eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥨 😋 🔸چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
☕️ 😋 ▫️دو قاشق چایخوری نسکافه ▫️دو سه قاشق چایخوری شکر ▫️نصف فنجون آب گرم ▫️دو فنجون شیر گرم 🔸تو یه لیوان نسکافه خورد شده و شکر و آب گرم بریزید بعد با همزن دستی از این کوچولوها هم بزنید حدود پنج دقیقه من نداشتم از همزنم استفاده کردم با پره باریکش 🤭 از غذاساز و گوشت کوب برقی هم میتونید استفاده کنید . خلاصه اینکه هم بزنید تا فومی و غلیظ شه تو فیلم مشخصه بعد تو فنجونا بریزید و از کنارش شیر گرم بریزید و بعدم هم بزنید و نوش جان ... قبلشم هر جور دوست داشتید تزیین کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸یه دونه پیازو نگینی خرد کنین حسابی تفت بدین یه کم زردچوبه بزنین گوشت خورشتی و اضافه کنین و سرخ کنین بعد آب بریزین بذارین بپزه,گوشت ک نیم پز شد لپه بریزین بذارین گوشت و لپه بپزه در صورت تمایل لیمو عمانی هم بندازین تو خورشت عطر خوبی به غذاتون میده,نمک و رب بزنین گل کلم و تکه تکه کنین و بریزین داخل گوشت و لپه و اجازه بدین خورشت کاملا بپزه و جا بیفته,گل کلم زود پخته میشه مراقب باشین له نشه ,درست کنین و لذت ببرین ازین خورش خوشمزه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 🔸آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده شود . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍓 😋 ▫️توت فرنگی 1 کیلو ▫️شکر 900 گرم تا 1 کیلو ▫️جوهر لیمو 1 / 4 قاشق چایخوری 🔸وقتی توت فرنگیا رو برگاشو گرفتیم و شستیم شکر میریزیم لا به لای توتا میذاریم یخچال 24 ساعت بمونه بعد روی حرارت قرار میدیم توت فرنگی زود پخته میشه اگه دیدین دیر غلیظ میشه بهش ی مقدار شکر اضافه کنید تا زود قوام بیاد یا اینکه توت فرنگیا رو با کفگیر از شربت جدا کنین شربت رو بذارین بجوشه تا به غلظت مناسب برسه بعد توتا رو دوباره به شربت برگردونید در آخر جوهر لیمو رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥯 😋 🔸٤٥گرم پودر قند و ٧٥گرم روغن جامد را بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود سپس ٣٥گرم سفیده و ١/٤ ق چ وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید ١٢٥گرم آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مایه شیرینی را درقیف با ماسوره شکوفه ریخته و در سینی قیف بزنید در فر 180درجه گرم شده به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید بعد از خنک شدن با پودر شکر و مارمالاد تزیین کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍜 😋 🔸 ابتدا یک پیمانه دال عدس راشسته همراه بایک سیب زمینی و یک پیاز خرد شده وچند حبه سیر درکمی روغن تفت میدهیم وادویه وفلفل قرمز اضافه کرده وبا یک لیوان آب ماهیچه یا آب مرغ میگذاریم بپزد بعد ازپختن مواد رو میکس میکنیم ونمک ویک لیوان دیگه آب ماهیچه یا آب مرغ اضافه میکنیم وروی شعله کم گاز میگذاریم تا چند تا جوش بزند وجا بیفتد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸برای تهیه این غذا فقط کافیه تخم‌مرغ; سس سویا ; پودر فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیلو باهم مخلوط کنید. بعد فیله‌های مرغتونو به مدت 1 ساعت داخل این مخلوط در یخچال قرار بدید. بعد فیله‌ها رو تک تک از این مخلوط بیرون بیارید و داخل مخلوطِ پودر سوخاری اسپایسی و کورن فلکس خورد شده بغلطونید و در روغن غوطه ور با شعله ملایم سرخشون کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 🔸٣ زرده تخم مرغ و وانيل و ١٠٠گرم پودرقند و ١٥٠گرم كره روباهمزن زده تا يكدست بشه ،سپس ٢٧٠ گرم ارد و هل رواضافه كرده ومخلوط مي كنيم . خميرچسبناك رو١ ساعت دريخچال استراحت بدين . فرروي ١٨٠روشن شود. گلوله هايي ازخميرجداكنين واول داخل سفيده تخم مرغ وبعدداخل گردوخردشده بزنين وداخل سيني فربچينين وداخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بذارين •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍡 😋 🔸ابتدا ژله انگور رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.(مقداری هم رنگ خوراکی برای پررنگ دراومدن کار لازم است).بذارید یخچال تا نیم بند بشه 🔸برای لایه دوم هم یک لیوان ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید و روی ژله قبل بری ید. ✔️♦️این دستور به ازای یک بسته ژله هست. دقت کنید که بستگی به اندازه قالبتون داره ✔️♦️برای اون طرح توش هم می تونید وقتی ژله رنگی نیم بند شد با یه وسیله ای مثل چنگال روش جای خالی ایجاد کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 قارچ500 گرم سینه مرغ 500 گرم پیاز 5-6 ق غذاخوری برنج 3-4 پیمانه کنسرو نخودفرنگی1 لیوان زعفران دم‌کرده 4 ق غذاخوری کره یا روغن100 گرم آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری نمک، فلفل به میزان لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸ابتدا سینه مرغ را به شکل باریك و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد كنید. قارچ‌ها را به شکل ورقه یا نگینی خرد كنید.ابتدا قارچ‌ها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت كنید كه اگر قارچ‌ها را یكباره سرخ كنید، آب می‌اندازد.)قارچ‌های سرخ‌شده را داخل قابلمه‌ای بریزید.مرغ ها را نیز در دو مرحله همراه نمک و فلفل سیاه سرخ كنیدسعی كنید حرارت زیاد باشد تا مرغ آب نیندازد چون گوشت مرغ خشک و سفت می‌شود.سپس مرغ‌های سرخ شده را نیز روی قارچ‌ها بریزید. چهار قاشق از پیاز سرخ كرده، زعفران آب كرده و نخودفرنگی را به قابلمه اضافه كنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مواد حدود پنج دقیقه آهسته بجوشند. برنج سفید را آبكش كرده و دم كنیئ و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقیه پیاز داغ در دیس لابه لای پلو بریزید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 🔸فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. 1 قاشق سوپخوری کره نرم و کره بادام 1/4 پیمانه رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه يك تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 100 گرم شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه 140 گرم ارد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. 🔸و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧇 😋 🔸350 گرم روغن و 250 گرم پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ‌ را دانه دانه اضافه کرده، سپس یک دوم قاشق چایخوری وانیل و محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری را نیز اضافه کنید. آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥘 😋 🔸تکه های مرغ رو به مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، پودر زنجبیل،پودر پیاز،کمی پودر سیر و پاپریکا،یک لیوان زعفران دم کرده،پیاز حلقه ای بذارید،سیب زمینی رو با پوست شسته و به مواد اضافه کنید و در اخر روغن زیتون و در فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت،نوش جان ♦️نکته 1: اواسط پخت مرغ هارو زیر و رو کنید و با قلم روی مرغ هارو با روغن داخل ظرف رومال کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میلاد مادر خوبیها 🌸بـانوی دو عالم 🌸حضرت زهرای مرضیه (س) 🌸و روز بزرگداشت مقام مادر 🌸و زن را به همه مادران 🌸و زنان و دختران سرزمینم مـبارکبـاد🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
. بریم برای دستور👈اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس‌ مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید. . بچه ها رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين👇🏻 🔸زرده تخم مرغ 🔸هويج رنده شده 🔸سفيده تخم مرغ 🔸كنسرو ماهى 🔸سيب زمينى پخته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food