فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_رول_خانگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبدوغ_خیار
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلیم_افطار
گندم 500 گرم .
گوشت 300 گرم .
اول گندم را 5 تا 7 ساعت در آب خیس کنید و بذارید تا خوب آب جذبش بشه .
بعد گندم به همراه گوشت گوسفندی(من تعدادی قلم گوسفند جدا میپزم و آبشو داخل حلیم میریزم،طعم فوق العاده ای بهش میده) و آب ویک عدد پیاز بپزید ،بعضی ها این دو رو جدا میپزن و در آخر با هم مخلوط می کنن ولی من به حرف مامانم گوش می کنم از همون ابتدا باهم میپزم که خوش طعم تر باشه ،دقت کنید ته نگیره هر از چند دقیقهای هم بزنید . تقریبا4ساعت زمان لازم داره تا خوب له بشه بعد گوشت خارج کرده و رشته رشته کنید. حالا به وسیله گوشت کوب برقی یا مخلوط کن گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع در آمده حسابی پوره و یکدست کنید و دوباره گوشت ریش شده رو اضافه کرده وباز هم با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود.
پ.ن : در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته نگیره ،به خاطر اینکه حوصلتون موقع هم زدن مرتب حلیم سر نره میتونید هندزفری به گوش آلبوم جدید چاوشی گوش بدید از آشپزی لذت ببرید
نکته حلیم باید نه زیاد سفت و نه زیاد شل و ابکی باشد، چیزی که برای پخت حلیم مهم زمان پخت طولانی و حرارت کمه ،خلاصه اینکه حسابی صبر و حوصله می خواد ولی ارزششو داره و قابل مقایسه با حلیم های آماده بیرون نیست.
بعد از اینکه به غلظت دلخواه رسید خاموش کنید با در بسته نیم ساعت اجازه بدید خوب جا بیفته بعد داخل ظرف بریزید با کره یا روغن حیوانی و دارچین و پودر نارگیل و گردو و کنجد و پسته و بادام حسابی مقویش کنید
ارسال از خانم قلیچ از کرج
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كاچى_مخصوص
ارد ١ پيمانه
نبات ١ پيمانه
اب ٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
زعفران دم كرده ٢ ق غ
كنجد ٢ ق غ
زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست )
مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ
هل درسته ٤ عدد
گلاب نصف استكان
ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم .
در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود .
در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم .
دوستان اين كاچى براى ماه رمضان به عنوان دسر و افطارى خيلى مناسب هستش حتماً امتحان كنيد .
نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کیک_نسکافه_کارامل
#کیک_عصرانه
مواد لازم
۴ تخم مرغ همدمای اتاق
وانیل ی پنسه
۱ پیمانه شکر
کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع
۱ پیمانه شیر ولرم
۲ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ پنس نمک
۲ قاشق چایخوری نسکافه
گردو درشت خرد شده (اختیاری)
-
برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین .
برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه ولرم یا گرم رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای همدمای اتاق اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین .
نکته: میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_سه_دقیقه_ای
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با ۱/۸ق چ وانیل و ۳ قاشق غذاخوری شکر بزنید تا کرم رنگ شود ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید ۶ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید در آخر ۶ قاشق غذاخوری آرد را با ۱قاشق چایخوری بیکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه کنید اگر بخواهید کاکائویی باشد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید دستگاه ساندویج ساز را روشن کنید تا داغ شود آنرا چرب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق داخل آن بریزید در آنرا ببندید بعد از ۳_۵دقیقه کیک حاضر است میتوانید با شکلات و پودر نارگیل و پسته آن را تزیین کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک
✍طرزتهیه:
سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ☀تبلیغات بافتنی خاص و خلاقیت ☀
❌ کلیه لباسها
🔴❌ زیرقیمت خرید❌🔴
👈👈ارزان میفروشیم ولی با کیفیت
🔴🔴🔴 #عمده_به_قیمت_تک🔴🔴🔴
انواع لباس از #35 تومان😱😱
#راحتی #زنانه #شومیز #شلوار
بدو تا سایزت تموم نشده👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4103143438C25ec1e446d