eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تست خوشمزه با سیبهای رنگی و بستنی😋😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مرغ که من از سینه استفاده کردم رو بذارین بپزه و بعد از پختن با کمی پودر پیاز و ادویه کاری و نمک و فلفل تفت بدید تا مزه ادویه کاری بیداد کنه هویج و سیب زمینی رو خلالی سرخ کنید و با قارچ خرد شده تفت بدید تا آب قارچ حسابی کشیده بشه و با سیب زمینا و اینا یکم بپزه و نون همبرگر یا نون باگت یا نون تست رو بردارید و یکم سس روش بزنید و یه لایه پنیر گودا یا چدار به سلیقه خودتون بذارید و خیلی کم موزارلا و بعد از تکه های مرغتون و سبزیجاتتون بچینید روش و اگر دوست داشتید شوید تازه یا جعفری تازه بذارید و دوباره پنیر و بعد لایه اخر نون رو بذارید و بفرستیدش تو دستگاه ساندویچ ساز (باید از صفحه گریلش استفاده کنید) و وقتی حسابی گرم شد و پنیراش حال اومد در بیارید و برش بزنید نوش جان ❤️ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥕 😋 🔸من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب . هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم. بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍢 😋 ▫️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است) ▫️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری ▫️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری ▫️زعفران دم کرده نصف فنجان ▫️آب نارنج یک سوم لیوان ▫️سس سالسا یک قاشق غذاخوری ▫️کره آب شده 50 گرم ▫️پاپریکا نصف قاشق چایخوری ▫️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍢 😋 🔸گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفرانی سرو می کنیم، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 🔸ماکارونی ها رو با دست از کف قابلمه (چدن) دور تا دور چیدم، برای اینکه لبه ها سر جاشون بمونه ی کم از مایه ماکارونی رو که آماده شده بود رو مرکز ریختم بعد دوباره لبه ها رو ادامه دادم و ته دیگ رو چیدم بعد کل مایه ماکارونی رو ریختم. درشو گذاشتم دم بکشه دو سه دقیقه اول حرارت رو زیاد کردم بخار که کرد حرارت رو خیلی کم کردم. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔸سیب زمینی را آبپز کرده،له کنید.ادویه ویک تخم مرغ به ان بزنید.برای وسطش از سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.درتخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم،سرخ کنید. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🔴ادعای عجیب دکــتر که اروپایی هارا انگشت به دهن گذاشت😳😱 💢مــــا راه درمـان قطعی چاقی را کشف کرده ایـم💢 ❌با این روش۱۰ڪـیلوتاعید لاغرشو ❌رفع افتادگی شکم بعدزایمان💪 ❌تافردا پاک میشه سریع عضوشو 🔳‌ بـــرای افراد 👈پـــراشتها، تیروئیدی، کم تحرک،استپ وزن بدون👈 بـدون👈 ❌قرص شیمیایی http://eitaa.com/joinchat/4237623322C446661627d 📛تسـت شده روی ۲۲هزارنـفر با بدنــهای مختلف که همگـــی نتیجه مثبت گرفتن 😵😍تنها گروه زیر نظر کارشناس بین المللی طب سنتی
🍲 😋 ▫️نخود فرنگی ۱ لیوان ▫️ذرت ۱ لیوان ▫️سیب زمینی ۳ عدد متوسط ▫️هویج ۴ عدد متوسط ▫️پیازچه مقداري ▫️شوید تازه مقداری ▫️خیار شور ۵ عدد متوسط ▫️ژامبون یا کالباس ۴۰۰ گرم ▫️سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری 🔸ابتدا سیب زمینی٬ هویج رو میپزیم. دقت داشته باشین که هر کدوم از این ها باید جدا گانه پخته بشن. معمولا من سیب زمینی ها رو پوست میکنم و مکعبی خرد ميکنم با مقداری نمک داخل دستگاه بخار پز میپزم که طعم بهتری میگیره. همه مواد رو خرد میکنیم. بهتره که اندازه ها یکی باشه تا ظاهر بهتری داشته باشه. سیب زمینی و هویج پخته شده… خیار شور٬ کالباس رو نگینی خرد کنید و پیازچه رو حلقه حلقه کنید و شوید رو هم ساتوری کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید. مقدار خیلی کمی آب ماست به مایونزتون اضافه کنید تا کمی رقیق بشه و نمک و فلفل بزنید. بعد هم همه مواد رو با سس مخلوط کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید. مقداری هم آب ليموي تازه اضافه کنید عالی میشه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍢 😋 🔸فیله مرغ رو از وسط نصف میکنیم ، یا سینه کامل مرغ رو به صورت نواری برش میدیم و هر نوار حدود پونزده سانت بشه تا خوب رول شه، مرغ هارو داخل پیاز خرد شده، ‌آبلیمو تازه، کمی روغن زیتون ، زعفران آب شده و نمک و فلفل گذاشتم دو ساعت مزه دار شد ، بعد نوارهارو دونه دونه رول میکنیم و به سیخ چوبی میزنیم، داخل ماهیتابه میزاریم با حرارت کم تا با آب خودش کاملا مغز پخت بشه بعد که خیلی کم آب ته ماهیتابه موند کمی روغن و کره اضافه میکنیم و اجازه میدیم دو طرفش کاملا سرخ بشه ، بزارید آب جوجه کاملا کشیده بشه بعد روغن بزنید خشک میشه ، داخل فر هم میتونید بزارید ، رو ذغال و گاز هم همینطور میتونید درست کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🥟 😋 ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️شکر 1 پیمانه ▫️آرد 2 پیمانه ▫️روغن نصف پیمانه ▫️زعفرون دم کرده غلیظ و گلاب یک سوم پیمانه ▫️بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️وانیل کمی ▫️کشمش نصف پیمانه ▫️شیر نصف پیمانه 🔸آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر حدود پنج دیقه ای با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعدم مخلوط گلاب و زعفرون شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . همزن و میزاریم کنار و تو سه مرحله آرد رو به مواد اضافه میکنیم و ب صورتی دورانی با لیسک هم میزنیم. کشمش و که از یک ربع قبلش خیس کردم و بعد توی آرد غلتوندم و به مواد کیکم اضافه کردم.سینی دستگاه چرب کردم ی ملاقه کوچیک از مواد ریختم تو هر قالبش و بعد درشو بستم بعد ۴ دیقه امادس ♦️میتونین مواد کزک رو بریزید تو قالب و بذارین تو فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰برای ۴۵ دیقه یا روی گاز درست کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛 😋 🔸یک عدد پیاز بزرگ رو خرد و در روغن تفت بدید،سپس به مرغها نمک زده و خوب سرخشون میکنیم،،و یک ق غ رب گوجه رو هم تفت میدیم،سپس دو ق غ رب انار ترش و یک لیوان آب رو و کمی فلفل و کمی نمک رو باهم مخلوط و به غذامون اضافه میکنیم،و با شعله کم میذاریم بپزه،مرغهارو زیر و رو کنید تا آغشته به سس خورشتتون بشه،یک ربع بعد از پخت نصف پیمانه انار دون شده و آلوی از قبل خیس خورده به خورشتمون اضافه میکنیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبخند بزن🥰 به روزگاری که❄️ از نو شروع شده❄️ صبح یادآور زیبایی‌هاست❄️ یادآور زندگی نو، شروعی نو❄️ نگاهی نو و امیدی نو❄️ ردپای خدا در زندگیست💙 ❄️
🥪 😋 🔸هر موادى كه دوست داشتيد رو مثل مرغ پخته و خرد شده با قارچ، گوشت چرخ كرده يا سوسيس و كالباس فلفل دلمه و قارچ و يا هر چيز ديگه اى كه دوست داشتيد روخرد مى كنيد و يه تفت كوچيك هم بديد و بعد روى نون تستها رو سس قرمز)بزنيد و كمى پنير پيتزا بريزيدو بعد مواد روش بريزيدو كمى اويشن روش بپاشيددوباره پنير و بعد بذاريد توى فر تا پنير اب بشه درجه ى ١٨٠ به مدت ١٠دقيقه تا يه ربع،همين كه پنير آب شد كافيه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🧉 😋 ▫️توت فرنگی ۲۰۰گرم ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️شکر۱ق غ ▫️وانیل ۱ق چ ▫️بستنی وانیلی ۱پیمانه ▫️یخ چند تکه 🔸تمام مواد راباهم داخل مخلوط کن بریزید ومیکس کنید .داخل لیوان بریزید وبا چند اسکوپ بستنی وتوت فرنگی تزیین ونوش جان کنید ♦️میتونید توت فرنگیها رو بزارید داخل فریزر نیمه منجمد شه وبعد استفاده کنید که دراونصورت یخ لازم ندارید وحذفش کنید . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍪 😋 ▫️سفیده ی تخم مرغ 4عدد ▫️شکر 1و1/4لیوان ولی من یه لیوان ریختم ▫️پودر نارگیل 2لیوان ▫️روغن مایع 2ق غ ▫️آبلیمو 1ق چ ▫️قنادا 2ق غ آرد برنج هم میریزن 🔸همه ی مواد رو بجز آبلیمو مخلوط کرده اگر پودر نارگیلتون درشته در دستگاه غذاساز بریزید مولد رو داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کنید تا شکر حل بشه مواظب باشید سفیده نبنده. در آخر آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. کاغذ روغنی رو داخل قالب پهن کنید مواد شیرینی رو توی قیف بریزید و به مقدار دلخواه و با فاصله ازهم روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چای خوری هم میتونید بریزید بعد اگر نامرتب بود با دست خیس روی شیرینی ها رو کمی صاف کنید و کمی پودر پسته بپاشید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو شصت درجه بزارید بعد از نیم ساعت که زیر شیرینیا کمی تعییر رنگ داد چند دیقه هم گریل و روشن کنید حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده بعد از فر خارج کنید وبعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
شیرینی کبریتی 😍😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
شیرینی کبریتی 😍😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 مواد لازم: آرد سه و نیم لیوان نمک یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک ق چ کره یک لیوان ( دویست و بیست و هفت گرم.) شکر نصف 1 لیوان ( سیصد گرم...) تخم مرغ دو عدد وانیل دو ق چ طرز تهیه : کره و شکر و وانیل را خوب بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده ، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد یک تا دو ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)خمیر را نصف کرده در 2 کیسه گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهیدفر را روی درجه صد و هشتاد قرار دهید. سطح کار را آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید)خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه بیسکوییتها توی فر وا نرن)در فر صد و هشتاد درجه به مدت ده دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور بیسکوییت ها طلایی شود .سپس با آیسینگ شوگر تزیین کنید . بعد از آمادا کردن کوکی ها شکلات را با روش بنماری ذوب کنید و سر کوکی ها را آغشته کنید و سپس داخل ترافل رنگی فرو کنید و اجازه دهید خشک شوند. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
محلبی توت فرنگی 😍😍 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق چ عسل ۱ سوم پیمانه آب ۱ پیمانه 🏺میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش زده و تمام حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پاستیل_زنجبیلی #پاستیل_زنجبیلی مواد لازم : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژل
😍😍 مواد لازم شیر : 3 لیوان آرد برنج : 2 ق غ نشاسته ذرت : 3 ق غ شکر : 3 تا 4 ق غ گلاب : 1 ق غ پوره توت فرنگی : نصف پ ‌‌‌ طرز تهیه ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم. در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم. * این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید. ‌‌‌ .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂تزیین کیک دخترونه باربی😍😍 برای تزیین کیک با فوندانت ,از فوندانتهای حاضری که تو رنگها وکیفیت بالاتری تو بازار هست استفاده کنید که کارتون جلوه بهتری به خودش بگیره . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍😍 شیر١/٥لیوان شڪر٣/٤ لیوان ڪره ۱۵ گرم طرز تهیه شیروشڪر رو بگذاريد بجوش بیاد وقتی١/٢شیر تبخیر شد،ڪره رو اضافه ڪنین وهم بزنین تا غلیظ بشه. در آخر در مخلوط كن بريزيد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food