eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
غذاهای 3سوته😋
زرد پس مواد لازم 2 کیلو برنج 4 و نیم کیلو شکر (در اصل شکر رو دو برابر برنج میریزن ولی درصد شیرینی شکر ها فرق میکنه) 100 گرم خلال بادام (خلال ها رو با آب بشور و با گلاب به اندازه دو ساعت خیس کن) کره 100 گرمی 2 عدد گلاب نیم نیم لیتر وزعفران یک مثقال برنج رو از شب تا صبح خیس میزاریم سپس با سه برابر آب و یه کوچولو نمک داخل قابلمه ریخته و درش رو میذاری تا بجوشه. سعی کن هر ده دقیقه یه بار هم بزنی تا ته نگیره. بعد خلال بادوم رو میریزی توش و بعد کره رو. وقتی کره توش آب شد و دیدین که دانه های برنج حالت وا رفتگی پیدا کردن شکر رو اضافه میکنی. اون نیم کیلو اضافه رو با احتیاط بریزی چون ممکنه لازم نباشه. وقتی برنج حالت شیشه ای پیدا کنه یعنی نیاز به شکر نداره ولی اگه دیدی هنوز مات هست اون بقیه رو هم اضافه کن. و مرتب هم بزن. بعد گلاب و زعفران دم کرده رو اضافه کن. در حین پخت اگه احساس کردی آبش کم هست آب بریز.فقط یادت باشه آب اضافه شده حتماً باید تو شله زرد جوش بزنه. بعد زیرش رو خاموش کرده و 15 دقیقه در ظرف رو میذاری تا به قول معروف شله زرد جا بیافته. بعد اینکه درش رو برداشتی اگه سفت بود آب جوش اضافه کن و دوباره زیرش رو روشن کن تا یه جوش بزنه. این جوش زدن که میگم باعث میشه شله زردت آب نندازه. یه کم صبر کن تا کمی خنک بشه و بریز تو کاسه ها. روش رو هم با دارچین و پودر پسته یا پودر نارگیل میتونی تزیین کنی. قبول باشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
_ماست ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
گندم 500 گرم . گوشت 300 گرم . اول گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بذارید تا خوب آب جذبش بشه . بعد گندم به همراه گوشت گوسفندی(من تعدادی قلم گوسفند جدا میپزم و آبشو داخل حلیم میریزم،طعم فوق العاده ای بهش میده) و آب ویک عدد پیاز بپزید ،بعضی ها این دو رو جدا میپزن و در آخر با هم مخلوط می کنن ولی من به حرف مامانم گوش می کنم از همون ابتدا باهم میپزم که خوش طعم تر باشه ،دقت کنید ته نگیره هر از چند دقیقه‌ای هم بزنید . تقریبا4ساعت زمان لازم داره تا خوب له بشه بعد گوشت خارج کرده و رشته رشته کنید. حالا به وسیله گوشت کوب برقی یا مخلوط کن گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع در آمده حسابی پوره و یکدست کنید و دوباره گوشت ریش شده رو اضافه کرده وباز هم با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود. پ.ن : در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیره ،به خاطر اینکه حوصلتون موقع هم زدن مرتب حلیم سر نره میتونید هندزفری به گوش آلبوم جدید چاوشی گوش بدید از آشپزی لذت ببرید نکته حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد، چیزی که برای پخت حلیم مهم زمان پخت طولانی و حرارت کمه ،خلاصه اینکه حسابی صبر و حوصله می خواد ولی ارزششو داره و قابل مقایسه با حلیم های آماده بیرون نیست. بعد از اینکه به غلظت دلخواه رسید خاموش کنید با در بسته نیم ساعت اجازه بدید خوب جا بیفته بعد داخل ظرف بریزید با کره یا روغن حیوانی و دارچین و پودر نارگیل و گردو و کنجد و پسته و بادام حسابی مقویش کنید ارسال از خانم قلیچ از کرج ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥟 😋 🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه. به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
  ارد ١ پيمانه  نبات ١ پيمانه  اب ٤ پيمانه  كره ١٠٠ گرم  زعفران دم كرده ٢ ق غ  كنجد ٢ ق غ  زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست ) مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ هل درسته ٤ عدد  گلاب نصف استكان  ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم . در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود . در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم . دوستان اين كاچى براى ماه رمضان به عنوان دسر و افطارى خيلى مناسب هستش حتماً امتحان كنيد . نوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛