✅رولت مرغ رژیمی 😋
✍مواد لازم :
سینه مرغ چرخ کرده یک عدد
کره یا روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
ارد سوخاری
پیاز و سیر رنده شده هر کدام یک عدد
نمک ب م ل
فلفل ب م ل
هویج دوعدد
زردچوبه ب م ل
زعفران دم کرده
سبزی خشک ۳ قاشق غذاخوری سر خالی یا سبزی تازه خرد شده شامل ( گشنیز ، شوید ، ترخون ، جعفری ، ریحان) ۵ تا ۶ ق غ
🥣طرز تهیه:
اول پیاز و سیر و ادویه ها و دم کرده زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم خوب ورز میدیم
یه نایلون پهن میکنیم و روش ارد سوخاری میپاشیم و بعد مواددرو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خورد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد اروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم
توی ماهیتابه روغن میریزیم و رول رو داخلش قرار میدیم اروم سرخ بشه
سس: برای سس یه پیاز و سرخ میکنیم و بهش هوبج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم اب جوش و میذاریم غلیظ بشه
و در اخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی اروم رو شعله ملایم بپزه
#رولت_مرغ
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ کیک مرغ 😍
✍ مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده
پیازچه خرد شدت ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
گردوخرد شده۲۰۰ گرم
نان تست یک بسته
خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای یک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم
🥣 طرز تهیه:
مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین،
پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه،
اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و روش با رول کردن خیار و گوجه و انواع گل تزیین کنید .
#کیک_مرغ
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅نان تافتون سبوس دار 😋
✍ مواد لازم:
ارد ۴۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۸ گرم
سبوس ۱۰ گرم
آب ۲۴۰ گرم
🥣 طرز تهیه:
ارد را در کاسه ای بریزید ،نمک ،پودر خمیر مایه ،سبوس را اضافه کنید (نمک وخمیر مایه با هم تماس نداشته باشند )روغن را اضافه کنید ودر اخر آب را کم کم وبا احتیاط اضافه کنید .خمیر کمی چسبیده است با ورز دادن از چسبندگی آن کم می شود .میتوانید از میکسر وهمزن هم برای تهیه خمیر استفاده کنید که زمان ورز دادن خمیر کوتاه تر میشود . ظرفی را چرب کنید وبگذارید نیم ساعت استراحت کند .از پلاستیک برای پوشش خمیر استفاده کنید تا خمیر خشک نشود ،سپس آن را به چونه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و۲۰ دقیقه استراحت دهید،ماهیتابه را داغ کنید وچونه هایی که با وردنه باز کرده اید را در آن قرار دهید هر طرف یک دقیقه .حدود ۱۵ نان کوچک به ما میدهد .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅كتلت نخود فرنگي😋😋
.
ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم و نوش جان
پ.ن:
اصلا نگران بوى نخودفرنگى نباشين چون با تركيب سير و پياز و ادويه جات اصلا مشخص نيس.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بادمجون
مواد لازم :👇
بادمجان نیم کیلو
برنج نیم پیمانه
لوبیا سفید نیم پیمانه
گوشت سیصد گرم
عصاره قلم یک فنجان
گردوصد گرم
پیاز داغ به اندازه دلخواه
کشک به اندازه دلخواه
نعنا داغ چهار قاشق
زعفران اب کرده به اندازه دلخواه
.
دستور تهیه :👇
اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید نوش جان
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅مرغ و کلم بروکسل 😋
✍مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
500گرم کلم بروکسل یا برکلی ۵۰۰ گرم شیر ۱ لیوان
خامه ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
آرد ۱ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده ۴ قاشق غذا خوری (پارمزان یا پیتزا یا موتزارلا)
نمک و فلفل به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
در ابتدا مرغ را خرد کرده و به همراه نمک ،فلفل تفت دهید تا قهوه ای،طلایی شود سپس کنار بگذارید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید در انتها سیر و سپس آرد را اضافه کنید تا بوی خامی آنها از بین برود. و همزمان در یک لیوان خامه وشیر و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. مرغ ها را به ماهبتابه برگردانید و مخلوط شیر را اضافه کنید، هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود. در آخر پنیر خرد شده هم اضافه کنید پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود سپس از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل جعفری خرد شده را اضافه کنید .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ عدس پلو با ميگو🍤😋
يك پياز بزرگ را خرد كرده وبا روغن تفت ميديم وقتي نيمه سرخ شد ميگوهاي پاك شده رو به پيازها اضافه كنيد وباحرارت نسبتا زياد با هم سرخ كنيد البته زياد هم نبايد ميگو سرخ يشه چون هرچه بيشتر سرخ بشه سفتتر ميشه بعد زردچوبه ،فلفل قرمز ،كمي پودر زنجبيل،وپودر دارچين ونمك ميزنيم وتفت ميديم ودر صورت تمايل زعفران هم ميتونيد بزنيد وكنار ميگذاریم.
برنج خيس شده به همراه نمك را در آبجوش ميريزيم وقبل از آبكش كردن عدس پخته شده را اضافه وبموقع آبكش ميكنيم.
ته قابلمه رو روغن ريخته وهرچي كه براي ته ديگ آن دوست داريد بزاريد وبرنج را توي قابلمه بريزيد وبعد ميگوي سرخ شده رو روي برنج ريخته وكمي برنج از اطراف روي ميگوها بريزيد وپلو رو دم بگذاريد.
كشمش هم سرخ كنيد كمي دارجين بزنيد اگر دوست داريد با پلو مخلوط كنيد يا جدا كنار پلو يزاريد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ماکارونی با چیکن بال😋😋
✍مواد لازم
سینه ی مرغ : یک عدد
ماکارونی : (فرمی یا رشته ای فرقی نمیکنه)
ذرت
پنیر موزرلا
فلفل دلمه یک عدد
پیاز و سیر و گوجه .
🥣دستور تهیه:
ماکارونی رو آبکش کنید و آماده بذارین
سینه ی مرغ رو چرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفرون و پیاز رنده شده حسابی ورز بدین و یک ساعت بذارین یخچال ، بعد قلقلی کنید
حالا ملات ماکارونی رو آماده کنید:
یه پیاز و یه فلفل دلمه و سه تا دونه سیر و پنج تا گوجه رو رنده کنید و تو ماهیتابه بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن بریزیدو یه قاشق رب هم اضافه کنید و قلقلی ها رو بریزید و اجازه بدید مزه ها به خورد هم برن
ملات که آماده شد بریزین رو ماکارونی آبکش شده و لایه لایه تو ظرف بریزین و روشو با پنیر پر کنید و در نهایت روشو ذرت بریزین تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#خلال_پوست_پرتقاله.
زمستونی درست کردم و تلخیشونو گرفتم.
برای درست کردن خلال اول باید اون قسمت سفیدشو تا پوست نارنجیش بگیرید.
بعد خیلی نازک خلال کنید و خلال هارو بشورید.
همونجور ک تازه ان باید تا سه مرحله کارهایی میگم رو انجام بدین.
اب جوش بیارید و خلال هارو بریزید داخلش تا دو دقیقه قل بخورن.بعد ابکش کنید و بلافاصله روش اب سرد بگیرید.تا سه دفعه تکرار کنید تا کاملا تلخیش بره و شیرین بشه.بعد پهن کنید رو یک پارچه نخی تا ابش خشک بشه و خلالها طی چند روز توی هوای ازاد خشک بشن.
موقع سرو هم فقط یک بار میتونید تو اب جوش بریزید تا قل بخوره و اب سرد روش بگیرید تا تازه بشه.برای مرصع پلو،هویج پلو،قیمه نثار،زرشک پلوی مجلسی استفاده میشن
نکته:یا کلا اول خشک کنین و موقع استفاده همون خشک شده هارو تلخی بگیرید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦