eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 😋 🔸چهار تکه مرغ رو با زرچوبه و نمک و فلفل خوب سرخ کردم و بعد از سرخ شدند سه ق غ پیاز داغ و دو ق غ رب گوجه بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم و سه لیوان اب بهش اضافه کردم و حرارت رو کم کردم تا خوب مرغ بپزه به مقدار دلخواه آلو رو تا اب جوش خیسوندم و گذاشتم کنار سه هویج و برش های نازک دادم یعنی نازک تر از خلال سیب زمینی تو تابه با مقدار کمی روغن خوب تفت دادمو چهل دقیقه پایانی آلوهای خیس خورده و با خلال هویجو مقداری زعفرون دم شده رو به ما پخته شده اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته و آبش کشیده بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: اسفناج یا برگ چغندر به میزان لازم گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد برنج ۱ پیمانه بلغور ۱ پیمانه(دلخواه) سبزی مخصوص دلمه ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک و ادویه دلخواه به میزان لازم طرز تهیه: برگهای اسفناج یا چغندر رو در ۲ لیتر آب به مدت ۵ دقیقه میپزیم سپس آبکش میکنیم گوشت چرخکرده پیاز خرد شده برنج و بلغور نیم پز سبزیجات معطر رو مخلوط میکنیم رب گوجه فرنگی نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و کنار میگذاریم (به سبک ترکیه مواد میانی دلمه به همین صورت در دلمه گذاشته میشوند اما شما اگه دوست نداشتین میتونین تفت بدین بعد از خنک شدن داخل برگ بپیچین) قسمتهای ضخیم رو از برگها جدا میکنیم ۱ قاشق از مواد داخلش میزاریم و رول میکنیم قسمتهایی رو که جدا کردیم کف قابلمه میچینیم دلمه ها رو داخل قابلمه قرار میدیم نمک آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و دلمه ها رو به مدت ۱ ساعت روی شعله کم میپزیم در نهایت دلمه ها رو با ماست سرو میکنیم نوش جونتون ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل کمی ?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم. شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید ) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️آرد گندم سه صفر ۴۵۰ گرم ▫️آرد برنج ۲۵۰ گرم ▫️پودر بادام ۲۰۰ گرم ▫️پودر قند ۷۰۰ گرم ▫️هل آسیاب شده ۲۰ گرم ▫️کره ۳۵۰ گرم ▫️روغن جامد ۲ ملاقه کوچک ▫️زنجبیل به میزان لازم 🔸آرد را در ماهیتابه روی حرارت با شعله ی کم قرار دهید و تف دهید تا خامی ارد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره شود و باید رنگ ان روشن باشد ....بعد از تفت خوردن ارد....آرد برنج را نیز بریزید بعد آرد ها را از روی حرارت برداشته و الک کنید . دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بگذارید تا ارد با روغن کمی تف بخورد سپس از روی حرارت برمی داریم و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف پهن کنید .و به قطر یک سانت و بعد به دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍪 😋 125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 استکان شکر قهوه ای (حدود 85 گرم) 1 استکان شکر سفید (حدود 75 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذاخوری ‌پودر نشاسته (ذرت یا گندم) 2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی کلا حدود 220 گرم ، با کنترل بریزید) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 1 لیوان چیپس شکلات 1 لیوان گردوی درشت خرد شد 🔸کره ، شکر قهوه ای ، شکر سفید ، تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل ، جوش شیرین و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود. سپس چیپس شکلات و گردو را اضافه کنید و باز کمی ورز بدید. از خمیر تکه هایی در اندازه های دلخواه بردارید و بدون اینکه خیلی فشار بدید گرد کنید. یک الی یک و نیم ساعت در یخچال بذارید. سپس با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 17_16 دقیقه بپزید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
46.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 طرز تهيه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️کره 175 گرم ▫️پودر قند 40 گرم ▫️آرد 175 گرم ▫️نشاسته ذرت 40 گرم ▫️وانیل یا اسانس دلخواه 🔸کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا سبک بشه. بعد وانیل یا اسانس دلخواه رو هم اضافه کنید و بزنید. سپس آرد و نشاسته ذرت رو الک کرده و مخلوط کنید. تا خمیر یکدستی بدست بیاد. بعد مواد رو در قیف ریخته و با ماسوره ی ستاره ای بزرگ روی کاغذ روغنی بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه به مدت 10 دقیقه بذارید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌼 امروز آرزو می کنم که 🌼 حال دلتون خوش باشه همیشه 🌼به هرچیزی که توو زندگیتون میخواین و صلاحتونه برسید... 🌼الهی همون جایی باشید که دلتون میخواد... 🌼الهی همیشه خدا باهاتون باشه... 🌼و همیشه روزگارتون خوب و قشنگ باشه... 🌼 تقدیم به شما خوبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش لواشک سیب با تمام نکات ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی ، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنیم _ هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن _با هر میوه ای که دوست دارید ،میتونید خیلی آسون لواشک درست کنید _من خودم لواشک سیب رو بیشتر از بقیه ی میوه ها دوست دارم ، ولی شما میتونید ازمیوه های دیگه مثل زردآلو و آلو و... استفاده کنید، روش کار یکیه. _🔴بچه ها توضیحات روی فیلم کامله فقط چندتا نکته داره _🔴لواشک رو نذارید زیاد جلو‌آفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شد _🔴میتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه _🔴گلهای رز لواشکی هم تو کلیپ آموزش دادم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️نخود نصف لیوان ▫️لوبیا نصف لیوان ▫️عدس نصف لیوان ▫️آلو یک لیوان ▫️قیصی یک لیوان ▫️پیازداغ فراوان ▫️سیرداغ میزان دلخواه ▫️رشته آشی نصف بسته ▫️رب گوجه یک قاشق پر ▫️شکر و سرکه به مقدار ذائقتون ▫️نمک و زردچوبه و نعنا و گلرنگ میزان لازم 🔸اول پیازداغ فراوان درست کنید. بعد یک قاشق سیر داغ. و زردچوبه و دو قاشق نعنا و یک قاشق گلرنگ(از عطاری بخرید واجب هم نیس☺) هم بریزید و تفت بدین. بعد نخود و لوبیای (بهتره خیس شده باشه) بریزید و بذارید باهم بپزه. عدس هم جداگانه بپزید . آلو و قیصی هم با کمی شکر بذارید جداگانه بپزه. بعد از پخت لوبیا و نخود. عدس و آلو و قیصی رو بریزید داخلش. بعد سرکه و شکر (برای ملس شدن) و رب گوجه هم بریزید. یک ربع بجوشه. بعد رشته رو بریزید و بذارید تا جابیفته. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌯 😋 ▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان ▫️4 عدد فلفل سبز ▫️2 عدد گوجه فرنگی ▫️3 حبه سیر ▫️روغن مایع به مقدار لازم ▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید. 🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید. وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید. مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید. در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️آرد : ۲ پیمانه ▫️شکر: ۱ پیمانه ▫️تخم مرغ : ۴ عدد ▫️روغن مایع: ۱ پیمانه ▫️شیر: ۱ پیمانه ▫️وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری ▫️بکینگ پودر: ۱ ق مرباخوری ▫️پودر کاکائو: ۴ قاشق سوپ خوری یا غذاخوری 🔸ابتدا تخم مرغ ها را با شکر به همراه وانیل خوب میزنیم تا کرم رنگ شود ، مرحله بعد مواد خشک (ارد+ بکینگ پودر) با هم مخلوط می شود و سه بار الک می کنیم و در سه مرحله به صورت متناوب به همراه شیر و روغن مایع به مخلوط آماده اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم (کف قالب گرد ساده کاغذ روغنی پهن می کنید سایز قالب من ۲۴ سانت بود ) این قسمت خیلی مهم هست مواد و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و ۴ ق غداخوری پودر کاکائو به یکی اضافه می کنیم و با دو پیمانه یا دو عدد ملاقه اول از مرکز کیک یک پیمانه مخلوط وانیلی میریزم و بعد وسط همان مواد مخلوط شکلاتی و میریزم تا بعد از پخت به شکل زبرا یا راه راه در بیاد در دمای ۱۸۰ بسته به فر خودتون به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍪 😋 ▫️کره‌نرم‌ ۲۰۰گرم ▫️پودرقند ۱لیوان سرخالی ▫️آرد ۲لیوان الک‌شده ▫️زرده‌تخم‌مرغ ۱عدد ▫️زعفران‌غلیظ ۱‌ق‌چ ▫️وانیل نوک‌ق‌چ ▫️شکلات‌‌ذوب‌شده قالب‌خورده ۱۵۰گرم 🔸ابتدا‌کره نرم و پودرقندباهم خوب میزنیم‌.تامواد کرمی رنگ شود.زعفران‌ وانیل با‌زرده تخم‌مرغ مخلوط کنید و به مواد‌کره‌ای اضافه‌کنید و خوب هم بزنید آرد در۳مرتبه به مواداضافه کنید و هم برنید تاجایی که خمیر‌جمع شود حالاخمیر داخل کیسه بذاید داخل یخچال استراحت بدید (حدود۳۰دقیقه) حالا فر روی دمای ۱۶۰درجه روشن کنید کف سینی مخصوص شیرینی پزی کاغذ باندازید خمیر روی سطح آردپاشی‌شده پهن کنید و با کاتر دلخواه کاتر بزنید داخل سینی قراربدید.داخل فر به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه بپزید بعداز پخت و خنک شدن کمی روی سطح کوکیها شکلات بریزید و به دلخواه با شکلاتهای قالب خورده تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥔 😋 🔸۴ الی ۵ عدد رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥠 😋 🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 🔸۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک وفلفل سیاه مخلوط کردم ورز دادم تا چسبنده بشه و۱پیمانه آرد نخودچی و۱ قاشق سرکه رو به گوشت اضافه کردم و۱/۲قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک عدد تخم مرغ و۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده رو هم اضافه کردم وخوب ورز دادم واز مواد به اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کردم ۴تا گوجه فرنگی رنده شده روبا ۱ قاشق رب گوجه فرنگی و۱ قاشق رب فلفل شیرین رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وکمی از ابش تبخیر بشه ونمک و فلفل و۲ قاشق روغن زیتون ریختم وبعد شامی های سرخ شده رو تو سس چیدم وچند دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه وغلیظ بشه شامی هارو میتونید با نون یا برنج سرو کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 یک بسته کرم کارامل 2 لیوان شیر یک بسته بیسکویت پتی بور خامه صورتی یک بسته نسکافه یک ق غ 🔸١ ق غ پودر ژلاتين رو داخل ١/٤ پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيد يعنى بذاريد روى بخار كترى کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت با دو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن. پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيد دوباره خوب بزنيد. داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸هشتصدگرم‌ کلم روبعداز شستن خردکردم وهمونطورکه خیس بود درظرفی ریختم‌ ودرب ظرف روگذاشتم‌ تاروی شعله یه مقدارنرم بشه. پیازرو نگینی کردم‌ ودرروغن سرخ کردم وبهش چهارصدگرم‌گوشت تکه ای خورشی اضافه کردم وتفت دادم.وقتی رنگ‌ گوشتهابرگشت وآبش کشیده شدبهش ادویه،کمی رب گوجه که البته بایدخیلی کم باشه وزردچوبه اضافه کردم وبامقداری اب گذاشتم‌ تابپزه.حالا درظرف کلم هاروبرداریدوقتی یه مقدار نرم‌شدبهش کمی روغن اضافه کنیدودر روغت کمی تفت بدیدوبعدبهش زعفران اضافه کنید مقدارزعفران هم‌بستگی به خودتون داره.هرچی دست ودلبازتر باشیدغذای خوشرنگتری خواهید داشت.درآخروقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌شدکلم هاروبریزیدتوش وبزاریدتایه کم‌ باهم‌بپزه وطعمهاش تو خوردهم برن.من برای این‌مقدارموادچهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالاتوی قابلمه برنج‌روبریزیدوروش هم از موادتون روی موادکلم‌وگوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی وگردلیموپاشیدم و اینکارروتاآخر ادامه دادم‌ تابرنج ومواد تموم شه.دیگه فقط بایدبزاریدتااین غذای خوشمزه دم بکشه.درآخرهم روش کره آب شده بریزیدکه خوشمزگیش چندبرابرشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 🔸اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅ ناگت مرغ خانگی😋 اول چهار تا نان تست رو بردارید وکناره های اونا رو برش بزنید و بقیش روخرد کنید و پودر کنید پانصد گرم فیله مرغ رو هم خورد کنید و بهش اضافه کنید نصف قاشق زنجبیل و نصف قاشق سیر له شده ، یک قاشق سس سویا، نصف قاشق فلفل قرمز، نصف قاشق نمک، رو هم بهش اضفه کنید و باهم مخلوط کنید** اونارو تو غذاساز باهم میکس کنید تا خمیری یکدست بشه* حالا یک و نیم قاشق روغن رو بهش اضافه کنید و خمیر رو خوب ورز بدید** خمیر رو پهن کنید و مثل ویدئو و با ضخامت نیم تا نهایت یک سانت برش بزنید حالا تو یه ظرف یک عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، فلفل سفید یا سیاه، یک قاشق شیر رو باهم مخلوط کنید و ناگت ها رو اول به مواد آغشته کنید** و بعد تو پودر سوخاری بغلطونید میتونید اونارو تو فریزیر بزارید و تا دو ماه نگه دارید و هروقت که نیاز داشتید تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛