eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶 😋 🔸فلفلها ی قرمز را بشورید تخمهاشو خارج کنید و چند تکه خرد کنید و روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید بعد کامل خشک شدن توی اسیاب پودر کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده تخم مرغ آردمعمولی پودرسوخاری پنیر موزارلا فلفل و نمک ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
31.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: توت‌فرنگی 1 پیمانه بستنی 1 پیمانه پودر ژله توت‌فرنگی پودر قند 1 قاشق خامه 1 قاشق خلال پسته 1 قاشق طرز تهیه: ✏️✏️✏️ توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن، چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند توت فرنگی به همراه پسته تزئین کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 ▫️ارد 2پیمانه ▫️شکر یک و نیم پیمانه ▫️پودر کاکائو 3/4پیمانه ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️بکینگ پودر یک ق غ خوری ▫️جوش شیرین یک ق غ خوری (من بجاش یک ق غ خوری بکینگ پودر زدم ) ▫️قهوه فوری دو قاشق غذاخوری ▫️اب جوش 3/4پیمانه ▫️باترمیلک یک پیمانه (شیر یک پیمانه ، سرکه یک ق غ خوری) ▫️روغن مایع 1/2پیمانه ▫️وانیل کمی ▫️نمک نوک چاقو 🔸ابتدا بکینگ پودر ، ارد ، کاکائو ، نمک رو مخلوط کرده و الک میکنیم پودر قهوه فوری رو با اب جوش مخلوط کنید و بذارید کنار تا از دما بیافته یه کم ، اگر باترمیلک نداشتید یک ق غ خوری سرکه به شیرتون اضافه کنید و بذارید بمونه و برید سراغ بقیه کارها شکر و تخم مرغ رو دو دقیقه با هم زن مخلوط کنید بعد وانیل بهش بزنید بعد مخلوط قهوه فوری و روغن و شیر رو اضافه کنید و سه دقیقه با هم زن مخلوط کنید بعد ارد رو به ارومی بهش اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بذارید توی یک قالب مستطیلی و بذارید توی فری که از 15دقیقه قبل روشن بود بادمای 170درجه به مدت 30دقیقه تا 40دقیقه و بعدیک کیک شکلاتی خیلی خوشمزه تحویل بگیرید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#‍کیک_شنی مواد لازم: آرد دو لیوان شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن یک لیوان تخم مرغ 4 عدد وانیل نصف قاشق بکینگ پودر 1 قاشق پودر هل نیم قاشق طرز تهیه: ✏️✏️✏️ ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید. روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید. (همش با دورتند همزن) بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشد. کفشو با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته. به مدت 35 تا 40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون آماده هست. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: سینه‌ی مرغ کامل پیاز ۲ عدد فلفل دلمه نیم پیمانه پودر سیر ۱ قاشق پاپریکا نیم قاشق پودر سوخاری ۲ قاشق آرد نخود چی ۱ قاشق نمک و فلفل و زعفران لیمو ترش ۱ عدد طرز تهیه: ✏️✏️✏️ مرغ را همراه با فلفل دلمه چرخ کنید. پیاز را رنده کنید و کامل آبشو بگیرید. تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. به اندازه دلخواه مواد را در دست بگیرید و گِردش کنید. یه سلفون روی میز کارتون بکشید و به شکل دایره به برگرتون شکل بدید. کف ماهی تابه‌ رژیمی رو با برس چرب کنید و برگر رو گریل کنید. این غذا یک غذای رژیمی هست برای کسانی که نمیخواهند غذای چرب میل کنند. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️نكته : شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ♦️نكته: مرحله اي كه بصورت فيلم گذاشتم زمانيه كه نشاسته واب به شكر اضافه كرديم ، هنوز شيره خرما اضافه نشده به لحاظ رنگ .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: ️آرد 2 پیمانه ️بکین پودر 1 قاشق ️تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه ️وانیل نیم قاشق ️روغن 1 پیمانه ️ماست 1 پیمانه طرز تهیه: ✏️✏️✏️ آرد و بکین پودر را الک کرده، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه میکنیم هم میزنیم و بعد ماست را اضافه کرده هم میزنیم و مخلوط آرد و بکین پودر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 40 دقیقه میزاریم بپزه. کل قالب را با روغن جامد چرب کرده و به همه جای آن لایه ی ضخیمی کنجد میپاشیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 🔸ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه. من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: ️آرد 2 پیمانه ️بکین پودر 1 قاشق ️تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه ️وانیل نیم قاشق ️روغن 1 پیمانه ️ماست 1 پیمانه طرز تهیه: ✏️✏️✏️ آرد و بکین پودر را الک کرده، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه میکنیم هم میزنیم و بعد ماست را اضافه کرده هم میزنیم و مخلوط آرد و بکین پودر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 40 دقیقه میزاریم بپزه. کل قالب را با روغن جامد چرب کرده و به همه جای آن لایه ی ضخیمی کنجد میپاشیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
45.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
کباب تابه ای مرغ یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته رو با 250 گرم گوشت چرخکرده و یک عدد سینه مرغ چرخکرده، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده و سماق، ورز دادم و توی تابه نچسب پهن کردم و با کفگیر خط انداختم. در تابه رو بستم و روی شعله متوسط گذاشتم، وقتی آب انداخت در ظرف رو برداشتم و شعله رو کم کردم، وقتی آب اون خشک شد و یک طرف اون سرخ شد، برگردوندم و طرف دیگه رو سرخ کردم. میتونید کمی کره اضافه کنید تا توی کره سرخ بشه و یا توی همون روغن گوشت سرخ بشه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‏کسی که اول صبح برات🌸 صبح بخیر بفرسته یعنی تا چشماش باز شده یاد تو افتاده🌸 صبحتون به شیرینی اولین پیامهای صبح بخیری که براتون فرستادن🌸 🌸
مواد لازم: ٢ پيمانه نخود ◽️ ٤ حبه سير ۱ عدد سيب زمينی ◽️ پياز و فلفل کمی آويشن و زیره ◽️ ۲ قاشق گشنيز بكينگ پودر ◽️ ارد سوخاری نیم لیوان جعفری ٢ قاشق ◽️ كنجد ١ قاشق طرز تهیه: ✏️✏️✏️ نخود رو يك روز خيس كرده و در روز سه بار ابش رو عوض ميكنيم بعد از اين مدت نخود و پياز و سيب زميني و ارد سوخاري و سير را چرخ كرده و باقي ادويه ها را اضافه و هم ميزنيم و دوباره چرخ ميكنيم. بعد جعفری و كنجد اضافه ميكنيم و در انتها اب و بكينگ پودر رو قاطي ميكنیم و هم ميزنيم. بعد با دستگاهش قالب زده و در روغن غوطه ور داغ سرخ ميكنيم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍨 😋 🔸شیر چهار لیوان،شکر هشت قاشق غذاخوری،نشاسته پودری چهار قاشق غذاخوری پر،گلاب چهار قاشق غذاخوری،خامه صبحانه چهار قاشق غذاخوری،تخم مرغ یک عدد،زعفران دم شده غلیظ مقداری ابتدا نشاسته وشکر رو در قابلمه مناسبی مخلوط کرده شیر رو ارام ارام اضافه وبا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه وگلوله نداشته باشه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد وبه مخلوط شیر اضافه کنید وبا همزن بزنید تا یکدست بشه خامه وگلابم افزوده وروی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بپزه وغلیظ بشه جوش که امد ویکی دوقل زد حرارتو خاموش کنید مواد رو نصف کنید وبه نیمی زعفران اضافه ومخلوط کنید حالا از فرنی سفید به تساوی در ظرفهای سرو بریزیید وچند دقیقه بزارید تا خودشو بگیره در این فاصله هرچند بار بخش زعفرانی رو هم بزنید تا رویه نبنده وکمی خنک بشه بعد فرنی زعفرانی رو به تساوی روی قسمت سفید بریزید وبا هر چه دلخواهتون هست تزیین کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوشگل‌ 😋 🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم. کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم. بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: سوسیس چهار عدد ◽️ فلفل دلمه قارچ ◽️ هویج دو عدد آرد دو پیمانه ◽️ روغن نیم پیمانه ماست یک لیوان ◽️ بکینگ پودر تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه: ✏️✏️✏️ ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب می زنیم. بعد ماست و روغن و نمک هم به مایع اضافه کرده دوباره خوب مخلوط می کنیم سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و با قاشق هم می زنیم و سپس مواد میانی را درست میکنیم. همه مواد را نگینی خرد کرده هویج را آب پز می کنیم و بقیه مواد را در روغن کم کمی تفت می دهیم سپس هویج را به مواد اضافه کرده و در صورت دلخواه کمی هم آویشن اضافه می کنیم، این مواد را به مایع کیک اضافه کرده و هم میزنیم. سپس قالب را چرب کرده و مواد را در قالب میریزیم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت در فر میپزیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
1 پیمانه ماست 1 پیمانه آب 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1 پیمانه روغن مایع 1 قاشق خمیر مایه 1 قاشق شکر 5 پیمانه آرد خشخاش مقداری طرز تهیه: ✏️✏️✏️ خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنین. سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و یه ذره نمک اضافه کنین و مخلوط کنین. آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد. خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هر کدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ بشن ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 ▫️سینه مرغ بدون پوست و استخوان ▫️2 ق غ روغن زیتون مهرام ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️¼ پیمانه آب مرغ ▫️½ پیمانه خامه پر چرب ▫️2 ق غ سس خردل مهرام ▫️1 ق چ پونه 🔸روغن زیتون درون یک قابلمه بزرگ ریخته شود و آن را بر روی حرارت بالا بگذارید. مرغ بوسیله نمک و فلفل ادویه زده شود. مرغ را به درون قابلمه گذاشته تا زمانی که به طور کامل پخته شود به مدت ۱۰تا ۱۲ دقیقه سپس به درون بشقاب انتقال داده شود و گرم نگه داشته شود. آب مرغ را به درون قابلمه داغ خالی کرده، خامه،خردل و پونه را ریخته و به مدت ۲ دقیقه پخته و هم زده شود. سس را برروی مرغ بریزید و سرو کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦