#شامی_پوک_رشتی
.
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید.
اين مقدار مواد براي شيش نفره.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كوفته_قلقلی
نيم كيلو گوشت چرخ شده
پياز دو عدد
ترخون خشك يك ق غ
آرد نخودچي دو ق غ
زردچوبه و ادويه كاري و نمك به ميزان لازم .
اول توي يك قابلمه پياز نگيني شده رو با روغن تفت ميديم بعد زردچوبه و ادويه كاري رو اضافه ميكنم به همراه رب گوجه فرنگي يا گوجه رنده شده و در حدود دو ليوان آب ميريزيم تا بجوشه .
.حالا ميايم سراغ گوشت چرخ شده ، با پياز رنده شده و زردچوبه و ادويه كاري و آرد نخودچي و ترخون و نمك مخلوط ميكنيم و خب ورز ميديم اندازه قلقلي ها بسته سليقه شما داره من چون خيلي كار داشتم درشت درست كردم بعد توي روغن داغ سرخ كردم و گذاشتم توي قابلمه سس گوجه ، كمي كه جوش خورد مقدار كمي زعفرون هم زدم تا خوش طعم بشه بعد از اينكه خب مغز پخت شد و جا افتاد نوش جان ميكنيد.
.خب اگه دوست داريد ميتونيد چندتا سيب زميني سرخ شده هم كنارش بذاريد و نوش جان كنيد
فرقش با قيمه ريزه يا كله گنجشكي اينه كه قيمه ريزه لپه داره و قلقلي هاش هم كوچكتره .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شكلات_صبحانه🍫
ارده ٥ ق غ
شيره خرما ١ ق م
عسل ١ ق م
كنجد ١ ق چ
پودر فندق ١ ق چ
🔺مواد رو با هم تركيب كنين تا يه شكلات مقوي و خوشمزه داشته باشين
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکو_بادکوبه
مواد لازم :
سینه مرغ : ٢ عدد
پودر دارچین : به مقدار لازم جهت طعم دادن
آب لیمو : ۲/۱ فنجان
ماست سفت : دو قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد
تخم مرغ : ۶ عدد
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
ابتدا پیاز را ریز و سرخ می کنیم ، تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم ، سینه های مرغ را به صورت ریز داخل تخم مرغ مخلوط می کنیم ، زعفران و سپس آب لیمو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم ، بکین پودر و پودر دارچین را داخل مواد می ریزیم ، نمک به آن اضافه کرده و در مرحله آخر ماست به مواد اضافه می کنیم . داخل ماهی تابه روغن می ریزیم تا داغ شود در حین داغ شدن روغن ، پیاز داغ را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و مواد را داخل روغن داغ شده می ریزیم . البته این کوکو را می توان به جای سرخ کردن روی اجاق گاز ، داخل فر نیز گذاشت ، منتها روغن را داخل قابلمه یا ظرفی که دسته نداشته باشد می ریزیم و مواد را داخل روغن می ریزیم و داخل فر می گذاریم.
نکات:
۱)میتوانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰-۴۰ قرار دهی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه
مواد لازم :
نصفِ یک عدد جوجه(مرغ)
زعفرون
آبلیمو
کره ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
نصف لیوان آب
ادویه ها👇🏻
نمک،فلفل،زردچوبه،زنجبیل،پودرسیر
طرز تهیه :
بچه ها دقت کنین که اگه اگه جوجتون زیاد کوچیک نیست میتونین یک ربع آبپزش کنین و اگه سایزش کوچیک هست اصلا نیازی به آبپز شدن نداره.
خب از شب قبل جوجه هارو با نمک و فلفل سیاه و آبلیمو مرینت کنین و بزارین یخچال،بعد روغن رو داخل قابلمه گود بریزین(اونقدی که روی مرغ رو بگیره)(یکم باید در مصرف روغن زیاده روی کنین😐)،بعد پیازو حلقه کرده و داخلش بندازین و کره رو هم بندازین توش تا ذوب بشه ، مرغ رو بندازین توش یک ربع بزارین تا یکم داخل روغن سرخ بشه بعد ادویه ها و زعفرون و آبلیمو و نصف لیوان آب رو با هم داخل یه لیوان مخلوط کنین و کم کم به مرغ بزنین و مرغ رو برگردونین تا هر دو طرفش خوب سرخ بشه،میتونین در ۳ مرحله اضافه کنین کم کم،موقع پخت در قابلمه روهم حتما بزارین،کل زمان پخت مرغ یک ساعت طول میکشه البته با شعله مناسب(دقت کنین نسوزه دیگه)
یه سس رب انار هم هست که در کنارش سرو میشه👇🏻
من یکم رب انار ملس رو با کره حرارت دادم،همین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالمون_سرخشده
۸۰۰ گرم فيله سالمون تکه شده بدون پوست
۳ ق غ آب لیموی تازه
۲ ق غ کره
چند حبه سیر خرد شده
نمک و فلفل
۴ ق غ جعفری خرد شده
نصف لیموی ورقهشده
روغن سرخکردنی
ماهیها را کاملا خشک کنید. به دو طرف ماهی نمک و فلفل بزنید و یک تا دو قاشق آبلیموی تازه روی آنها بریزید و مخلوط کنید.
در یک تابه بزرگ روغنسرخ کردنی بریزید و روی حرارات بگذارید تا داغ شود. تکههای ماهی را بردارید و سه چهار دقیقه در تابه سرخ کنید تا یک طرف آنها ترد و طلایی شود. سپس برگردانید و طرف دیگر را دو دقیقه سرخ کنید. کره، سیر خردشده، ۳ قاشق جعفری خردشده و آب لیمو را روی ماهی بریزید و یکی دو دقیقه دیگر بپزید.
هنگام سرو سالمون را با جعفری باقیمانده و حلقههای لیمو تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#چلوگوشت_مجلسى
گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه
زعفران دم كرده :2 ق غ خ
چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
پياز :1 عدد
روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ
فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين)
اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#املت_ماکارونی
نصف پاكت ماكارونى پنه(شيلنكى)
5 عدد تخم مرغ
150 گرم قارچ
1 استکان نخود فرنگی
1 استکان ذرت
5-6 ساقه جعفری
نصف استکان پنیر کاشار یا هر پنیر کشدار دیگر
نصف استکان روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه
1 عدد فلفل سفید
ماکارونی را آبپز کنید. آبکش کرده و بذارین خنک شود در ظرف گودی ریخته و روی ماکارونی قارچ باریک برش زده، جعفری ریز خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفيد اضافه کرده با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. پنیر را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید و تخم مرغ را روی مخلوط ماکارونی بریزید و هم بزنید. در قالب کمربندی کاغذ روغنی گذاشته محکم ببندید (میتوانید قالب معمولی استفاده کنید) کناره های قالب را با مارگارین چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.10 دقیقه نگه دارید و سپس در فر 180 _ 200 درجه 30_25 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#رولت_مرغ
سینه مرغ چرخ کرده
کره
آرد سوخاری
پیاز و سیر رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه
هویج پخته
زعفران دم کرده
سبزی خشک مثل ترخون
اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم.
توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه
سس:
برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه.
و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛