 😋 🔸یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌯 😋 🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم. رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food