#چزنک_رغو (نان محلی با روغن حیوانی)غذای لرستان 🧇 😋
⭐️چزنک رغو از غذاهای محلی لرستان می باشد که از طرفداران زیادی برخوردار است و در بین عشایر و روستاها به نشانه احترام به مهمان ونشان دادن مهمان نوازی تهیه می شود.همانطوری که از اسم ان پیداست شامل چزنک (نان فطیر )و رغو (روغن البته حیوانی و محلی)است
🔸ابتدا خمیری آبکی و نرم بدون خمیر ترش تهیه می کنندو ان را روی تاوه یا ساج داغ می ریزند و با دست پهن می کنند (مثل نان ساجی) .بعد ازپشت و رو کردن نان خوشمزه و فطیری بنام چزنک آماده می شود که ان را بلافاصله قبل از سردشدن در ظرفی قرار می دهند و چند قاشق روغن محلی روی ان می ریزند و با خاکه قند (یا شیره)خوب مخلوط کرده و با دست می خورند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تهچین_لبو
به این صورت که لبو رو رنده کنید و ته قالب بریزید
بعد گوشت مرغ و برنج بریزید
برای تزئینش هم لبو رو به ورقه های نازک برش بدید و شکل گل درست کنید.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چيپس_پرتقال🍊
خيلى راحت ميتونيد توى خونه چيپس ميوه درست كنيد
هم سالمه و هم كلى خاصيت داره..!
با يك چاقوى تيز پرتقال رو حلقه نازك كنيد روى سينى بچينيد و سينى رو جلو بخارى يا روى شوفاژ بزاريد
و هر روز زيرو روشون كنيد تا كاملا خشك بشن
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میرزاقاسمى 🍆 😋
🔸پیاز وسیر را تفت داده،گوجه را بهمراه رب اضافه کرده بعدبادمجان کبابى و ساطورى شده را بهمراه ادویه اضافه کنید
در اخر تخم مرغ را جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لوبیا_پلو 🍛 😋
🔸برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم..بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا ، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاستر 🍮 😋
▫️شیر2لیوان
▫️پودر کاستر2ق غ
▫️شکر2ق غ
▫️شیرخشک2ق غ
🔸کاستر یه دستر خوشمزه است که خیلی راحت درست میشه.
همه مواد ذکر شده رو میریزیم تو شیر سرد دقت کنید "شیر سرد "و بعد از اینکه هم زدیم و از حل شدن مواد مطمئن شدیم به مدت 10-15دقیقه در حدی که ببینید مواد یکمی غلظت گرفته و شیر به جوش امده خاموشش کنید.
دقت کنید مدام و مدام هم بزنید تا ته نگیره.
توی ظرف سرو کنید و بعد از سرد شدن بذارید یخچال تا خنک بشه.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_اسفنجی
آرد: 2 لیوان
شکر: نصف لیوان
شیر: 1 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
بیکینگ پودر: 1 ق غ
وانیل: 1 ق مرباخوری
اول فر رو با دمای 180 درجه روشن کردم گرم بشه کف قالبها(سه تاقالب کوچیک ومتوسط وبزرگ) رو کاغذ روغنی انداختم و دیواره قالب رو فقط چرب کردم آرد و بیکینگ پودر و رو مخلوط و الک کردم توی ظرف شکر و وانیل و تخم مرغ ها رو ریختم و با دور تند همزن اونقدر زدم تا سفید رنگ بشه و غلیظ کمی شل تر از خامه بعد روغن و شیر سردیاماست رو اضافه کردم و دوباره با همزن زدم بعد هم مخلوط آرد رو اضافه کردم و با لیسک به آرومی هم زدم بعد ریختم توی قالبها و برای مدت 40 دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم. بعد از نیم ساعت شما چک کنید هر وقت خلال دندون فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته
بعد کیک ها رو گذاشتم روی توری تا کمی خنک بشه وبایه قالب گردوسطشون روقالب زدم تاعروسک بره داخلشون وروی هم قراردادم وباخامه قنادی وترافیل تزیین کردم واسه خامه صورتی ازچندقطره رنگ خوراکی استفاده کردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اگردک
شير ولرممم 1 ليوان شكر نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان زردچوبه 1 ق م خمير مايه 1 ق م آرد بميزان لازم
ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_لا_پلو
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کنجدی_انگشتی
آرد یک لیوان
کره آب شده ۱۰ ق س
پودر قند یا شکر ۳/۴پیمانه
وانیل مقداری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر ۲ ق س
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
کنجد به مقدار لازم
کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسطشیرینی را سوراخ کرده در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم.
این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_باميه
پیاز رو با کمی روغن تفت میدم ,گوشت رو اضافه میکنم بهش
وقتی مقداری تفت خورد بعد ادویه ها رو اضافه میکنم(نمک,زردچوبه,پودر لیمو عمانی,فلفل قرمز،دارچین
به گوشت و تفت میدم وقتی تفت خورد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنم بعد لپه و بعد هم اب جوش.
حرارت و زیاد میکنم وقتی جوش اومد حرارت رو کم میکنم و در قابلمه رو میبندم
1 ساعت اخر , دارچین , بامیه رو اضافه میکنم و اجازه میدم ابش خشک بشه .
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food