eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
پیاز، ریز خردشده 1 عدد روغن مایع .... رب گوجه‌فرنگی 3-2 قاشق سوپ‌خوری آب گوشت/مرغ لوبیا چیتی، پخته‌شده 1 لیوان سرخالی ماکارونی ریز 1.5 لیوان سبزی (گشنیز و جعفری و ...)، خردشده از هر کدام 1 لیوان گوشت، چرخ‌کرده 250 گرم 1. پیاز را در روغن سرخ کنید. رب را افزوده، کمی تفت دهید. 2. آب گوشت یا مرغ را در ظرفی ریخته، لوبیا چیتی پخته را به آن اضافه کنید. 3. گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده‌شده مخلوط کرده، کوفته‌ریزه درست کنید. کوفته‌ریزه‌ها را داخل آب جوش بریزید. 4. سبزی خردشده را افزوده، پیازداغ رب زده‌شده را نیز اضافه کنید. 5. ماکارونی را افزوده و تا زمان پخت ماکارونی بگذارید آش بجوشد. 6. نمک، فلفل و آبغوره زده و سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
غذاهای 3سوته😋
زرد پس مواد لازم 2 کیلو برنج 4 و نیم کیلو شکر (در اصل شکر رو دو برابر برنج میریزن ولی درصد شیرینی شکر ها فرق میکنه) 100 گرم خلال بادام (خلال ها رو با آب بشور و با گلاب به اندازه دو ساعت خیس کن) کره 100 گرمی 2 عدد گلاب نیم نیم لیتر وزعفران یک مثقال برنج رو از شب تا صبح خیس میزاریم سپس با سه برابر آب و یه کوچولو نمک داخل قابلمه ریخته و درش رو میذاری تا بجوشه. سعی کن هر ده دقیقه یه بار هم بزنی تا ته نگیره. بعد خلال بادوم رو میریزی توش و بعد کره رو. وقتی کره توش آب شد و دیدین که دانه های برنج حالت وا رفتگی پیدا کردن شکر رو اضافه میکنی. اون نیم کیلو اضافه رو با احتیاط بریزی چون ممکنه لازم نباشه. وقتی برنج حالت شیشه ای پیدا کنه یعنی نیاز به شکر نداره ولی اگه دیدی هنوز مات هست اون بقیه رو هم اضافه کن. و مرتب هم بزن. بعد گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه کن. در حین پخت اگه احساس کردی آبش کم هست آب بریز.فقط یادت باشه آب اضافه شده حتماً باید تو شله زرد جوش بزنه. بعد زیرش رو خاموش کرده و 15 دقیقه در ظرف رو میذاری تا به قول معروف شله زرد جا بیافته. بعد اینکه درش رو برداشتی اگه سفت بود آب جوش اضافه کن و دوباره زیرش رو روشن کن تا یه جوش بزنه. این جوش زدن که میگم باعث میشه شله زردت آب نندازه. یه کم صبر کن تا کمی خنک بشه و بریز تو کاسه ها. روش رو هم با دارچین و پودر پسته یا پودر نارگیل میتونی تزیین کنی. قبول باشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
_ماست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
گندم 500 گرم . گوشت 300 گرم . اول گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بذارید تا خوب آب جذبش بشه . بعد گندم به همراه گوشت گوسفندی(من تعدادی قلم گوسفند جدا میپزم و آبشو داخل حلیم میریزم،طعم فوق العاده ای بهش میده) و آب ویک عدد پیاز بپزید ،بعضی ها این دو رو جدا میپزن و در آخر با هم مخلوط می کنن ولی من به حرف مامانم گوش می کنم از همون ابتدا باهم میپزم که خوش طعم تر باشه ،دقت کنید ته نگیره هر از چند دقیقه‌ای هم بزنید . تقریبا4ساعت زمان لازم داره تا خوب له بشه بعد گوشت خارج کرده و رشته رشته کنید. حالا به وسیله گوشت کوب برقی یا مخلوط کن گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع در آمده حسابی پوره و یکدست کنید و دوباره گوشت ریش شده رو اضافه کرده وباز هم با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود. پ.ن : در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیره ،به خاطر اینکه حوصلتون موقع هم زدن مرتب حلیم سر نره میتونید هندزفری به گوش آلبوم جدید چاوشی گوش بدید از آشپزی لذت ببرید نکته حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد، چیزی که برای پخت حلیم مهم زمان پخت طولانی و حرارت کمه ،خلاصه اینکه حسابی صبر و حوصله می خواد ولی ارزششو داره و قابل مقایسه با حلیم های آماده بیرون نیست. بعد از اینکه به غلظت دلخواه رسید خاموش کنید با در بسته نیم ساعت اجازه بدید خوب جا بیفته بعد داخل ظرف بریزید با کره یا روغن حیوانی و دارچین و پودر نارگیل و گردو و کنجد و پسته و بادام حسابی مقویش کنید ارسال از خانم قلیچ از کرج ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛